GMF80 Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Το πιο πιθανον να εχει χαμηλη υγιεια μπαταριας αν ηταν μονιμα συνδεδεμενο σε τροφοδοσια ρευματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 5 ώρες πριν, pdrima said: καλησπερα στην ομαδα.το p30pro απεβιωσε μετα απο πτωση ελευθερα απο την μηχανη.εχω μια ερωτηση αν εχει καποιος αποψη.εχω βρει στο media markt ενα s21 ultra στα 579 ευρω το οποιο ειναι το εκθεσιακο.αν εχει 2 χρονια εγγυηση να το παρω η οχι?ποσο ταλαιπωρημενο να ειναι και τι θα μπορουσε να παθει που δεν θα το καλυπτε η samsung?ευχαριστω Σιγουρα θα εχει 2 χρονια εγγύηση οποτε εισαι καλυμμένος απο ολα ακόμα και απο την φθορά της μπαταρίας. 1 Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Πήρα πρόσφατα σε γνωστό μου από cosmote s20 plus με διετή εγγύηση κανονικά εκθεσιακό στα 290 σε εξαιρετική κατάσταση το τηλέφωνο. Κανονικά λοιπόν 2ετη εγγύηση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Κοιτα την οθονη για Burn in καταρχην και κατα δευτερον την μπαταρια.Αν σε καλυπτει η εγγυηση πηγαινε το στην smartec και θα στο φτιαξουν.Αλλα αυτα ειναι για τολμηρους.Εγω δεν θα το εκανα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 10 ώρες πριν, pdrima said: καλησπερα στην ομαδα.το p30pro απεβιωσε μετα απο πτωση ελευθερα απο την μηχανη.εχω μια ερωτηση αν εχει καποιος αποψη.εχω βρει στο media markt ενα s21 ultra στα 579 ευρω το οποιο ειναι το εκθεσιακο.αν εχει 2 χρονια εγγυηση να το παρω η οχι?ποσο ταλαιπωρημενο να ειναι και τι θα μπορουσε να παθει που δεν θα το καλυπτε η samsung?ευχαριστω Προχώρα άφοβα σε καλύπτει η εγγύηση αν κ πιστεύω δεν θα προλάβεις αν δεν το χτυπήσεις εγγαιρα. Είσαι τυχερός γιατί υπάρχει πολύ καλό κ γρήγορο σέρβις κ στον χρόνο πάνω δίνεις 25 ευρώ κ σου αλλάζουν την μπαταρία κ γίνεται καινούργιο. Έχει πράξει ο κουνιάδος πολλές φορές έτσι και μόνο σε καλό βγαίνει γιατί έχεις γλυτώσει πολλά χρήματα που είναι το βασικότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Το κόστος για αλλαγή μπαταρίας γνωρίζετε πιο είναι? Ισχύει το ποσό που αναφέρει το παιδί πιο πάνω? Γίνεται και αντικατάσταση της πλάτης γιατί έχω ένα μικρό σημάδι στο τζάμι της κάμερας κοντινής λήψης (μικρή)? Όχι ότι επηρεάζει κάπου, αλλά θέλω να το αλλάξω για ψυχολογικούς λόγους μιας και το προσέχω σαν τα μάτια μου και αδυνατώ να καταλάβω το πως έγινε.... 😒 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Εχει δοκιμασίες κάποιος τη μεμβράνη neo flex της spigen?Λεω μήπως πάρω αυτή για να γλιτώσω να πηγαινω smartec να μου βάλουν την εργοστασιακηΣτάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 1 hour ago, margaritagr said: Εχει δοκιμασίες κάποιος τη μεμβράνη neo flex της spigen? Λεω μήπως πάρω αυτή για να γλιτώσω να πηγαινω smartec να μου βάλουν την εργοστασιακη Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την είχα δοκιμάσει σε άλλο κινητό. έχει μια πιο κολλώδη αίσθηση από την εργοστασιακή . Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Το κόστος για αλλαγή μπαταρίας γνωρίζετε πιο είναι? Ισχύει το ποσό που αναφέρει το παιδί πιο πάνω? Γίνεται και αντικατάσταση της πλάτης γιατί έχω ένα μικρό σημάδι στο τζάμι της κάμερας κοντινής λήψης (μικρή)? Όχι ότι επηρεάζει κάπου, αλλά θέλω να το αλλάξω για ψυχολογικούς λόγους μιας και το προσέχω σαν τα μάτια μου και αδυνατώ να καταλάβω το πως έγινε.... Κόστος περίπου 70 ευρώ. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 (edited) 31 minutes ago, bardull said: Κόστος περίπου 70 ευρώ. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ.. Edited August 26, 2022 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Μόλις μίλησα με Smartec. Αντικατάσταση μόνο της μπαταρίας: 42€ Αντικατάσταση μόνο το πίσω καπάκι: 77€ Και τα δύο μαζί: 87€ μιας και η εργασία χρεώνεται μια φορά. 1 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 On 25/8/2022 at 12:58 ΜΜ, pdrima said: καλησπερα στην ομαδα.το p30pro απεβιωσε μετα απο πτωση ελευθερα απο την μηχανη.εχω μια ερωτηση αν εχει καποιος αποψη.εχω βρει στο media markt ενα s21 ultra στα 579 ευρω το οποιο ειναι το εκθεσιακο.αν εχει 2 χρονια εγγυηση να το παρω η οχι?ποσο ταλαιπωρημενο να ειναι και τι θα μπορουσε να παθει που δεν θα το καλυπτε η samsung?ευχαριστω Κατά 99% θα έχει burn in.Στην απόδειξη θα αναφέρει ότι είναι εκθεσειακο,οπότε δεν θα σε καλύψει η smartec αν ζητήσεις αλλαγή οθόνης. Ήμουν παθών σε τάμπλετ που είχα αγοράσει έτσι παλαιότερα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 11 ώρες πριν, margaritagr said: Εχει δοκιμασίες κάποιος τη μεμβράνη neo flex της spigen? Λεω μήπως πάρω αυτή για να γλιτώσω να πηγαινω smartec να μου βάλουν την εργοστασιακη Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πηγε τις προάλλες φιλος μου να βάλει εργοστασιακή ζελατίνα στην Smartec την έβαλαν και ηταν γεμάτη σκόνη... λες και δεν την καθάρισαν την οθονη προτού την τοποθετήσουν, τους ζήτησε να βάλουν αλλη και δέχθηκαν. Απαράδεκτοι για επίσημη αντιπροσωπεία. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 4 ώρες πριν, panosfx said: Κατά 99% θα έχει burn in.Στην απόδειξη θα αναφέρει ότι είναι εκθεσειακο,οπότε δεν θα σε καλύψει η smartec αν ζητήσεις αλλαγή οθόνης. Ήμουν παθών σε τάμπλετ που είχα αγοράσει έτσι παλαιότερα... πηρα εκθεσιακο το galaxy active 2 δεν το εγραφε στην αποδειξη και ειχε καμμενο ενα πιξελ εγινε κανονικα αντικατασταση οθονης και μπαταρια μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Παιδιά οι απόψεις διίστανται. 2 συσκευές εκθεσιακές έχουν παρθεί κ σε οποιαδήποτε πρόβλημα εντός εγγύησης αντικαταστιεται χωρίς να υπάρχει πρόβλημα που είναι εκθεσιακό. Όσο για την αλλαγή μπαταρίας ακριβώς πριν 2χρονια μες στον πρώτο χρόνο της εγγύησης ήταν 25+ΦΠΑ στον 2χρονο περίπου 36+ . Εκτός κ έχουν αλλάξει ο τιμοκατάλογος. Κ για να κλείσει το θέμα εκθεσιακό ας ρωτήσει στην απόδειξη αν αναγράφεται κάτι τέτοιο κ μετά ας πάρει την smartec να τους ενημερώσει τι ισχύει.δεν χρειάζεται να κάνουμε εικασίες ούτε να στεναχωριομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 1 hour ago, Epicouros said: Πηγε τις προάλλες φιλος μου να βάλει εργοστασιακή ζελατίνα στην Smartec την έβαλαν και ηταν γεμάτη σκόνη... λες και δεν την καθάρισαν την οθονη προτού την τοποθετήσουν, τους ζήτησε να βάλουν αλλη και δέχθηκαν. Απαράδεκτοι για επίσημη αντιπροσωπεία. Έχει ξανά ακουστεί κάτι τέτοιο για την smartec αλλά έχουν την ευθύνη κ το ξανά αλλάζουν χωρίς χρέωση. Εγώ λόγο χρόνου δεν πήγα εκεί κ έχω γράψει ότι έβαλα στο i repair στην Γρηγορίου Λαμπράκη η οποία είναι εξαιρετική κ καλής ποιότητας κ φέτος η γυναίκα λόγο απροσεξίας στην παραλία έγινε μια γρατζουνιά από άμμο η οποία όταν γύρισα σπίτι είχε εξαφανιστεί. Την έχω αρκετούς μήνες κ πραγματικά δεν έχει ούτε μια αμυχη. Το μόνο που θα μπορούσα να πω σαν αρνητικό είναι ότι αφήνει αρκετές δακτυλιες οι οποίες καθαρίζονται κ πολύ εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Τελικά επειδή μπήκα και διάβασα πολλές κριτικές στο amazon, την παρήγγειλα την spigen. Δεν είχε και κανένα σοβαρό ποσό οπότε οκ αν δε ότι δεν βολεύει θα παω smartec .Μαζί πηρα και μια liquid air για δοκιμή Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Amazon? Σε τι τιμη? Εχω την εντυπωση οτι εδω τις βρισκεις φθηνοτερα τις Spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Εχω αγορασει κ γω τρεις ζελατινες απο αμαζον αλλα δε ξερω φοβαμαι να βαλω... και δε ξερω τι ειναι προτιμοτερο τζαμακι που του εχω τωρα ή η ζελατινη... μου χε σπασει στο s8 η οθονη και το χω παρει απο φοβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Amazon? Σε τι τιμη? Εχω την εντυπωση οτι εδω τις βρισκεις φθηνοτερα τις Spigen. Όχι, τα παρήγγειλα απο το spaceboy του σκρουτζ απο το οποίος έχω ξανά αγοράσει . 10.9 έχει τη συσκευασία με 2 μεμβράνες Sent from my iPad using Tapatalk Εχω αγορασει κ γω τρεις ζελατινες απο αμαζον αλλα δε ξερω φοβαμαι να βαλω... και δε ξερω τι ειναι προτιμοτερο τζαμακι που του εχω τωρα ή η ζελατινη... μου χε σπασει στο s8 η οθονη και το χω παρει απο φοβο... Εγώ το έχω με την εργοστασιακή μεμβράνη και θήκη neo hybrid spigen απο την πρωτη μερα κυκλοφορίας του. Η μεμβράνη έχει γεμίσει σημάδια αλλα σε πτώση που είχε, η οθόνη του δεν έπαθε τίποτα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Απο εκει παραγγελνω παντα Spigen... Τοπ μαγαζι 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Κι εγώ, με εξαιρετική εξυπηρέτηση και απίστευτη συσκευασία! 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Με εχουν ενυπωσιασει τοσο που Σεπτεμβρη που θα μαι Αθηνα θα παω απο εκει. Χρονια παραγγελνω, καθε χρονο περναω απο εκει κοντα αλλα ποτε δεν πηγα στο μαγαζι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Με εχουν ενυπωσιασει τοσο που Σεπτεμβρη που θα μαι Αθηνα θα παω απο εκει. Χρονια παραγγελνω, καθε χρονο περναω απο εκει κοντα αλλα ποτε δεν πηγα στο μαγαζι ..Να πας ειναι πολυ ευγενικά και εξυπηρετικό παιδιά! Sent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 (edited) Νέα έκδοση expert raw στο galaxy store.. Σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις μόνο σε JPEG αλλά δυστυχώς ο χρόνος επεξεργασίας παραμένει μεγάλος και δεν μπορείς να βγάλεις πάνω από 2 φωτογραφίες σε σύντομο χρονικό διάστημα.. Edited August 27, 2022 by LELELO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts