challenge143 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 35 minutes ago, LELELO said: Ποιο απόλα έχεις βάλει? Επίσης μπορώ να εισάγω τους σελιδοδείκτες που έχω απο το Chrome στο Samsung internet? Οποιο κατεβάσεις θα κάνεις δουλειά εγώ έχω κατεβάσει το adblock fast κ δεν έχω κανένα πρόβλημα και το παλικάρι που είπε κ για το adguard κ αυτό είναι καλό απλά παλιά είχα ένα θέμα με το συγκεκριμένο adblock που δεν μου άνοιγε κάποιες σελίδες αλλά πιστεύω πλέον όλα έχουν διορθωθεί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 9, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 2 ώρες πριν, LELELO said: Επίσης μπορώ να εισάγω τους σελιδοδείκτες που έχω απο το Chrome στο Samsung internet? https://www.compsmag.com/blog/how-to-import-chrome-browser-bookmarks-to-samsung-browser/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 3 ώρες πριν, konakis said: Για κατέβασε το, λογικά όταν θα κάνεις την παραπάνω διαδικασία που λες θα σου βγαζει στις τελείες περισσότερες επιλογές και θα εμφανίζει μετάφραση μέσω του translator, ίσως σου την βγαζει αμέσως... Λογικά δεν το κάνει όπως το κάνει πχ το Chrome που πατάς ένα κουμπί και μεταφράζει όλη τη σελίδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 (edited) Ναι δεν εχει τελικα οπως πχ κανει ο οπερα πατας πανω δεξια και σου κανει αμεσα μεταφραση ολοκληρη τη σελιδα.αμα το αποκτησει αυτο ο σαμμυ θα τον βαλω για βασικο στη συσκευη μου. Edited October 9, 2021 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Η beta android 12 που κυκλοφόρησε προχτές μπαίνει και σε μας ή είναι για συγκεκριμένες χώρες; Φαίνεται πολύ καλή δουλειά. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Έχει βάλει κανείς accubatery? Εντελώς εθιμοτυπικα το έβαλα... Τι health σας δίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Εγω χρησιμοποιω τον Edge τις microsoft πολυ καλος και χωρις lag δεν τον αλλαζω με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2021 Η beta android 12 που κυκλοφόρησε προχτές μπαίνει και σε μας ή είναι για συγκεκριμένες χώρες; Φαίνεται πολύ καλή δουλειά. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο με sideload. Άμα θες να την δοκιμάσεις περίμενε την beta 3 που μάλλον θα βγει αυτή την εβδομάδα καθώς έχει ακόμα θέματακια με την beta 2, όπου και πιστεύω θα είναι daily driver. Η samsung πρέπει να φτιάξει ακόμα τα animation και την μπαταρία, ελπίζω να φτιάξει δλδ γιατί πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Παντως για κοψιμο διαφημισεων με τον παρακατω dns γίνεται εξαιρετικη δουλεια...δεν αφηνει τπτ και οι browser πανε μπαλα.... 1 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Ωραια για να δοκιμασουμε και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Ωραια για να δοκιμασουμε και αυτο.Υποψη σποραδικα ...πχ μια φορα τον μηνα μπορει να μην δουλευει για λιγο 2-3 ωρες....και επανερχεται.....δεν ξερω το λόγο που γινεται.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Εμενα αυτο το dns μου δινει την αισθηση οτι αργει στο φορτωμα των σελιδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Είναι καλυτερο απο το dnsforge.de.Ρωταω αν το έχει δοκιμάσει κανείς και αν έχει διάφορες. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 AdGuard DNS 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2021 Το γύρισα και εγώ σε Samsung internet σαν browser και έχω να πω πως κόβει όλες τις διαφημίσεις.. Από την αρχή που το έβαλα νιώθω ότι είναι ένα τσακ πιο αργό από ότι ο Chrome που χρησιμοποιούσα.. τώρα Αν βάλουμε και όλα τα πρόσθετα μαζί με τις ρυθμίσεις λογικά θα είναι ακόμα πιο αργός αλλά μιλάμε για ταχύτητες οι οποίες είναι αμελητέες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2021 (edited) Τελικα το blahdns μια χαρα δουλευει. Στην αρχη μου φανηκε οτι αργουσε να φορτωσει σελιδες αλλα μαλλον ηταν θεμα δικτυου. Edited October 11, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Επιτέλους ήρθε (284 MB) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 8 ώρες πριν, alex61 said: Επιτέλους ήρθε (284 MB) Και σε μενα εσκασε μυτη τωρα το μεσημερι το ιδιο ακριβως 284 mb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Παιδιά μία ερώτηση.. εδώ και αρκετές μέρες τρέχει στο Παρασκήνιο η εφαρμογή της Τράπεζας Πειραιώς και λογικά καίει μπαταρία.. την τοποθετώ σε αδράνεια αλλά ξανανοίγει λογικά.. μάλλον ανοίγει όταν μπω εγώ μέσα κατά την είσοδό μου και μένει μόνιμα στο Παρασκήνιο.. τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axibde Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Ακριβώς το ίδιο παρατήρησα κι εγώ στο app της Πειραιώς. Το έβαλα σε πλήρη αδράνεια και δεν ξαναέβγαλε ότι λειτουργεί στο παρασκήνιο. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2021 Καλησπέρα.παιδια σε ελληνική συσκευή η ενημέρωση ασφαλείας Google play. Τι λέει; εμένα ακόμα λέει 1 ιουνιου. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 Γειά σας παιδιά. Στην εγγραφή βίντεο, ποια ρύθμιση είναι η καλύτερη; το UHD 60 ή FHD 60; υποθέτω και η αναλογία οθόνης πρέπει να είναι 9:16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 6 minutes ago, panosz1 said: Γειά σας παιδιά. Στην εγγραφή βίντεο, ποια ρύθμιση είναι η καλύτερη; το UHD 60 ή FHD 60; υποθέτω και η αναλογία οθόνης πρέπει να είναι 9:16 UHD (Ultra high definition) είναι αυτό που λέμε 4Κ. Εννοείται ότι είναι καλύτερη ανάλυση του FHD. UHD = 3,840 x 2,160 pixels. FHD = 1,920 x 1,080 pixels. Το 60 είναι τα hertz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 1 ώρα πριν, athanaso77 said: UHD (Ultra high definition) είναι αυτό που λέμε 4Κ. Εννοείται ότι είναι καλύτερη ανάλυση του FHD. UHD = 3,840 x 2,160 pixels. FHD = 1,920 x 1,080 pixels. Το 60 είναι τα hertz. εγώ νομίζω οτι τα 60 είναι τα fps... Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2021 6 ώρες πριν, guy_fawkes said: εγώ νομίζω οτι τα 60 είναι τα fps... Το ίδιο πράγμα είναι μιας και τα δυο έχουν να κάνουν με το refresh rate. 1 Hertz (Hz) = 1 frame per second (FPS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts