nikosbalos Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Σήμερα αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα! Ανανέωσα χθές 5€ στον αριθμό της γυναίκας μου on line με paypal, δεν με άφησε να προσθέσω στη συνέχεια αλλά 5€ λόγω περιορισμού (μία on line ανανέωση με PayPal ανά ημέρα) κ σήμερα προσθέτοντας αλλά 5€ για να κάνω reloadit κ μετά το 2ο #paremoirase δεν μου έδωσε ούτε κωδικό ούτε 2ο #paremoirase. Τι έκανα λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Οτι περασε μια ημέρα. Αν ειχες κάνει τις ανανέωσεις (εστω τη μια) με χρεωστική/πιστωτική σε μικρό διάστημα,δεν θα είχες θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) καλησπερα εντελως τυχαια ειχα ακολουθησει τον αδελφο μου στον οπαπ για να παιξει κινο και ειδα το φυλλαδιο του οπαπ με τις καρτες που μπορεις να αγορασεις απο εκει δειτε εδω https://www.toradirect.gr/web/guest/services και μπορεις να κανεις ανανεωση και σε καρτοκινητο cosmote. Edited October 17, 2017 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Σήμερα αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα! Ανανέωσα χθές 5€ στον αριθμό της γυναίκας μου on line με paypal, δεν με άφησε να προσθέσω στη συνέχεια αλλά 5€ λόγω περιορισμού (μία on line ανανέωση με PayPal ανά ημέρα) κ σήμερα προσθέτοντας αλλά 5€ για να κάνω reloadit κ μετά το 2ο #paremoirase δεν μου έδωσε ούτε κωδικό ούτε 2ο #paremoirase. Τι έκανα λάθος; Όταν θες να κάνεις το κολπάκι με τα δύο 5ευρα, λόγω του περιορισμού στην ανανέωση μέσω PayPal, που κι εσύ ανέφερες, βάλε το ένα 5ευρω με πιστωτική/χρεωστική και το άλλο με PayPal. Εγώ προσωπικά βάζω πρώτα με πιστωτική/χρεωστική, που είναι κάπως πιο χρονοβόρο για να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου, κάνω το 1ο πάρε-μοίρασε, και μετά βάζω το επόμενο 5ευρω με PayPal, που είναι πιο γρήγορο σαν διαδικασία (βάζεις μόνο username+password). Έτσι δε θα περάσει πολλή ώρα μεταξύ των δύο ανανεώσεων, κι έτσι θα έρθει σίγουρα και το reload it και το 2o πάρε-μοίρασε. Edited October 18, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Eιχα περίπου 2 μήνες να βάλω κάρτα στο wu μου όπου είχα υπόλοιπο 0.38€ και είπα να κάνω αυτό το κολπάκι με τις 2 5€υρες κάρτες για να πάρω 2 πάρε-μοίρασε.Βάζω λοιπόν μέσω χρεωστικής την πρώτη 5€υρη κάρτα και πάω να κάνω το πάρε-μοίρασε.Μου έλεγε ότι πρέπει να βάλω κάρτα ενώ ήδη είχαν μπει τα χρήματα και μου έδινε ένα υπόλοιπο 4.84€.Aφού το προσπάθησα 5-6 φορές και μου έλεγε το ίδιο,έβαλα πάλι μέσω της χρεωστικής άλλα 5€ και αυτή τη φορά μου έδωσε κανονικά 1 πάρε-μοίρασε και τον κωδικό reload it. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Eιχα περίπου 2 μήνες να βάλω κάρτα στο wu μου όπου είχα υπόλοιπο 0.38€ και είπα να κάνω αυτό το κολπάκι με τις 2 5€υρες κάρτες για να πάρω 2 πάρε-μοίρασε.Βάζω λοιπόν μέσω χρεωστικής την πρώτη 5€υρη κάρτα και πάω να κάνω το πάρε-μοίρασε.Μου έλεγε ότι πρέπει να βάλω κάρτα ενώ ήδη είχαν μπει τα χρήματα και μου έδινε ένα υπόλοιπο 4.84€.Aφού το προσπάθησα 5-6 φορές και μου έλεγε το ίδιο,έβαλα πάλι μέσω της χρεωστικής άλλα 5€ και αυτή τη φορά μου έδωσε κανονικά 1 πάρε-μοίρασε και τον κωδικό reload it. Ισως να το εκοψαν,επειδη το πηρε χαμπαρι ο κοσμος.Αλλα μπορεις να το κανεις και αν βαζεις 15€ καρτα το μηνα σπαζοντας το σε ανανεωσεις των 10 και 5. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 εννοεις να το εκοψαν με 5ευρη και θα θελει 10 πλεον? Διοτι ετσι ουτε αυτο που λες θα παιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Καλησπέρα. Δέν νομίζω ότι το έκοψαν. Σήμερα έκανα το "κολπάκι" με τις δύο 5ευρες και δούλεψαν ΟΛΑ κανονικά. Καί το πάρε-μοίρασε καί το reload it. Οι φορτώσεις έγιναν η μία μετά την άλλη με χρεωστική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) και με ανανεωση 6 ευρω παιζει σιγουρα.Αν είχαν κοψει το παρε μοιρασε με τις 2 διαδοχικες ανανεωσεις προφανως δεν θα φαινόταν στην πρωτη (γιατι δεν ξερει το συστημα τι σκοπευει να κανει καποιος) αλλα μετα την 2η.Ο bbbb ειχε προβλημα στην 1η ομως,αρα κάτι άλλο παίζει. Edited October 18, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Σήμερα πήρα καινούργιο νούμερο whatsup και ενεργοποίησα το 4g. Την κάρτα την έχω σε δίκαρτο τηλέφωνο και παρατηρώ πως το σήμα χάνεται συνέχεια ή στην καλύτερη είναι κατά πολύ χειρότερο από αυτό της Vodafone στην διπλανή θέση! Μέσα σε πόλη είμαι και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Σήμερα πήρα καινούργιο νούμερο whatsup και ενεργοποίησα το 4g. Την κάρτα την έχω σε δίκαρτο τηλέφωνο και παρατηρώ πως το σήμα χάνεται συνέχεια ή στην καλύτερη είναι κατά πολύ χειρότερο από αυτό της Vodafone στην διπλανή θέση! Μέσα σε πόλη είμαι και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το σημα μια χαρα σταθερο ειναι με κοσμοτε.Δεν χανεται χωρις λογο ποτε,ακομα και στο iPhone μου. Απλα κραταει το 3G μεχρι τελους,πρεπει να μην εχει σημα ή να το γυρισεις σε 2G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Σήμερα πήρα καινούργιο νούμερο whatsup και ενεργοποίησα το 4g. Την κάρτα την έχω σε δίκαρτο τηλέφωνο και παρατηρώ πως το σήμα χάνεται συνέχεια ή στην καλύτερη είναι κατά πολύ χειρότερο από αυτό της Vodafone στην διπλανή θέση! Μέσα σε πόλη είμαι και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Μήπως κάνω κάτι λάθος; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΜήπως της κοσμοτε είναι σε 4g και της vodafone σε 2g? Πες μας και περιοχή, μπορεί να φταίει το δίκτυο λογικά. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) Ίσως αυτό ρίξει λίγο φως. Μάλλον έχετε δίκιο. Αν μπορεί κάποιος να μεταφράσει αυτά που φαίνονται Στην ίδια εφαρμογή φαίνεται πως υπάρχουν δύο κεραίες (ποιος να το έλεγε ότι δίπλα μας έχουμε κεραίες και δεν έχουμε ιδέα), όταν συνδέεται σε μια το σήμα σχεδόν χάνεται, ενώ στην άλλη δείχνει καλύτερο. Δεν ήξερα πως και η cosmote χρησιμοποιεί την B20!. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited October 18, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ίσως αυτό ρίξει λίγο φως. Μάλλον έχετε δίκιο. Αν μπορεί κάποιος να μεταφράσει αυτά που φαίνονται Στην ίδια εφαρμογή φαίνεται πως υπάρχουν δύο κεραίες (ποιος να το έλεγε ότι δίπλα μας έχουμε κεραίες και δεν έχουμε ιδέα), όταν συνδέεται σε μια το σήμα σχεδόν χάνεται, ενώ στην άλλη δείχνει καλύτερο. Δεν ήξερα πως και η cosmote χρησιμοποιεί την B20!. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Την χρησιμοποιει αρκετα την B20.Στο εξοχικο μου και μεσα και εξω απο το χωριο παιζει πολυ με B20.Μιλαω για Νοτια Πιερια προς τη Λεπτοκαρυα. Υποψην με το MIUI 8,την official rom εχει και volte support.Εχει την ιδια συσκευη η μανα μου,αλλα δεν εχει κοσμοτε καρτα μεσα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Υποτίθεται πως και η δική μου ROM υποστηρίζει voLTE. Ήταν το επόμενο που θα ρωτούσα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Το σημα μια χαρα σταθερο ειναι με κοσμοτε.Δεν χανεται χωρις λογο ποτε,ακομα και στο iPhone μου. Απλα κραταει το 3G μεχρι τελους,πρεπει να μην εχει σημα ή να το γυρισεις σε 2G. Τι σχέση έχουν αυτά που λες; αποκλείεται το σήμα να επηρεαστεί από 1002 παράγοντες και να σκαμπανεβάζει; ήμαρτον με αυτά που γράφεις!! Επίσης, προς ενημέρωσή σου, Δεν είναι καλό να κρατάει μέχρι τέλους, για διάφορους λόγους (εικονικό σήμα, αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας κλπ.). Εκτός και αν εσένα σου αρκεί να βλέπεις σήμα και να χαίρεσαι, άσχετα αν κάνει ή δεν κάνει δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Διαβάζω στην εφαρμογή του Whats up ότι ο διπλασιασμός του reload it ισχύει μέχρι 31/10. Συνήθως ανανεώνεται αυτό ή οντως θα είναι καταληκτική ημερομηνία; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Διαβάζω στην εφαρμογή του Whats up ότι ο διπλασιασμός του reload it ισχύει μέχρι 31/10. Συνήθως ανανεώνεται αυτό ή οντως θα είναι καταληκτική ημερομηνία; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτα συνηθως παιρνουν παραταση. Δεν συμφερει την κοσμοτε να το κοψει,αρκετους πελατες εχασε τα τελευταια 4-5 χρονια ή πελατες απλα ανανεωνουν για να κρατησουν το νουμερο ή το εχουν σαν 2ο αριθμο. Εγω απλα τον κραταω για χρηση ιντερνετ σε κανα δυσκολο σημειο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Παιδιά σε νέο what's up νούμερο (απλό νούμερο από Γερμανό ή cosmote shop) δίνει τίποτα ως bonus στους πρώτους μήνες με κάθε ανανέωση; Στο site δεν βρήκα κάτι σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/191007-anakoinish-whatsup.pdf Άντε και περαστικά μας! Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/191007-anakoinish-whatsup.pdf Άντε και περαστικά μας! Δεν ανοίγει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Δεν ανοίγει. εμένα μου άνοιξε με την τρίτη προσπάθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Δηλαδη απο 13/11 θα σταματησουν ουσιαστικα τα 2 πακετα με τα 1000 προς ολους και τα 1200 προς ολους για τα φοιτητικα What's up; Και θα βαλουν αυτα;Καλα καταλαβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Δεν ανοίγει.Αυτό λέει μέσα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 - Ανακοίνωσε το κλασσικό τέλος 0,30€ στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας, αλλά ξεκαθαρίζει ότι όταν η ανανέωση γίνεται από τις σελίδες της cosmote & what's up και τις εφαρμογές αυτών δεν θα υπάρχει η χρέωση αυτή, όπως επίσης και όταν γίνεται από transfer. - Ανακοίνωσε 2 πακέτα, σαν τα αντίστοιχα CU Special, τα οποία : " τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν για δύο χρόνια μετά τη λήξη αυτής" (της φοιτητικής προσφοράς) [ Ελπίζω να μη γίνει σκούπα από τις 2 εταιρίες και να αρχίζουν να κόβουν τα φοιτητικά ] - Ανακοίνωσε από 4/12 προσφορά για όσους ανανεώνουν στα καταστήματα. Ανανέωση 10€ και δώρο 200MB, ανανέωση 15€ δώρο 600MB ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδη απο 13/11 θα σταματησουν ουσιαστικα τα 2 πακετα με τα 1000 προς ολους και τα 1200 προς ολους για τα φοιτητικα What's up; Και θα βαλουν αυτα;Καλα καταλαβα; Σε όσους κόβουν τη φοιτητική προσφορά, επειδή π.χ έληξε το πάσο τους θα δίνουν αυτά τα πακέτα, όπως έχει αρχίσει και κάνει η Vodafone με τα αντίστοιχα CU Special Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts