cmvr Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Ένα πράγμα που με χαλάει στο whatsup, είναι αυτή η εσκεμμένη πολυπλοκότητα και αοριστία, που το διέπει. Reload it, πάρε δώσε, πάρε μοίρασε, μπόνους από κάρτες και paypal και δε συμμαζεύεται. Αντί να φτιάξουν κάποια βασικά πακέτα, που να καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών και να δώσουν ό,τι είναι να δώσουν, βάζουν το χρήστη να αγχώνεται και να λύνει... διαφορικές εξισώσεις για το τι συμφέρει να κάνει και με ποιά σειρά, να έχει στο νου του προθεσμίες για ανανεώσεις, να ξοδεύει χρόνο σε ενεργοποιήσεις και να παλεύει με κολλήματα, αστοχίες και σκόπιμα αόριστες διατυπώσεις... Είναι λίγο κάπως για εμάς που ήρθαμε από άλλες καρτοκινητες. Με την βοήθεια του King2009 ανεβάσαμε εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html τον οδηγό βοήθειας χρήσης ώστε όλοι να μπορούν με ευκολία να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες αυτές που φαίνονται λίγο περίεργες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anonimos_ Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Είναι λίγο κάπως για εμάς που ήρθαμε από άλλες καρτοκινητες. Με την βοήθεια του King2009 ανεβάσαμε εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html τον οδηγό βοήθειας χρήσης ώστε όλοι να μπορούν με ευκολία να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες αυτές που φαίνονται λίγο περίεργες. Μπράβο σας! Αν ενημερώνεται έγκαιρα, θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια. Απλά, θα προτιμούσα να ήταν πιο απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα εξαρχής, από το ίδιο το watsup δηλαδή. Δηλαδή αυτά τα καλούδια που μας προσφέρει να τα κόψουμε; Δηλαδή δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τις προσφερομενες υπηρεσίες... Απλά και κατανοητά τα λέει όλα στην εφαρμογή. Δεν είναι ούτε διαφορικές εξισώσεις αλλά ούτε και αλγεβρικές δομές. Ήμαρτον πια με την γκρίνια ορισμένων εδώ μέσα. Αυτά τα καλούδια, ας τα προσφέρει εξαρχής. Κατανοητά θα ήταν αν π.χ. στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης σου έλεγε ότι πρακτικά δε μεταφέρονται τα υπόλοιπά σου, γιατί το πρόγραμμα ενεργοποιείται αφού λήξει το προηγούμενο και όχι: "Διάρκεια ισχύος ΜΒ: 31 ημέρες Αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου κάθε 30 ημέρες Η ενσωματωμένη μηνιαία χρήση που δεν καταναλώνεται εντός ενός μηνός από την ενεργοποίηση του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία απενεργοποίησης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου." Που σε οδηγεί να πιστέψεις ότι θα ανανεώνεται μόνο του έγκαιρα (στις 30 μέρες) και τα υπόλοιπα θα μεταφέρονται (αφού θα έληγαν στις 31 μέρες). Και απλά θα ήταν αν δεν είχε διαφορά είτε βάλεις 1 κάρτα των 10€ είτε 2 των 5€. Το να βάζεις τα ίδια λεφτά, αλλά να παίρνεις περισσότερα (μετά από μια συγκεκριμένη αλληλουχία ενεργειών), δεν το λες και απλό. Edited September 24, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Λυπαμαι που θα το γραψω δημοσια,χωρις προθεση προσβολης. Ο αλλος δεν πολυκαταλαβαινει το ποστ σου. Οχι γιατι ανηκει στο 99,9 τοις εκατο που λες οτι δεν ξερει να διαχειριζεται σωστα τις προσφορες των εταιριων. Αλλα γιατι ο τροπος που γραφεις δεν εχει την λογικη συνοχη για να βοηθησει τον αλλον να καταλαβει. Μιλας με γριφους,μισολογα και υπονοιες. Τα εχουμε ξαναπει,και σε χαμηλους τονους και σε υψηλοτερους παλιοτερα. Εχουμε οι περισσοτεροι νομιζω,βαλει σε παρακολουθηση καποια θεματα. Μπαινεις και κανεις cross-posting σε ολα τις ιδιες θεωριες με τον ιδιο τροπο γραφης.Εγω προσωπικα προσπαθω να διαβασω και θελω ντεπον...Αυτα που λεω τα εχουν πει και αλλα μελη επανελλειμενα. Το λεω για να μην βγει κανενας δικηγορος παλι και μου πει οτι δημιουργω προβληματα. Δεν εχω προσωπικα με κανεναν. Δικαιωμα σου να εχεις αποψη και να την εκφραζεις αλλα βοηθα και τους αλλους να σε καταλαβουν.Μη μας κουραζεις. Τα ίδια και εγώ το διαβάζω 3 4 φορές αλλά δεν μπορώ να βγάλω κάποια άκρη η συνοχή μεταξύ των λέξεων. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Λογικά, θα έχει απαντηθεί. Παρ' όλα αυτά, οποίος γνωρίζει, ας κάνει έναν κόπο να μου πει: Το What's Up και το Frog, πόσο καιρό μετά την τελευταία ανανέωση μηδενίζουν το υπόλοιπο της κάρτας; Επίσης, πόσο καιρό μετά την τελευταία ανανέωση διαγράφουν τον αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 3 μηνες και 13 μηνες αντιστοιχα. Και στον 4ο μηνα υπαρχει φραγη εισερχομενων πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Γίνεται να μην βλέπουμε επιλεκτικά posts αν κάνουμε block κάποιον; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Κάποιος εδώ άρχισε να απαντάει στον εαυτό του. Γνωστό σύμπτωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Γίνεται να μην βλέπουμε επιλεκτικά posts αν κάνουμε block κάποιον; Κάνεις αγνόηση μέλους από τις ρυθμίσεις. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Λογικά, θα έχει απαντηθεί. Παρ' όλα αυτά, οποίος γνωρίζει, ας κάνει έναν κόπο να μου πει: Το What's Up και το Frog, πόσο καιρό μετά την τελευταία ανανέωση μηδενίζουν το υπόλοιπο της κάρτας; Επίσης, πόσο καιρό μετά την τελευταία ανανέωση διαγράφουν τον αριθμό; Στους 3 μήνες χάνεις το υπόλοιπο χρημάτων. Στους 4 μήνες μπαίνει φραγή σε εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, σε sms και χρήση δεδομένων. Στους 12 μήνες λήγει ο αριθμός θεωρητικά, αλλά υπάρχει παρατάση ενός μήνα, οπότε πρακτικά η λήξη γίνεται τον 13ο μήνα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 καθε ποτε βαζουμε καρτα για να μη χαθει το προνομικο? δλδ τα 1500. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. September 24, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Πρέπει να μπει ο admin και να τα γράψει στο πρώτο post, Όσο δεν γίνετε αυτό, όλοι θα ρωτάνε ξανά και ξανά. Το search δεν παίζει, μην γελιόμαστε. Αν και δεν πιστεύω πως θα κάνει μεγάλη διαφορά, σε αντίθεση με την αναζήτηση απλά των λέξεων "πάρε μοίρασε" που βγάζει αρκετά αποτελέσματα, μπήκε στο πρώτο post. Τώρα μένει να διαπιστώσουμε πόσοι το κοιτάνε. :) Διαγράφτηκαν posts ανούσια και ακαταλαβίστικα. @Jimmiss Παρακαλώ να μην επαναληφθούν posts που δεν προσφέρουν τίποτα, κουράζουν ή/και ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν είναι σύμφωνα με τους όρους και θα διαγραφούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Ένα πράγμα που με χαλάει στο whatsup, είναι αυτή η εσκεμμένη πολυπλοκότητα και αοριστία, που το διέπει. Reload it, πάρε δώσε, πάρε μοίρασε, μπόνους από κάρτες και paypal και δε συμμαζεύεται. Και να παρακολουθούμε συνέχεια τι παίζει με τους όρους κι αν άλλαξε κάτι (πρόσφατο παράδειγμα, η μεταφορά υπολοίπου δεδομένων, που μέχρι πρότινος αρκούσε να βάλεις οποιοδήποτε πρόγραμμα με δεδομένα, ενώ τώρα θέλει ενεργοποίηση του ίδιου προγράμματος). Αντί να φτιάξουν κάποια βασικά πακέτα, που να καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών και να δώσουν ό,τι είναι να δώσουν, βάζουν το χρήστη να αγχώνεται και να λύνει... διαφορικές εξισώσεις για το τι συμφέρει να κάνει και με ποιά σειρά, να έχει στο νου του προθεσμίες για ανανεώσεις, να ξοδεύει χρόνο σε ενεργοποιήσεις και να παλεύει με κολλήματα, αστοχίες και σκόπιμα αόριστες διατυπώσεις... Κάπου έχεις δίκιο, θέλει κάποια διαδικασία για να ενεργοποιήσεις όλα όσα δικαιούσαι, και ίσως γι' αυτό γίνεται, ώστε να αποκομίζουν το κέρδος των δωρεάν MB μόνο όσοι το κυνηγούν, κι όχι όσοι το θεωρούν αγγαρεία. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει όμως. Ποιος δε θα ήθελε π.χ. 1800 MB το μήνα από το πουθενά, μόνο βάζοντας 5€ x2, κι έχοντας απλά ένα γνωστό/φίλο/συγγενή ή ένα δεύτερο νούμερο. Για όποιον θεωρεί μεγάλη φασαρία την όλη διαδικασία (που σημειώνω ξανά ότι δεν το θεωρώ κατακριτέο, απεναντίας είναι λογικό κι αναμενόμενο, καθώς είναι δύσκολες εποχές με πολύ λίγο διαθέσιμο χρόνο για πολύ κόσμο), έχει την επιλογή απλά να αγοράζει πακέτα μέσω της εφαρμογής, κάτι που από άποψη χρόνου είναι μόνο κάποια δευτερόλεπτα. Edited September 24, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Είναι λίγο κάπως για εμάς που ήρθαμε από άλλες καρτοκινητες. Με την βοήθεια του King2009 ανεβάσαμε εδώ http://mobilemaps.freesite.host/el/odigoi-xrisis-programmaton/what-s-up-extras.html τον οδηγό βοήθειας χρήσης ώστε όλοι να μπορούν με ευκολία να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες αυτές που φαίνονται λίγο περίεργες.Μπράβο ρε παλληκάρια! Πολύ καλή κίνηση! MI 5 via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 κανονικοτατα μπηκαν τα λεφτα, το ειδα κιολας, μου το βγαζει αυτο το σφαλμα καθε φορα που βαζω μεσα λεφτα μεσω paypal. μηπως φταιει αυτο? μηπως δηλ πρεπει να τα βαζω μεσω πιστωτικης και μονο? Με το PayPal εγώ εδώ και 3-4 μήνες δεν θυμάμαι ακριβώς βγάζει σφάλμα στις ανανεώσεις. Μόνο με χρεωστική ανανεώνω. Εσείς το έχετε αυτό το πρόβλημα; Μόνο με την Cosmote έχω θέμα με το PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Με το PayPal εγώ εδώ και 3-4 μήνες δεν θυμάμαι ακριβώς βγάζει σφάλμα στις ανανεώσεις. Μόνο με χρεωστική ανανεώνω. Εσείς το έχετε αυτό το πρόβλημα; Μόνο με την Cosmote έχω θέμα με το PayPal. Μέχρι και πριν 2 εβδομάδες περίπου που έκανα την τελευταία ανανέωση δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Με το PayPal εγώ εδώ και 3-4 μήνες δεν θυμάμαι ακριβώς βγάζει σφάλμα στις ανανεώσεις. Μόνο με χρεωστική ανανεώνω. Εσείς το έχετε αυτό το πρόβλημα; Μόνο με την Cosmote έχω θέμα με το PayPal. χτες δεν εμπαινε με τιποτα ανανεωση με paypal απο την εφαρμογη. ανανεωσα με χρεωστικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Παιδιά πιο είναι το μήνυμα για ανανέωση με 4 ευρώ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Παιδιά πιο είναι το μήνυμα για ανανέωση με 4 ευρώ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για 600' προς wu και 200' προς ολους στειλε το μηνυμα promo4 στο 1330. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euromaster Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Με το PayPal εγώ εδώ και 3-4 μήνες δεν θυμάμαι ακριβώς βγάζει σφάλμα στις ανανεώσεις. Μόνο με χρεωστική ανανεώνω. Εσείς το έχετε αυτό το πρόβλημα; Μόνο με την Cosmote έχω θέμα με το PayPal. Αυτο ακριβως το προβλημα εχω κι εγω, θα δοκιμασω και τον αλλον τροπο μεσω χρεωστικης τον αλλον μηνα και βλεπουμε. Αν βαλω σημερα 20€ και δεν κανω καποια ανανεωση για 3 μηνες, τα λεφτα αυτα χανονται αν εχω καταλαβει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Για 600' προς wu και 200' προς ολους στειλε το μηνυμα promo4 στο 1330. Ευχαριστώ φίλε Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 οταν σε κανουν φραγη στους 4 μηνες αν βαλεις μια καρτα ενεργοποιουνται οι κλησεις ολα ξανα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 οταν σε κανουν φραγη στους 4 μηνες αν βαλεις μια καρτα ενεργοποιουνται οι κλησεις ολα ξανα?? Ναι ετσι ακριβως. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 με πιστωτικη γινεται ανανεωση ονλαιν ?θα δωσει τα 500mb για 15μερες που περνω οταν τα βαζω στο καταστημα γερμανος η οτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Ναι γίνεται . Θα τα πάρεις. Να και η παραπομπή. https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/W01/section/WhatsUp ότι cosmote και να έχεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts