cmvr Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καλησπερα σε ολους,με 3G και Instagram,messenger και αρκετο browsing σας φτανει το 1GB που δινει η Whats Up με 10€ καρτα(τα Bonus).Γιατι σκεφτομαι να ανανεωσω κοσμοτε ή να τα δωσω στην μπλε. Με 2 gb για FB chat κλπ και λίγο browzing είσαι μια χαρά αν για βασική σύνδεση έχεις χρησιμοποιείς wifi. Το instagramm θέλει πολύ παραπάνω data αλλά με normal χρήση ειναι μια χαρά. Φυσικά όλα σχετικά είναι . Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Με 2 gb για FB chat κλπ και λίγο browzing είσαι μια χαρά αν για βασική σύνδεση έχεις χρησιμοποιείς wifi. Το instagramm θέλει πολύ παραπάνω data αλλά με normal χρήση ειναι μια χαρά. Φυσικά όλα σχετικά είναι . Εγω τα 2GB,τα κανω για facebook,browsing,messenger και instagram αλλα το τελευταιο,τρωει πολλα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 (edited) Εγω τα 2GB,τα κανω για facebook,browsing,messenger και instagram αλλα το τελευταιο,τρωει πολλα. Εγώ Νικόλα επειδή δεν αντέχω το άγχος μου του φτάνουν δεν μου φτάνουν τρώω 32.5gb τον μήνα βλέποντας και τα video μου (30gb data πακέτο από την μπλε και 2,5GB από την πράσινη από το συμβόλαιο τηλεφωνίας στο ίδιο dual sim full active κινητό). (Στην δουλεία τρώω τουλάχιστον διπλάσια από όλες τις εταιρίες μαζί αλλά είναι στο φάσμα στις δουλειάς με πολλά speedtest και πολλά αρχεία που πρέπει να στέλνω). Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Edited March 1, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Εγώ Νικόλα επειδή δεν αντέχω το άγχος μου του φτάνουν δεν μου φτάνουν τρώω 32.5gb τον μήνα βλέποντας και τα video μου (30gb data πακέτο από την μπλε και 2,5GB από την πράσινη από το συμβόλαιο τηλεφωνίας στο ίδιο dual sim full active κινητό). (Στην δουλεία τρώω τουλάχιστον διπλάσια από όλες τις εταιρίες μαζί αλλά είναι στο φάσμα στις δουλειάς με πολλά speedtest και πολλά αρχεία που πρέπει να στέλνω). Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Δεν εβαλα στην κοσμοτε γιατι πολλα ειναι τα 15€ το μηνα.Δεν δινω τοσα για ενα μηνα(10 βαζω συνηθως,μονο το καλοκαιρι βαζω εξτρα). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Με frog θα έχω το ίδιο σήμα όπως έχω με cosmote? Όπου βλέπω 4g/4g+ θα το βλέπω και με frog? Αν και έχω ήδη το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο σε ακόμα χαμηλότερη τιμή (11,5 ευρώ), βάζω μερικές φορές και με 5 ευρώ τα 2 gb για 1 μήνα. Οπότε λέω γιατί με τα ίδια χρήματα να μην βάζω 4 ^^ *2καρτη συσκευή Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Με frog θα έχω το ίδιο σήμα όπως έχω με cosmote? Όπου βλέπω 4g/4g+ θα το βλέπω και με frog? Αν και έχω ήδη το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο σε ακόμα χαμηλότερη τιμή (11,5 ευρώ), βάζω μερικές φορές και με 5 ευρώ τα 2 gb για 1 μήνα. Οπότε λέω γιατί με τα ίδια χρήματα να μην βάζω 4 ^^ *2καρτη συσκευή Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι είναι το ίδιο δίκτυο. Send by Huawei Mate 8 - NXT-L29 (The last DSFA in market) via Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 (edited) Με frog θα έχω το ίδιο σήμα όπως έχω με cosmote? Όπου βλέπω 4g/4g+ θα το βλέπω και με frog? Αν και έχω ήδη το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο σε ακόμα χαμηλότερη τιμή (11,5 ευρώ), βάζω μερικές φορές και με 5 ευρώ τα 2 gb για 1 μήνα. Οπότε λέω γιατί με τα ίδια χρήματα να μην βάζω 4 ^^ *2καρτη συσκευή Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Επιβεβαιώνω και εγώ το ίδιο δίκτυο Μπράβο overpower που σκέφτηκες πονηρά.. Εξυπνα και λες αφού με συμφέρει γιατί να μην το κάνω έτσι Μακάρι να έβλεπαν όλοι τι τους συμφέρει και όχι να έτρωγαν ότι τους σερβίρονται Θα είχαμε φτηνότερες υπηρεσίες το μόνο σίγουρο Φυσικά δεν λέω κανένα χαζό απλά δεν ασχολούνται αρκετα άτομα και τους φορτώνουν ότι να ναι και τα πληρώνουν χωρίς να τα χρειάζονται Edited March 2, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 (edited) Δεν εχεις κάποιον φιλο γνωστο συγγενη να κανει ο ιδιος το τεστ για σένα? Πάντως η κοσμοτε εχει καλη καλυψη σε 2g/3g/4g Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έχω, αλλά θέλω να τεστάρω μόνος μου διεξοδικά. :) Αυτό που με "φοβίζει" πιο πολύ, είναι η κακή ποιότητα κλήσεων που έχει η C-OTE... Συχνά, όταν μιλάω με δικό της συνδρομητή, δεν ακούω, ούτε ακούει τίποτα. :p ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα σου πρότεινα frog! Θεσσαλονίκη 1€ παίρνεις τον αριθμό από παιδιά στο δρόμο Αριστοτέλους πχ. Έχει και πακέτο με τιμή 4.44€ που δίνει 4gb για ένα μήνα, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος να τεστάρεις το δίκτυο από το να έχεις 4gb για χρήση. Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo! Ξέρουμε αν υπάρχει και στην Αθήνα αυτή η προσφορά; Με 1€ νέος αριθμός, μια χαρά είναι. :D Αν δω υπάλληλο της C-OTE απέξω από σταθμό Μετρό, θα ρωτήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω τα 2GB,τα κανω για facebook,browsing,messenger και instagram αλλα το τελευταιο,τρωει πολλα. Επιβεβαιώνω. Το Instagram καταπίνει τα ΜΒ σαν "νερό"... Σε οποιονδήποτε πάροχο. Edited March 2, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Δεν ξέρω για ποια ποιότητα δικτύου μιλάς, αλλά τόσα χρόνια δεν είχα κανένα θέμα με την ποιότητα στις κλήσεις. Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα κάτι και από τον τωρινό σου πάροχο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 (edited) Δεν ξέρω για ποια ποιότητα δικτύου μιλάς, αλλά τόσα χρόνια δεν είχα κανένα θέμα με την ποιότητα στις κλήσεις. Θα μπορούσε να είναι κάλλιστα κάτι και από τον τωρινό σου πάροχο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Φίλε overpower έχω την πράσινη και την μπλε η μπλε σε ομιλία είναι 50 χρόνια μπροστα σε ποιότητα ομιλίας καθαρότητα ένταση στο ήχο κ. τ. λ η cosmote μια ζωή είχε έχει θέμα και εάν της έχεις και της δυο όπως εγώ και μπορείς να συγκρίνεις ημέρα με την νύχτα υπέρ της μπλε σε αυτό Απλά η μπλε πάσχει σε πολλά άλλα θέματα π. χ εξυπηρέτηση Edited March 3, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Έκανα φορητότητα από vodafone σε cosmote σε κατάστημα οτε και χρειάστηκα 2 επισκέψεις στο κατάστημα με χρόνο μισή ώρα και μιάμισι ώρα αντίστοιχα και 5 ευρώ Αντίστοιχη διαδικασία στη cyta χρειάστηκα 15 λεπτά και 0 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Αυτό δεν είναι ενδεικτικό για κάτι. Cyta με Vodafone ίσως είναι πιο εύκολο μιας και συνεργάζονται για το δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ήρθε το #freekend...600' λεπτά δωρεάν ομιλίας προς όλους για όλα τα σ/κ του Μαρτίου εντελώς δωρεάν.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 (edited) ξερει κανεις πως ενεργοποιειται με sms? edit ok το βρηκα https://www.whatsup.gr/freekends2all Ένα ΣΚ δεν φέρνει την άνοιξη. Τη φέρνουν ΤΩΡΑ τα #freekends2all για να έχεις FREE λεπτά ομιλίας ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. #freekends2all: 600’ λεπτά ομιλίας ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ για κάθε ΣΚ του Μαρτίου και θα υποδεχτείς την άνοιξη όπως πρέπει: Στα βουνά και στα λαγκάδια, με το κινητό στο χέρι. Στείλε soukou στο 1330 ή μπες στο What’s Up Application TΩΡΑ Για να πάρεις τα #freekends2all αρκεί να έχεις κάνει μία ανανέωση μετά τις 15/01 Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μία μόνο φορά Η προσφορά ισχύει έως 26/03/2017 Edited March 3, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 (edited) Ήρθε το #freekend...600' λεπτά δωρεάν ομιλίας προς όλους για όλα τα σ/κ του Μαρτίου εντελώς δωρεάν.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://m.whatsup.gr/service/g6y1ucGFybGFfc291a291 Τα #freekends2all φέρνουν την άνοιξη! ΤΩΡΑ έχεις 600’ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ για κάθε ΣΚ του Μαρτίου γιατί με το ανοιξιάτικο vibe στην ατμόσφαιρα, δύσκολα το κλείνεις. - Για να πάρεις τα #freekends2all αρκεί να έχεις κάνει μία ανανέωση μετά τις 15/01/2017 - Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά. - Τα 600’ προς όλους ισχύουν συνολικά και για τα 4 Σαββατοκύριακα του Μαρτίου (έως Κυριακή 26/03/2017) Μόνο για WU (ΟΧΙ Ckarta, OXI frog): Edited March 3, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Πήρα τελικά και για 2ο ένα νούμερο frog και πλήρωσα 10 ευρώ τα οποία μπήκαν στην κάρτα, πήρα κανονικά όλα τα μπόνους σαν ανανέωση και θα παίρνω και κανονικά τα 1.24 ανά μήνα. Μιας και δεν θα κάνω κάτι παραπάνω από ίντερνετ με αυτό το νούμερο, όταν τελειώσουν οι 6 μήνες (ώστε να παίρνω το μπόνους με 10 ευρώ ανανέωση) λογικά θα πάρω άλλη sim με άλλο νούμερο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArianaGrande Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Μια ερώτηση .... πήρα καινούργιο κινητό αλλα η κάρτα sim που είχα ειναι πολύ μικρή ... μπορώ να πάρω καινούργια κάρτα sim με το τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Φυσικά και μπορείς, και η αντικατάσταση κοστίζει 5€. Αλλά υπάρχουν και αντάπτορες που μπορούν να στην αλλάξουν στον επιθυμητό τύπο. Nano είναι τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 (edited) Θα σου πρότεινα frog! Θεσσαλονίκη 1€ παίρνεις τον αριθμό από παιδιά στο δρόμο Αριστοτέλους πχ. Έχει και πακέτο με τιμή 4.44€ που δίνει 4gb για ένα μήνα, δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος να τεστάρεις το δίκτυο από το να έχεις 4gb για χρήση. Huawei mate 8 & galaxy note 3 neo! Θυμάσαι σε ποιο σημείο τα έδιναν και αν ήταν καθημερινή; πρωί/απόγευμα; Περνάω από εκεί αλλά δεν τους πετυχαίνω. Επίσης για το θέμα της αναγνώρισης κλήσεων σε roaming: την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν Βουλγαρία και Ρουμανία στο frog μου με roaming είχα κανονικά αναγνώριση εισερχόμενων κλήσεων από Ελλάδα (Βουλγαρία roaming στο viva telekom και Ρουμανία στη T δηλαδή cosmote Ρουμανίας κατά κάποιον τρόπο). Edited March 4, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδια μια ερωτηση: Θελω να αγοραζω χρονο για wu με τιμολογιο. Μεσω ιντερνετ ειναι αυτο δυνατο? Γιατι δεν εχω βρει καπου να βαζω τα στοιχεια μου και να μου στελνουν τιμολογιο. Μονο σε φυσικα καταστηματα το εχω κανει μεχρι τωρα. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Παιδια μια ερωτηση: Θελω να αγοραζω χρονο για wu με τιμολογιο. Μεσω ιντερνετ ειναι αυτο δυνατο? Γιατι δεν εχω βρει καπου να βαζω τα στοιχεια μου και να μου στελνουν τιμολογιο. Μονο σε φυσικα καταστηματα το εχω κανει μεχρι τωρα. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό μέσω Internet δεν το έχω δει ούτε στην πράσινη ούτε στην μπλε που έχω Μόνο σε κατάστημα.... Πιστεύω ότι γίνεται Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Μια ερώτηση .... πήρα καινούργιο κινητό αλλα η κάρτα sim που είχα ειναι πολύ μικρή ... μπορώ να πάρω καινούργια κάρτα sim με το τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου ; Πήγαινε την σε έναν Γερμανό η Cosmote να σου την αλλάξουν! Θα σου δωσουν άλλη με το ίδιο νούμερο. Κόστος 5€ όπως σου είπαν. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό μέσω Internet δεν το έχω δει ούτε στην πράσινη ούτε στην μπλε που έχω Μόνο σε κατάστημα.... Πιστεύω ότι γίνεται Δεν γνώριζα ότι γίνεται να κοπεί τιμολόγιο για κάρτα. Σε καταστήματα Γερμανός και οτε να φανταστώ? Γνωρίζεις αν αυτό γίνεται να κοπεί και τιμολόγιο σε πληρωμή συμβολαίου να σε κόψουν τιμολόγιο για το πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Δεν γνώριζα ότι γίνεται να κοπεί τιμολόγιο για κάρτα. Σε καταστήματα Γερμανός και οτε να φανταστώ? Γνωρίζεις αν αυτό γίνεται να κοπεί και τιμολόγιο σε πληρωμή συμβολαίου να σε κόψουν τιμολόγιο για το πόσο? Εάν δεις λέω πιστεύω δεν ξέρω σίγουρα νομίζω ότι τα καταστήματα έχουν την δυνατότητα για το απλό λόγο κάποιος επαγγελματίας να θέλει να τα περάσει στα έξοδα της επιχείρησης Σε κάθε περίπτωση σε μια αγορά κινητού μπορούν να κάψουν τιμολόγιο γιατί να μην μπορούν για αγορά χρόνου ομιλίας το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι είναι μικρό το ποσό π. χ 10 ευρώ και εάν από επιλογή κόβουν η δεν κόβουν.... Σε κάθε περίπτωση εάν ξέρει και κάποιος άλλος να μας πει... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Πάντως τίμια η εφαρμογή what's up application, όταν μπαίνει το σαββατοκύριακο δείχνει τα 600 λεπτά προς όλους, ενώ όταν παρελθει το χρονικό περιθώριο δεν τα δείχνει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts