haforce Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Στους παλιούς παρέμεινε το bonus εξερχομένων κλήσεων , αλλά αυτό δεν είναι πλέον χρήσιμο μια που όλοι μιλάμε με πακέτα. Και τα πακέτα δεν περιλαμβάνονται στο Bonus Εξερχομένων. Εισερχομένων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Εισερχομένων? Καταργήθηκε για όλους , χωρίς καμμία ανακοίνωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αυτό είναι νόμιμο; Μπορούν να καταργήσουν κάτι έτσι απλά χωρίς κάποια ανακοίνωση; Ο μόνος λόγος που κάθομαι στην κότε είναι γιατί στο σημείο που είμαι στο κέντρο που μένω είναι η μόνη που πιάνει 3g σταθερά στο κινητό για σεφάρισμα που με νοιάζει αλλιώς θα την είχα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Παιδιά για όποιον ξέρει ας μας πει 3-4 σημεία στην Αθήνα για να δοκιμάσω το 4g... Περιοχές και σημεία αυτόν εννοώ... Ευχαριστώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Παιδιά για όποιον ξέρει ας μας πει 3-4 σημεία στην Αθήνα για να δοκιμάσω το 4g... Περιοχές και σημεία αυτόν εννοώ... Ευχαριστώ... στην πανορμου στο κατάστημα του γερμανόυ έχουνε laptop με 4g όποτε εκεί δοκιμασε το , επίσης και στο the mall athens νομίζω και στην κηφισίας έχει και στο athens metro mall. Μπορείς να δεις τουσ σταθμουσ χαμηλή οχλησης τησ κοσμοτε στο site τησ και να δεις που έχει κεραία ή θα βάλει κεραία συνήθως το ανανεώνοun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Να ρωτήσω για καινούργια σύνδεση κοσμοκαρτα, έχει κάποιο κόστος η σιμ; ή στα 10€ είναι όλα μέσα; Sent from my zte V970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Να ρωτήσω για καινούργια σύνδεση κοσμοκαρτα, έχει κάποιο κόστος η σιμ; ή στα 10€ είναι όλα μέσα; Sent from my zte V970 5ευρώ έχει ένα καινούργιο νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cactus75 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 σε πιο αριθμό στελνω μήνυμα για να μαθω το υπόλοιπο σε κοσμοκαρτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 σε πιο αριθμό στελνω μήνυμα για να μαθω το υπόλοιπο σε κοσμοκαρτα ? Καλεις 1314 η στελνεις ΥΠ στο 1314. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημέρα!! :) Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω αν υπήρχε και παλιά αλλά δεν το πρόσεξα!!Εδώ και μήνες είχα φύγει από το What's up και είμαι F2G.Πριν 15 μέρες έβαλα στο dual sim κινητό 2ο αριθμό what's up.Όμως σε όποιον και αν καλώ,δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα από όσα λέει...ο ήχος είναι παραμορφωμένος και ακούγεται πολύ ας πούμε "θολά".Με τη Wind έχω πεντακάθαρη συνομιλία.Δοκίμασα να το βάλω και σε άλλο κινητο,αλλά τα ίδια πάλι...επειδή είναι εκνευριστικό μήπως ξέρετε τι φταίει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Αυτό το έχω παρατηρήσει σε δύο περιπτώσεις (cosmokarta) 1. Όταν μιλάω με vodafone 2.Όταν έχω ενεργοποιημένο 3g εγώ ή ό συνομιλητής μου Ακούγεται λες και ο άλλος έχει βγάλει τη μασέλα και ψευδίζει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 περίεργο όμως..πάντως εγω έχω το Νοκια Asha 206 οπότε δεν έχει 3G..τι να πω,τώρα που το σκέφτομαι κάτι θυμάμαι να λέγεται για την ποιότητα ήχου της Cosmote,αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 περίεργο όμως..πάντως εγω έχω το Νοκια Asha 206 οπότε δεν έχει 3G..τι να πω,τώρα που το σκέφτομαι κάτι θυμάμαι να λέγεται για την ποιότητα ήχου της Cosmote,αλλά δεν είμαι σίγουρος.. Τι να πω, δεν μου έχει συμβεί ποτέ αυτό! Εδώ και 7 χρόνια έχω wu, το 90% των επαφών μου έχει wu, γενικώς καταναλώνω γύρω στα 500' ομιλία το μήνα. Ουδέποτε έχω παρατηρήσει την οποιαδήποτε παραμόρφωση στη φωνή. Αυτό που συμβαίνει είναι να τερματιστεί η κλήση όταν εγώ ή ο άλλος είμαστε σε σημείο που δεν έχει σήμα ή να μην τον ακούω καλά λόγω της παλαιότητας της συσκευής του. Νομίζω ότι υπάρχουν διάφορα που διαδίδονται για την κοσμοτέ απλά για να μένει στον "αέρα" μια κακιά φήμη. Δεν εννοώ ψέματα, εννοώ αυτή την τάση να χρεώνουμε το όποιο τεχνικό θέμα της συσκευής μας στην κοσμοτέ. Προσωπικά στα ίδια σημεία που δεν έχω σήμα με την κοσμοτέ, δεν έχω ούτε με τη wind ούτε με vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Το περίεργο είναι ότι εγω και συνήθως και ο συνομιλητής μου,έχουμε καλό σήμα...και κάνω την σύγκριση γιατι έχω 2 sim σε ένα κινητό,οπότε την μια μιλάω με την Wind και την άλλη με Wu και βλέπω αυτή την περίεργη διαφορά ποιότητας...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Οι ερωτοαπαντησεις με θέμα την ποιότητα κλήσεων της cosmote και ταυτόχρονα συμπέρασμα για την καλύτερη ποιότητα κλήσεων άλλης εταιρείας έχουν καταντήσει αηδία. Έλεος. Βρείτε να πείτε τίποτα άλλο. Πείτε για παράδειγμα οτι το πρασινο της cosmote κάνει κακό στα μάτια θα γίνετε ποιο πιστευτοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Οι ερωτοαπαντησεις με θέμα την ποιότητα κλήσεων της cosmote και ταυτόχρονα συμπέρασμα για την καλύτερη ποιότητα κλήσεων άλλης εταιρείας έχουν καταντήσει αηδία. Έλεος. Βρείτε να πείτε τίποτα άλλο. Πείτε για παράδειγμα οτι το πρασινο της cosmote κάνει κακό στα μάτια θα γίνετε ποιο πιστευτοι. Με συγχωρείς πολύ φίλε μου αν έθιξα την αγαπημένη σου εταιρία...όμως εγω πληρώνω για κάτι που δεν μου παρέχεται σωστά και άσε τα έλεος και τα πράσινα άλογα!!Εδώ ρώτησα για να δω αν συμβαίνει και σε άλλους!!Τέλος με αυτό...παιδιά αν κάνουμε ενεργοποίηση call them all μεχρι 31/5,θα έχουμε δώρο 100' κάθε βδομάδα για ένα μήνα...πόσους μήνες είχανε να βάλουνε τέτοιο δώρο;;Κάτι αρχίζουν ξανά να κάνουν... http://www.whatsup.gr/el/CTA-offer-100 κ όμως μετά από λίγη ώρα το σβήσανε...απίστευτο! Edited May 19, 2013 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Σιγά μην το αφήσανε :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Με συγχωρείς πολύ φίλε μου αν έθιξα την αγαπημένη σου εταιρία...όμως εγω πληρώνω για κάτι που δεν μου παρέχεται σωστά και άσε τα έλεος και τα πράσινα άλογα!!Εδώ ρώτησα για να δω αν συμβαίνει και σε άλλους!!Τέλος με αυτό...παιδιά αν κάνουμε ενεργοποίηση call them all μεχρι 31/5,θα έχουμε δώρο 100' κάθε βδομάδα για ένα μήνα...πόσους μήνες είχανε να βάλουνε τέτοιο δώρο;;Κάτι αρχίζουν ξανά να κάνουν... http://www.whatsup.gr/el/CTA-offer-100 κ όμως μετά από λίγη ώρα το σβήσανε...απίστευτο! :p Προφανώς θα το ξαναβγάλουν αύριο ή μέσα στη βδομάδα διαμορφωμένο διαφορετικά. Άλλωστε αντίστοιχο πακέτο-προσφορά είχε και πριν μερικούς μήνες το wu. Δεν είναι κάτι το "πρωτότυπο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Μόλις μου ήρθε το ακόλουθο μήνυμα και το κάνω αντιγραφή όπως είναι (γι αυτό και τα κεφάλαια) " MONAΔIKH ΠPOΣΦOPA ΣTA ΠAKETA CALL THEM ALL: KAΘE ΔEYTEPA MEXPI 12/11 ΘA ΠPOΣTIΘENTAI 100' ΣTA ΔIAΘEΣIMA ΛEΠTA TOY ΠAKETOY ΣOY. MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 100' EΠIΠΛEON!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Μεχρι 12/11????? :/ Παιδιά θα ήθελα μια διευκρίνηση σε κάτι..γίνεται να βάλω στο what's up το call them all 600 4 φορές την ίδια στιγμή;;Ξέρω ότι είναι 4 φορές ανά 30 μέρες αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα βάλω την ίδια μέρα πχ... Edited May 20, 2013 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Μεχρι 12/11????? :/ Αν έχεις ενεργό ένα από τα μηνιαία πακέτα CALL THEM ALL: CALL THEM ALL 300 PLUS 300 SMS CALL THEM ALL 600 CALL THEM ALL PLUS το WHAT’S UP θα σου κάνει δώρο επιπλέον 100 λεπτά κάθε εβδομάδα μέχρι 31/05/2013. Αυτά γράφει στο site. Στο μήνυμα που μας έστειλαν όντως έγραφε 12/11. :wacko: Το καλύτερο θα ήταν να έδινε 100' προς όλους... Παιδιά θα ήθελα μια διευκρίνηση σε κάτι..γίνεται να βάλω στο what's up το call them all 600 4 φορές την ίδια στιγμή;;Ξέρω ότι είναι 4 φορές ανά 30 μέρες αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να τα βάλω την ίδια μέρα πχ... Όχι. Για να ενεργοποιήσεις ένα call them all πρέπει να έχεις καταναλώσει τα λεπτά από το προηγούμενο. Και ισχύει το όριο 4 φορές εντός 30 ημερών. Edited May 20, 2013 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Σ ευχαριστώ Κώστα!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Οι ερωτοαπαντησεις με θέμα την ποιότητα κλήσεων της cosmote και ταυτόχρονα συμπέρασμα για την καλύτερη ποιότητα κλήσεων άλλης εταιρείας έχουν καταντήσει αηδία. Έλεος. Βρείτε να πείτε τίποτα άλλο. Πείτε για παράδειγμα οτι το πρασινο της cosmote κάνει κακό στα μάτια θα γίνετε ποιο πιστευτοι. Εγώ είπα ότι αντιμετωπίζω μερικές φορές πρόβλημα όταν μιλάω με vodafone ή όταν έχω το 3G ανοιχτό. Για το αν φταίει η cosmote ή η vodafone δεν το γνωρίζω. Μην ξεχνάμε και τις εποχές που παίρναμε 10 φορές για να βγάλουμε γραμμή με τα καρτοκινητά της cosmote.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εγώ είπα ότι αντιμετωπίζω μερικές φορές πρόβλημα όταν μιλάω με vodafone ή όταν έχω το 3G ανοιχτό. Για το αν φταίει η cosmote ή η vodafone δεν το γνωρίζω. Μην ξεχνάμε και τις εποχές που παίρναμε 10 φορές για να βγάλουμε γραμμή με τα καρτοκινητά της cosmote.:mad: Δεν υπάρχει πλέον αυτό (και δεν θυμάμαι ποτέ να υπήρχε). Καταλαβαίνεις ότι αν τέτοιες υπηρεσίες παρείχε, δεν θα ήταν στην κορυφή των καρτοκινητών μέχρι σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καταλαβαίνεις ότι αν τέτοιες υπηρεσίες παρείχε, δεν θα ήταν στην κορυφή των καρτοκινητών μέχρι σήμερα. Αυτό σηκώνει πολλή συζήτηση. Απλά την εποχή των πολύ καλών προσφορών του what's up χτίστηκε πολύ μεγάλη πελατειακή βάση. Η συντριπτική πλειοψηφία και τότε κοιτούσε το κόστος και όχι την ποιότητα κλήσεων. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts