Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να δώ τα εναπομείναντα mb από το internet on the phone 60;

Στείλε info στο 1313.

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πρίν από κάτι μέρες αγόρασα ένα WHAT'S UP και ενεργοποίησα την προσφορά με τα 1500' και τα 1500 SMS.

Θα ισχύουν για 30 ημέρες ή μέχρι τις 31/7?

Η διάρκεια ισχύος είναι 30 μέρες.

Και για να ξαναενεργοποιηθεί θα πρέπει να ανανεώσω μετά το πέρας των 30 ημερών (μόλις δηλαδή λήξει) ;;;

Ανανεώνετε αυτόματα με κάθε κάρτα πάνω από 5 ευρώ που προσθέτεις , καταργούνται αμέσως τα παλιά 1500 και πέρνεις καινούρια 1500 Edited by Vasileios

Παιδια καλησπέρα.

Με το ΥP sto 1314 ενημερώνομαι ως προς το ποσο που εχω στο λογαριασμό μου.

Σε whatsup με την προσφορα 1500' + 1500 sms πως μπορω να δω ποσα μου εχουν απομείνει και για ποσο

ευχαριστώ!

Ακομα μαθαίνω......

Παιδια καλησπέρα.

Με το ΥP sto 1314 ενημερώνομαι ως προς το ποσο που εχω στο λογαριασμό μου.

Σε whatsup με την προσφορα 1500' + 1500 sms πως μπορω να δω ποσα μου εχουν απομείνει και για ποσο

ευχαριστώ!

Υ στο 1313

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

εχει ΣΟΣ το whats up?

θελω να δοκιμασω κατι!

Έχει , αλλά υπό όρους. Πάρε 1315. Να ξέρεις ότι θα χρεωθείς στην επόμενη κάρτα που θα βάλεις!!

lalista.gr

σε ποιό site πρέπει να πάω για να ανανεώσω online τον χρόνο ομιλίας μέσω πιστωτικής; πήγα στο easypay της πειραιώς και εχει μια κατηγορια προπληρωμένου χρόνου αλλά μετά δεν βγάζει τίποτα!θέλω απο το ιντερνετ να αγοράσω χρόνο γιατι θα είμαι για 3 μέρες στο σπίτι και θα λείπουν όλοι και εγώ έχω πάθει χιαστο και δν μπορω να κουνηθώ ακόμα!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

σε ποιό site πρέπει να πάω για να ανανεώσω online τον χρόνο ομιλίας μέσω πιστωτικής; πήγα στο easypay της πειραιώς και εχει μια κατηγορια προπληρωμένου χρόνου αλλά μετά δεν βγάζει τίποτα!θέλω απο το ιντερνετ να αγοράσω χρόνο γιατι θα είμαι για 3 μέρες στο σπίτι και θα λείπουν όλοι και εγώ έχω πάθει χιαστο και δν μπορω να κουνηθώ ακόμα!

http://www.cosmote.gr/content/el/resources/html/demo/epayment_demo.html

Αλλα μπορεις (αν δεν εισαι στην Αφρικη καπου στην Ερημο μονος) να πεις καποιον φιλο η γειτονα να σου φερει μια καρτα...

δεν υπάρχει τρόπος να αγοράσεις χρόνο ομιλίας από το σπίτι .

Μόνο να ζητήσεις απο κανένα φίλο να σου περάσει μία κάρτα

Edited by Vasileios

http://www.cosmote.gr/content/el/resources/html/demo/epayment_demo.html

Αλλα μπορεις (αν δεν εισαι στην Αφρικη καπου στην Ερημο μονος) να πεις καποιον φιλο η γειτονα να σου φερει μια καρτα...

επειδη ειμαι αθλητης και τυχαινει να ειμαι σε καινουργια ομαδα μακρυα απο το σπιτι μου δεν εχω ακομα φιλους! αμεσως εξυπναδες! (οταν δεν ξερεις γιατι μιλας ετσι;λες να μην το ειχα σκεφτει;)

και τελικά απο ότι βλέπω δεν μπορώ να κάνω αγορά online

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!

@ deadwar:

Πες σε κάποιον που εμπιστεύσαι να αγοράσει εκείνος όπου κι αν βρίσκεται [εντός Ελλάδος] μια κάρτα ανανέωσης, να την ξύσει και να σου στείλει τον κωδικό να τον περάσεις! ;)

Και του δίνεις τα χρήματα αργότερα.

Από όταν άρχισε ο φόρος και στα καρτοκινητά, τί ποσό ακριβώς μπαίνει με ανανέωση 30ευρώ??? Επειδή έχει δώρο +3ευρώ ρωτάω... Αυτά μπαίνουν αυτούσια, ή υπάρχει φόρος και στο δώρο...???

θα τρελαθω!πηρα 2 φορες το beat box 14014 για να αφιερωσω ενα τραγουδι και εχεουν περασει 40 λεπτα και τιποτα!πηρα την πρωτη φορα τα εκανα μια χαρα ολα σωστα και περιμενα να μου ερθει το μηνυμα οτι παραδωθηκε αλλα τιποτα!πηρα μετα απο 20 λεπτα το προσωπο το οποιο το εστειλα και μου ειπε οτι δεν εχει παρει τιποτα!!!μετα ξαναπηρα παλι το beat box και τα ξαναεκανα ολα απο την αρχη αλλα παλι τιποτα!θα μας τρελανουν;μου εφαγε καλα καλα 3 ευρω περιπου για τις 2 κλησεις και παραδοση 0!τι μπορω να κανω;

Κάλεσε το 1313 να ρωτήσεις τι γίνεται.

Το 14014 από ότι ξέρω έχει μεγάλη χρέωση , 3 ευρώ αν σου έφαγε.... καλά είναι

lalista.gr

Περίεργο που δεν μπορείς να ανανεώσεις από easypay, μέχρι πρόσφατα μπορούσες να ανανεώσεις προπληρωμένο χρόνο κι από κει.

Αν όμως έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς, μπορείς να το ανανεώσεις από το online banking, το winbank. Το κάνω πολύ συχνά.

Περίεργο που δεν μπορείς να ανανεώσεις από easypay, μέχρι πρόσφατα μπορούσες να ανανεώσεις προπληρωμένο χρόνο κι από κει.

Αν όμως έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς, μπορείς να το ανανεώσεις από το online banking, το winbank. Το κάνω πολύ συχνά.

κι εγώ έχω προσπαθήσει εδώ και καιρό δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση σε καρτοκινητό ούτε να πάρεις οποιαδήποτε προπληρωμένη κάρτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Πως ενεργοποιούμε το ιντερνετ στο whatsup - 40mbyte με 3€;Και ποιές οι ρυθμίσεις του;

Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus

iMac 21,5 / MacBook Pro

iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO

Καλησπέρα,

Πως ενεργοποιούμε το ιντερνετ στο whatsup - 40mbyte με 3€;Και ποιές οι ρυθμίσεις του;

Καλησπέρα killer7, πλέον είναι 60MB ανά μήνα και μέχρι τέλος Αυγούστου είναι τα διπλάσια.

Για να το ενεργοποιήσεις στείλε 60 στο 1333 και θα χρεωθείς 3 ευρώ!

Για να δεις πόσα MB σου απομένουν στείλε INFO (με λατινικούς χαρακτήρες) στο 1313

:)

link: http://www.whatsup.gr/services/internet-phone

αυτή προσφορά 120ΜΒ θα ισχύ μέχρι τέλος του μηνά ακόμα και ενεργοποιημένη να είναι θα πάψει να έχει 120ΜΒ απο 31/08 και θα πάει 60ΜΒ

είναι ερώτηση κρίσεως δεν θα κουβαλάω μια ζωή 2 κινητά 1 F2GO 1,5GB για 5 μήνες ακόμα... και wh για να μιλάω αρκετά δαπάνησα στα χάλια της WIND με ομιλια προς wh

:ninja:

Τι γινεται με το whats

up??? Τα εχει παιξει τελειως??? Οτι αριθμο καλω μου λεει οτι ο αριθμος που καλειτε δεν χρησιμοποιειται!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!