alany Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Υπάρχει τρόπος να δώ τα εναπομείναντα mb από το internet on the phone 60; Στείλε info στο 1313. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. July 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Πρίν από κάτι μέρες αγόρασα ένα WHAT'S UP και ενεργοποίησα την προσφορά με τα 1500' και τα 1500 SMS. Θα ισχύουν για 30 ημέρες ή μέχρι τις 31/7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Η διάρκεια ισχύος είναι 30 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Η διάρκεια ισχύος είναι 30 μέρες. Και για να ξαναενεργοποιηθεί θα πρέπει να ανανεώσω μετά το πέρας των 30 ημερών (μόλις δηλαδή λήξει) ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Ανανεώνετε αυτόματα με κάθε κάρτα πάνω από 5 ευρώ που προσθέτεις , καταργούνται αμέσως τα παλιά 1500 και πέρνεις καινούρια 1500 Edited July 27, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Παιδια καλησπέρα. Με το ΥP sto 1314 ενημερώνομαι ως προς το ποσο που εχω στο λογαριασμό μου. Σε whatsup με την προσφορα 1500' + 1500 sms πως μπορω να δω ποσα μου εχουν απομείνει και για ποσο ευχαριστώ! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Παιδια καλησπέρα. Με το ΥP sto 1314 ενημερώνομαι ως προς το ποσο που εχω στο λογαριασμό μου. Σε whatsup με την προσφορα 1500' + 1500 sms πως μπορω να δω ποσα μου εχουν απομείνει και για ποσο ευχαριστώ! Υ στο 1313 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 εχει ΣΟΣ το whats up? θελω να δοκιμασω κατι! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 εχει ΣΟΣ το whats up? θελω να δοκιμασω κατι! Έχει , αλλά υπό όρους. Πάρε 1315. Να ξέρεις ότι θα χρεωθείς στην επόμενη κάρτα που θα βάλεις!! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadwar Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 σε ποιό site πρέπει να πάω για να ανανεώσω online τον χρόνο ομιλίας μέσω πιστωτικής; πήγα στο easypay της πειραιώς και εχει μια κατηγορια προπληρωμένου χρόνου αλλά μετά δεν βγάζει τίποτα!θέλω απο το ιντερνετ να αγοράσω χρόνο γιατι θα είμαι για 3 μέρες στο σπίτι και θα λείπουν όλοι και εγώ έχω πάθει χιαστο και δν μπορω να κουνηθώ ακόμα! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 σε ποιό site πρέπει να πάω για να ανανεώσω online τον χρόνο ομιλίας μέσω πιστωτικής; πήγα στο easypay της πειραιώς και εχει μια κατηγορια προπληρωμένου χρόνου αλλά μετά δεν βγάζει τίποτα!θέλω απο το ιντερνετ να αγοράσω χρόνο γιατι θα είμαι για 3 μέρες στο σπίτι και θα λείπουν όλοι και εγώ έχω πάθει χιαστο και δν μπορω να κουνηθώ ακόμα! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! http://www.cosmote.gr/content/el/resources/html/demo/epayment_demo.html Αλλα μπορεις (αν δεν εισαι στην Αφρικη καπου στην Ερημο μονος) να πεις καποιον φιλο η γειτονα να σου φερει μια καρτα... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) δεν υπάρχει τρόπος να αγοράσεις χρόνο ομιλίας από το σπίτι . Μόνο να ζητήσεις απο κανένα φίλο να σου περάσει μία κάρτα Edited July 27, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadwar Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) http://www.cosmote.gr/content/el/resources/html/demo/epayment_demo.html Αλλα μπορεις (αν δεν εισαι στην Αφρικη καπου στην Ερημο μονος) να πεις καποιον φιλο η γειτονα να σου φερει μια καρτα... επειδη ειμαι αθλητης και τυχαινει να ειμαι σε καινουργια ομαδα μακρυα απο το σπιτι μου δεν εχω ακομα φιλους! αμεσως εξυπναδες! (οταν δεν ξερεις γιατι μιλας ετσι;λες να μην το ειχα σκεφτει;) και τελικά απο ότι βλέπω δεν μπορώ να κάνω αγορά online Edited July 28, 2010 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 @ deadwar: Πες σε κάποιον που εμπιστεύσαι να αγοράσει εκείνος όπου κι αν βρίσκεται [εντός Ελλάδος] μια κάρτα ανανέωσης, να την ξύσει και να σου στείλει τον κωδικό να τον περάσεις! ;) Και του δίνεις τα χρήματα αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aidan Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Από όταν άρχισε ο φόρος και στα καρτοκινητά, τί ποσό ακριβώς μπαίνει με ανανέωση 30ευρώ??? Επειδή έχει δώρο +3ευρώ ρωτάω... Αυτά μπαίνουν αυτούσια, ή υπάρχει φόρος και στο δώρο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 29,79 Μπαίνουν συνολικά μαζί με το δώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadwar Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 θα τρελαθω!πηρα 2 φορες το beat box 14014 για να αφιερωσω ενα τραγουδι και εχεουν περασει 40 λεπτα και τιποτα!πηρα την πρωτη φορα τα εκανα μια χαρα ολα σωστα και περιμενα να μου ερθει το μηνυμα οτι παραδωθηκε αλλα τιποτα!πηρα μετα απο 20 λεπτα το προσωπο το οποιο το εστειλα και μου ειπε οτι δεν εχει παρει τιποτα!!!μετα ξαναπηρα παλι το beat box και τα ξαναεκανα ολα απο την αρχη αλλα παλι τιποτα!θα μας τρελανουν;μου εφαγε καλα καλα 3 ευρω περιπου για τις 2 κλησεις και παραδοση 0!τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Κάλεσε το 1313 να ρωτήσεις τι γίνεται. Το 14014 από ότι ξέρω έχει μεγάλη χρέωση , 3 ευρώ αν σου έφαγε.... καλά είναι Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 σε ποιό site πρέπει να πάω για να ανανεώσω online τον χρόνο ομιλίας μέσω πιστωτικής; πήγα στο easypay της πειραιώς και εχει μια κατηγορια προπληρωμένου χρόνου αλλά μετά δεν βγάζει τίποτα!θέλω απο το ιντερνετ να αγοράσω χρόνο γιατι θα είμαι για 3 μέρες στο σπίτι και θα λείπουν όλοι και εγώ έχω πάθει χιαστο και δν μπορω να κουνηθώ ακόμα! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Περίεργο που δεν μπορείς να ανανεώσεις από easypay, μέχρι πρόσφατα μπορούσες να ανανεώσεις προπληρωμένο χρόνο κι από κει. Αν όμως έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς, μπορείς να το ανανεώσεις από το online banking, το winbank. Το κάνω πολύ συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Περίεργο που δεν μπορείς να ανανεώσεις από easypay, μέχρι πρόσφατα μπορούσες να ανανεώσεις προπληρωμένο χρόνο κι από κει. Αν όμως έχεις λογαριασμό στην Πειραιώς, μπορείς να το ανανεώσεις από το online banking, το winbank. Το κάνω πολύ συχνά. κι εγώ έχω προσπαθήσει εδώ και καιρό δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση σε καρτοκινητό ούτε να πάρεις οποιαδήποτε προπληρωμένη κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer7 Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλησπέρα, Πως ενεργοποιούμε το ιντερνετ στο whatsup - 40mbyte με 3€;Και ποιές οι ρυθμίσεις του; Παράθεση Iphone 2G / Iphone 3Gs / Iphone 4 / iPhone 5 / Thl W8 / Galaxy S5 / iPhone 5S / iPhone 6 / iPhone 6S Plus / iPhone 8 Plus iMac 21,5 / MacBook Pro iPad 2 3G / iPad mini 2 / iPad PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Καλησπέρα, Πως ενεργοποιούμε το ιντερνετ στο whatsup - 40mbyte με 3€;Και ποιές οι ρυθμίσεις του; Καλησπέρα killer7, πλέον είναι 60MB ανά μήνα και μέχρι τέλος Αυγούστου είναι τα διπλάσια. Για να το ενεργοποιήσεις στείλε 60 στο 1333 και θα χρεωθείς 3 ευρώ! Για να δεις πόσα MB σου απομένουν στείλε INFO (με λατινικούς χαρακτήρες) στο 1313 :) link: http://www.whatsup.gr/services/internet-phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 αυτή προσφορά 120ΜΒ θα ισχύ μέχρι τέλος του μηνά ακόμα και ενεργοποιημένη να είναι θα πάψει να έχει 120ΜΒ απο 31/08 και θα πάει 60ΜΒ είναι ερώτηση κρίσεως δεν θα κουβαλάω μια ζωή 2 κινητά 1 F2GO 1,5GB για 5 μήνες ακόμα... και wh για να μιλάω αρκετά δαπάνησα στα χάλια της WIND με ομιλια προς wh Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 Τι γινεται με το whats up??? Τα εχει παιξει τελειως??? Οτι αριθμο καλω μου λεει οτι ο αριθμος που καλειτε δεν χρησιμοποιειται! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts