Jump to content

aidan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aidan

  1. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω root? Δηλαδή να μου δώσει το λινκ από κάποιο site, γιατί υπάρχουν τόσα πολλά και δεν ξέρω ποιο να ακολουθήσω...
  2. Βοήθησες. :-) Νόμιζα ότι το βάζαμε πάνω στην 9... Το έκανα με recovery και αργεί να τελειώσει το install και ανησύχησα...
  3. Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι χρησιμεύει το v9.0 system.img και γιατί λέει "only for multiboot"?
  4. Έχω την 6.0 του Kyrillos και θέλω να δοκιμάσω την επίσημη 2.2 της samsung. Όμως το kies λέει ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση. Τί πρέπει να κάνω? Επαναφορά εργοστασιακών?
  5. Έχω τη 5,7 εδώ και κάτι μέρες αλλά δε με ικανοποιεί καθόλου. Δηλαδή κολλάει αρκετά συχνά και ειδικά όταν ενημερώνω εφαρμογές. Πριν είχα την 5,0 beta και ήταν πολύ σταθερή. Λέτε αν ξαναπεράσω την 5,6-5,7 να αλλάξει κάτι, ή να γυρίσω σε παλιότερη?
  6. Καταπληκτική η 5beta Kyrillos! Αγνώριστο έγινε πάλι το κινητό. Το μόνο "πρόβλημα" ότι δεν είχε τις ρυθμίσεις για τα δεδομένα (ή ήταν λάθος) αλλά τις έστειλα από το site της voda. Πετάει πλέον το galaxy!!! Δεν έχω να ζητήσω τίποτα πια. :):):)
  7. Στην 4.1 έκδοση το "home button" μου εμφανίζει όλες τις διαφάνειες της επ.εργασίας. Γίνεται να το κάνω όπως πριν, δηλαδή να μου δείχνει τις εφαρμογές???
  8. Με οποιοδήποτε πρόγραμμα και αν ανοίξω κάποιο mp3, το παίζει για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά κλέινει η εφαρμογή... Έχω τη v4.0 rc3 του kyrillos. Είναι κάποιο bug αυτής της έκδοσης? Γιατί από τότε που άλλαξα συμβαίνει.
  9. Πέρασα την 4, αλλά δεν μπορώ να συνδέσω κανένα λογαριασμό μου (gmail, facebook κλπ). Βγάζει σφάλμα σύνδεσης.:worry: Ενώ στο ίντερνετ συνδέεται κανονικά... Τι παίζει να συμβαίνει? Κατά τα άλλα, πολύ καλή έκδοση! :)
  10. Άκυρο το προηγούμενό μου μήνυμα. Έβαλα τη 2.2! :) Μπορώ να περάσω την 4 αμέσως ή πρώτα την 3.3?
  11. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που θα βρω τη 2.2 του KYRILLOS13?
  12. Παιδιά, έχει βγει επίσημα η έκδοση 2.2? Είχα ακούσει ότι θα έβγαινε τον Ιανουάριο. Έχουμε τίποτα νεότερο???
  13. Ενώ έχω κάρτα μνήμης, μου εχει βγάλει ειδοποίηση "περιορισμένος διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης". Παρατήρησα ότι όλες τις εφαρμογές κλπ τα αποθηκεύει στη συσκευή και η κάρτα είναι σχεδόν άδεια. Πώς μπορώ να αλλά το αλλάξω? Δε βρίσκω τίποτα στις ρυθμίσεις... Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τα Sms όπου δε με αφήνει να έχω πάνω από 25-30...:mad::mad::mad:
  14. http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=39702&dateFrom=&dateUntil=
  15. Η αίτηση μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά ή μόνο σε κατάστημα?
  16. Έχει βγει η επιδότησή μου και είναι αρκετά μειωμένη, όπως γίνεται με τα νέα δεδομένα, αλλά και πάλι δε με ενδιαφέρει να πάρω νέα συσκευή. Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω καμία μεγαλύτερη μείωση στο πάγιο??? Το 30% το δίνουν ακόμη? Για να μην προσπαθώ άσκοπα...
  17. Εμένα, προσπαθώντας να με πείσουν να βάλω πρόγραμμα με ίντερνετ, μου έλεγαν ότι επειδή έχω επιλέξει smartphone μπορεί να χρεώνομαι κατά λάθος... Και το κακό είναι πως είμαι σίγουρος ότι κάποιοι πείθονται με τέτοια επιχειρήματα...! Τι είναι χειρότερο: το ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας ή το ότι υπάρχουν κορόιδα που τα πιστεύουν???
  18. Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα ότι πλέον δεν μπορούμε να αλλάξουμε πρόγραμμα χρήσης απο το myaccount... Μας το κόβουν και αυτό???
  19. Τότε προφανώς μπερδεψες κάτι. Η ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών ισχύει στα πακέτα των 1500 μόνο (στο cu και wu που αναφέρεσαι). Οι κανονικές κλήσεις εκτός πακέτων έχουν ελάχιστη χρέωση 45''.
  20. Άλλοι ένα νούμερο έχουν μόνο και έχουν λάβει προσφορές. Τέσπα, δεν αντιλέγω, απλά οι περισσότεροι εδώ μέσα, αλλά και άλλοι γνωστοί μου είχαν τουλάχιστον ένα διπλασιασμό. Προφανώς είναι θέμα τύχης. :)
  21. Από όταν άρχισε ο φόρος και στα καρτοκινητά, τί ποσό ακριβώς μπαίνει με ανανέωση 30ευρώ??? Επειδή έχει δώρο +3ευρώ ρωτάω... Αυτά μπαίνουν αυτούσια, ή υπάρχει φόρος και στο δώρο...???
  22. Ναι, τα 5 ευρώ τα θυμάμαι. Αυτό είχε παίξει και σε διαφήμιση ότι ίσχυε για όλους. Αναφέρομαι στις επιλεκτικές προσφορές πού αρκετοί έχουν λάβει. Ειδικά παλιότερα με τους διπλασιασμούς, δε νομίζω ότι υπήρχε κανένας που να μην είχε τη συγκεκριμένη προσφορά έστω και μία φορά. Και γενικά επειδή πολλοί εδώ προσπαθούν να βρουν πως γίνεται η επιλογή (ανάλογα με τη χρήση κλπ) και καθώς έχω όλα τα "είδη" όπως προανέφερα, περίμενα κάτι και γω...
×
×
  • Create New...