Jump to content

aidan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aidan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

aidan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω root? Δηλαδή να μου δώσει το λινκ από κάποιο site, γιατί υπάρχουν τόσα πολλά και δεν ξέρω ποιο να ακολουθήσω...
  2. Βοήθησες. :-) Νόμιζα ότι το βάζαμε πάνω στην 9... Το έκανα με recovery και αργεί να τελειώσει το install και ανησύχησα...
  3. Μπορεί κάποιος να μου πει σε τι χρησιμεύει το v9.0 system.img και γιατί λέει "only for multiboot"?
  4. Έχω την 6.0 του Kyrillos και θέλω να δοκιμάσω την επίσημη 2.2 της samsung. Όμως το kies λέει ότι δεν υπάρχει νέα έκδοση. Τί πρέπει να κάνω? Επαναφορά εργοστασιακών?
  5. Έχω τη 5,7 εδώ και κάτι μέρες αλλά δε με ικανοποιεί καθόλου. Δηλαδή κολλάει αρκετά συχνά και ειδικά όταν ενημερώνω εφαρμογές. Πριν είχα την 5,0 beta και ήταν πολύ σταθερή. Λέτε αν ξαναπεράσω την 5,6-5,7 να αλλάξει κάτι, ή να γυρίσω σε παλιότερη?
  6. Καταπληκτική η 5beta Kyrillos! Αγνώριστο έγινε πάλι το κινητό. Το μόνο "πρόβλημα" ότι δεν είχε τις ρυθμίσεις για τα δεδομένα (ή ήταν λάθος) αλλά τις έστειλα από το site της voda. Πετάει πλέον το galaxy!!! Δεν έχω να ζητήσω τίποτα πια. :):):)
  7. Στην 4.1 έκδοση το "home button" μου εμφανίζει όλες τις διαφάνειες της επ.εργασίας. Γίνεται να το κάνω όπως πριν, δηλαδή να μου δείχνει τις εφαρμογές???
  8. Με οποιοδήποτε πρόγραμμα και αν ανοίξω κάποιο mp3, το παίζει για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά κλέινει η εφαρμογή... Έχω τη v4.0 rc3 του kyrillos. Είναι κάποιο bug αυτής της έκδοσης? Γιατί από τότε που άλλαξα συμβαίνει.
  9. Πέρασα την 4, αλλά δεν μπορώ να συνδέσω κανένα λογαριασμό μου (gmail, facebook κλπ). Βγάζει σφάλμα σύνδεσης.:worry: Ενώ στο ίντερνετ συνδέεται κανονικά... Τι παίζει να συμβαίνει? Κατά τα άλλα, πολύ καλή έκδοση! :)
  10. Άκυρο το προηγούμενό μου μήνυμα. Έβαλα τη 2.2! :) Μπορώ να περάσω την 4 αμέσως ή πρώτα την 3.3?
  11. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει που θα βρω τη 2.2 του KYRILLOS13?
  12. Παιδιά, έχει βγει επίσημα η έκδοση 2.2? Είχα ακούσει ότι θα έβγαινε τον Ιανουάριο. Έχουμε τίποτα νεότερο???
×
×
  • Create New...