CaptainNickGR Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 On 18/7/2023 at 10:47 ΜΜ, panos43 said: Παντως δεν έχω λάβει το γνωστό sms ότι έγινε η αίτηση. Παίζει ρόλο που την εκανα 20:50 το βραδυ; Expand Αύριο θα γίνει η κατάθεση της φορητότητας και αν είναι ορθά τα στοιχεία τότε από τις 17:00 και μετά θα μπορεί ο υπάλληλος να τραβήξει τον αριθμό στην Cosmote και να σου δώσει την κάρτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 On 18/7/2023 at 10:28 ΜΜ, panos43 said: Εκανα αίτηση φορητότητας σε κατάστημα από CU σε what’s up. Αρχικα ρωτησα την υπάλληλο αν θα λάβω την προσφορά 15,5 GΒ δωρο για 3 μηνες-η οποία δίνεται ον-λάιν αλλά από ότι μου ειπαν στο 13888 δίνεται και σε κατάστημα- και απάντηση δεν ελαβα. Μου έδωσε ενα χαρτι αίτησης φορητότητας και καμία καρτα σιμ. Μου ειπε να ξαναπεράσω σε 2 μερες να την πάρω. Ακόμα, στο χαρτι που μου έδωσε, είχε σημειώσει ότι το νουμερο μου που πρόκειται να μεταφερθεί, είναι συμβόλαιο αυτη τη στιγμή, ενώ είναι cu. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Επίσης ποτε θα πρέπει να περάσω από το κατάστημα; Όταν χαθει το σημα της Vodafone? Expand Θα σου τα δώσει. Εμένα μου τα έδωσε τα gb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Το watch up εμφάνισε μια έρευνα! Τι ρόλο παίζει? Δίνει δώρο ΜΒ ? Την πήρε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 On 19/7/2023 at 11:36 ΠΜ, GREGORYMO said: Το watch up εμφάνισε μια έρευνα! Τι ρόλο παίζει? Δίνει δώρο ΜΒ ? Την πήρε κανείς? Expand Σε μερικά δίνει 500μβ για 7 μερες και σε μερικά δεν δίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 On 19/7/2023 at 11:43 ΠΜ, VIPdriver said: Σε μερικά δίνει 500μβ για 7 μερες και σε μερικά δεν δίνει τίποτα. Expand Τις άλλες ερχόταν στο cosmote app. Σήμερα μου ήρθε 1' φορά στο wu app 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 On 19/7/2023 at 9:42 ΠΜ, _NikitaS_ said: Θα σου τα δώσει. Εμένα μου τα έδωσε τα gb. Expand 15gb και 500 λεπτα προς όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 On 19/7/2023 at 11:43 ΠΜ, VIPdriver said: Σε μερικά δίνει 500μβ για 7 μερες και σε μερικά δεν δίνει τίποτα. Expand μονο ευχαριστουμε, ενα θαυμαστικο κι ενα thumbs up 😞 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 On 19/7/2023 at 12:15 ΜΜ, CaptainNickGR said: 15gb και 500 λεπτα προς όλους; Expand Ναι, Αλλά έχει μια προϋπόθεση. Να ενεργοποιήσεις ένα πακέτο call all. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 On 19/7/2023 at 2:23 ΜΜ, _NikitaS_ said: Ναι, Αλλά έχει μια προϋπόθεση. Να ενεργοποιήσεις ένα πακέτο call all. Expand Στο κατάστημα πόσα έδωσες για την μεταφορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 Στο My COSMOTE app πως γίνεται να αλλάξει η γλώσσα από Ελληνικά στα Αγγλικά ; Ρωτάει ένας γνωστός από Καναδά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 On 19/7/2023 at 2:33 ΜΜ, CaptainNickGR said: Στο κατάστημα πόσα έδωσες για την μεταφορά ; Expand 12 ευρώ. Βασικά την πρώτη ανανέωση πλήρωσα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 On 19/7/2023 at 5:26 ΜΜ, advantix said: Στο My COSMOTE app πως γίνεται να αλλάξει η γλώσσα από Ελληνικά στα Αγγλικά ; Ρωτάει ένας γνωστός από Καναδά. Expand Το App δεν έχει επιλογή. Το My Cosmote Web αν θυμάμαι είναι και στα Αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Είμαι παλιός με κοσμοκαρτα και με κάθε ανανέωση απο 12 και πανω μου τραβάει αυτόματα τα 9 δίνοντας μου 600 λεπτά, 500 mb και 100 sms. Επειδή θεωρώ ότι πλέον δεν με συμφέρει και ιδιαίτερα, θυμάται κάποιος πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό; Νομίζω το έγραφαν σε ανακοινώσεις που έβγαζαν κατά καιρούς, αλλά με πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρίσκω και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 On 20/7/2023 at 8:40 ΜΜ, pan05 said: Είμαι παλιός με κοσμοκαρτα και με κάθε ανανέωση απο 12 και πανω μου τραβάει αυτόματα τα 9 δίνοντας μου 600 λεπτά, 500 mb και 100 sms. Επειδή θεωρώ ότι πλέον δεν με συμφέρει και ιδιαίτερα, θυμάται κάποιος πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό; Νομίζω το έγραφαν σε ανακοινώσεις που έβγαζαν κατά καιρούς, αλλά με πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρίσκω και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ Expand Για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε sms «B_OFF» στο 1330 ή κάλεσε δωρεάν στο 1330 και πάτησε 1 - 5 - 0. Πως μπορώ να επιλέξω να ενεργοποιείται αυτόματα άλλο πακέτο και ποιες επιλογές έχω Τα διαθέσιμα πακέτα που μπορούν να ενεργοποιούνται αυτόματα είναι τα παρακάτω: COSMOKAPTA COMBO UNLIMITED με απεριόριστα λεπτά προς όλους, 2,5GB & 400SMS για 1 μήνα με 13,50€ COSMOKAPTA COMBO TO ALL με 1.000΄ προς όλους, 500ΜΒ & 200SMS για 1 μήνα με 10,90€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 On 20/7/2023 at 8:40 ΜΜ, pan05 said: Είμαι παλιός με κοσμοκαρτα και με κάθε ανανέωση απο 12 και πανω μου τραβάει αυτόματα τα 9 δίνοντας μου 600 λεπτά, 500 mb και 100 sms. Επειδή θεωρώ ότι πλέον δεν με συμφέρει και ιδιαίτερα, θυμάται κάποιος πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό; Νομίζω το έγραφαν σε ανακοινώσεις που έβγαζαν κατά καιρούς, αλλά με πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρίσκω και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ Expand 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 On 20/7/2023 at 8:40 ΜΜ, pan05 said: Είμαι παλιός με κοσμοκαρτα και με κάθε ανανέωση απο 12 και πανω μου τραβάει αυτόματα τα 9 δίνοντας μου 600 λεπτά, 500 mb και 100 sms. Επειδή θεωρώ ότι πλέον δεν με συμφέρει και ιδιαίτερα, θυμάται κάποιος πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό; Νομίζω το έγραφαν σε ανακοινώσεις που έβγαζαν κατά καιρούς, αλλά με πρόχειρη αναζήτηση δεν το βρίσκω και είπα να ρωτήσω. Ευχαριστώ Expand Δεν χρειάζεται να απενεργοποιήσεις την προσφορά, ασ' την να υπάρχει για ώρα ανάγκης. Απλά ανανέωσε με 8 ευρώ και αν θες ενεργοποίησε το πακέτο COMBO BASIC το οποίο ανανεώνει και τα υπόλοιπα της ενεργής προσφοράς από 12 κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Γιατί να υπάρχει όταν με 12€ και το αντίστοιχο πακέτο έχει περισσότερα; Επίσης με αλλαγή σε whatsup θα πάρεις περισσότερα δεδομένα αλλά θα χάσεις τυχόν υπόλοιπα λεπτά και δεδομένα από την προσφορά… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Η Ckarta ειναι/εξυπηρετει καλυτερα τους "παλιομοδιτες" (πχ που δεν εχουν τις συγχρονες απαιτησεις σε data). Εχει πολλα πλεονεκτηματα (πχ προς #2# αριθμους Cosmote με 0,02Ε/1' παλιοτερα χωρις κανενα παγιο ενεργοποιησης η αυτη που λεει ο pan05 με αυτοματη αφαιρεση -9Ε, σε καποιες sim ακομα και χωρις καμια χρεωση μολις βαλουν καρτα πια απο 12Ε παλιοτερα και με 10Ε που καταργηθηκε η ανανεωση αυτη). Επειδη, κατα την εκτιμηση μου και θα κριθω απο το αποτελεσμα το εχω ξανααναφερει παλιοτερα, εαν (και πολυ πιθανο) αποσυρθει η καρτα ανανεωσης 8Ε (προεκλογικο κολπο, αλλα και παλι κριντε με απο το αποτελεσμα) καποια στιγμη στο μελλον, κανεις δε θα μπορει ουτε να ζητησει πισω στον τραπεζικο του λογαριασμο το υπολοιπο (οπως εαν οντως εφαρμοζονταν η ανακοινωση καταργησης της 10Ε) ,ουτε να διαμαρτυρηθει για καταργηση 8Ε καθως ουδεποτε ανακοινωθηκε: Θα μεινει αμανατι min 12E. Δεν υπαρχει λογος να απενεργοποιησει την προσφορα με 9Ε (μπορει και αυτο να επιδιωκει με την τακτικη της η ιδια η εταιρια). Ας κανει αυτο που εγραψε ο mp3buddy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Γιατί να κρατήσει ενεργή μια προσφορά που πλέον δίνει παρόμοιες παροχές με το πακέτο των 7,2€; Την απενεργοποιεί για να έχει την ευελιξία να βάζει και περισσότερα € αν θέλει να αγοράσει κατι άλλο. Ακόμα και να καταργηθεί η 8€ κάρτα, με 12€ ανανεωση θα έχει 1000’, 500MB και 200SMS. Περισσότερα λεπτά από το bonus και την ευελιξία ξανά να τα κάνει ο,τι θέλει (ειτε αγαπημένα πρόσωπα, είτε πακέτα δεδομένων). Ξανα, το Whatsup δίνει γενικά περισσότερα δεδομένα. Καλώς ή κακώς ελάχιστοι πλέον αρκούνται στα 500ΜΒ. Επισης το forum είναι για να βοηθάμε τους άλλους, καλύτερα να μην χάνουμε τον άλλο μέσα στα λόγια (το ίδιο που κάνουν οι εταιρίες). Είμαστε εδώ γιατί έχουμε κάποιες γνώσεις ως χόμπι και θελουμε να βοηθήσουμε πραγματικά τον άλλο που ίσως δεν ξέρει/ δεν έχει διάθεση/ χρόνο να ασχοληθεί με το άθλημα που ονομάζεται κινητή τηλεφωνία (ή καρτέλ, θα μου επιτρέψετε) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 Το οτι ενας (και ο συγκεκριμένος συστηματικά) βγαίνει εκτός θέματος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουν και οι άλλοι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2023 On 21/7/2023 at 5:43 ΜΜ, kmpatra said: Το οτι ενας (και ο συγκεκριμένος συστηματικά) βγαίνει εκτός θέματος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσουν και οι άλλοι.Αν είναι στο κάθε νήμα από ένας να τα κάνει μπάχαλο, κάπου πρέπει οι διαχειριστές να βάλουν κι ένα όριο. Δεν μπορεί κάθε φορά που θέλουμε να διαβάσουμε ή να ρωτήσουμε κάτι να ψάχνουμε σελίδες που είναι εκτός θέματος για να το βρούμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 On 21/7/2023 at 5:37 ΜΜ, VIPdriver said: Χαλάρωσε φιλαράκο, κανέναν δεν υποστηρίζω. Απλά είδα για προεκλογικά που έγραψαν πιο πάνω και είπα να γράψω και εγώ. Εαν είσαι τόσο ευαίσθητος, κανε με block να μη διαβάζεις τα ποστ μου. Πάντως πως γίνεται οι εκνευρισμένοι να είναι απο το 41τακατο μόνο αυτοί ξέρουν...... Expand Και ποιος σου ειπε οτι ειναι πολιτικο το παρον topic ;;;; Απο το 41τακατο καταλαβαινω τι εισαι Και δεν ειμαστε φιλαρακια Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 On 22/7/2023 at 4:12 ΠΜ, aenaos15 said: Και ποιος σου ειπε οτι ειναι πολιτικο το παρον topic ;;;; Απο το 41τακατο καταλαβαινω τι εισαι Και δεν ειμαστε φιλαρακια Expand Καταλαβαινω τον εκνευρισμό σου και δεν θα το συνεχίσω, όχι επειδή το είπες εσύ, αλλά από σεβασμό προς τους υπόλοιπους συμφορουμίτες. Καλή σου μέρα και χαλάρωσε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mambagr Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Φίλοι μια ερώτηση: Ποιός είναι ο οικονομικότερος τρόπος να έχω κινητό cosmote/whatsup/κάρτα/συμβόλαιο/κάτι με μηδαμινή χρήση (ηλικιωμένος); (Λέω cosmote για να μπορώ να τσιμπάω και κωδικούς πρoσφορών cosmote - έχω ήδη ένα cu) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 (edited) Στην Cosmote , η λύση για ηλικιωμένους είναι το FROG . κάθε δευτερη εβδομάδα έχει προσφορά 120 λεπτά με 3,02 ευρώ. με 10 ευρώ κάρτα μπορείς να βγάλεις 3 μήνες αν ενεργοποιήσεις το τρίτο μήνα την 60η ημέρα Edited July 22, 2023 by Vasileios 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts