Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα βγάλουν, ηρεμία, περιμένουμε! Μακάρι να είναι καλά τα μαντάτα όπως και πέρυσι με το What's up που μίλησε τελευταία και ήταν η φθηνότερη αναγκάζοντας να μειώσουν το αρχικό πάγιο της υπηρεσίας και οι άλλες 2.

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εδώ δεν νομίζω να μιλάμε για καρτέλ αλλα για ηγεσία τιμής.Ο μεγάλος δίνει την αρχή και οι άλλοι απλά ακολουθούν

εδώ δεν νομίζω να μιλάμε για καρτέλ αλλα για ηγεσία τιμής.Ο μεγάλος δίνει την αρχή και οι άλλοι απλά ακολουθούν

αν το πάρεις στα οικονομικά ηγεσία τιμής έχουμε όταν ένας είναι ο μεγάλος και οι υπόλοιποι μικροί παίκτες απλά ακολουθούν το πρώτο στη τιμή που θα θέσει, εδώ έχουμε καρτέλ για συμφωνούν όλοι για παρόμοιες χρεώσεις. Ηγέτης θα ήταν η cosmote αλλά πολλές φορές τις τιμές της βγάζουν πρώτοι ο δεύτερος η ο τρίτος παίκτης

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Εδω δεν εχει βγαλει ενα πακετο τοσο καιρο για σταθερα (εαν ειναι δυνατον) τηλεφωνα οταν οι αλλες δυο εχουν εδω και χρονια. Τι να περιμενουμε τωρα; Απεριοριστο χρονο προς ολα την Cosmote εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Αν απαντησει στα Super πακετα της Vodafone το συzηταμε...

Εδω δεν εχει βγαλει ενα πακετο τοσο καιρο για σταθερα (εαν ειναι δυνατον) τηλεφωνα οταν οι αλλες δυο εχουν εδω και χρονια. Τι να περιμενουμε τωρα; Απεριοριστο χρονο προς ολα την Cosmote εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Αν απαντησει στα Super πακετα της Vodafone το συzηταμε...

"Super" πακέτα με ελάχιστη χρέωση... 3 λεπτά!! :mad:

Πήγα γι αυτό το λόγο στη Vodafone και τα λεφτά που έδινα σε κάρτες ήταν τα 3 πλάσια. Έφυγα για συμβόλαιο Cosmote και βρήκα την υγειά μου!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

"Super" πακέτα με ελάχιστη χρέωση... 3 λεπτά!! :mad:

Πήγα γι αυτό το λόγο στη Vodafone και τα λεφτά που έδινα σε κάρτες ήταν τα 3 πλάσια. Έφυγα για συμβόλαιο Cosmote και βρήκα την υγειά μου!! ;)

Κοιταξε να σου πω την αληθεια ολα εχουν να κανουν αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας. Αν το χρησιμοποιεις για κλησεις με μικρη διαρκεια οντως μπορει να μην συμφερει. Εγω επειδη δεν εχω σταθερο τηλεφωνο παρα μονο κινητο σπανια θα κανω μια κληση λιγοτερο απο 5 λεπτα οποτε στη δικη μου περιπτωση θα ηταν οτι πρεπει. Τωρα ξοδευω 3 Χ 20 προνομιακες για να μιλησω περιπου 250' ενω με καποιο αλλο πακετο (σαν τα super πακετα) θα μπορουσα να εχω (12 ευρω για 150' Χ 5= 750') τον τριπλασιο χρονο.

Κοιταξε να σου πω την αληθεια ολα εχουν να κανουν αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας. Αν το χρησιμοποιεις για κλησεις με μικρη διαρκεια οντως μπορει να μην συμφερει. Εγω επειδη δεν εχω σταθερο τηλεφωνο παρα μονο κινητο σπανια θα κανω μια κληση λιγοτερο απο 5 λεπτα οποτε στη δικη μου περιπτωση θα ηταν οτι πρεπει. Τωρα ξοδευω 3 Χ 20 προνομιακες για να μιλησω περιπου 250' ενω με καποιο αλλο πακετο (σαν τα super πακετα) θα μπορουσα να εχω (12 ευρω για 150' Χ 5= 750') τον τριπλασιο χρονο.

Έχεις απόλυτο δίκιο, έχει μεγάλη σημασία η προσωπικές ανάγκες του καθενός.

Απλά νιώθω ότι είναι πολύ περιοριστικό το 3λεπτο, γιατί αν για οποιοδήποτε λόγο μιλήσεις λιγότερο από 3 λεπτά (όπως το πολύ σύνηθες να πέφτει η γραμμή λόγω σήματος, να τελειώνει η μπαταρία, να το κλείνεις εσύ ή ο συνομιλητής κατά λάθος, και τόσες άλλες περιπτώσεις) ειλικρινά σε σφάζει. Στο λέω γιατί τα χρησιμοποιούσα κι εγώ. Αλλά δεν το συνιστώ. Αν μιλάς πολύ, τότε συμφέρει το συμβόλαιο ασυζητητί. Εγώ άργησα, αλλά το κατάλαβα! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Να το γυρισετε σε καρτοκινητα!! :lol::lol:

Παντως δεν λεει να βαλει με 15 ευρω, 1500' προς κοσμοτε... εγω προσωπικα δεν θα βαλω 15 ευρω... θα βαλω 7 και θα εχω 1200+1200 ;)

ναι,θα έχεις 1200 αλλά αποκλειστικά σε whats up αριθμούς,εγώ εχω το απεριόριστα 35 και τα 1500 σε cοsmοte και σταθερά δεν τελειώνουν με τίποτα

τωρα που απαντησε η wind ποτε περιμενουμε απαντηση και απο την κοσμοτε?

Την επόμενη εβδομάδα...

πολυ αμεσα. οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την επόμενη εβδομάδα...

Τις Παρασκευες βραδυ δεν βγαινουν συνηθως οι προσφορες στην TV? Σχεδον παντα ετσι γινεται...

Κοιτα τι συζηταμε, εχουμε σιγουρη την προσφορα και ψαχνουμε να βρουμε την μερα:lol::lol:

εγω δεν νομιζω να βγει καμια προσφορα.... περιμενουν μαλον να δουν αν θα εχουν φορητοτητες προς wind kai vodafone που μεχρι τωρα δεν εχουν γιατι ολοι οπως και εσεις περιμενουν μηπως βγαλει προσφορα...
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εγω δεν νομιζω να βγει καμια προσφορα.... περιμενουν μαλον να δουν αν θα εχουν φορητοτητες προς wind kai vodafone που μεχρι τωρα δεν εχουν γιατι ολοι οπως και εσεις περιμενουν μηπως βγαλει προσφορα...

Μωρε θα βγει αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι για την κοσμοκαρτα μονο.....

Μωρε θα βγει αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι για την κοσμοκαρτα μονο.....

Λες για να μπερδέψει τον κόσμο και να "σπάσει" τις παρέες του wathsup?

Δεν νομίζω. Η cosmote πέρυσι απάντησε χωρίς έλεος στην προσπάθεια που έκαναν να της αμφισβητήσουν την πρώτη θέση. Αν κάνει το ίδιο φέτος η απάντηση θα είναι ποιό σκληρή.

Θα δείτε...

Τις Παρασκευες βραδυ δεν βγαινουν συνηθως οι προσφορες στην TV? Σχεδον παντα ετσι γινεται...

Κοιτα τι συζηταμε, εχουμε σιγουρη την προσφορα και ψαχνουμε να βρουμε την μερα:lol::lol:

Χαχαχα!!! Ας αρχίσουμε τα στοιχήματα!

Αύριο τι απόδοση να δίνει? 1,50?

Εγώ λέω την Πέμπτη δίνει 1,20 και την Παρασκευή 1,10.... :lol:

Λες για να μπερδέψει τον κόσμο και να "σπάσει" τις παρέες του wathsup?

Δεν νομίζω. Η cosmote πέρυσι απάντησε χωρίς έλεος στην προσπάθεια που έκαναν να της αμφισβητήσουν την πρώτη θέση. Αν κάνει το ίδιο φέτος η απάντηση θα είναι ποιό σκληρή.

Θα δείτε...

Γενικά πέρυσι όντως είχε ανταγωνιστές και την Vodafone και την WIND, ενώ πρόπερσι ήταν μόνο η WIND ανταγωνιστής της σε προωθητικές ενέργειες κυρίως (μιλάω για καρτοκινητά). Και πέρυσι τα πήγε πολύ καλά με την προσφορά. Δεν λυπήθηκε τα λεπτά ομιλίας και την προσφορά και την έδωσε όπως και οι άλλοι και φθηνότερα μάλιστα. Άρα μάλλον το ίδιο θα κάνει και τώρα. Απλά θα περιμένει φαντάζομαι να ηρεμήσουν τα πνεύματα κυρίως από την Vodafone που όντως έκανε καλή προσφορά και μετά να κάνει και πάλι το "μπαμ" με πολύ καλή προσφορά. Marketing είναι αυτό και λέγοντας τον τελευταίο και πιο εκωφαντικό λόγο κερδίζει και πάλι όλους τους χρήστες, αλλά και τις εντυπώσεις... Υπομονή! Να κατευνάσει πρώτα λίγο το κλίμα και μετά θα μας κάνει και την επιπλέον έκπληξη που ζητάμε όλοι... ;)

ειναι και η φοιτιτική προσφορά π τρέχει μεχρι τον Απρίλη παιδιά και θα αργήσουν λίγο να παίξουν αιτήσεις φορητότητας.Οτι προσφορά και να βγεί αν δεν δώσει ιντερνετ & σταθερά θα ναι δωρο άδωρο

Kαι αν κανει την ιδια προσφορα θα πρεπει να κανεις ταμα :cry: για να βγαλεις κληση....Τωρα μονο προς what's up δινει και βγαζεις κληση μετα απο 5 κλησεις ...Μερικες φορες ειναι πιο τραγικο....

ειναι και η φοιτιτική προσφορά π τρέχει μεχρι τον Απρίλη παιδιά και θα αργήσουν λίγο να παίξουν αιτήσεις φορητότητας.Οτι προσφορά και να βγεί αν δεν δώσει ιντερνετ & σταθερά θα ναι δωρο άδωρο

Ποια φοιτητικη προσφορα? Ανθρωπος δεν την ειχε μυριστει!!Απο την παρεα μου κανεις δεν την εβαλε και γενικα περασε πολυ αθορυβα....και τωρα με ρωτανε πως βρισκω ακομη 1000 & 1000 :lol:

Myaccount.

Από χτές σε όσα καρτοκινητά δουλεύει ακόμα το myaccount Επανήλθε κανονικότατα και η ανάλυση κλίσεων του τελευταίου τριμήνου .

εγω τωρα μολις δοκιμασα να κανω εγγραφη και μου βγαζει τα κοκκινα γραμματα

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Εγγραφή γίνεται μόνο σε ονομαστικά καρτοκινητά και εφόσον στείλεις FAX με την ταυτότητα σου στην εξυπηρέτηση πελατών και το αίτημα σου .

Στην συνέχεια θα λάβεις τους κωδικούς στο κινητό σου . (ρώτα τους για το τηλέφωνο γιατί δεν το θυμάμαι )

ταυτοποιηση του κινητου εχω κανει.

αρα πρεπει να παρω στην εξυπηρετηση να ρωτησω τι ακριβως να γραψω στο αιτημα και σε ποιον αριθμο να το στειλω.

θα παρω εγκαιρη απαντηση ή .... ;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue