Jump to content

TSIT

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    185
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TSIT

  • Ημ. Γέννησης 04/07/1970

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

TSIT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγω παλι πριν λιγο καιρο ειχα ρωτησει αν το τηλεφωνο διαθετει αυτοματη απορριψη κλησεων στο μενου ρυθμισεις κλησεων οπως στο sgh f700, και καποιος ειχε απαντησει καταφατικα αλλα...που ακριβως βρισκεται?
  2. Κοιταξε να σου πω την αληθεια ολα εχουν να κανουν αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας. Αν το χρησιμοποιεις για κλησεις με μικρη διαρκεια οντως μπορει να μην συμφερει. Εγω επειδη δεν εχω σταθερο τηλεφωνο παρα μονο κινητο σπανια θα κανω μια κληση λιγοτερο απο 5 λεπτα οποτε στη δικη μου περιπτωση θα ηταν οτι πρεπει. Τωρα ξοδευω 3 Χ 20 προνομιακες για να μιλησω περιπου 250' ενω με καποιο αλλο πακετο (σαν τα super πακετα) θα μπορουσα να εχω (12 ευρω για 150' Χ 5= 750') τον τριπλασιο χρονο.
  3. Εδω δεν εχει βγαλει ενα πακετο τοσο καιρο για σταθερα (εαν ειναι δυνατον) τηλεφωνα οταν οι αλλες δυο εχουν εδω και χρονια. Τι να περιμενουμε τωρα; Απεριοριστο χρονο προς ολα την Cosmote εμενα προσωπικα δεν μου λεει τιποτα. Αν απαντησει στα Super πακετα της Vodafone το συzηταμε...
  4. Οχι δεν χρειαzεται να τους ξαναδηλωσεις (οπως στη Wind).
  5. Ααααα αν ειναι ετσι ειναι αλλη μια επανασταση που εληξε αδοξα για μενα. Ας ειχε τουλαχιστον χρονο και προς σταθερα αλλα αν δεν μπορω να το συνδιασω με καποιο απο τα super πακετα εμενα προσωπικα δεν με καλυπτει.
  6. Αν δεν κανω λαθος νομιzω οτι στα συμβολαια περιλαμβανει και χρονο προς σταθερα. Οποτε αυτο ειναι μαλλον και το πλεονεκτημα εναντι των καρτοκινητων.
  7. Μολις ελαβα ενα sms απο Vodafone που αναφερει οτι φερνει και παλι την επανασταση στα καρτοκινητα! Ραντεβου σημερα στις 21.00 σε ολα τα τηλεοπτικα καναλια! Ξερει κανεις κατι?
  8. Ετσι ειναι ακριβως ειμαστε στο 1997 και αν δεν αλλαξουν αμεσα σταση εγω αποχωρω. Εστω οτι το πραγματικο internet στα καρτοκινητα τους ειναι κατι που ερχεται απο μια διαστημικη τεχνολογια ενα πακετο για κλησεις προς ολους, ενα πακετο προς σταθερα δεν μπορουν να δωσουν? Ημαρτον...ελεος πια με αυτα τα πακετα sms.
  9. Ειναι αυτονοητο αυτο αλλωστε ααν καλεσεις το 1266 για να αλλαξεις πακετο θα ακουσεις "οτι ολα τα προπληρωμενα πακετα χρονου ομιλιας δεν μεταφερονται" η καπως ετσι.
  10. Το μηνυμα μου αυτο ειναι λιηο παλιο βεβαια...αλλα χθες ειδα ενα στον Γερμανο στην Πατησιων (κοντα στη Κοδριγκτωνος) τωρα δεν ξερω αν υπαρχει ακομη η αν σε βολευει να κανεις μια βολτα απο κει.
  11. Εμενα παντως δεν μου ηρθε καποιο μηνυμα και ενεργοποιηθηκε εντος πεντε λεπτων.
  12. Εγω πηγα σημερα να ενεργοποιησω μια cosmoκαρτα αλλα δεν με ρωτησαν κατι σχετικο αν θελω δηλαδη να ειμαι στους τηλεφωνικους καταλογους η οχι. Την ταυτοποιηση την εκανα σε καταστημα Γερμανος. Να παω ξανα την Δευτερα να τους πω πως δεν θελω?
  13. Η αληθεια ειναι οτι εγω δεν ειμαι συνδρομητης της Wind εδω και χρονια ομως η αδελφη μου που κανει χρηση της υπηρεσιας αυτης μου το ειπε. Οτι καθε μηνα που της πιστωνουν τον χρονο ομιλιας λαμβανει και ενα δευτερο sms που λεει "στειλε κενο sms στο 1240 για να λαβεις χρονο ομιλιας και τον επομενο μηνα. Αυτο μαλιστα εγινε σχετικα προσφατα (προχθες) οποτε εχει ακομη το μηνυμα αποθηκευμενο στο κινητο της. Τωρα τι να πω...
  14. Π.χ. στελνεις σημερα κενο sms στο 1240 σου αφαιρουν 1 ευρω αμεσως και τον επομενο μηνα παιρνεις τον αναλογο χρονο με βασει την διαρκεια των εισερχομενων κλησεων. Σου ερχεται μηνυμα που σε ενημερωνει οτι πιστωθηκε ο αναλογος χρονος ομιλιας. Αν δεν ξαναστειλεις κενο sms στο 1240 η υπηρεσια απενεργοποιειται μεχρι να την ξαναενεργοποιησεις. Ελπιzω να καταλαβες?
  15. Καταρχην το cu εχει το δικο του menu. Το International εχει το ιδιο menu με το (παλιο) ala carte. Σε καθε περιπτωση αφου απλα εκανες αλλαγη πακετου και οχι αλλαγη sim λογικα δεν θα υπαρχει και καμια αλλαγη στο menu (θα εξακολουθει να γραφει cu). Ελπιzω να βοηθησα...
×
×
  • Create New...