stark Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 37 minutes ago, johndouk said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! 🌲🎅🥳 Πρόσεξα ότι δεν αναφέρεται πλέον το bonus 1Gb mob data για 7 ημέρες με την εξόφληση λογαριασμού στο app/web (ενδιαφέρει όσους έχουν και συνδέσεις με σταθερό ή συμβόλαιο). Καταργήθηκε; ή μήπως είναι καμμιά πιθανά προσωρινή παρενέργεια της εισαγωγής νέων κωδικών πληρωμής με RF στους λογαριασμούς; (Αν το ποστ πρέπει να αναρτηθεί σε άλλο νήμα, παρακαλώ κάποιον mod να το κάνει. Ευχαριστώ.) Την ίδια απορία είχα κι εγώ την τελευταία φορά που μπήκα στη διαδικασία να πληρώσω το σταθερό από το app. Αν και δεν αναφερόταν, δόθηκε κανονικά το 1GB. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2021 43 minutes ago, johndouk said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! 🌲🎅🥳 Πρόσεξα ότι δεν αναφέρεται πλέον το bonus 1Gb mob data για 7 ημέρες με την εξόφληση λογαριασμού στο app/web (ενδιαφέρει όσους έχουν και συνδέσεις με σταθερό ή συμβόλαιο). Καταργήθηκε; ή μήπως είναι καμμιά πιθανά προσωρινή παρενέργεια της εισαγωγής νέων κωδικών πληρωμής με RF στους λογαριασμούς; (Αν το ποστ πρέπει να αναρτηθεί σε άλλο νήμα, παρακαλώ κάποιον mod να το κάνει. Ευχαριστώ.) Αυτό που γράφεις. Προσωρινο, για λίγες ώρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Αν κάνω μεταφορά χρηματικού υπολοίπου από ΚαρτοΣυμβόλαιο σε whats up θα επεκταθεί η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου στο whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2021 Ναι θα επεκταθεί κατά 60 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά!Αν αφήσω και λήξει το υπόλοιπο στο what's up θα έχω κανένα άλλο θέμα με τις κλήσεις?Μόνο το υπόλοιπο που υπάρχει μέσα θα χάσω? Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 Θα χάσεις το υπόλοιπο και μόνο. Για 30 ημερες μετά την λήξη θα έχεις εισερχόμενες και εξερχόμενες (αν έχεις αγοράσει πακέτο ) κλήσεις SMS internet. 30 ημέρες μετά θα μπεί φραγή εισερχομένων κλήσεων , θα έχεις μόνο SMS εισερχόμενα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelepis4 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 ξέρει κανείς γτ δεν μπορώ να κανω ανανέωση κάρτας με paypal είτε απο κινητο ειται απο το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Δοκίμασε για paypal από pc με άλλον browser πχ τον Maxthon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelepis4 Δημ. December 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2021 Pppe ευχαριστώ ! Δοκιμαζα με Firfox και Microsoft αλλα δεν γινόταν τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Καλημέρα και καλή χρονιά.Σήμερα με 10€ φόρτωση πήρα 9.09€ και όχι 8.93€. Άρα το νέο μοντέλο πραγματικής φόρτωσης είναι: ποσό €φόρτωσης/1,1 . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Σωστά, λόγω της μείωσης φόρου από χτες σε 10% για όλους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Ε ρε λαρτζιλίκια το κράτος.Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, για να πάρεις τα απεριόριστα μπορείς μέσω σμσ;Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 3 ώρες πριν, elteo said: Ε ρε λαρτζιλίκια το κράτος. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 2 ώρες πριν, vrwmiaris said: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, για να πάρεις τα απεριόριστα μπορείς μέσω σμσ; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στέλνεις ΑΠΕΡ15 στο 1330 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Δηλαδή ? Αναφέρεται στη μείωση του φόρου κινητής απο το 12% στο 10%. Προφανώς το ποσο της ελάφρυνσης ειναι αστείο, αντίστοιχο της αύξησης του μισθού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 3 minutes ago, gpapas640 said: Αναφέρεται στη μείωση του φόρου κινητής απο το 12% στο 10%. Προφανώς το ποσο της ελάφρυνσης ειναι αστείο, αντίστοιχο της αύξησης του μισθού. Ειναι 20% και για τους νέους 100%. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Υπενθύμιση: μέχρι τις 23:59 σήμερα όσοι δε πηρατε τα απεριόριστα για 15 ημερες μπορείτε να τα τσεπωσετε 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα απεριόριστα mb για 15 μέρες τηλέφωνικα μέσω της εξυπηρέτησης πελατών 13888 αν το ξεχάσατε χθες βράδυ. Το έκανα εγώ σήμερα το πρωί. Ήμουν κουρασμένος χθες βράδυ και ξέχασα. Προς τιμή τους το έκαναν. Αν κάποιος φίλος έχει το ίδιο πρόβλημα ας κάνει το ίδιο. Καλημέρα και Χρόνια πολλάΣτάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 Βάλαμε υπενθύμιση. 😇 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. January 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2022 (edited) Τι γινεται ρε παιδια; Εβαλα το πρωι καρτα 10 ευρω ενεργοποιησα το πακετο που βαζω παντα τραβηξε τα λεφτα και τωρα μου λεει οτι δεν εχω χρονο ομιλιας και το πακετο εξαφανιστηκε απο το Status του whats up. Το τηλεφωνο επικοινωνιας 13888 δεν εξυπηρετει καρτοκινητα και η σελιδα στο facebook δεν απανταει ουτε για πλακα. Edited January 4, 2022 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 Το 13888 φυσικά και εξυπηρετεί καρτοκινητά. Ομως πρόκειται για τεχνικό θέμα, κάλεσε 13738 δωρεάν. Πρόβλημα με κλήσεις λες στο ρομπότ, αν ρωτήσει 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Καλημέρα, Καλά Φώτα Πιστεύετε ότι μάλλον υλοποιήσανε την απειλή τους και καταργήσανε την λειτουργία 3g sim καρτών (είχα ένα καρτοκινητό whatsup) που έπαψε να δουλεύει μετά την πρωτοχρονιά. Έχει κανένας αντίστοιχο πρόβλημα; Ευχαριστώ Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Δεν είναι απειλή, εξαγγελία είναι που έχει γίνει καιρό τώρα. Αλλά δεν νομίζω να αφορά κάρτες SIM, αλλά κατάργηση του 3G δικτύου. Και να έχεις καμία αρχαία κάρτα που δεν πιάνει 4G δηλαδή, λογικά θα πρέπει να συνδέεται σε 2G.Sent from my Galaxy S10e 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Just now, Mark_K said: Δεν είναι απειλή, εξαγγελία είναι που έχει γίνει καιρό τώρα. Αλλά δεν νομίζω να αφορά κάρτες SIM, αλλά κατάργηση του 3G δικτύου. Και να έχεις καμία αρχαία κάρτα που δεν πιάνει 4G δηλαδή, λογικά θα πρέπει να συνδέεται σε 2G. Sent from my Galaxy S10e Χμ, σωστά. Εμένα δεν συνδέεται καθόλου (ούτε μέσω 2G/EDGE οπότε κάποιο άλλο πρόβλημα μάλλον έχω) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts