mr_47 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 (edited) Ψάξε στις γρήγορες ρυθμίσεις, αν έχει διακόπτη για το wifi calling. Αν το κλείσεις και σταματήσει, μάλλον αυτό είναι. Αν συνεχίζει, τότε κάτι άλλο και θέλει ψάξιμο. Sent from my Galaxy S10e Thanks. Μόλις τα ξαναπούμε με τον συγκεκριμένο, θα το κοιτάξω. EDIT: Μετά από πολλές δοκιμές, τόσο σε κλήσεις όσο και άνοιγμα/κλείσιμο apps, αφήνοντας σε stand by το κινητό, με το WiFi calling on/off, η συσκευή "παγωμένη", από άποψη θερμοκρασιών.. Συμπέρασμα, για μελλοντική αναφορά: Όσοι έχετε twin sim(s), έχοντας τη μία σε μία συσκευή, χωρίς να είναι σε προφίλ πτήσης και τη δεύτερη (αντίστοιχή της) σε άλλη συσκευή, σε προφίλ πτήσης και συνδεδεμένη σε WiFi δίκτυο, με το WiFi calling ενεργό, θα έχετε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, ακόμα και σε stand by. Η λύση είναι να βάλετε off το WiFi calling στη δεύτερη συσκευή. Μπορεί κάποιος mod να το κάνει pin στην πρώτη σελίδα, για να το δουν όσοι το δυνατόν περισσότεροι. Edited August 24, 2020 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenpower Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Καλημερα! Εκανα φορητοτητα απο συμβολαιο Vodafone που ειχε ολοκληρωθει χρονικα σε Cosmote WhatsUp. Τελευταιος λογαριασμος εκδοθηκε στις 16/7 οπου προπληρωσα παγιο μεχρι τις 15/8. Η φορητοτητα ολοκληρωθηκε στις 26/7. Στις 16 Αυγουστου καμια ενημερωση και κανενας εκκαθαριστικος λογαριασμος. Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Thanks. Μόλις τα ξαναπούμε με τον συγκεκριμένο, θα το κοιτάξω. EDIT: Μετά από πολλές δοκιμές, τόσο σε κλήσεις όσο και άνοιγμα/κλείσιμο apps, αφήνοντας σε stand by το κινητό, με το WiFi calling on/off, η συσκευή "παγωμένη", από άποψη θερμοκρασιών.. Συμπέρασμα, για μελλοντική αναφορά: Όσοι έχετε twin sim(s), έχοντας τη μία σε μία συσκευή, χωρίς να είναι σε προφίλ πτήσης και τη δεύτερη (αντίστοιχή της) σε άλλη συσκευή, σε προφίλ πτήσης και συνδεδεμένη σε WiFi δίκτυο, με το WiFi calling ενεργό, θα έχετε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, ακόμα και σε stand by. Η λύση είναι να βάλετε off το WiFi calling στη δεύτερη συσκευή. Μπορεί κάποιος mod να το κάνει pin στην πρώτη σελίδα, για να το δουν όσοι το δυνατόν περισσότεροι.Βρε, αυτό είναι φυσιολογικό. Ξεκινάς από το γεγονός ότι οι twin sim δεν είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν παράλληλα, και πρέπει να κλείνει η μια όταν ανοίγει η άλλη. Το συνηθισμένο είναι να βάζεις σε λειτουργία πτήσης πχ την συσκευή που δεν χρησιμοποιείς, να την αφήνεις έτσι στην άκρη, και να ανοίγεις την άλλη. Αν τώρα σε αυτήν που έχεις σε λειτουργία πτήσης υποστηρίζεται το wifi calling και ανοίγεις το wifi, αυτό που κάνεις είναι να βάζεις και τις δύο κάρτες ταυτόχρονα στο δίκτυο, άσχετα από το γεγονός ότι η μια είναι μέσω δικτύου κινητής και η άλλη μέσω wifi, με τις οποίες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό. Στην cosmote μπορεί να συνδέεται και να μπερδεύεται αυξάνοντας την κατανάλωση μπαταρίας. Στον άλλο πάροχο που λειτουργεί το wifi calling, απλά δεν συνδέεται (και για να πω την αμαρτία μου, έτσι καταλαβαίνω καμία φορά ότι έχω ξεχάσει την άλλη συσκευή ανοιχτή...) Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Καλημερα! Εκανα φορητοτητα απο συμβολαιο Vodafone που ειχε ολοκληρωθει χρονικα σε Cosmote WhatsUp. Τελευταιος λογαριασμος εκδοθηκε στις 16/7 οπου προπληρωσα παγιο μεχρι τις 15/8. Η φορητοτητα ολοκληρωθηκε στις 26/7. Στις 16 Αυγουστου καμια ενημερωση και κανενας εκκαθαριστικος λογαριασμος. Τι πρεπει να κανω? Ο τελευταίος σου λογαριασμός μάλλον βγήκε 0€, αλλά ίσως να πρέπει να σου επιστρέψουν χρήματα. Θα πρέπει να μιλήσεις με τη vodafone για αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naturas Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Εχω μια ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ η οποια ειχε φραγη τηλεφωνικης συνδεσης το Δεκεμβρη του 2019 και ληξη συνδεσης τον Οκτωβρη 2020 Εγω θελω να κρατησω τον αριθμο για αλλο ενα χρονο, και θα δω πως θα παει. Τι με συμφερει (δηλαδη το μικροτερο κοστος εννοω) να κανω για να παρω αλλο ενα χρονο ζωης του αριθμου? Να μεταφερω 5 ευρω απο ενα αλλο καρτοκινητο ή να κανω ανανεωση με 10 ευρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Επειδή έγινε φραγή θα πρεπει να κάνεις ανανέωση (ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ναι αν έχει φραγή, δεν γίνεται easy transfer Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Μια ερώτηση παιδιά.. Τα mb από την καλοκαιρινή προσφορά που δεν έχουν καταναλωθει μεταφέρονται αν την ξαναενεργοποιησω (την καλοκαιρινή προσφορά) πχ στις 14/9;; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Μεταφέρονται με εκ νέου αγορά της καλοκαιρινής προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Έχω το πακέτο cosmokarta combo με αυτόματη ενεργοποίηση. Μου έδωσαν όμως δώρο 500' για 15 ημέρες και σκέφτομαι να μην βάλω χρήματα μέχρι τοτε (και ας χάσω τα λεπτά που έχω μαζέψει). Πρέπει να κάνω κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Αν την μερα που έπρεπε να ενεργοποιηθεί το πακέτο δεν έχεις λεφτά, θα περιμένει πότε θα βάλεις κάρτα για να τα τραβήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Κάπου διάβασα ότι η αυτόματη ενεργοποίηση από το app, σου δίνει δώρο 60'. Πώς γίνεται αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Κάπου διάβασα ότι η αυτόματη ενεργοποίηση από το app, σου δίνει δώρο 60'. Πώς γίνεται αυτό ? Βάζεις από το app την αυτόματη ανανέωση (auto combo) στο whats up, και στην ενεργοποίηση σου βάζει 360 λεπτά προς όλους. Ισχύει για το combo πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 σε frog πως ενεργοποιουμε το volte παιδιά; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 wificall στο 1333 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 wificall στο 1333το WiFi call δεν είναι διαφορετικό από το volte? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις. Όλοι μας. Κανε εκκαθάριση τα cookies και μην διαλέξεις αυτόματη σύνδεση στο my cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 το WiFi call δεν είναι διαφορετικό από το volte? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Πάνε μαζί αυτές οι δυο υπηρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις. Όλοι μας. Κανε εκκαθάριση τα cookies και μην διαλέξεις αυτόματη σύνδεση στο my cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Πάνε μαζί αυτές οι δυο υπηρεσίες.α οκ πάντως εμένα το mi a3 το λέει μη συμβατό ακόμα έστειλα sms και έτσι έλεγε Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Νέος στο whatsup. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο auto combo 10€ Λήγει 21/09 Αν βάλω αυτόματη ανανέωση με πιστωτική 12ευρω κάθε 20 του μήνα θα είμαι εντάξει;; Να ανανεώνει αυτόματα το πακέτο μηπως και κάποια φορά το ξεχάσω Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 α οκ πάντως εμένα το mi a3 το λέει μη συμβατό ακόμα έστειλα sms και έτσι έλεγε Sent from my Mi A3 using Tapatalk Αν λέει μη συμβατό το sms οι πιθανότητες να δουλέψει σωστά ειναι 50-50. Για την ενεργοποίηση πάντως είτε πρέπει να βρεις μια συμβατή συσκευή, να βάλεις εκεί την sim σου και να στείλεις το sms, ειτε να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση και να ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν αυτοί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Νέος στο whatsup. Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο auto combo 10€ Λήγει 21/09 Αν βάλω αυτόματη ανανέωση με πιστωτική 12ευρω κάθε 20 του μήνα θα είμαι εντάξει;; Να ανανεώνει αυτόματα το πακέτο μηπως και κάποια φορά το ξεχάσω Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κομπλε θα εισαι. Καθε 20 του μηνος θα μπαινει η καρτα αυτοματα και αυτοματα παλι θα ενεργοποιειτε το πακετο εφοσον εχεις την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου ενεργη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Τα αυτόματα πακέτα δεν ενεργοποιούνται 1 μέρα νωρίτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts