Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote


Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να μην το συνεχίζουμε χωρίς λόγο. Η ενεργοποιηση αυτόματα τοu Daily Pass χωρίς την εγκριση του πελάτη και χωρίς την δυνατότητά του να αποφασίζει το πότε θέλει να αρχίσει (και ναι είναι πακέτο το ημερησιο) ειναι μιας μορφής ζημιά για τον ένα συμβαλλόμενο και υποχρεούται να τον αποζημιώσει.

Ευτυχώς που αυτό πιστεύουν και οι εταιρίες και όταν κάποιος διαμαρτυρηθεί, αμέσως του επιστρέφουν τα χρήματα.

Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν το αντιλαμβάνονται, όπως και πολλοί που όταν το αντιληφθούνε "ντρέπονται" να μπούν σ αυτό το κανάλι για "λιγα €".

Τέλος απο μένα για το θέμα.

Αν έχετε χρόνο όσοι διαβάζετε υπάρχουν και εφαρμογές στο μάρκετ που εχουν το δικαιο της Ελλάδας για όλα ώστε να μπορέσετε να υπερασπίσετε τα δικαιώματά σας.

 

 

 

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο.

Φιλικά πάντα.

 

Μα μαρκάρεις και μόνος σου και τα σωστά σημεία. Στην παράθεση αναφέρει ότι, "ως απάτη ορίζεται [...] η απόκρυψη ή αποσιώπηση ή ατελή ανακοίνωση των αληθών γεγονότων [..]". Πως λοιπόν είναι απάτη τη στιγμή που αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας και ενημερώνεται ο συνδρομητής με μήνυμα.

Επίσης, η ύπαρξη του ημερήσιου πάσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ζημιά" διότι δεν χρεώνει τον συνδρομητή λανθασμένα παρά μόνο όταν κάνει εκείνος χρήση και ορίζει ως ύψιστο ποσό χρέωσης το 1€. Δηλαδή θα ήτανε καλύτερο αν δεν υπήρχε και ο συνδρομητής χρεωνόταν βάσει των δεδομένων; Πότε υπάρχει μεγαλύτερη ζημιά, με την ογκοχρέωση ή με το ημερήσιο πάσο.

 

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουνε λανθασμένες χρεώσεις, η υπηρεσία μόνο ως κάτι θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί και σε καμμία περίπτωση ως "απάτη" καθώς η εταιρεία έχει προβεί σε ενημέρωση των καταναλωτών. "Απάτη" θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το "τρικ" της WIND το οποίο ενεργοποιεί πακέτο χωρίς τη συγκατάθεση του συνδρομητή. Σε αυτή την περίπτωση, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει την απενεργοποίησή του και να λάβει το χρηματικό ποσό, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "ημι-παράνομη ενέργεια" διότι υπάρχει επίσημο Δ.Τ της εταιρείας που ενημερώνει τους συνδρομητές, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση με άλλη μορφή (γραπτού μηνύματος κτλ).

 

Για να κλείσουμε όμως το θέμα, όποιος δεν έχει ενεργοποιημένο πακέτο δεδομένων και δεν επιθυμεί να έχει το ημερήσιο πάσο, μπορεί είτε να απενεργοποιήσει τα δεδομένα από το μενού του κινητού, είτε να διαγράψει το APN (σημείο πρόσβασης), είτε να την απενεργοποιήσει μέσω γραπτού μηνύματος.

Link to comment
Share on other sites

Τόση κουβέντα τόσες απόψεις για το τίποτα ειλικρινά. Τι θέλετε δηλαδή;

 

Η Cosmo ενημερώνει. Παραθέτω τα μήνυματα που έχω

 

TO ΠAKETO TΩN ΔΩPEAN MB ΓIA INTERNET EΛHΞE. ΣTO EΞHΣ H XPEΩΣH INTERNET EINAI 1E/HMEPA. AN ΘEΣ NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ NEO ΠAKETO INTERNET KAΛEΣE ΔΩPEAN ΣTO 1330

 

TO ΠAKETO TΩN ΔΩPEAN MB AΠO THN KAΛOKAIPINH ΠPOΣΦOPA ΛHΓEI ΣTIΣ 13/08/2013 22:00. AN ΔEN EXEIΣ AΛΛO ΠAKETO INTERNET H XPEΩΣH META TH ΛHΞH EINAI 1E/HMEPA

 

TO ΠAKETO TΩN ΔΩPEAN MB AΠO THN KAΛOKAIPINH ΠPOΣΦOPA EΛHΞE. AN ΔEN EXEIΣ AΛΛO ΠAKETO INTERNET H XPEΩΣH INTERNET EINAI 1E/HMEPA.

 

Τι άλλη ενημέρωση θέλετε δηλαδή εσείς;;; Το να πείτε ότι θέλουμε ένα λεπτό χάριτος, δηλαδή μόλις συνδεθεί στο ίντερνετ και δεν έχει κάποιο πακέτο. Να σου λέει ότι ξέρεις κάτι, συνδέθηκεπ στο ίντερνετ. Σε ένα λεπτό θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία internet day pass με ένα ευρώ για απεριόριστη πλοήγηση για μια μέρα. Αυτό ναι μπορούμε να το συζητήσουμε.

 

Αλλά μην λέτε ότι δεν ενημερώνει γιατί αυτό σας συμφέρει. Και στο κάτω κάτω είναι καλύτερο να σας φάει όλη την κάρτα επειδή δεν πήρες χαμπάρι ότι συνδέθηκεπ στο ίντερνετ η να σου φάει μόνο ένα ευρώ; Σκεφτείτε λίγο λογικά.

 

Δεν πρόκειται να σας επιστραφούν τα λεφτά από λάθος δικός σας. Και καλά κάνουν. Με αυτή την λογική, όλοι θα μπαίναμε για ένα λεπτό στο λογαριασμό του mail μας και μετά θα καλούσαμε την Cosmo ότι δεν έγινε χρήση και αλλά τέτοια.

 

Μην λέτε ότι θελετε. Υπάρχει και μια λογική.

 

Απόλυτα σωστός. Όταν έχεις κινητό που ξέρεις ότι έχει πρόσβαση στο internet με x-y τρόπους (3G/4G/WiFi), φροντίζεις να έχεις πακέτο δεδομένων, ειδάλλως αν θες να σιγουρευτείς 100% ότι δε χρεωθείς, σβήνεις τα APN της Cosmote και ξενοιάζεις.

Είναι σαν να έχεις καρτοκινητό και να παραπονιέσαι γιατί σε χρεώνει υπερβολικά στην ομιλία, ενώ μπορείς να βάλεις πακέτο ομιλίας προς το δίκτυό σου και τα άλλα δίκτυα. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Ήμαρτον με τις υστερίες ρε. Στην ουσία για την πρώτη χρέωση μόνο μιλάμε. Και πλέον νομίζω ότι στους νέους συνδρομητές η πρώτη μέρα Day pass είναι δωρεάν. Μεταξωτά βρακια θέλουν κι επιδεξιους.... Έχουμε δηλαδή το smartphone των 300+ ευρώ, αλλά "αγνοουμε" το ότι διαρκώς συνδέεται στο Internet για χίλιους δύο λόγους. Έχετε χάσει το μετρό με τις υστερίες ορισμένοι και με το τι θεωρείτε "δικαίωμα". Να πω επίσης ότι είμαι ήδη στην έξοδο από cosmote οπότε μην ειπωθεί τίποτα περί fanboy-σμου

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Link to comment
Share on other sites

Επιπροσθέτως, ο συνδρομητής γνωρίζει για τις χρεώσεις και τον τρόπο απενεργοποίησης της υπηρεσίας μέσω του γραπτού μηνύματος που αποστέλλεται από την εκάστοτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

 

Επομένως, αν κάποιος έχοντας γνώση των ανωτέρω προβεί σε χρήση του ίντερνετ, τότε δεν μπορεί να ζητήσει τα χρήματά του πίσω. Φυσικά κι έχει το δικαίωμα να το κάνει, αλλά αν η εταιρεία δεν βρει κάποιο σφάλμα από μέρους της, το να μην πιστώσει το ποσό δεν θεωρείται δικό της λάθος.

 

 

Όπως αναφέρεις κι εσύ, ο συνδρομητής ενημερώνεται για τις ισχύουσες χρεώσεις και για την πολιτική της εταιρείας στο θέμα "ίντερνετ" οπότε είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε χρήση γίνει από μέρους τού είτε κάνοντας χρήσης αυτός, είτε δίνοντας τη δυνατότητα στο κινητό του να κάνει χρήση του ίντερνετ.

Όσον αφορά το θέμα της διακοπής της υπηρεσίας, στο ίδιο μήνυμα όπου αναφέρεται ότι ο συνδρομητής θα χρεώνεται 1€/μέρα για κάθε φορά που θα πλοηγείται στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι η διακοπή του ημερήσιου πάσο γίνεται μέσω της αποστολής της εντολής "end day" στο σχετικό αριθμό, οπότε δεν είναι υποχρεωτικό κάποιος να καλέσει στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να ζητήσει τη διακοπή της υπηρεσίας.

 

 

Λυπάμαι, αλλά εδώ είσαι λάθος. Σε μένα ποτέ δεν ήρθε μήνυμα που να αναφέρει με ποιον ακριβώς τρόπο θα απενεργοποιήσω την υπηρεσία. Μόνο τα τηλέφωνα της εξυπηρέτησης πελατών έδινε! Δεν ξέρω αν το έστελνε παλιά και το κατάργησαν τώρα, πάντως σε διαβεβαιώ ότι η πονηριά και η εξαπάτηση έχει ανέβει επίπεδο, όπως φαίνεται.

 

Επειδή ανέφερα ότι κάποιος δεν μπορείς να ισχυριστεί πως δεν ενημερώθηκες, αυτό δεν σημαίνει ότι η πρακτική της εταιρείας είναι νόμιμη. Προσοχή, όχι ηθική γενικά αλλά νόμιμη. Μόνο και μόνο για τον λόγο ότι εγγράφεσαι αυτόματα σε υπηρεσία που δεν έχεις ζητήσει, και μάλιστα χρεώσιμη. Το 1,5 GB internet γιατί δεν το παρέχουν με τον ίδιο τρόπο;

 

Κατά τη γνώμη μου μια προσφυγή στο Συνήγορο του Καταναλωτή ή στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή θα βγάλει λαβράκια.

 

Αναφέρομαι πάντοτε στο Internet Day Pass, όχι στα πακέτα internet, εννοείται.

Edited by Stoic
Think Positive
Link to comment
Share on other sites

Απόλυτα σωστός. Όταν έχεις κινητό που ξέρεις ότι έχει πρόσβαση στο internet με x-y τρόπους (3G/4G/WiFi), φροντίζεις να έχεις πακέτο δεδομένων, ειδάλλως αν θες να σιγουρευτείς 100% ότι δε χρεωθείς, σβήνεις τα APN της Cosmote και ξενοιάζεις.

Είναι σαν να έχεις καρτοκινητό και να παραπονιέσαι γιατί σε χρεώνει υπερβολικά στην ομιλία, ενώ μπορείς να βάλεις πακέτο ομιλίας προς το δίκτυό σου και τα άλλα δίκτυα. ;)

 

όχι δεν είσαι υποχρεωμένος να φροντίσεις να έχεις κάποιο πακέτο ΜΒ. Όπως είπα και πριν τα δεδομένα μου χρειάζονται για 5 λεπτά όταν τα ανοίγω για να δω κάποιες σελίδες οι οποίες παρέχονται δωρεάν και όχι να χρεώνομαι επειδή υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που τρώνε ΚΒ. Δεν υπάρχει και κάποιος τρόπος να τις απενεργοποιήσεις...

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Link to comment
Share on other sites

Είδες που εσύ είσαι λάθος; Σου λέει πως αν δεν θες μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

 

MOΛIΣ ΣYNΔEΘHKEΣ ΣTO INTERNET ME XPEΩΣH 1E MEXPI TIΣ 23/07/2013 21:44. H XPEΩΣH IΣΩΣ OΦEIΛETAI ΣE EΦAPMOΓEΣ(KAIPOΣ-NEA-E-MAIL) ΠOY KANOYN AYTOMATH ANANEΩΣH. ΓIA OIKONOMIKO ΣEPΦAPIΣMA ENEPΓOΠOIHΣE ENA ΠAKETO INTERNET KAΛΩNTAΣ ΔΩPEAN ΣTO 1330! ΓIA AΠENEPΓOΠOIHΣH TOY COSMOTE INTERNET DAY PASS ΣTEIΛE END DAY ΣTO 1333. ΓIA ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΠΛHPOΦOPIEΣ ΠAPAKAΛOYME KAΛEΣE THN EΞYΠ. ΠEΛATΩN (IΔIΩTEΣ 13838, EΠAΓΓEΛMATIEΣ 13839, FROG 1299).

 

Τέλος πάντων, αν θέλετε ντε και καλά να μας πείτε ότι δεν είναι σωστή η λειτουργία του συγκεκριμένου πακέτου καλώς το λέτε. Ο καθένας όμως επιλέγει να κρατήσει οποίες απόψεις θέλει.

 

Αλλά να μιλάτε με επιχειρήματα και όχι απλά να λέτε κάτι μόνο και μόνο να το πείτε.

 

Βιάζεσαι, προφανώς δεν διάβασες καλά το μήνυμά μου.

 

Είμαι καινούριος στην Cosmoκάρτα (από τη Δευτέρα) και σε διαβεβαιώ ότι τέτοιο μήνυμα, όπως αυτό που γράφεις, εγώ δεν έλαβα. Ή για να είμαι ακριβής, το πήρα, αλλά λειψό.

 

Συγκεκριμένα, δεν ανέφερε τίποτα για το αν είναι δυνατή και με ποιο τρόπο η απενεργοποίηση. Έγραφε όλα αυτά που μεταφέρεις, αλλά όχι το κομμάτι για την απενεργοποίηση. Για το End day διαβάζω για πρωτη φορά εδώ μέσα. Πόσο πιο λιανά να το κάνω;

 

Προφανώς η Cosmote έχει σταματήσει να δίνει πλήρη ενημέρωση για την υπηρεσία και παρανομεί κραυγαλέα.

Edited by Stoic
Think Positive
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει τρόπος, με ένα firewall μπλοκάρεις τις εφαρμογές που δεν θες να έχουν προσβάση στο internet της κινητής τηλεφωνίας. Αλλά ούτε η Cosmo φταίει που κάποιες εφαρμογές καταναλώνουν ίντερνετ.

 

Θες να μου πεις την εφαρμογή?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Link to comment
Share on other sites

Δουλευεις στην κοσμοτε η απλως δεν θελεις να καταλαβεις;

Εκτος απο τα αλλα....(βαριομουνα να ψαξω...αν σε ενδιαφερει να μαθεις, ψαχτο) αρθρο 140 του ΑΚ.

 

.

 

To profile μου είναι πλήρως ενημερωμένο , και μπορείς να διαπιστώσεις που ακριβώς δουλεύω .

Αλλά είναι πάγια τακτική όποιος διαφωνεί εδω μέσα να του κρεμάμε μία ταμπέλα και να υσηχάζουμε με την διαφωνία του .

Λοιπόν σύμφωνα με το άρθρο που παραπέμπεις "Απαραίτητη όμως προϋπόθεση για να αποκτήσει ο πλανώμενος το δικαίωμα να ζητήσει την ακύρωση της σύμβασης δικαστικώς, είναι η πλάνη να είναι ουσιώδης, δηλαδή τέτοιας σπουδαιότητας, ώστε αν ο πλανώμενος γνώριζε την αληθή κατάσταση δε θα προχωρούσε ποτέ στη σύναψη της σύμβασης."

Α) Βρίσκεσαι σε πλάνη και δεν θα προχωρούσες ποτέ στην σύναψη αν ήξερες ότι θα σε χρεώσουν 1 ευρώ ;

Β) θα πας να ακυρώσεις την σύμβαση δικαστικά ;

Άν ναι σου δίνω συγχαρητήρια για τον τρόπο που σκέφτεσε.

Edited by Vasileios
Link to comment
Share on other sites

Αν κάνω end της επιλογής αυτής απενεργοποιώ μόνο το INTERNET DAY PASS σωστά?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Link to comment
Share on other sites

Ναι. Αλλά πρόσεξε. Αν δεν έχεις δωρεάν mb από κάποιο πακέτο. Τότε δεν θα έχεις καθόλου πρόσβαση στο ίντερνετ. Δεν είναι όπως παλιά που είχε όγκοχρέωση.

 

Δηλαδή αν θέλω να ανοίξω το ίντερνετ και να μπω στο 0.facebook χωρίς να έχω κάποιο διαθέσιμο πακέτο ΜΒ και χωρίς να χρεωθώ 1Ε τι στο καλό θα πρέπει να κάνω? Να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα... :X

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή αν θέλω να ανοίξω το ίντερνετ και να μπω στο 0.facebook χωρίς να έχω κάποιο διαθέσιμο πακέτο ΜΒ και χωρίς να χρεωθώ 1Ε τι στο καλό θα πρέπει να κάνω? Να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα... :X

 

Ή ενεργοποιείς τα δεδομένα και μπαίνεις κατευθείαν στο 0.facebook.com (πρόσεχε, αν φορτώσεις έστω και για ένα δευτερόλεπτο μια διαφορετική ιστοσελίδα, θα χρεωθείς!) ή ενεργοποιείς κάποιο πακέτο ίντερνετ ή κάποιο πακέτο που να σου προσφέρει mb (π.χ 600 μηνύματα + 120mb με 5€).

Link to comment
Share on other sites

Ή ενεργοποιείς τα δεδομένα και μπαίνεις κατευθείαν στο 0.facebook.com (πρόσεχε, αν φορτώσεις έστω και για ένα δευτερόλεπτο μια διαφορετική ιστοσελίδα, θα χρεωθείς!) ή ενεργοποιείς κάποιο πακέτο ίντερνετ ή κάποιο πακέτο που να σου προσφέρει mb (π.χ 600 μηνύματα + 120mb με 5€).

 

Το θέμα είναι ότι αν ενεργοποιήσω τα δεδομένα όλο και κάποια άλλη εφαρμογή θα κάνει χρήση updates αυτόματα οπότε θα με χρεώσει σίγουρα...

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Link to comment
Share on other sites

Κάτσε να τα πάρουμε από την αρχή.

 

1. Αν θες να έχεις ίντερνετ κι ας μην έχεις mb τότε εγκατέστησε κάποιο firewall και μπλόκαρε όσες εφαρμογές καταναλώνουν ίντερνετ. Άσε μόνο ανοιχτό τον browser του κινητού ώστε να έχεις πρόσβαση στο zero Facebook. Αυτή η επιλογή όμως δεν είναι και δεδομένη με την έννοια ότι δεν θα σου φάει ένα ευρώ. Γιατί μπορεί ακόμα και το λειτουργικό του κινητού να συνδεθεί στο ίντερνετ. Εγώ ακολουθώ αυτή την επιλογή για να μην καταναλώνονται πιο γρήγορα τα mb από το πακέτο που έχω ενεργό.

 

2. Μια λύση για να ξεμπερδεύέις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι να βάλεις το πακέτο με τα 3 ευρώ που σου δίνει 60 mb. Έχει διάρκεια ένα μήνα. Επίσης αν το πακέτο ίντερνετ λήγει για παράδειγμα αύριο αλλά σου έχουν μείνει αρκετά mb (πχ 30mb) τότε για να μην τα χάσεις κάνεις το έξεις, ενεργοποιειπ πάλι το ίδιο πακέτο και με αυτόν τον τρόπο έχεις 60+30. Δηλαδή θα έχεις 90mb για ένα μήνα.

 

Αυτό με το ένα ευρώ το έκανε για να μην υπάρχουν υπέρογκες χρεώσεις. Επομένως αν στείλεις end day και δεν έχεις κάποιο ενεργό πακέτο ίντερνετ η σου τελείωσαν τα mb, δεν θα έχεις καθόλου πρόσβαση στο ίντερνετ.

 

Εσύ διαλέγεις ποια λύση σε βολεύει. Προσπαθώ να στα πω πιο απλά για να τα καταλάβεις γιατί είναι όντως λίγο μπέρδεμα.

 

Ακολουθώ τον πρώτο τρόπο που περιέγραψες.Κατέβασα την εφαρμογή, τα ρύθμισα όλα να είναι μέσω wifi εκτός απο τον broswer ο οποίος θα είναι και από τα δεδομένα. Και όταν ανοίγω πλέον τα δεδομένα ξέρω ότι θα μπω στο ίντερνετ μόνο αν πατήσω κάτι από τον broswer οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή την έχω αποκλήσει. Πιστεύω ότι αυτός ο τρόπος βολεύει καλύτερα :)

Σε ευχαριστώ για τις αναλυτηκότατες απαντήσεις σου!

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Link to comment
Share on other sites

Είχα καρτοσυμβολαιο για λίγο και το γύρισα ξανά σε What's up....κατάλαθος πατήθηκε το 0 ενώ είχα το κινητό στην τσέπη.Μπηκε στο ίντερνετ και σε λίγα δευτερόλεπτα μου ήρθε το εξής μήνυμα:"ΣΥΝΔΕΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ DAY PASS.Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 16/08/2013 07:45 ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 1Ε ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ.Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ(ΚΑΙΡΟΣ-ΝΕΑ-ΕΜΑΙL)ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΕΙΛΕ END DAY ΣΤΟ 1333 ΔΩΡΕΑΝ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠ.ΠΕΛΑΤΩΝ(ΙΔΙΩΤΕΣ 13838,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 13839,FROG 1299)."Δεν μπορώ να πάρω θέση για το αν είναι σωστό η λαθος(αν και εμένα θα με πείραζε αν καταλαθος μου έτρωγε 1€ αλλα θα ήταν όμως δικο μου λάθος) απλως έγραψα για να σας πω ότι με ενημέρωσε ακριβως τι πρέπει να κάνω.
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση .

Και εγώ αυτό το μήνυμα έλαβα την πρώτη φορά που μπήκα στο Internet . Να τα βλέπουν αυτά αυτοί που ισχυρίζονται ότι η Cosmote δεν ενημερώνει .

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση .

Και εγώ αυτό το μήνυμα έλαβα την πρώτη φορά που μπήκα στο Internet . Να τα βλέπουν αυτά αυτοί που ισχυρίζονται ότι η Cosmote δεν ενημερώνει .

 

Το παρακάτω μήνυμα θεωρείς ότι αποτελεί επαρκή και σωστή ενημέρωση σε ΝΕΟ συνδρομητή Cosmoκάρτας;

"ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE INTERNET DAY PASS. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΟΗΓΕΙΣΤΕ ΣΤΟ INTERNET ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1€/ΗΜΕΡΑ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ INTERNET ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠ. ΠΕΛΑΤΩΝ (ΙΔΙΩΤΕΣ 13838, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 13839, FROG 1299)"

Think Positive
Link to comment
Share on other sites

Το παρακάτω μήνυμα θεωρείς ότι αποτελεί επαρκή και σωστή ενημέρωση σε ΝΕΟ συνδρομητή Cosmoκάρτας;

"ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE INTERNET DAY PASS. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΟΗΓΕΙΣΤΕ ΣΤΟ INTERNET ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Η ΧΡΕΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1€/ΗΜΕΡΑ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ INTERNET ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠ. ΠΕΛΑΤΩΝ (ΙΔΙΩΤΕΣ 13838, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 13839, FROG 1299)"

 

Δεν είναι αυτό το πρώτο μήνυμα.

Το πρώτο μήνυμα είναι αυτό που λέει

ΣΥΝΔΕΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ DAY PASS.Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 16/08/2013 07:45 ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ΧΡΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 1Ε ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ.Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ ΙΣΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ(ΚΑΙΡΟΣ-ΝΕΑ-ΕΜΑΙL)ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ.ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΕΙΛΕ END DAY ΣΤΟ 1333 ΔΩΡΕΑΝ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠ.ΠΕΛΑΤΩΝ(ΙΔΙΩΤΕΣ 13838,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 13839,FROG 1299

 

Το μήνυμα που αναφέρεις εσύ είναι το δεύτερο μήνυμα , προφανώς δεν θα μπορούσε να λέει όλα τα ανωτέρω για τους ακόλουθους λόγους :

α) διότι δεν είναι η πρώτη φορά , β) γιατί δεν είναι δωρεάν γ) γιατί έχεις ήδη ενημερωθεί από το πρώτο μήνυμα για την δυνατότητα απενεργοποίησης και δεν θέλησες να το απενεργοποιήσης.

Κατά τα άλλα η COSMOTE είναι η μόνη εταιρεία από τις 3 που δεν χρεώνει την πρώτη είσοδο και ταυτόχρονα σε ενημερώνει ,

αντιθέτως η WIND σε ενημερώνει την επόμενη μέρα , και η Vodafone ποτέ.

Το πρώτο μήνυμα της Cosmote είναι επαρκές και πλήρες για Νέο συνδρομητή ,

από την δεύτερη φορά δεν είσαι πλέον νέος .

Edited by Vasileios
Link to comment
Share on other sites

Μου έστειλαν έναν gold κωδικό για το reload it και πήρα κάποια mb .. Επειδή δεν το χρησιμοποιώ καθόλου πλέον το what's up και δε ξέρω , σου στέλνουν μήνυμα αν ξεπερασεις το 80% της χρήσης ;

Επίσης ξέρετε που μπορω να βρω ρυθμίσεις για Ίντερνετ να μου τις στείλουν με sms ;

Edited by andreas1022
:w00t:
Link to comment
Share on other sites

Μου έστειλαν έναν gold κωδικό για το reload it και πήρα κάποια mb .. Επειδή δεν το χρησιμοποιώ καθόλου πλέον το what's up και δε ξέρω , σου στέλνουν μήνυμα αν ξεπερασεις το 80% της χρήσης ;

Επίσης ξέρετε που μπορω να βρω ρυθμίσεις για Ίντερνετ να μου τις στείλουν με sms ;

 

Απο όσο ξέρω δεν υπάρχει τρόπος όταν φτάσεις στο 80% να ενημερώνεσαι σε What's up όμως στέλνεις Info στο 1313 και σου λέει ακριβώς πόσα Mb έχεις.Για τις ρυθμίσεις αν είναι smartphone τις έχει ήδη και απλως ανοιξε τα δεδομενα και κανε μια επανεκκινηση.Αν δεν είναι Smartphone η δεν μπορείς να τις ενεργοποιήσεις στείλε την λέξη ίντερνετ στο 1333.Για χειροκίνητα δεν ξέρω ακριβώς..μπορούν να σε βοηθησουν τα υπόλοιπα παιδιά όμως. :)

Edited by George6633
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα μεχρι ποσα νουμερα στο ονομα μας μπορουμε να αξιοποιησουμε το δωρεαν 1,5 gb ; ή πρεπει να ειναι ενα νουμερο σε καθε συνδρομητη; .

επιτελους αλλαξαν το ρολοι του ρευματος με ψηφιακο και μπηκαμε στην μηνιαια τηλεμετρηση , παντως 2 λογαριασμοι ρευματος για αλλαγη ρολογιου επανωτοι δεν περιμενα να δω .

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα μεχρι ποσα νουμερα στο ονομα μας μπορουμε να αξιοποιησουμε το δωρεαν 1,5 gb ; ή πρεπει να ειναι ενα νουμερο σε καθε συνδρομητη; .

 

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς σε όσα νούμερα έχεις....απλα ο κάθε αριθμός απο μια φορά!

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει ενεργοποίηση του 'Internet Monthly Pass 200' με SMS;

 

Στη σελίδα του πακέτου γράφει μόνο ότι η ενεργοποίηση γίνεται με κλήση στο 1330 αλλά αν θυμάμαι καλά γινόταν και με SMS παλιότερα. Έστειλα SMS με '200' και '500' αλλά δε δούλεψε.

Link to comment
Share on other sites

Απο όσο ξέρω δεν υπάρχει τρόπος όταν φτάσεις στο 80% να ενημερώνεσαι σε What's up όμως στέλνεις Info στο 1313 και σου λέει ακριβώς πόσα Mb έχεις.Για τις ρυθμίσεις αν είναι smartphone τις έχει ήδη και απλως ανοιξε τα δεδομενα και κανε μια επανεκκινηση.Αν δεν είναι Smartphone η δεν μπορείς να τις ενεργοποιήσεις στείλε την λέξη ίντερνετ στο 1333.Για χειροκίνητα δεν ξέρω ακριβώς..μπορούν να σε βοηθησουν τα υπόλοιπα παιδιά όμως. :)

 

Σευχαριστω πολύ :)

 

Να ρωτήσω κάτι άλλο .. Κάνοντας hot spot το wu μου δεν μπαίνει στα social media απο τις επίσημες εφαρμογές τους .. Στο fb μπαίνω δλδ απτον browser μέσω της mobile έκδοσης του .. Έχουν βάλει περιορισμό γιατί απο το cu μπαίνει κανονικά

:w00t:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...