kmpatra Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, GREGORYMO said: Μίλησα με cosmote για το θέμα της επιστροφής υπολοίπου και μου είπαν ότι πρέπει ΠΡΩΤΑ να κάνω αίτηση φορητότητας αλλά ΠΡΙΝ ολοκληρωθεί να ζητήσω την επιστροφή. Ρώτησα για το μέχρι πότε ΕΧΩ περιθώριο αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση. Δεν υπάρχει μεγαλο περιθώριο, αφου κανεις την αιτηση μετα θα στειλεις το αιτημα επιστροφής. Αντε να έχεις 1-2 μερες το πολύ πρακτικά. Αλλά εγω θα τα έστελνα κατευθείαν με τη σειρά που σου ειπαν,και πριν παραλαβω σιμ.Νομιζω το bot στο cosmote app και στην ιστοσελίδα σε καθοδηγει που να στειλεις το αιτημα μεσω email. Αλλιως ενημερώνεις και μέσω τσατ και σου λενε που να στείλεις τι. Θελει ενυπογραφο αιτημα συνοδευόμενο απο ταυτότητα και αναφορά στο iban. Αν η νεα εταιρεία σου δώσει αριθμο καταχωρησης του αιτήματος φορητοτητας ακομα καλύτερα, τον αναφέρεις και αυτόν. Ούτως η άλλως η επιστροφή θα παρει 30 μερες, θα εχουν δει το αιτημα και την αποχώρηση σου. Η ημερομηνία αποστολής των αιτημάτων είναι που μετράει. Edited 5 Μαρτίου by kmpatra 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου Ερωτηματολόγιο... 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου @kmpatra Quote Όχι δεν είναι απαραίτητο να απαντήσει ούτως ή άλλως δεν θα έχει τόσο υπόλοιπο για να μπορέσει να χρεώσει. Ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπορέσει να ενημερωθεί το σύστημα και να δουλέψουν οι εφαρμογές, πόσες μέρες την έχεις την κάρτα? Υ.Γ. γιατί γράφουμε σε λάθος θέμα? Το πέρασα εδώ στο σωστό θέμα Την whatsup καρτα την έχω από τον Γενάρη 2025. Την είχα πάρει τότε με 3€. Δεν έβαλα ποτέ χρήματα. Τον Φλεβάρη 2026 απενεργοποιήθηκε και ζήτησα από την εξυπηρέτηση πελατών μέσω φόρμας επαενεργοποίηση. Τους πήρε μια εβδομάδα να με πάρουν τηλέφωνο επιβεβαίωσαν κάποια στοιχεία και τους εστειλα ξανά ταυτότητα μέσω email. Δηλαδή ξαναέκαναν όλη την διαδικασία ταυτοποιησης. Πήρε άλλη μια εβδομάδα για την ενεργοποίηση. Είναι τώρα 10 μέρες που την έχω ενεργή. Βέβαια την εξερχόμενη κλήση την έκανα σήμερα που μου το είπες. Θα δούμε σε 2-3 μέρες. Αν τελικά δουλέψει θα το γράψω εδώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) Στο my cosmote φαίνεται το νούμερο, με τα παλιά username/pass? Κάτι πρέπει να έχει κολλήσει εκεί ίσως επειδή ο αριθμός ήταν ληγμένος . Πλέον και το whatsup app "κοιτάει" το cosmote account και μάλλον για αυτό το λόγο κολλάει. Σκεφτομαι μηπως να τολμήσεις να φτιάξεις καινούργιο cosmote account μηπως δεχτεί το νούμερο εκ νέου, βέβαια φοβάμαι μην μπερδευτεί χειρότερα το θέμα 😁 Για μένα μην περιμένεις άλλο έπρεπε ήδη να δουλεύουν οι εφαρμογές αλλά και τα sms οπότε μίλησε τους κατευθείαν. 10 μέρες είναι πολλές. Μάλλον κάτι δεν έχουν κάνει καλά στην επανενεργοποίηση του αριθμού. Τσεκαρε και το κέντρο μηνυματων στη σιμ μηπως έχει χαλάσει τίποτα μετά την διακοπη. Edited 11 Μαρτίου by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 20 minutes ago, kmpatra said: Στο my cosmote φαίνεται το νούμερο, με τα παλιά username/pass? Κάτι πρέπει να έχει κολλήσει εκεί ίσως επειδή ο αριθμός ήταν ληγμένος . Πλέον και το whatsup app "κοιτάει" το cosmote account και μάλλον για αυτό το λόγο κολλάει. Σκεφτομαι μηπως να τολμήσεις να φτιάξεις καινούργιο cosmote account μηπως δεχτεί το νούμερο εκ νέου, βέβαια φοβάμαι μην μπερδευτεί χειρότερα το θέμα 😁 Για μένα μην περιμένεις άλλο έπρεπε ήδη να δουλεύουν οι εφαρμογές αλλά και τα sms οπότε μίλησε τους κατευθείαν. 10 μέρες είναι πολλές. Μάλλον κάτι δεν έχουν κάνει καλά στην επανενεργοποίηση του αριθμού. Τσεκαρε και το κέντρο μηνυματων στη σιμ μηπως έχει χαλάσει τίποτα μετά την διακοπη. Θα το δω Έχω 2 λογαριασμούς για Cosmote app. Το σύστημα το γνωρίζει αυτό. Ο παλιός είναι με Cosmote Id και email. Ο άλλος είναι με αριθμό κινητού αυτό το συγκεκριμένο νούμερο. Θα κάνω logout από όποιο είμαι τώρα και θα κάνω login με το άλλο. Το νούμερο αυτό Whatsup μου το εμφανίζει και στους δύο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Ξέρει κάποιος μέχρι πότε είναι διαθέσιμο ο δωρεάν μήνας για το COSMOTE neo ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Αν πάρουμε δωρεάν για ένα μήνα το cosmote neo πως γυρνάμε ξανά σε what's up? 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 4 ώρες πριν, minotavros said: Αν πάρουμε δωρεάν για ένα μήνα το cosmote neo πως γυρνάμε ξανά σε what's up? Εδώ να ενημερώσω ότι αν πχ έχει φοιτητικό whats up, πας στο neo και μετά ξαναγυρίσεις, το whats up πλέον δε θα είναι φοιτητικό. Σε γυρίζει στο κανονικό. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου καλησπέρα σας , σύμφωνα με την ανακοίνωση της cosmote πότε πρέπει κάποιος να κάνει αίτημα φορητότητας σε άλλη εταιρεία για να πάρει πίσω τα χρήματα του λόγω αλλαγής της τιμολογιακής πολιτικής ? μετά τις 30 Μαρτίου? ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Μετά την εφααρμογή των αλλαγών, που είναι για τις 30 Μαρτίου , εφόσον όμως εφαρμοσθούν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου On 5/3/2026 at 9:57 ΜΜ, kmpatra said: Δεν υπάρχει μεγαλο περιθώριο, αφου κανεις την αιτηση μετα θα στειλεις το αιτημα επιστροφής. Αντε να έχεις 1-2 μερες το πολύ πρακτικά. Αλλά εγω θα τα έστελνα κατευθείαν με τη σειρά που σου ειπαν,και πριν παραλαβω σιμ.Νομιζω το bot στο cosmote app και στην ιστοσελίδα σε καθοδηγει που να στειλεις το αιτημα μεσω email. Αλλιως ενημερώνεις και μέσω τσατ και σου λενε που να στείλεις τι. Θελει ενυπογραφο αιτημα συνοδευόμενο απο ταυτότητα και αναφορά στο iban. Αν η νεα εταιρεία σου δώσει αριθμο καταχωρησης του αιτήματος φορητοτητας ακομα καλύτερα, τον αναφέρεις και αυτόν. Ούτως η άλλως η επιστροφή θα παρει 30 μερες, θα εχουν δει το αιτημα και την αποχώρηση σου. Η ημερομηνία αποστολής των αιτημάτων είναι που μετράει. Μέχρι πότε είναι το διάστημα τών 30 ημερών που έχω περιθώριο? Με ΒΑΣΗ την ανακοίνωση της εταιρείας 27 Φεβρουαρίου η την ημερομηνία ισχύος των νέων όρων? Επίσης ΔΕΝ κατάλαβα αυτό που λέει στις προπονήσεις επιστροφής σχετικά με το πότε έκανες την τελευταία ανανέωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Έχεις 30 ημέρες από την εφαρμογή των αλλαγών. Το θέμα της ανανέωσης δεν το έχω καταλάβει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Vasileios said: Έχεις 30 ημέρες από την εφαρμογή των αλλαγών. Το θέμα της ανανέωσης δεν το έχω καταλάβει. Αρα, μέχρι 29 Απριλίου? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Ξέρει κανείς στο whatsup app αν βάλεις την ημερομηνία γενεθλίων τι δώρο token σου δίνει (αυτή την μία μέρα τον χρόνο); 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) Εχω την εντύπωση οτι είναι data, απεριόριστα για καποιες μέρες ή για ΣΚ. Τα τελευταία χρόνια έρχεται και δεύτερο επετειακό, την ημερομηνία που ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. ΣHMEPA KΛEINEIΣ ENA AKOMA XPONO ΣTO WHAT'S UP KAI TO ΓIOPTAZOYME ME ENA ANNIVERSARY TOKEN AΠO TO RELOAD IT! BPEΣ TO AΠOKΛEIΣTIKA ΣTO WHAT'S UP APP KAI KAN' TO ΔIKO ΣOY Φετος ήρθαν απεριόριστα data για ΣΚ. Edited 16 Μαρτίου by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Ερωτηματολόγιο 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Καλησπέρα Έχω what's up και μου έδωσαν μια προσφορά εχτές για απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 200 μηνύματα στα 20,17€ το μήνα. Πώς το βλέπετε; 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 32 minutes ago, ostvarivanje said: Καλησπέρα Έχω what's up και μου έδωσαν μια προσφορά εχτές για απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 200 μηνύματα στα 20,17€ το μήνα. Πώς το βλέπετε; Φρογκ με 12ε/μηνα 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 16 minutes ago, VIPdriver said: Φρογκ με 12ε/μηνα Πες ομως και την απαιτούμενη διαδικασία. Δεν γίνεται να πάει στο ετήσιο απεριόριστο frog με τα 144€ κατευθείαν από το what’s up Πρέπει να φύγει με φορητότητα σε άλλη εταιρία, αφού ολοκληρωθεί η φορητότητα να πάει στο κατάστημα frog αυτοπροσώπως (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) και να κάνει φορητότητα πάλι πίσω στη Cosmote μέσω frog για να πάρει την προσφορά. 53 minutes ago, ostvarivanje said: Καλησπέρα Έχω what's up και μου έδωσαν μια προσφορά εχτές για απεριόριστα δεδομένα, απεριόριστα λεπτά ομιλίας και 200 μηνύματα στα 20,17€ το μήνα. Πώς το βλέπετε; Η γνώμη μου είναι πως 20€ και κάτω για απεριόριστο συμβόλαιο είναι πολύ καλά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 14 minutes ago, evang.t said: Η γνώμη μου είναι πως 20€ και κάτω για απεριόριστο συμβόλαιο είναι πολύ καλά. Να πω εδώ τι έχω αυτή τη στιγμή. Cosmote Fiber 300 με fullpack cosmote tv και στο σπίτι 2 (δικά μου κινητά) και ακόμη ένα στο magenta το οποίο είναι με cosmokarta της μητέρας μου που της βάζω 7.20 ευρώ κάθε μήνα για να έχει τα 400 λεπτά (δε χρειάζεται κάτι άλλο). Το κινητό για το οποίο ρωτάω είναι η δεύτερη συσκευή που έχω. Την πρώτη συσκευή την είχα και αυτήν στο what's up μέχρι πέρυσι την Άνοιξη που μου έδωσαν προσφορά στα 24 για τα ίδια (απεριόρισα δεδομένα και λεπτά) και πλέον τον κύριο αριθμό τον έχω με συμβόλαιο. Το δεύτερο τηλέφωνο που που έδωσαν την προσφορά που σας ρωτάω το χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ και ουσιαστικά βάζω 13 ευρώ κάθε μήνα (που από ό,τι διάβασα) θα γίνει 14 η ελάχιστη ανανέωση από τέλη Μαρτίου. Άρα ουσιαστικά ρωτάω αν αξίζει να δώσω αυτά τα 6 ευρώ επιπλέον. Και αν το δεχτώ θα παώ στα 44 ευρώ με δύο συσκευές με όλα απεριόριστα... 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 40 minutes ago, ostvarivanje said: Να πω εδώ τι έχω αυτή τη στιγμή. Cosmote Fiber 300 με fullpack cosmote tv και στο σπίτι 2 (δικά μου κινητά) και ακόμη ένα στο magenta το οποίο είναι με cosmokarta της μητέρας μου που της βάζω 7.20 ευρώ κάθε μήνα για να έχει τα 400 λεπτά (δε χρειάζεται κάτι άλλο). Το κινητό για το οποίο ρωτάω είναι η δεύτερη συσκευή που έχω. Την πρώτη συσκευή την είχα και αυτήν στο what's up μέχρι πέρυσι την Άνοιξη που μου έδωσαν προσφορά στα 24 για τα ίδια (απεριόρισα δεδομένα και λεπτά) και πλέον τον κύριο αριθμό τον έχω με συμβόλαιο. Το δεύτερο τηλέφωνο που που έδωσαν την προσφορά που σας ρωτάω το χρησιμοποιώ μόνο για ίντερνετ και ουσιαστικά βάζω 13 ευρώ κάθε μήνα (που από ό,τι διάβασα) θα γίνει 14 η ελάχιστη ανανέωση από τέλη Μαρτίου. Άρα ουσιαστικά ρωτάω αν αξίζει να δώσω αυτά τα 6 ευρώ επιπλέον. Και αν το δεχτώ θα παώ στα 44 ευρώ με δύο συσκευές με όλα απεριόριστα... Η προσφορά εγώ θεωρώ πως είναι καλή, αλλά από κει και πέρα εσύ γνωρίζεις τι χρήση κάνεις στο δεύτερο κινητό, κι αν αξίζουν τα 6-7€ το μήνα παραπάνω για απεριόριστα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 minute ago, evang.t said: Η προσφορά εγώ θεωρώ πως είναι καλή, αλλά από κει και πέρα εσύ γνωρίζεις τι χρήση κάνεις στο δεύτερο κινητό, κι αν αξίζουν τα 6-7€ το μήνα παραπάνω για απεριόριστα Να πω εδώ ότι σίγουρα δε θα μου λείψουν αυτά τα 6-7 ευρώ το μήνα. Από εκεί και πέρα ένας λόγος είναι ότι δε θα ασχολούμαι συνέχεια με το να βάλω κάρτα κλπ. απλά θα πληρώνω τον λογαριασμό. Κάτι τελευταίο: αυτή τη στιγμή έχω 9€ στην κάρτα. Αν το κάνω συμβόλαιο, αυτά χάνονται; 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 minute ago, ostvarivanje said: Να πω εδώ ότι σίγουρα δε θα μου λείψουν αυτά τα 6-7 ευρώ το μήνα. Από εκεί και πέρα ένας λόγος είναι ότι δε θα ασχολούμαι συνέχεια με το να βάλω κάρτα κλπ. απλά θα πληρώνω τον λογαριασμό. Μετά αν δε σε ενδιαφέρει να κρατήσεις το νούμερο, βρίσκεσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και είσαι διατεθειμένος να δώσεις 144€ ντουκου για ένα χρόνο, πας στο απεριόριστο frog με νέο νούμερο και ησυχάζεις για ένα χρόνο 4 minutes ago, ostvarivanje said: Κάτι τελευταίο: αυτή τη στιγμή έχω 9€ στην κάρτα. Αν το κάνω συμβόλαιο, αυτά χάνονται; Δεν το γνωρίζω αυτό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 27 minutes ago, evang.t said: Μετά αν δε σε ενδιαφέρει να κρατήσεις το νούμερο, βρίσκεσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και είσαι διατεθειμένος να δώσεις 144€ ντουκου για ένα χρόνο, πας στο απεριόριστο frog με νέο νούμερο και ησυχάζεις για ένα χρόνο 27 minutes ago, evang.t said: Δεν το γνωρίζω αυτό Όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ Κάτι άλλο: το data month plus με 20gb με 13,50 το μήνα είναι μόνιμο πρόγραμμα; Εγώ τώρα έχω μέσω του diy σχεδόν 250gb. Αν πάω σε αυτό το data month plus θα διατηρηθούν τα giga που έχω ή θα τα χάσω; Edited 19 Μαρτίου by ostvarivanje 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts