evang.t Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, minotavros said: Ενώ στην Ελλάδα όλοι με 5G είμαστε Για πήγαινε νότια Ιταλία να φας 3G με το κουτάλι… 58 minutes ago, pleits said: Δε συμφωνώ προσωπικά ότι τα δίκτυα της Ιταλίας είναι κατώτερα το αντίθετο θαλεγα από εμπειρία εδώ σε σχέση με Ελλάδα μιας και κάθε χρόνο 8 μήνες είμαι Ιταλία και 4 Ελλάδα εγώ έχω πάρει πακέτο φθηνό που με βολεύει και ακόμα και στο 4g πετάει, υπάρχει και το Iliad 250GB με 10 ευρώ το μήνα και 5G με ταχύτητες εως 2 Gbps και όλα απεριόριστα ομιλία και sms αυτές οι τιμές δεν υπάρχουν και ούτε θα υπάρξουν πότε στην Ελλάδα που δινεις10 ευρώ για να πάρεις απλά 10GB!!! τραγική κατάσταση! Έχοντας εμπειρία και στις δύο χώρες, τα ελληνικά δίκτυα είναι πολύ πιο ομοιογενή, προσεγμένα και καλοφτιαγμένα. Κι επενδύουν αναλογικά περισσότερο οι έλληνες παρά οι Ιταλοί στην ποιότητα των υπηρεσιών Edited 2 Μαρτίου by evang.t 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου 1 hour ago, pleits said: αυτές οι τιμές δεν υπάρχουν και ούτε θα υπάρξουν πότε στην Ελλάδα που δινεις10 ευρώ για να πάρεις απλά 10GB!!! τραγική κατάσταση Γιατί το λες; Με το ετήσιο εμείς παίρνουμε 300GB το μήνα και απεριόριστη ομιλία με λιγότερο από 10€ τον μήνα. Θα μου πεις πως πρέπει να το προπληρώσω.. οκ αλλά δεν είναι και κανένα φοβερό πόσο τα 110€.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Οπως φαινεται και οι 3 εταιριες προωθουν τα ετήσια πακέτα, κατι σαν προπληρωμένο συμβόλαιο, το οποιο ομως ψυχολογικα στον καταναλωτή δίνει την ελευθερία να φύγει όποτε θέλει χωρίς την ψυχοφθόρα διαδικασια ακύρωσης συμβολαίου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου (edited) 39 minutes ago, evang.t said: Για πήγαινε νότια Ιταλία να φας 3G με το κουτάλι… Έχοντας εμπειρία και στις δύο χώρες, τα ελληνικά δίκτυα είναι πολύ πιο ομοιογενή, προσεγμένα και καλοφτιαγμένα. Κι επενδύουν αναλογικά περισσότερο οι έλληνες παρά οι Ιταλοί στην ποιότητα των υπηρεσιών Ναι αλλά γιατί να πληρώνω 5G από τη στιγμή που δεν πιάνω παντού? Επίσης δε με ρώτησε κανείς αν θέλω να μείνω σε 4G με λιγότερα χρήματα. Δηλαδή μου προσφέρει κάτι χωρίς να το ζητήσω και για δώρο μου δίνει αυξήσεις κάθε τρεις και λίγο Edited 2 Μαρτίου by minotavros 3 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Δε μας αφήνουν σε ησυχία οι πάροχοι κάθε χρόνο χειροτερεύουν τα πράγματα. Ούτε ένα χρόνο δεν έχει που έκανα φορητότητα από Vodafone σε What's up και τώρα ανεβάζει κατά 1€ την ελάχιστη online ανανέωση. Μάλιστα η Cosmote είναι κερδοφόρα με το 1€ παραπάνω τι θέλει να πετύχει. Πιστεύω ότι η επιλογή του frog είναι μονόδρομος για όσο χρόνο μείνει και αυτό έτσι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Έχει κάνει κανείς αντικατάσταση καρτας σιμ της φρογκ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 21 ώρες πριν, Sakis077 said: Δε μας αφήνουν σε ησυχία οι πάροχοι κάθε χρόνο χειροτερεύουν τα πράγματα. Ούτε ένα χρόνο δεν έχει που έκανα φορητότητα από Vodafone σε What's up και τώρα ανεβάζει κατά 1€ την ελάχιστη online ανανέωση. Μάλιστα η Cosmote είναι κερδοφόρα με το 1€ παραπάνω τι θέλει να πετύχει. Πιστεύω ότι η επιλογή του frog είναι μονόδρομος για όσο χρόνο μείνει και αυτό έτσι. Ψάξε λίγο τη μέθοδο του βραστού βατράχου. Αν ανέβαζε απότομα τις τιμές θα μας κακοφαινοταν. Αν ανεβάζει ένα τσικ κάθε τόσο το καταπίνουμε πιο εύκολα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, gpapas640 said: Ψάξε λίγο τη μέθοδο του βραστού βατράχου. Αν ανέβαζε απότομα τις τιμές θα μας κακοφαινοταν. Αν ανεβάζει ένα τσικ κάθε τόσο το καταπίνουμε πιο εύκολα. Χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο εδώ και χρόνια αλλά πλέον οι συνδρομητές ψάχνουμε τα πάντα και βλέπουμε πως αλλάζουν τις χρεώσεις και τους όρους όποτε θέλουν και τους συμφέρει. Το μεγαλύτερο θέμα είναι η διάρκεια των δύο μηνών, θες να αυξήσεις τις τιμές, αύξησε και τη διάρκεια για ανανέωση δεν μπορούν να τα έχουν όλα δικά τους.!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Sakis077 said: Χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο εδώ και χρόνια αλλά πλέον οι συνδρομητές ψάχνουμε τα πάντα και βλέπουμε πως αλλάζουν τις χρεώσεις και τους όρους όποτε θέλουν και τους συμφέρει. Το μεγαλύτερο θέμα είναι η διάρκεια των δύο μηνών, θες να αυξήσεις τις τιμές, αύξησε και τη διάρκεια για ανανέωση δεν μπορούν να τα έχουν όλα δικά τους.!! Εκ του αποτελέσματος... μια χαρά μπορούν να τα έχουν όλα δικά τους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Sakis077 said: Χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο εδώ και χρόνια αλλά πλέον οι συνδρομητές ψάχνουμε τα πάντα και βλέπουμε πως αλλάζουν τις χρεώσεις και τους όρους όποτε θέλουν και τους συμφέρει. Το μεγαλύτερο θέμα είναι η διάρκεια των δύο μηνών, θες να αυξήσεις τις τιμές, αύξησε και τη διάρκεια για ανανέωση δεν μπορούν να τα έχουν όλα δικά τους.!! Θα διαφωνήσω στο ποιος είναι αυτός που ψάχνει τα πάντα. Δεν είναι "οι συνδρομητές" γενικά, αλλά μια μειοψηφία. Για αυτό ακριβώς και τους "παίρνει" να το κάνουν. 2 ώρες πριν, opmgls said: Εκ του αποτελέσματος... μια χαρά μπορούν να τα έχουν όλα δικά τους. Τα έχουν όλα δικά τους γιατί το κάνουν με μέθοδο. Το αποτέλεσμα δε μας λέει κάτι από μόνο του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Τους παίρνει γιατί το κράτος τους αφήνει χωρίς έλεγχο και όχι γιατί φοβούνται μην χάσουν συνδρομητές. Σε ένα κλάδο που λειτουργεί σε καρτέλ και ο ένας ακολουθεί τον άλλο μόνο το κράτος μπορεί να κάνει κάτι αν θέλει βέβαια.!! 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 3 ώρες πριν, gpapas640 said: Θα διαφωνήσω στο ποιος είναι αυτός που ψάχνει τα πάντα. Δεν είναι "οι συνδρομητές" γενικά, αλλά μια μειοψηφία. Για αυτό ακριβώς και τους "παίρνει" να το κάνουν. Τα έχουν όλα δικά τους γιατί το κάνουν με μέθοδο. Το αποτέλεσμα δε μας λέει κάτι από μόνο του. Πέρα από την μέθοδο που έχουν, που πράγματι ισχύει, έχουν και τις πλάτες των κυβερνώντων. 1 ώρα πριν, Sakis077 said: Τους παίρνει γιατί το κράτος τους αφήνει χωρίς έλεγχο και όχι γιατί φοβούνται μην χάσουν συνδρομητές. Σε ένα κλάδο που λειτουργεί σε καρτέλ και ο ένας ακολουθεί τον άλλο μόνο το κράτος μπορεί να κάνει κάτι αν θέλει βέβαια.!! Αυτό ακριβώς! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 3 minutes ago, opmgls said: Πέρα από την μέθοδο που έχουν, που πράγματι ισχύει, έχουν και τις πλάτες των κυβερνώντων. Μόνο που οι κυβερνώντες δεν πέφτουν από τον ουρανό. Και δεν το πάω καν σε λογικές "ΤΨΡΜ", αλλά στο γενικότερο προβλημα παιδείας μας. Οκ, οι πολιτικοί είναι για τ' ανάθεμα. Γιατί κανένας δε συμμετέχει σε καταναλωτικές οργανώσεις; Γιατί όσους διαμαρτύρονται τους λοιδορούν; Το "κράτος" που έχουμε μάθει όλοι να κατηγορούμε δεν είναι κάποιος άνθρωπος με προσωπικότητα και κρίση. Είναι η συμπύκνωση μιας συλλογικής νοοτροπίας. Μας αρέσει να ξεχνάμε τις ευθύνες μας και να υπενθυμίζουμε τις ευθύνες των άλλων. Ξέρω γιατρό στη Θεσσαλονίκη ο οποίος είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Ο τύπος είναι από αυτούς που βάζει άπειρα ραντεβού την ίδια μέρα, με συνέπεια να περιμένεις ώρες ακόμη και πας στην ώρα σου, σε ξεπεταει σε 10 λεπτά και σε χρεώνει 80€. Αντικειμενικά είναι κακός γιατρός, όμως όταν συνεχίζει και έχει φουλ τα ραντεβού του, η πρακτική του επιβραβεύεται από αυτούς που τον πληρώνουν. Περιν μερικά χρόνια σε μια χώρα της κεντρικής Ευρώπης (νομίζω Ουγγαρία) είχαν βγει στους δρόμους γιατί η κυβέρνηση ανακοίνωσε φορολογία στα δεδομένα κινητής. Εδώ αν σκεφτείς να διαμαρτυρηθείς, θα σκεφτείς ότι θα σε πουν τεμπέλη, κομμουνιστή, πληρωμένο και θα κάτσεις σπίτι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Το τραγικό της κινητής στην Ελλάδα είναι ότι, ενώ πληρώνεις ένα ποσό, σου το κλέβουν οι κινητές εταιρίες αν δε το κάνεις χρήση, σε δύο μήνες. Δε θέλω να κάνω χρήση ούτε τα πακέτα τους ούτε τίποτα. Θέλω ένα νούμερο στο αυτοκίνητο για κάποια ανάγκη. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) Για να παρεις νεο νουμερο κινητης, πρεπει να πας με ταυτοτητα, προσωπικα σε καταστημα για την ταυτοπροσωπια. Βλεπω στο σαιτ του whatsup οτι μπορρεις να παραγγειλεις με 3 ευρω τη σιμ καρτα και σου ερχεται στο σπιτι. Ενεργοποιειται κιολας απομακρυσμενα επισυναπτοντας καποια παραστατικα στο σαιτ η πρεπει ουτως η αλλως να πας απο καταστημα (οποτε ποιο το νοημα να την παραγγειλεις κιολας) ? Edited 4 Μαρτίου by lalakis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Δε χρειάζεται να πας σε κατάστημα. 2 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 8 ώρες πριν, hercoulis said: Θέλω ένα νούμερο στο αυτοκίνητο για κάποια ανάγκη. Υπάρχει δυνατότητα να έχεις εισερχόμενες και σμσ και εξερχόμενες με 10€ τον χρόνο. Έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ στο φόρουμ. Θα μου πεις πολλά είναι 10€ τον χρόνο. Εδώ ναι συμφωνώ. Στο πλαίσιο της αξιοπρεπούς διαβίωσης, σύμφωνα με την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ΕΕ, θα έπρεπε οι άνεργοι και οι αναξιοπαθούντες να έχουν δωρεάν κινητή τηλεφωνία. Να ένα μέτρο, που μπορεί να αναγγείλει ένα υποψήφιο κόμμα. 8 ώρες πριν, hercoulis said: Θέλω ένα νούμερο στο αυτοκίνητο για κάποια ανάγκη. Edited 5 Μαρτίου by Konsta_ntina 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) 11 ώρες πριν, lalakis said: Για να παρεις νεο νουμερο κινητης, πρεπει να πας με ταυτοτητα, προσωπικα σε καταστημα για την ταυτοπροσωπια. Βλεπω στο σαιτ του whatsup οτι μπορρεις να παραγγειλεις με 3 ευρω τη σιμ καρτα και σου ερχεται στο σπιτι. Ενεργοποιειται κιολας απομακρυσμενα επισυναπτοντας καποια παραστατικα στο σαιτ η πρεπει ουτως η αλλως να πας απο καταστημα (οποτε ποιο το νοημα να την παραγγειλεις κιολας) ? Μέχρι 14/03 μπορείς να κάνεις δωρεάν φορητότητα (για την ακρίβεια η χρέωση ειναι 0,02€) σε magenta one και έχεις και ένα μήνα δωρεάν παροχές. Όποτε θες το γυρνάς σε καρτοκινητό (προσοχή, ΠΡΙΝ λήξει ο δωρεάν μήνας). *Magenta neo, όχι one 😂 Edited 5 Μαρτίου by gpapas640 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Σε κοσμοτε νεο εννοεις? Το magenta one είναι εκπτωτικος συνδυασμος προγραμματων 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 18 minutes ago, kmpatra said: Σε κοσμοτε νεο εννοεις? Το magenta one είναι εκπτωτικος συνδυασμος προγραμματων Χαχαχαχα έχεις δίκιο, το έχω κάνει κι άλλες φορές λάθος εδώ, μπερδεύω το one με το neo! 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Δε χρειάζεται να πας σε κατάστημα. Xμμμμ.... στο καταστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παντως, ο μαλλον βιαστικος και αδιαφορος προισταμενος μου ειπε οτι πρεπει να πας απο το καταστημα για την ενεργοποιηση και ηταν κατηγορηματικος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Αν η παραγγελία γίνει online με χρέωση 3€ απο τις εφαρμογές, δεν χρειάζεται να πας στο κατάστημα. Αν ξεκινησεις τη διαδικασια απο το κατάστημα πρέπει να ολοκληρωθεί εκεί, πας 2η φορά για την ενεργοποίηση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Μίλησα με cosmote για το θέμα της επιστροφής υπολοίπου και μου είπαν ότι πρέπει ΠΡΩΤΑ να κάνω αίτηση φορητότητας αλλά ΠΡΙΝ ολοκληρωθεί να ζητήσω την επιστροφή. Ρώτησα για το μέχρι πότε ΕΧΩ περιθώριο αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 26 minutes ago, GREGORYMO said: Μίλησα με cosmote για το θέμα της επιστροφής υπολοίπου και μου είπαν ότι πρέπει ΠΡΩΤΑ να κάνω αίτηση φορητότητας αλλά ΠΡΙΝ ολοκληρωθεί να ζητήσω την επιστροφή. Ρώτησα για το μέχρι πότε ΕΧΩ περιθώριο αλλά δεν πήρα σαφή απάντηση. η συμβουλη μου ειναι σε τετοιες ερωτησεις να ζητας απαντησεις γραπτα στις αλλες (wind-nova) ετσι εκανα και αυτο διοτι την πρωτη φορα που πηγα να παρω τα λεφτα μου παραλιγο να την πατησω ασχημα απο "μη σαφη απαντηση" 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 17 minutes ago, HEO said: η συμβουλη μου ειναι σε τετοιες ερωτησεις να ζητας απαντησεις γραπτα στις αλλες (wind-nova) ετσι εκανα και αυτο διοτι την πρωτη φορα που πηγα να παρω τα λεφτα μου παραλιγο να την πατησω ασχημα απο "μη σαφη απαντηση" Να στείλω email δηλαδή? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts