Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, customer said:

Και εγω τι ειδα καπου. Θα μεταφερθουν αυτοματα, λεει, αλλα σε πιο πακετο απο τα δυο 
στα 13 ή στα 15 ευρω?
Με το κ@λ0σπαμ της κοσμοτε  εχω σβησει και ολα τα μυνηματα.

Όταν βάζεις 13€ θα μπαίνει το Calls2all και με 15€ το Unlimited calls. Αυτό εάν όμως το έχεις ενεργοποιήσει αλλά είναι κλειστό απο προεπιλογή εάν δε το είχες ποτέ.

Φαίνεται ξεκάθαρα στο What's Up app.

Υπάρχει επιλογή...

• Απαντήσεις 47,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχω μια Cosmoκάρτα με αυτόματη ενεργοποίηση του καταργημένου πλέον προγράμματος με 7,20€. Ελπίζω να μην κάνουν κι εκεί καμιά "εξυπνάδα". Μήνυμα δεν έχει πάει πάντως.

1 hour ago, minast said:

Έχω μια Cosmoκάρτα με αυτόματη ενεργοποίηση του καταργημένου πλέον προγράμματος με 7,20€. Ελπίζω να μην κάνουν κι εκεί καμιά "εξυπνάδα". Μήνυμα δεν έχει πάει πάντως.

Ίδια περίπτωση 

4 ώρες πριν, barca10 said:

Εάν κάνω online φορητότητα στο whats up με τα 3 ευρώ, σε πόσες μέρες συνήθως ολοκληρώνεται;

Από τη στιγμή που θα έρθει η sim και θα ξεκινήσεις τη διαδικασία  ενεργοποίησης για μεταφορά, μέσα σε λίγες ώρες.

(Σε αυτό το σχόλιο αναφέρει 7 ώρες)

Ακριβώς, 6 με 7 ώρες maximum. Προσοχή στο να επιλέξετε άμεση φορητότητα στο σημείο που θα ζητηθεί.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

On 17/6/2025 at 9:15 ΜΜ, boban3 said:

Μετά από αίτημα φορητοτητας κι εγώ έλαβα 1000 λεπτά και 10 ευρώ ως αντιπροσφορα για δύο καρτοκινητα .Ευχαριστώ το φίλο που ανέφερε ότι επανήλθε το συγκεκριμένο δώρο.Με βολεψε αρκετά για τα παιδιά και πάλι και βγήκε και ανέξοδα.

καλησπερα φιλε μου  εκανες αιτημα φορητότητας απο cosmote σε αλλο παροχο ?  

και σε κάλεσαν για αντιπροσφορα ?

πως ακριβως εγινε η διαδικασια ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

On 17/6/2025 at 9:15 ΜΜ, boban3 said:

Μετά από αίτημα φορητοτητας κι εγώ έλαβα 1000 λεπτά και 10 ευρώ ως αντιπροσφορα για δύο καρτοκινητα .Ευχαριστώ το φίλο που ανέφερε ότι επανήλθε το συγκεκριμένο δώρο.Με βολεψε αρκετά για τα παιδιά και πάλι και βγήκε και ανέξοδα.

Να 'σαι καλά!!

Παρεμπιπτόντως πλέον ακούω ότι ως αντιπροσφορά προτείνουν τα απεριόριστα για έναν χρόνο με 13€ το μήνα. Δεν ξέρω αν ακόμα δίνουν τα 10€ + 1000 λεπτά.

4 minutes ago, georgemg said:

καλησπερα φιλε μου  εκανες αιτημα φορητότητας απο cosmote σε αλλο παροχο ?  

και σε κάλεσαν για αντιπροσφορα ?

πως ακριβως εγινε η διαδικασια ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κάνεις το αίτημα φορητότητας, το βλέπουν από Cosmote σε καλούν για αντιπροσφορά, τη δέχεσαι και ακυρώνεις τη φορητότητα.

1 minute ago, cu2goup said:

Να 'σαι καλά!!

Παρεμπιπτόντως πλέον ακούω ότι ως αντιπροσφορά προτείνουν τα απεριόριστα για έναν χρόνο με 13€ το μήνα. Δεν ξέρω αν ακόμα δίνουν τα 10€ + 1000 λεπτά.

Κάνεις το αίτημα φορητότητας, το βλέπουν από Cosmote σε καλούν για αντιπροσφορά, τη δέχεσαι και ακυρώνεις τη φορητότητα.

εκανα χθες αίτημα φορητότητας ηλεκτρονικα  από cosmote σε f2g.

μου τηλεφωνουν σημερα απο f2g nova  για επιβεβαίωση στοιχείων και με ενημερωνουν οτι εως τρεις εργασιμες θα ερθει η σιμ με κουριερ,αντικαταβολή 13 ευρω   να μην την παρω την καρτα να περιμενω αντιπροσφορα ?

4 minutes ago, georgemg said:

εκανα χθες αίτημα φορητότητας ηλεκτρονικα  από cosmote σε f2g.

μου τηλεφωνουν σημερα απο f2g nova  για επιβεβαίωση στοιχείων και με ενημερωνουν οτι εως τρεις εργασιμες θα ερθει η σιμ με κουριερ,αντικαταβολή 13 ευρω   να μην την παρω την καρτα να περιμενω αντιπροσφορα ?

Δεν νομίζω να ξεκινήσει η διαδικασία αν δεν πας να παραλάβεις τον φάκελο από το κούριερ..

Έπρεπε να το παραγγείλεις από το "κέντρο καρτοκινητής" να σου βγει τζάμπα.

Πάρε τον φάκελο λοιπόν, και αν σου γίνει αντιπροσφορά, κράτα την κάρτα ανανέωσης για κάνα άλλο νούμερο.

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Δεν νομίζω να ξεκινήσει η διαδικασία αν δεν πας να παραλάβεις τον φάκελο από το κούριερ..

Έπρεπε να το παραγγείλεις από το "κέντρο καρτοκινητής" να σου βγει τζάμπα.

Πάρε τον φάκελο λοιπόν, και αν σου γίνει αντιπροσφορά, κράτα την κάρτα ανανέωσης για κάνα άλλο νούμερο.

Όπως τα λέει ο φίλος. Εάν δεν παραλάβεις από κουριερ δε θα σταλεί το αίτημα φορητοτητας σε cosmote,άρα τι αντιπροσφορα να λάβεις? Για να παραλάβεις από την άλλη θέλει 13 ευρώ αντικαταβολή,αφου δεν το έκανες από το κέντρο. 

1 minute ago, boban3 said:

Όπως τα λέει ο φίλος. Εάν δεν παραλάβεις από κουριερ δε θα σταλεί το αίτημα φορητοτητας σε cosmote,άρα τι αντιπροσφορα να λάβεις? Για να παραλάβεις από την άλλη θέλει 13 ευρώ αντικαταβολή,αφου δεν το έκανες από το κέντρο. 

Το μόνο θετικό είναι πως μπορεί να βάλει την κάρτα άλλου. Όχι όπως η Voda που πλέον δεν σου τη δίνει καν.

20 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Το νέο deals for you λειτουργεί η ακόμα?

έλα ντε, πως/από που παίρνουμε κωδικό; πώς το έχουν κάνει έτσι;

13 ώρες πριν, patrickdrd said:

έλα ντε, πως/από που παίρνουμε κωδικό; πώς το έχουν κάνει έτσι;

Το νέο deαls for you είναι το magenta moments από εκεί πέρνει τους κωδικούς πλέον 

7 ώρες πριν, ANAGNPANA said:

Το νέο deαls for you είναι το magenta moments από εκεί πέρνει τους κωδικούς πλέον 

Και αντί να πληρώνεις 0,20 ευρώ , " χαλάς " καρδούλες!!!!!!!

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Παιδιά έχει πάρει κανείς την αντιπροσφορά που δίνει το τμήμα προσφορών με τα απεριόριστα για 12 μήνες με 13€;;

Είναι η ίδια με την προσφορά της φορητότητας που μπορείς να πάρεις τα απεριόριστα και με 8,5€ ή πρέπει οπωσδήποτε 13€;

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Παιδιά έχει πάρει κανείς την αντιπροσφορά που δίνει το τμήμα προσφορών με τα απεριόριστα για 12 μήνες με 13€;;

Είναι η ίδια με την προσφορά της φορητότητας που μπορείς να πάρεις τα απεριόριστα και με 8,5€ ή πρέπει οπωσδήποτε 13€;

Εγώ πήρα αντιπροσφορά όλα απεριόριστα.Για την ώρα δεν έχω βάλει χρήματα και έχουν ενεργοποιηθεί τα απεριόριστα, στις αρχές του Ιουλίου πρέπει να επιλέξω πρόγραμμα.Το μήνυμα που μου έστειλαν είναι το εξής : AΠO THN EΓΓPAΦH ΣOY ΣTH ΠPOΣΦOPA ΠHPEΣ ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ KAI DATA ΓIA ENA MHNA! H ΠPOΣΦOPA ΘA AΠOΔIΔETAI ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 12 MHNEΣ ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH XPHMATIKOY YΠOΛOIΠOY KAΘE MHNA ME XPEΩΣH 11,80€.

20 minutes ago, albiz said:

Εγώ πήρα αντιπροσφορά όλα απεριόριστα.Για την ώρα δεν έχω βάλει χρήματα και έχουν ενεργοποιηθεί τα απεριόριστα, στις αρχές του Ιουλίου πρέπει να επιλέξω πρόγραμμα.Το μήνυμα που μου έστειλαν είναι το εξής : AΠO THN EΓΓPAΦH ΣOY ΣTH ΠPOΣΦOPA ΠHPEΣ ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ KAI DATA ΓIA ENA MHNA! H ΠPOΣΦOPA ΘA AΠOΔIΔETAI ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 12 MHNEΣ ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH XPHMATIKOY YΠOΛOIΠOY KAΘE MHNA ME XPEΩΣH 11,80€.

Εσύ περίμενε μήπως ξαναενεργοποιηθούν χωρίς να βάλεις κάρτα.. και αν δεν ενεργοποιηθούν,. βάλε.

Είχε κανείς πρόβλημα με τις αυτόματες ενεργοποιήσεις WhatsUp και Cosmoκάρτα;
Μόλις μου περιέγραφαν μία περίπτωση που είχε αυτόματη ανανέωση και 20€ υπόλοιπο, αλλά έληξε χωρίς να ανανεωθεί. Έχουν φάει 1 ώρα στο chat, αλλά άκρη δεν έχει βγει...

Και για να ολοκληρώσω την ιστορία, ως απάντηση έδωσαν τελικά  "δώρο" 500' για 2 εβδομάδες, και συμβουλή να κάνουν χειροκίνητη ανανέωση... 👎.

Η κοπελίτσα στην υποστήριξη έλεγε συνέχεια για την νέα αυτόματη ανανέωση combo όταν βάζεις χρήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει η αυτόματη ανανέωση σε λήξη προγράμματος όταν έχεις χρήματα μέσα!

Edited by minast

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα router στο εξοχικό που παίρνει κάρτα sim. 

Θα χρειαστώ απεριόριστα data για 2 μήνες.

Τι προτείνετε να κάνω;

Πέρυσι πήγα απο Γερμανό εκεί και μου έδωσαν με 20€ περίπου νεα sim η οποία είχε για 2 μήνες απεριόριστα data.

Έχουμε σταθερό και 2 κινητά στην Cosmote.

Καλησπέρα,όταν λένε τα τοκεν ότι λήγουν στις 29 Ιουνίου, σημαίνει ότι μπορουμε να τα ενεργοποιήσουμε έως 29/06 στις 23:59 η' αναγκαστικά από τις 28 Ιουνίου?