Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 12/6/2025 at 10:15 ΠΜ, albiz said:

Ευχαριστώγια τη βοήθεια, μόλις μίλησα με το 2109995100, μου έστειλαν ένα mail όπου ζητάνε να στείλεις στο ίδιο mail τα παρακάτω :

• Φωτογραφία τις δυο όψεις της ταυτότητας
  • Αριθμός ΑΦΜ
  • Πλήρης διεύθυνση ( οδός, αριθμός, περιοχή, ΤΚ)
  • Αριθμός τηλεφώνου που θέλουμε να μεταφέρουμε
  • Προηγούμενος πάροχος
  • Ο αριθμός είναι Καρτοκινητό ή Συμβόλαιο;
Λαμβάνεις σπίτι τη sim, ενεργοποιείς κάνοντας μια κλήση και είσαι στο νέο δίκτυο πλέον.
Η διαδικασία μου είπε το πολύ 3 εργάσιμες μέρες.  
Προς ενημέρωση όλων.

Όπως είπα παραπάνω έκανα την παραγγελία στη Nova στέλνωντας το mail με τα δικαιολογητικά για τον αριθμό το δικό μου και της γυναίκας μου (που είναι φρογκ).

Τρίτη λοιπόν με πήραν πίσω από cote. Με ρωτάνε για ποιο λόγο θέλω να αποχωρίσω από το δίκτυο. Απαντάω,  Ο λόγος είναι ότι θα ήθελα να έχω την προσφορά με τα απεριόριστα data και ομιλία με 13€ το μήνα, αλλά δεν ισχύει για υφιστάμενους πελάτες, έτσι επέλεξα να αλλάξω πάροχο για να έχω τις παροχές που χρειάζομαι.

Η αντιπροσφορά τους λοιπόν ήταν να έχω τις παραπάνω παροχές και για τα 2 τηλέφωνα, για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (όχι 9 μήνες) με τη προϋπόθεση να βάζω κάρτα 13€ (να ενεργοποιώ δηλαδή το πακέτο των 11,5€) κάθε μήνα. Μου εξήγησαν ότι πρέπει η ακύρωση να γίνει μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα, όπως και έκανα και χωρίς να βάλω χρήματα μου ήρθε και στα 2 τηλέφωνα το παρακάτω μήνυμα : AΠO THN EΓΓPAΦH ΣOY ΣTH ΠPOΣΦOPA ΠHPEΣ ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ KAI DATA ΓIA ENA MHNA! H ΠPOΣΦOPA ΘA AΠOΔIΔETAI ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 12 MHNEΣ ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH XPHMATIKOY YΠOΛOIΠOY KAΘE MHNA ME XPEΩΣH 11,80€.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι στο ένα τηλέφωνο δεν είχε υπόλοιπο για τη κλήση σε 5ψήφιο που χρειάστηκε για την ακύρωση και ενώ είμαστε σε ανοιχτή ακρόαση με την υπάλληλο της cote το ακούει και μου λέει σου βάζω 5€ για τη κλήση και ξανακαλώ για την ακύρωση. Μου βάζει 5€ και ολοκληρώνω το αίτημα της ακύρωσης.   

• Απαντήσεις 47χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

4 ώρες πριν, minast said:

Πριν μου απαντήσεις έκανα κι εγώ αναβάθμιση για δοκιμή. Πριν έβλεπα ακόμα (και μπορούσα να πάρω το κωδικό) Deals for You, τώρα δεν το βρίσκω κάπου. Είναι κάπου μέσα στο Moments ή σταματάει;

Παύουν τα dfu. Μαζεύεις αστέρια μέσα από τις κινήσεις σου στην εφαρμογή και τα εξαργυρώνεις για να πάρεις προσφορές (αντί για 0,2€ ανά κωδικό). Προς στιγμήν βλέπω ότι όλοι οι dfu είναι χωρίς χρέωση αστεριών. 

23 minutes ago, paanos said:

Παύουν τα dfu. Μαζεύεις αστέρια μέσα από τις κινήσεις σου στην εφαρμογή και τα εξαργυρώνεις για να πάρεις προσφορές (αντί για 0,2€ ανά κωδικό). Προς στιγμήν βλέπω ότι όλοι οι dfu είναι χωρίς χρέωση αστεριών. 

Δεν λειτουργεί ενώ το πρωί έκανα αναβάθμιση κανονικά 

1 hour ago, albiz said:

Όπως είπα παραπάνω έκανα την παραγγελία στη Nova στέλνωντας το mail με τα δικαιολογητικά για τον αριθμό το δικό μου και της γυναίκας μου (που είναι φρογκ).

Τρίτη λοιπόν με πήραν πίσω από cote. Με ρωτάνε για ποιο λόγο θέλω να αποχωρίσω από το δίκτυο. Απαντάω,  Ο λόγος είναι ότι θα ήθελα να έχω την προσφορά με τα απεριόριστα data και ομιλία με 13€ το μήνα, αλλά δεν ισχύει για υφιστάμενους πελάτες, έτσι επέλεξα να αλλάξω πάροχο για να έχω τις παροχές που χρειάζομαι.

Η αντιπροσφορά τους λοιπόν ήταν να έχω τις παραπάνω παροχές και για τα 2 τηλέφωνα, για ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (όχι 9 μήνες) με τη προϋπόθεση να βάζω κάρτα 13€ (να ενεργοποιώ δηλαδή το πακέτο των 11,5€) κάθε μήνα. Μου εξήγησαν ότι πρέπει η ακύρωση να γίνει μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα, όπως και έκανα και χωρίς να βάλω χρήματα μου ήρθε και στα 2 τηλέφωνα το παρακάτω μήνυμα : AΠO THN EΓΓPAΦH ΣOY ΣTH ΠPOΣΦOPA ΠHPEΣ ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA ΛEΠTA OMIΛIAΣ KAI DATA ΓIA ENA MHNA! H ΠPOΣΦOPA ΘA AΠOΔIΔETAI ΓIA TOYΣ EΠOMENOYΣ 12 MHNEΣ ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH XPHMATIKOY YΠOΛOIΠOY KAΘE MHNA ME XPEΩΣH 11,80€.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι στο ένα τηλέφωνο δεν είχε υπόλοιπο για τη κλήση σε 5ψήφιο που χρειάστηκε για την ακύρωση και ενώ είμαστε σε ανοιχτή ακρόαση με την υπάλληλο της cote το ακούει και μου λέει σου βάζω 5€ για τη κλήση και ξανακαλώ για την ακύρωση. Μου βάζει 5€ και ολοκληρώνω το αίτημα της ακύρωσης.   

Μπραβο τους, επιβεβαιώνουν το ποσό large είναι για ακόμη 1 φορά.

Η κλήση στο συγκεκριμένο πενταψήφιο για την ακύρωση είναι δωρεάν. Για ποιο λόγο να σου βάλουν 5€ εφόσον δεν είχες φραγή? Δεν λέω, καλά ξηγήθηκαν, απλά απορώ, διότι κανονικά δεν χρεώνεται.

Edited by kmpatra

Πως παίρνουμε κωδικό για deals 4u ;;;;;;;;

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

58 minutes ago, kmpatra said:

Δεν λέω, καλά ξηγήθηκαν, απλά απορώ, διότι κανονικά δεν χρεώνεται.

Μαλλον δεν το ηξεραν 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, kmpatra said:

Η κλήση στο συγκεκριμένο πενταψήφιο για την ακύρωση είναι δωρεάν. Για ποιο λόγο να σου βάλουν 5€ εφόσον δεν είχες φραγή? Δεν λέω, καλά ξηγήθηκαν, απλά απορώ, διότι κανονικά δεν χρεώνεται.

Δεν είναι Δωρεάν έχει χρέωση 0,18 €/min. Η διαδικασία μπορεί να διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, αλλά αρχίζει και μιλάει στην αρχή μέχρι να πει όλο το μενού και να φτάσεις στο σημείο που βάζεις κωδικό. Μάλιστα πρέπει ο κωδικός να γραφτεί γρήγορα, γιατί σε ρωτάει ξανά και ξανά να βάλεις τον κωδικό (προφανώς επίτηδες) και μετά σε πετάει αν δεν το καταφέρεις. Είναι λίγο έως πολύ πονηρό θα έλεγα. Εγώ πήρα 3 φορές για να τα καταφέρω. Γι' αυτό το λόγο έγινε η διαδικασία με ανοιχτή ακρόαση από την cote για βοήθεια ως προς τη διαδικασία.

4 ώρες πριν, josuts said:

παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την ανανέωση υπολοίπου? ούτε από το από ούτε από τον υπολογιστή μπορώ να ανανεώσω! Με τίποτα!!!!

Δηλαδή....μπαίνεις εδώ , βάζεις τον αριθμό σου και τα στοιχεία της κάρτας σου και δεν μπορεί να γίνει η ανανέωση???

Ακολούθησε αυτά τα βήματα και μόλις πατήσεις πληρωμή , δες τι γράφει στην σελίδα που θα εμφανιστεί...

(μήπως πρέπει να δώσεις έγκριση στη τράπεζα και δεν δίνεις..?)

IMG_20250620_195319.thumb.jpg.5ff73e810be75ab185c12fe7d993bc6b.jpg

IMG_20250620_195337.thumb.jpg.5ca0f110bb931a070b41f41ce32b349c.jpg

Στην εφαρμογή του What's up όταν επιλέγω το νέο moments μου στέλνει κωδικό στο κινητό 4ψηφιο, τον εισαγω αλλά μετά λέει χμ κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε αργότερα. 

Έχω δοκιμάσει άπειρες φορές.

Δε ξέρω αν κάποιος είχε το ίδιο θέμα και βρήκε άκρη.

7 minutes ago, MikeJAdams said:

Στην εφαρμογή του What's up όταν επιλέγω το νέο moments μου στέλνει κωδικό στο κινητό 4ψηφιο, τον εισαγω αλλά μετά λέει χμ κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε αργότερα. 

Πήγαινε στο μενού κάνε αποσύνδεση και ξανα σύνδεση.

Εμφανίστηκε και το Uber.

9 minutes ago, MikeJAdams said:

Στο Cosmote app φαίνεται να δουλεύει καλά πάντως.

Το Frog πάλι είναι σε τελευταία μοιρα 😃

Screenshot_20250620_222459_Frog.thumb.jpg.5f4702535722e5658ccb23d4ffc2b132.jpg

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι πλέον έχει και στο Frog App εξυπηρέτηση μέσω Chat χωρίς να έχεις και Cosmote app και παρέχει εξυπηρέτηση σε πολλές γλώσσες. (Ναι και Ουρντού)

13 minutes ago, elkons said:

Πήγαινε στο μενού κάνε αποσύνδεση και ξανα σύνδεση.

Εμφανίστηκε και το Uber.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, διαγραφή εφαρμογής, διαγραφή δεδομένων κοκ. , χρήση άλλης συσκευής. Τίποτα. 

Αναφέρομαι στην εφαρμογή What's up όχι στη Cosmote.

10 minutes ago, MikeJAdams said:

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, διαγραφή εφαρμογής, διαγραφή δεδομένων κοκ. , χρήση άλλης συσκευής. Τίποτα. 

Αναφέρομαι στην εφαρμογή What's up όχι στη Cosmote.

Ναι και εγω για την ίδια αναφέρομαι.

Ελπίζω να επιλυθεί σύντομα. 

Αλήθεια όμως πως και δε το διαφήμισε, το DFY το είχε διαφημίσει πολύ..

8 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Πως βγαίνει 21,8; 24 δεν είναι; Γιατί και εμένα με ενδιαφέρει. Η επιστροφή του 10% πρακτικά στα απεριόριστα δεν έχει νόημα, γιατί πληρώνεις 24 και σου πιστωνουν 2,4 ευρώ που λίγου αφού δεν έχεις κάτι να τα κάνεις. 

Με την απαλλαγή του 10% μου γράφει στο app χρέωση 20/7 πλέον 21.80 και δεν έχει κάτι σαν πίστωση ή ότι άλλο. Να τονίσω ότι καπάκι με πήραν για αντιπροσφορά και μου πρότειναν 11.38 απεριόριστα όλα για ένα χρόνο σε καρτοκινητό. Το απέρριψα και προχώρησα με το vf business unlimited ultra για 13.80 με την απαλλαγή είναι δώρο!

Είχα ήδη προφίλ Magenta Moments στο What's Up και για καλώς όρισμα είχα 300 καρδιές. Μπαίνω στο Cosmote app έπρεπε να κάνω είσοδο στο Moments. Πατάω απλά αποδοχή μπήκε το ίδιο προφίλ και πήρα +300 καρδιές, συνολικά 600 🤨

Το προφίλ είναι ίδιο τώρα τι πήγε λαθος δεν ξέρω στο Cosmote φαίνεται και για Uber στο WU όχι για κάποιες συναυλίες που δεν με αφορούν. 

Στην εφαρμογή της cosmote μπορώ να χρησιμοποιήσω τα moments πήρα το κωδικό για το AI αλλά για το uber παίζω στο τροχό μου βγαίνει το 5 ευρώ κουπόνι και πετάει σφάλμα ότι κάτι πήγε στραβά και δε μου το δίνει.

Φαίνεται έχει θέματα δηλαδή απλά δε ξέρω γιατί επηρεάζουν συγκεκριμένους χρήστες και όχι άλλους.

Νομίζω πως απλά έχουν τελειώσει τα κουπόνια. Και εγώ με συμβόλαιο στο uber το ίδιο ζήτημα έχω 

12 ώρες πριν, sgatzo said:

Με την απαλλαγή του 10% μου γράφει στο app χρέωση 20/7 πλέον 21.80 και δεν έχει κάτι σαν πίστωση ή ότι άλλο. Να τονίσω ότι καπάκι με πήραν για αντιπροσφορά και μου πρότειναν 11.38 απεριόριστα όλα για ένα χρόνο σε καρτοκινητό. Το απέρριψα και προχώρησα με το vf business unlimited ultra για 13.80 με την απαλλαγή είναι δώρο!

Εγώ μόλις μίλησα στο chat και μου είπε ότι πληρώνετε 24 ευρώ και το 10% πιστώνεται σαν ευρώ υπόλοιπα. Ίσως για τον επόμενο μήνα, τραβάει το 10% και ότι απομένει, το τραβάει από την κάρτα σαν υπόλοιπο. 

Λέτε για διαφορετικό 10%.
Αν έχεις απαλλαγή τελών κινητής, τότε από το 2ο πάγιο και μετά σε χρεώνει 10% λιγότερο.

Αν έχεις MagentaONE, τότε σε κάθε ανανέωση του πλάνου σου δίνει 10% επιπλέον στο υπόλοιπο που έχεις για υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, MMS κλπ υπηρεσίες που χρεώνονται. Δεν δίνει και το One έκπτωση στο πάγιο που χρεώνεσαι στην τράπεζα κάθε μήνα. 

17 minutes ago, MikeJAdams said:

Πάντως με το τσατ άκρη δε βγάζω και κάποιο email υποστήριξης δε μου δίνουν. Δε ξέρω αν κάποιος έχει email για support.

Μόνο μέσω φόρμας επικοινωνίας ή live chat 

Εβαλα εχτες 13 ευρω στο μηνιατικο watsapp της συζυγου που εληγε σημερα.
Σημερα μου λεει  οτι δεν εχει λεπτα ομιλιας και μονο 4,5 ευρω στο wallet.
Εν  τω μεταξυ στα μυνηματα της γραφει οτι προστεθηκε χρονος ομιλιας
αλλα δεν εγινε η αυτοματη ανανεωση.
 Τι στο διατανο συνεβη?
Αλλαξαν τα πακετα και ηθελε εκ νεου ενεργοποιηση αυτοματης ανανεωσης?
Προφανως πανε και τα λεφτα  σε κλησεις χωρις να υπαρχει πακετο ομιλιας.

Στην cosmoκάρτα εστάλη το παρακάτω μήνυμα. Μήπως ισχύει το ίδιο και στο what's up;

Screenshot_20250621_234651_Chomp.jpg

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

10 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Στην cosmoκάρτα εστάλη το παρακάτω μήνυμα. Μήπως ισχύει το ίδιο και στο what's up;

Screenshot_20250621_234651_Chomp.jpg

Και εγω τι ειδα καπου. Θα μεταφερθουν αυτοματα, λεει, αλλα σε πιο πακετο απο τα δυο 
στα 13 ή στα 15 ευρω?
Με το κ@λ0σπαμ της κοσμοτε  εχω σβησει και ολα τα μυνηματα.