andreasomageiras Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 (edited) 18 ώρες πριν, andreasomageiras said: Σήμερα, ακυρώθηκε η φορητότητα. Αιτιολογία "το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα) χρίζει επικαιροποίησης στον πάροχο που είναι ο αριθμός" Έγινε και αυτό (μόνο σε κατάστημα για την VODAFONE), πάμε να δούμε. Το έβαλα πείσμα τώρα. Σήμερα, ξανά το ίδιο "πρόβλημα" παρόλο που χθες πήγα σε κατάστημα για να λυθεί. Έκανα μια συζήτηση μέσα από το "τσατ" φυσικά και εξέφρασα την δυσαρέσκεια μου για το ότι πρέπει να πάω σε κατάστημα για κάτι που γίνεται online και τελικά δεν έκανα δουλειά, τζάμπα τα χιλιόμετρα που λέμε και στο χωριό, φυσικά και εξεθεσα το κατάστημα και ότι δεν πιστεύω πως θα τακτοποιηθεί το θέμα. Μου υποσχέθηκαν ότι θα έχω λύση άμεσα και πως θα έχω ενημέρωση από τα κεντρικά. Εγώ με την σειρά μου, τους ενημέρωσα πως παρά την μέχρι τώρα καλή συνεργασία μας εάν δεν έχω λύση χωρίς να χρειαστεί να πάω ξανά σε κατάστημα, θα μεταφέρω όχι 1 αλλά 4 νούμερα, εκ των οποίων το 1 συμβόλαιο, σε άλλο πάροχο εξ αιτίας του τοπικού καταστήματος. Δε νομίζω να "ίδρωσε το αυτί τους". Πάμε για άλλο ένα γύρο προσπαθειών. Άντε να δούμε! Edited April 15, 2025 by andreasomageiras 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 1 ώρα πριν, gfilip said: σε ευχαριστώ για την απαντηση,το 3,4 και 5 τα έχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα,σκεφτομαι να κάνω ρεσετ το τηλέφωνο. Δεν δίνει δεδομένα ούτε σε iMac,ουτε σε Mac mini Τσέκαρες Bluetooth να είναι ανίχνευση μόνες όλα να είναι κοντά. Μετά κοιτα της ρυθμίσεις apn iPhone άμα έχει ρυθμίσεις για hotspot μετά κάνε reset στα WiFi Kai んーうえとおt 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 Έκανα hotspot σε ένα άλλο iPhone και μετά ξεμπλόκαρε και δουλεύει πλέον. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 Έκανα αίτηση μέσω WU να μεταφέρω έναν αριθμό Vodafone συμβόλαιο στο WU στην προσφορά με τα απεριόριστα για 9 μήνες.Επειδή μένω επαρχία και επειδή η προσφορά λήγει σε λίγες μέρες,πήρα να ρωτήσω πόσες μέρες θα κάνει να ρθει η sim.Μου είπε η κοπέλα ότι θελει 3-4 οπότε και τους ζήτησα ευγενικά να μην προχωρήσει η παραγγελία γιατί δεν θα προλάβω να παραλάβω οπότε να μην μπούνε στη διαδικασία αποστολής.Αφού συνδέθηκα με μια αγενεστατη υπάλληλο η οποία της έκανε εντύπωση που θέλω να ακυρώσω τη μεταφορά στην εταιρία,αφού ζήτησε όλα τα στοιχεία μου ζήτησε ένα λεπτό αναμονή και αφού περίμενα με αυτή την άβολη σιωπή,μου λέει δώστε μου άλλο ένα λεπτό... Μετά από 2-3 λεπτά περίπου μπήκε ξαφνικά ηχογραφημένο μήνυμα που μου έλεγε ότι η συγκεκριμένη εκπρόσωπος εξυπηρετεί άλλον πελάτη αν θέλετε να μιλήσετε με την ίδια πατήστε 1 ενώ με άλλον 2.Παταω 1 και αφού περιμένω λίγο μου λέει ξανά ότι εξυπηρετεί ακόμα άλλον πελάτη.. Μετά πάτησα 2,βγήκε μια άλλη εκπρόσωπος της εξήγησα,της είπα ότι δεν είναι τα 3€ απλά δεν χρειάζεται να μπείτε στη διαδικασία να στείλετε κάτι γιατί δεν θα παραλάβω οπότε σας κάλεσα για να είμαι εντάξει... Η κοπέλα έκανε το αίτημα και μου ζήτησε συγγνώμη χωρίς να φταίει.Μεσα στο 2025 μίλησα με 3 υπαλλήλους Cosmote και οι 2 ήταν οριακά αγενείς,Ειμαι κάποια χρόνια χωρίς Cosmote αλλά δεν ήξερα ότι έχει αλλάξει τόσο,εκτος και αν έχω καλομάθει με τη Vodafone... Συγγνώμη για το σεντόνι,συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά κάπου ήθελα να τα πω.. Χρόνια πολλά σε όλους. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 Άμα έχει νεύρα και δεν της αρέσει η δουλειά να φύγει. Έχουν ξεφύγει μερικές είναι σκορπισμένες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 2 minutes ago, elkons said: Άμα έχει νεύρα και δεν της αρέσει η δουλειά να φύγει. Έχουν ξεφύγει μερικές είναι σκορπισμένες. Δεν λέω κάπου θα υπάρχουν σε κάθε εταιρία αλλά ρε παιδιά κάπου ωπα.. Στην τελική μπορούσα απλά να μην παραλάβω,δεν είχα κάποιο λόγο να κάτσω να σας ψάχνω αλλά δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος..Μόλις ξεκίνησε να μου λέει να ακυρώσετε την παραγγελία;;Όντως;;Εκεί κατάλαβα ότι δεν θα πάει καλά ώσπου με γειωσε και πήγε στον επόμενο... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 Μπορούσες να το αφήσεις να τη στείλουν κ απλά μη τη παραλάβεις 😛 Αλλά απαράδεκτη αντιμετώπιση πρέπει να συγκρατούν τα νεύρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 Καλόμαθες απο την βονταφον + η νοοτροπια της κοσμοτέ ειναι στυλ δημόσιος υπάλληλος που δεν τον κουνάει κανένας. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 Κάτι τέτοιο είχα πάθει με Nova με είχαν πάρει για προσφορά κ τελικά μετά από λεπτομέρειες είπα δεν ενδιαφέρομαι τελικά και νευρίασε η κοπελιά. Just now, VIPdriver said: Καλόμαθες απο την βονταφον + η νοοτροπια της κοσμοτέ ειναι στυλ δημόσιος υπάλληλος που δεν τον κουνάει κανένας. Οι καινούργιοι είναι μια χαρά οι παλιοί είναι γτπ ανήμερα. Είχα μια τρελή θεία που δούλευε από παλιά στον ΟΤΕ και όταν μπήκε ο Γερμανός στη μέση την έστειλαν σε πόλη από το χωριό...ακόμα είναι σε κατάστημα όλοι έχουν τσακωθεί μαζί της ακόμα και με εμένα τα είχε βάλει πριν 2χ. Ευτυχώς βγαίνει σε σύνταξη μη κάψει κ άλλους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 Δεν θέλω να τα ισοπεδώνω όλα και δύσκολα θα γράψω κάτι αρνητικό για εξυπηρέτηση γιατί δύσκολα εκνευρίζομαι,αλλά αυτό το στυλ ήταν απαράδεκτο.Μαλλον στις παλιές αναμνήσεις θα μείνουμε με αυτή την εταιρία,δεν χρειάζεται να τα βρω μπροστά μου ξανά. @VIPdriver εντάξει στη Vodafone το έχουν πάει σε άλλο level με την εξυπηρέτηση και μπράβο τους. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 48 minutes ago, George6633 said: Δεν λέω κάπου θα υπάρχουν σε κάθε εταιρία αλλά ρε παιδιά κάπου ωπα.. Στην τελική μπορούσα απλά να μην παραλάβω,δεν είχα κάποιο λόγο να κάτσω να σας ψάχνω αλλά δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος..Μόλις ξεκίνησε να μου λέει να ακυρώσετε την παραγγελία;;Όντως;;Εκεί κατάλαβα ότι δεν θα πάει καλά ώσπου με γειωσε και πήγε στον επόμενο... Βασικά, έπρεπε να παραλάβεις. Απλά σου στέλνουν μια sim της cosmote και αν, και όταν θελήσεις να την ενεργοποιήσεις το κάνεις μέσα από την εφαρμογή και μαζί κάνεις και την φορητότητα στον ίδιο χρόνο, πάλι μέσα από την εφαρμογή. Απλά την κρατάς στο συρτάρι και όταν βγάλουν επόμενη προσφορά τότε μπαίνεις στην διαδικασία να την ενεργοποιήσεις. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 6 minutes ago, EllinikoNisi said: Βασικά, έπρεπε να παραλάβεις. Απλά σου στέλνουν μια sim της cosmote και αν, και όταν θελήσεις να την ενεργοποιήσεις το κάνεις μέσα από την εφαρμογή και μαζί κάνεις και την φορητότητα στον ίδιο χρόνο, πάλι μέσα από την εφαρμογή. Απλά την κρατάς στο συρτάρι και όταν βγάλουν επόμενη προσφορά τότε μπαίνεις στην διαδικασία να την ενεργοποιήσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζα αυτό αλλά πλέον προτιμώ να μείνω στη Vodafone ή να πάω στη Nova αν χρειαστεί.Εντωμεταξύ μετά από όλη αυτή την επικοινωνία μόλις ήρθε μήνυμα ότι η νέα sim για να μεταφέρεις τον αριθμό στο WU έχει αποσταλεί με Courier Center.Αν έρθει μέχρι τα Τρίκαλα και δεν έχει γίνει ακύρωση ίσως την πάρω να την αφήσω στην άκρη...Ποτέ δεν ξέρεις. Σ ευχαριστώ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 1 ώρα πριν, George6633 said: ...Μόλις ξεκίνησε να μου λέει να ακυρώσετε την παραγγελία;;Όντως;;Εκεί κατάλαβα ότι δεν θα πάει καλά ώσπου με γειωσε και πήγε στον επόμενο... Εξυπηρέτηση cosmote, ανέκδοτο με 2 λέξεις, το θέμα είναι να μην χρειαστεί. Όταν έκοψαν το 3g, ήρθε η ώρα να φύγω γιατί δεν μπορούσα να βγάλω ούτε κλήση. Η απάντηση της εξυπηρέτησης πελατών (με ύφος τουλάχιστον Τσάρου ή Κάιζερ) "χα και που θα πας; εμείς είμαστε οι καλύτεροι", πήγα vodafone και είμαι ακόμα. 37 minutes ago, George6633 said: έχει αποσταλεί με Courier Center. Αν οι υπάλληλοι στα Τρίκαλα είναι όπως στο κατάστημα του Κιλκίς... Αγένεια, ύφος "και μεγάλη η χάρη σου που κουβαλάμε τα κουτιά σου"... Θα έπρεπε να επιτρέπεται, από τον νόμο, ο εμπρησμός για κακή εξυπηρέτηση και διακεκριμένη αγένεια 😆😆😆 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 1 hour ago, andreasomageiras said: Εξυπηρέτηση cosmote, ανέκδοτο με 2 λέξεις, το θέμα είναι να μην χρειαστεί. Όταν έκοψαν το 3g, ήρθε η ώρα να φύγω γιατί δεν μπορούσα να βγάλω ούτε κλήση. Η απάντηση της εξυπηρέτησης πελατών (με ύφος τουλάχιστον Τσάρου ή Κάιζερ) "χα και που θα πας; εμείς είμαστε οι καλύτεροι", πήγα vodafone και είμαι ακόμα. Αν οι υπάλληλοι στα Τρίκαλα είναι όπως στο κατάστημα του Κιλκίς... Αγένεια, ύφος "και μεγάλη η χάρη σου που κουβαλάμε τα κουτιά σου"... Θα έπρεπε να επιτρέπεται, από τον νόμο, ο εμπρησμός για κακή εξυπηρέτηση και διακεκριμένη αγένεια 😆😆😆 Κατάλαβα και επειδή έχω διαβάσει και άλλα περιστατικα μάλλον δεν έτυχε... Όσον αφορά τους Κουριερ από την καραντίνα και μετά επιλέγω να πηγαίνω από κει όταν με βολεύει και σπάνια βάζω κάτι για παραλαβή στο σπίτι για πολλούς λόγους που δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε αλλά λίγο πολύ τυχαίνει σε όλους να συμβαίνουν.. Αν υπάρχουν και τα Box Now με το Skroutz point ακόμα καλύτερα για μένα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, George6633 said: Κατάλαβα και επειδή έχω διαβάσει και άλλα περιστατικα μάλλον δεν έτυχε... Όσον αφορά τους Κουριερ από την καραντίνα και μετά επιλέγω να πηγαίνω από κει όταν με βολεύει και σπάνια βάζω κάτι για παραλαβή στο σπίτι για πολλούς λόγους που δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε αλλά λίγο πολύ τυχαίνει σε όλους να συμβαίνουν.. Αν υπάρχουν και τα Box Now με το Skroutz point ακόμα καλύτερα για μένα. Η κάρτα sim του θέματος, δεν έχει επιλογή ως προς το από που και πως θα την παραλάβει κάποιος. Η επιλογή του εκάστοτε καταστήματος που θα μας εξυπηρετήσει, απο6την άλλη, δεν έχει λογική. Το κατάστημα του Κιλκίς εξυπηρετεί το χωριό μου 55 χλμ μακριά (αν ήταν να πάω εκεί θα πήγαινα και μια εκδρομή Αυλώνα να δω και που υπηρέτησα) ενώ στα 10χλμ είναι το κατάστημα στα Κουφάλια, δεν με ενδιαφέρει εμένα σαν καταναλωτή εάν είναι άλλος νομός, να με εξυπηρετήσει θέλω όχι να με ψηφίσει για νομάρχη! Τα μοιράζουν όλα όπως βολεύει αυτούς και όχι τον πελάτη, τα βαφτίζουν δυσπρόσιτες περιοχές λες ο Αξιός είναι ο Τίγρης ή ο Ευφράτης και έχουν πόλεμο. Αλήθεια, δεν θα έπρεπε να λειτουργούν υπό καθεστώς ελέγχου ως προς την εξυπηρέτηση του κοινού; Απο χθες έχω 19 πίεση, με το courier center του Κιλκίς και το κατάστημα (να μη το πει κανείς) vodafone στα Γιαννιτσά... Edited April 15, 2025 by andreasomageiras 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 44 minutes ago, andreasomageiras said: Η κάρτα sim του θέματος, δεν έχει επιλογή ως προς το από που και πως θα την παραλάβει κάποιος. Η επιλογή του εκάστοτε καταστήματος που θα μας εξυπηρετήσει, απο6την άλλη, δεν έχει λογική. Το κατάστημα του Κιλκίς εξυπηρετεί το χωριό μου 55 χλμ μακριά (αν ήταν να πάω εκεί θα πήγαινα και μια εκδρομή Αυλώνα να δω και που υπηρέτησα) ενώ στα 10χλμ είναι το κατάστημα στα Κουφάλια, δεν με ενδιαφέρει εμένα σαν καταναλωτή εάν είναι άλλος νομός, να με εξυπηρετήσει θέλω όχι να με ψηφίσει για νομάρχη! Τα μοιράζουν όλα όπως βολεύει αυτούς και όχι τον πελάτη, τα βαφτίζουν δυσπρόσιτες περιοχές λες ο Αξιός είναι ο Τίγρης ή ο Ευφράτης και έχουν πόλεμο. Αλήθεια, δεν θα έπρεπε να λειτουργούν υπό καθεστώς ελέγχου ως προς την εξυπηρέτηση του κοινού; Απο χθες έχω 19 πίεση, με το courier center του Κιλκίς και το κατάστημα (να μη το πει κανείς) vodafone στα Γιαννιτσά... Κατάλαβα,είναι να μην μπλέξεις, μετά μέχρι να βγάλεις άκρη είναι ταλαιπωρία.. Πάντως εγώ εκεί που έλεγε διεύθυνση έβαλα παραλαβή από κατάστημα Courier και έτσι έκανα και μια προηγούμενη φορά και δεν τους έδωσα άλλη επιλογή από το να πάω εκεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 Καλησπέρα έχω ενεργοποιήσει ένα πακέτο στο κινητό what’s up της μητέρας μου και το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα καθε μήνα εκτός από την εφαρμογή μπορώ με καποοο μήνυμα να σταματήσω αυτή την αυτόματη ερνεγοποηση γιατί θέλω να βάλω κάποιο άλλο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 10 minutes ago, ANAGNPANA said: Καλησπέρα έχω ενεργοποιήσει ένα πακέτο στο κινητό what’s up της μητέρας μου και το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα καθε μήνα εκτός από την εφαρμογή μπορώ με καποοο μήνυμα να σταματήσω αυτή την αυτόματη ερνεγοποηση γιατί θέλω να βάλω κάποιο άλλο Πριν 3 χρόνια που θυμάμαι καλούσες 1317 και πατούσες 3. Δοκίμασε το. Αν δεν δουλέψει πάρε τηλέφωνο στο 1330 και ζήτησε απενεργοποιηση. Νομίζω ύπάρχει και κωδικός που μπορείς να στείλεις sms στο 1330 για απενεργοποιήση αλλά δεν τον θυμάμαι. Σορρυ... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 (edited) 48 minutes ago, ANAGNPANA said: Καλησπέρα έχω ενεργοποιήσει ένα πακέτο στο κινητό what’s up της μητέρας μου και το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα καθε μήνα εκτός από την εφαρμογή μπορώ με καποοο μήνυμα να σταματήσω αυτή την αυτόματη ερνεγοποηση γιατί θέλω να βάλω κάποιο άλλο Για cosmokarta ισχύει το παρακάτω: Για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε sms «B_OFF» στο 1330 ή κάλεσε δωρεάν στο 1330 και πάτησε 1 - 5 - 0. Για wu δεν λέει κάτι. Edited April 16, 2025 by vslk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 2 ώρες πριν, vslk said: Για cosmokarta ισχύει το παρακάτω: Για να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία στείλε sms «B_OFF» στο 1330 ή κάλεσε δωρεάν στο 1330 και πάτησε 1 - 5 - 0. Για wu δεν λέει κάτι. Η μαλάκια είναι ότι από το COSMOTE APP δεν μπορώ να το απενεργοποίησω αυτό το APP θέλει κάποιες βελτιώσεις ακόμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 (edited) Ενεργοποίησα το UNLIMITED CALLS και μου έκανε εντύπωση ότι ενώ έδωσε 5GB δώρο (που δίνει αυτήν την περίοδο), τρώει από τα 2,5GB. Έτσι είναι γενικά ή έγινε κάτι λάθος; Ευχαριστώ! Το κακό είναι ότι έλπιζα να τρώει πρώτα τα 5GB ώστε να μαζέψω όσα μπορώ από τα 2,5άρια GB για "κάβα"! 😞 Edited April 16, 2025 by greatst 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 17 minutes ago, greatst said: Ενεργοποίησα το UNLIMITED CALLS και μου έκανε εντύπωση ότι ενώ έδωσε 5GB δώρο (που δίνει αυτήν την περίοδο), τρώει από τα 2,5GB. Έτσι είναι γενικά ή έγινε κάτι λάθος; Ευχαριστώ! Το κακό είναι ότι έλπιζα να τρώει πρώτα τα 5GB ώστε να μαζέψω όσα μπορώ από τα 2,5άρια GB για "κάβα"! 😞 Τρώει από αυτά που λήγουν πρώτα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 On 14/4/2025 at 12:34 ΜΜ, elkons said: Και άμα δε πάμε εξωτερικό ισχύει το 1GB στην Ελλάδα; 😝 Δεν ισχύει για Ελλάδα. Το θετικό: Όσοι είναι στη Κέρκυρα και πιάνουν σήμα από Αλβανία να γλυτώσουν τη χρέωση @babis3g ή κάποιος πηγαίνοντας στη Ρόδο στο πλοίο κοντά στο Πρασονήσι είναι εκτός δικτύου ή σε πετάει Turkcell κάτι θα έχεις.. θα το κοιτάξω, δεν πρόλαβα αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με το κινητό ... αν το πετύχω θα δοκιμάσω Αλβανία...ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 1 minute ago, babis3g said: θα το κοιτάξω, δεν πρόλαβα αυτές τις μέρες να ασχοληθώ με το κινητό ... αν το πετύχω θα δοκιμάσω Αλβανία...ευχαριστώ Πρέπει να το έχασες έληξε πριν κάτι ώρες νομίζω. Αλλά για μπες στο WU ίσως το προλάβεις από τη στιγμή που θα μπει στη λίστα με τα τοκεν δεν έχει λήξει 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. April 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2025 όχι δεν λέει κάτι, θα το έχασα, δεν πειράζει άλλη στιγμή πού θα έχω χρόνο και θα πάω βόρεια κέρκυρα γιά κάτι θελήματα, θα βάλω data γιά εξωτερικό να δοκιμάσω να μπώ Αλβανικό δίκτυο ... γιά τώρα πήρα 7 μέρες απεριόριστα data , ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts