zurabi_97 Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου (edited) 25 minutes ago, ANAGNPANA said: Θες να μας πεις ότι ότι σου έφταναν τα 2GB για 7 ημέρες ; Μια χαρά βόλευαν όταν ήταν ανάγκη. Edited 20 Μαΐου by zurabi_97 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 2 minutes ago, zurabi_97 said: Μια χαρά βόλευαν όταν ήταν ανάγκη. Η μόνιμη έκπτωση είναι καλυτερα αναλογα βασικά τις ανάγκες του καθενως εγω πχ που έχω το COSMOTE NEO είναι σούπερ αυτή η έκπτωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 28 minutes ago, elkons said: Κοίτα τα βάζαμε οπότε να νε σαν καβάτζα ΚΑΘΕ 23 ημέρες ήταν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 12 minutes ago, GREGORYMO said: ΚΑΘΕ 23 ημέρες ήταν. ΝΑΙ ενοω αν δεν το ενεργοποιήσω δεν λήγει 16 minutes ago, ANAGNPANA said: Η μόνιμη έκπτωση είναι καλυτερα αναλογα βασικά τις ανάγκες του καθενως εγω πχ που έχω το COSMOTE NEO είναι σούπερ αυτή η έκπτωση Αυτοί π δεν έχουν όμως Neo και έχουν What's Up? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 3 minutes ago, elkons said: ΝΑΙ ενοω αν δεν το ενεργοποιήσω δεν λήγει Αυτοί π δεν έχουν όμως Neo και έχουν What's Up? Θα βάζεις κάρτα και θα έχεις έκπτωση 10% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου 4 minutes ago, ANAGNPANA said: Θα βάζεις κάρτα και θα έχεις έκπτωση 10% Και τι θα μου προσφέρει η έκπτωση από την στιγμή που με 13€ θα βάζω αυτά τα λίγα που είχα και πριν ? Σε τι οφείλει στο What's Up 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 20 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαΐου Προσωπικά δεν με βόλευαν οι 7 ημέρες δεδομένα που έδινε πριν, ούτε βρίσκω ιδιαίτερα συμφέρον το 10% τώρα. Καλοδεχούμενο, αλλά δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα τον τρόπο που χρησιμοποιώ ένα καρτοκινητό Cosmote, ούτε θα επηρεάσει σημαντικά τα χρήματα που μου κοστίζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου (edited) 14 ώρες πριν, GREGORYMO said: ΚΑΘΕ 23 ημέρες ήταν. Κάθε 30 ήταν. Αν ενεργοποιούσα το προνόμιο πχ 1/5, θα μπορούσα ξανά 1/6. Εδώ, πχ, το έκανα ενεργοποίηση προχθές περίπου. Μένουν 27 μέρες Edited 21 Μαΐου by paanos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 5 ώρες πριν, paanos said: Κάθε 30 ήταν. Αν ενεργοποιούσα το προνόμιο πχ 1/5, θα μπορούσα ξανά 1/6. Εδώ, πχ, το έκανα ενεργοποίηση προχθές περίπου. Μένουν 27 μέρες ΝΑΙ, ρε φίλε αλλά άμα ενεργοποιηθεί 01/05 όπως λες, ΔΕΝ έχεις δωρεάν ΜΒ έως τις 08/05 ? Απ' τις 08/05 έως 01-06, πόσες ημέρες είναι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 27 minutes ago, GREGORYMO said: ΝΑΙ, ρε φίλε αλλά άμα ενεργοποιηθεί 01/05 όπως λες, ΔΕΝ έχεις δωρεάν ΜΒ έως τις 08/05 ? Απ' τις 08/05 έως 01-06, πόσες ημέρες είναι? Εντάξει τώρα κολλάτε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν ουσία αφού τελείωσε αυτό το προνόμιο πλέον χεχεχε παμε παρακάτω 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου Καλησπέρα Σήμερα ενεργοποίησα 2GB του Cosmote One που τα είχα στην άκρη,ενεργοποιήθηκαν αλλά πήρα το sms ως απάντηση:TO ΔΩPEAN ΠAKETO 2GB ΓIA 7 HMEPEΣ ΠOY ΣOY ΠPOΣΦEPEI TO COSMOTE ONE ENEPΓOΠOIHΘHKE! IΣXYEI EΩΣ 28/05/2024. TO ΠAKETO MΠOPEI NA ENEPΓOΠOIHΘEI EK NEOY ΣTIΣ 20/06. Πως γίνεται να το ξανά βάλω εκ νέου εφόσον αυτό το προνόμιο θα αντικατασταθεί... σε άλογα αριθμό στο ίδιο σχήμα ήρθε sms πως θα γίνει αντικατάσταση 🥲 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 1 hour ago, elkons said: Καλησπέρα Σήμερα ενεργοποίησα 2GB του Cosmote One που τα είχα στην άκρη,ενεργοποιήθηκαν αλλά πήρα το sms ως απάντηση:TO ΔΩPEAN ΠAKETO 2GB ΓIA 7 HMEPEΣ ΠOY ΣOY ΠPOΣΦEPEI TO COSMOTE ONE ENEPΓOΠOIHΘHKE! IΣXYEI EΩΣ 28/05/2024. TO ΠAKETO MΠOPEI NA ENEPΓOΠOIHΘEI EK NEOY ΣTIΣ 20/06. Πως γίνεται να το ξανά βάλω εκ νέου εφόσον αυτό το προνόμιο θα αντικατασταθεί... σε άλογα αριθμό στο ίδιο σχήμα ήρθε sms πως θα γίνει αντικατάσταση 🥲 ΔΕΝ προλαβαίνεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 2 minutes ago, GREGORYMO said: ΔΕΝ προλαβαίνεις. Τι εννοείς; *σήμερα το ενεργοποίησα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 9 minutes ago, elkons said: Τι εννοείς; *σήμερα το ενεργοποίησα Η επόμενη ενεργοποίηση ΔΕΝ είναι 20 Ιουνίου? Στις 17 Ιουνίου κόβεται η δυνατότητα αυτή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου (edited) ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 17/06/2024 ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ 2GB ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COSMOTE ONE ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 10% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ: https://www.cosmote.gr/announcements/COSMOTE One_allagh_pronomiou_kinitis.pdf Το έστειλαν και σε εσάς? Edited 23 Μαΐου by minotavros 2 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου Δηλαδή μας λέει ότι στην ουσία η ανανέωση θα είναι ατόφια; Θα αφαιρεί το 10% του φόρου αλλά θα δίνει αλλά 10%? COSMOTE One_allagh_pronomiou_kinitis.pdf 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 1 minute ago, manosn2 said: Δηλαδή μας λέει ότι στην ουσία η ανανέωση θα είναι ατόφια; Θα αφαιρεί το 10% του φόρου αλλά θα δίνει αλλά 10%? COSMOTE One_allagh_pronomiou_kinitis.pdf 100 kB · 1 download ΝΑΙ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου Ρε παιδιά τόσες μέρες το λέμε 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 34 minutes ago, GREGORYMO said: ΝΑΙ Καλή φάση!!! 22 minutes ago, MIKU said: Ρε παιδιά τόσες μέρες το λέμε Σήμερα μου ήρθε το SMS. 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου On 17/5/2024 at 8:40 ΜΜ, GREGORYMO said: Αυτό αφορά μόνο το cosmote neo ? Οι υπόλοιποι? Σήμερα μου ήρθε στον αριθμό με What's Up 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου Υπάρχει όντως έλλειψη SIM καρτοκινητών ή πρόκειται για πολιτική της εταιρείας ώστε να ωθεί εμμέσως τους πελάτες στα συμβόλαια; Ήθελα να κάνω αλλαγή παρόχου από Vofafone CU σε What’s Up και ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν είχε κάρτες στο μαγαζί (COSMOTE, όχι Γερμανός) παρά μόνο για συμβόλαια. Μετά από έλεγχο διαθεσιμότητας συμπλήρωσε πως το πλησιέστερο κατάστημα με απόθεμα ήταν αυτό του Συντάγματος. Έλα όμως που αφορά ηλικιωμένο άτομο που ΔΕΝ μπορεί να τρέχει. Και δεν νομίζω πως μπορώ να το κάνω για λογαριασμό του... Δεν είναι σοβαρή κατάσταση αυτή, τέτοιες δικαιολογίες ακούγαμε πριν 3 καλοκαίρια από μαγαζάτορες της αλυσίδας Wind όταν ξεκίνησαν οι μαζικές αναβαθμίσεις από 4G σε 5G. Δεν ξέρω αν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα ήταν όμως τουλάχιστον αληθοφανείς. Εδώ σου λένε φόρα παρτίδα «Δίνω SIM μόνο για συμβόλαια, για καρτοκινητά μόνο στα κεντρικά». 👎 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 3 minutes ago, minus21grams said: Και δεν νομίζω πως μπορώ να το κάνω για λογαριασμό του... Πάντως εγώ πριν μερικές μέρες έκανα φορητότητα το τηλ της συζύγου με εξουσιοδότηση. Και δεν ήταν για σοβαρό λόγο, απλώς για να μην την τρέχω στο κατάστημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 3 minutes ago, Teiresias_ said: Πάντως εγώ πριν μερικές μέρες έκανα φορητότητα το τηλ της συζύγου με εξουσιοδότηση. Και δεν ήταν για σοβαρό λόγο, απλώς για να μην την τρέχω στο κατάστημα. Τι ακριβώς χρειάζεται; Αν έχει ήδη αναφερθεί, μια παραπομπή αρκεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου 13 minutes ago, minus21grams said: Υπάρχει όντως έλλειψη SIM καρτοκινητών ή πρόκειται για πολιτική της εταιρείας ώστε να ωθεί εμμέσως τους πελάτες στα συμβόλαια; Ήθελα να κάνω αλλαγή παρόχου από Vofafone CU σε What’s Up και ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν είχε κάρτες στο μαγαζί (COSMOTE, όχι Γερμανός) παρά μόνο για συμβόλαια. Μετά από έλεγχο διαθεσιμότητας συμπλήρωσε πως το πλησιέστερο κατάστημα με απόθεμα ήταν αυτό του Συντάγματος. Έλα όμως που αφορά ηλικιωμένο άτομο που ΔΕΝ μπορεί να τρέχει. Και δεν νομίζω πως μπορώ να το κάνω για λογαριασμό του... Δεν είναι σοβαρή κατάσταση αυτή, τέτοιες δικαιολογίες ακούγαμε πριν 3 καλοκαίρια από μαγαζάτορες της αλυσίδας Wind όταν ξεκίνησαν οι μαζικές αναβαθμίσεις από 4G σε 5G. Δεν ξέρω αν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα ήταν όμως τουλάχιστον αληθοφανείς. Εδώ σου λένε φόρα παρτίδα «Δίνω SIM μόνο για συμβόλαια, για καρτοκινητά μόνο στα κεντρικά». 👎 Κάνε φορητότητα online. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 23 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 23 Μαΐου (edited) 12 minutes ago, minus21grams said: Τι ακριβώς χρειάζεται; Αν έχει ήδη αναφερθεί, μια παραπομπή αρκεί. Κάνεις την εξουσιοδότηση στο gov.gr με κείμενο "να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη φορητότητα του αριθμού μου Χχχχχχχχχ στο δίκτυο της Cosmote" και την ταυτότητα του ανθρώπου. 12 minutes ago, minus21grams said: Αν έχει ήδη αναφερθεί, μια παραπομπή αρκεί. Από το να ψάχνω εάν και πότε αναφέρθηκε, σου τα γράφω εγώ από πρώτο χέρι!! 😉 Edited 23 Μαΐου by Teiresias_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts