Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Teiresias_ said:

Μα, ο σκοπός τους είναι να σου δημιουργούν ανάγκες και μετά να σου τις χρεώνουν.

Συνεπώς το κόλπο έπιασε!!

Δεν νομιζω οτι επιασε. Μαλλον δεν γνωριζουν οτι ο ανθρωπος προσαρμοζεται στα παντα ειδικα σε μια 4η-5η αναγκη οπως ειναι τα απεριοριστα δεδομενα για το 99% του κοσμου. Αν δωσουν απεριοριστα θα τα χρησιμοποιησω αν δεν δωσουν θα βολευτω και με 2gb το μηνα δεν εχω θεμα. Δεν ειναι οτι μου ειπαν βολεψου με 10 λιτρα νερο το μηνα η με 50KW ρευμα το μηνα. 

• Απαντήσεις 47,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

1 minute ago, king2009 said:

Δεν νομιζω οτι επιασε. Μαλλον δεν γνωριζουν οτι ο ανθρωπος προσαρμοζεται στα παντα ειδικα σε μια 4η-5η αναγκη οπως ειναι τα απεριοριστα δεδομενα για το 99% του κοσμου. Αν δωσουν απεριοριστα θα τα χρησιμοποιησω αν δεν δωσουν θα βολευτω και με 2gb το μηνα δεν εχω θεμα. Δεν ειναι οτι μου ειπαν βολεψου με 10 λιτρα νερο το μηνα η με 50KW ρευμα το μηνα. 

Εσύ προσωπικά μπορεί να μπορείς να το ελέγχεις ή ακόμα και να μην έχεις την οικονομική δυνατότητα να ακολουθήσεις. Άλλοι όμως που είδαν τη γλύκα του απεριόριστου, τσίμπησαν και χτύπησαν συμβολαιάκι με 30€. Τώρα που δεν χρειάζεται η διαφήμιση του απεριόριστου, το μάζεψαν.

Προφανώς δεν μιλάμε για σφορουμίτες όταν συζητάμε αλλά για το μέσο όρο χρηστών γενικότερα.

7 minutes ago, VIPdriver said:

Σε ποιό σημείο το δείχνει;

Πατάς στην αρχική σελίδα αριστερά από το υπόλοιπο τις 3 οριζόντιες γραμμές 

Hlias.

32 minutes ago, Teiresias_ said:

Εσύ προσωπικά μπορεί να μπορείς να το ελέγχεις ή ακόμα και να μην έχεις την οικονομική δυνατότητα να ακολουθήσεις. Άλλοι όμως που είδαν τη γλύκα του απεριόριστου, τσίμπησαν και χτύπησαν συμβολαιάκι με 30€. Τώρα που δεν χρειάζεται η διαφήμιση του απεριόριστου, το μάζεψαν.

Προφανώς δεν μιλάμε για σφορουμίτες όταν συζητάμε αλλά για το μέσο όρο χρηστών γενικότερα.

Μια χαρα μπορω αλλα δεν ειμαι και κοροιδο να σκαω τα χρηματα μου σε υπηρεσιες που θεωρω οτι δεν αξιζουν τα χρηματα τους. Απλα προσαρμοζεσαι ουτε καν συμβιβασμος δεν ειναι. Πχ εγω επειδη περναω αρκετες ωρες μονος στη δουλεια[ποτισμα κτλ] αν εχω απεριοριστα θα βαλω να δω κατι στο cosmote tv στο κινητο κανονικα με δεδομενα. Αν δεν εχω απεριοριστα και εχω πχ 2GB θα κατεβασω οτι θελω να δω απο πριν απο το σπιτι και θα τα εχω ετοιμα οταν τα χρειαστω. Το ιδιο με κανα youtube video πχ η οτι αλλο θελω να δω. Ολα προσαρμογη ειναι. Ο περισσοτερος κοσμος που εχει απεριοριστα στο κινητο καταναλωνει max 20-30gb το μηνα σπανια θα δω καποιον να τρωει πανω απο 100gb. Αλλα πληρωνει απεριοριστα γιατι δεν τον νοιαζει να τα πληρωνει παρολο που δεν τα χρειαζεται. Παρα πολλες τετοιες περιπτωσεις και οχι μονο στην κινητη για ψευτικες αναγκες που σε κανουν να νομιζεις οτι τις χρειαζεσαι αλλα τελικα ολα ειναι μια φουσκα. 

1 hour ago, elkons said:

Εγώ 4.40.1 χωρίς να έχω λάβει καν update 

Η ανανεωμένη είναι η 4.41.0. Λίγο υπομονή ακόμα και θα τη πάρετε και εσείς

3 minutes ago, Alexandros201285 said:

Πλέον 3€ το κόστος για νέο αριθμό στο wu?

Έτσι λέει. Βέβαια δεν έβαλα στοιχεία για να δω παρακάτω αν ζητάει επιπλέον λεφτά για κάρτα ανανέωσης.

Πάντως αν δεν ήταν τα 3€ να αποτελούν ουσιαστικά την χρέωση της φορητότητας ή της νέας κάρτας, δεν θα τα βάζανε.

Δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν σαν υπόλοιπο κατά την ενεργοποίηση.

Ουσιαστικά θα σκεφτόμαστε καλά πλέον για τη φορητότητα.

Καλημέρα κι από εμένα. Νέος στο whatsup ήρθα με την προσφορά των 70GB για 6 μήνες. Άρα έβαλα τον 1ο μήνα το πακέτο των 11,5 (calls to all), πήρα τα 70gb (λήγουν 07/06 απόγευμα) + 1,5gb από το πακέτο (Λήξη 08/06 απόγευμα) +1000' προς όλους (Λήξη 08/06 μεσημέρι!) + 300 sms (Λήξη 08/06 βράδυ!)+ 1 token που λήγει 08/06 (δεν λέει πότε ακριβώς)

Θα ήθελα κάποια βοήθεια από τους έμπειρους σε whatsup. Στις 07/06 μέχρι την ώρα που λέει ότι λήγουν τα δεδομένα (αλήθεια γιατί λήγουν μια μέρα πριν από τα δεδομένα του πακέτου (08/06) δεν το κατάλαβα, όπως και γιατί λήγουν άλλη ώρα τα δεδομένα του πακέτου, άλλη τα λεπτά ομιλίας κι άλλη τα sms - Μπάχαλο!) θα ανανεώσω και θα ενεργοποιήσω το ίδιο πρόγραμμα (με payzy για να πάρω platinum token) και θα λάβω το δώρο των 70 και τις άλλες παροχές.

1. Εκτός από το δώρο, τα υπόλοιπα που μου έχουν περισσέψει (1,5Gb + υπόλοιπο λεπτών + υπόλοιπο sms) αθροίζονται με τα καινούρια και αυτό θα συνεχίζεται?

2. Το token αν ανανεώσω λέει ότι παρατείνεται για 31 ημέρες. Το αφήνω έτσι ή το ενεργοποιώ πριν την ανανέωση ώστε να προστεθεί στα υπόλοιπα 1,5 gb που περίσσεψαν και στη συνέχεια να αθροιστεί με τα καινούρια ?

Έγινε μια νέα μικρή αναβάθμιση στην εφαρμογη what's up σε 4.41.1 πάντως στην περιγραφή λέει:

Όπως κάθε φορά, η νέα έκδοση έχει τεχνικές βελτιώσεις για την καλύτερη εμπειρία χρήσης

Μείνετε συντονισμένο@ γιατί σε λίγες μέρες έρχονται κι άλλα νέα!

4 ώρες πριν, vaggy said:

Καλημέρα κι από εμένα. Νέος στο whatsup ήρθα με την προσφορά των 70GB για 6 μήνες. Άρα έβαλα τον 1ο μήνα το πακέτο των 11,5 (calls to all), πήρα τα 70gb (λήγουν 07/06 απόγευμα) + 1,5gb από το πακέτο (Λήξη 08/06 απόγευμα) +1000' προς όλους (Λήξη 08/06 μεσημέρι!) + 300 sms (Λήξη 08/06 βράδυ!)+ 1 token που λήγει 08/06 (δεν λέει πότε ακριβώς)

Θα ήθελα κάποια βοήθεια από τους έμπειρους σε whatsup. Στις 07/06 μέχρι την ώρα που λέει ότι λήγουν τα δεδομένα (αλήθεια γιατί λήγουν μια μέρα πριν από τα δεδομένα του πακέτου (08/06) δεν το κατάλαβα, όπως και γιατί λήγουν άλλη ώρα τα δεδομένα του πακέτου, άλλη τα λεπτά ομιλίας κι άλλη τα sms - Μπάχαλο!) θα ανανεώσω και θα ενεργοποιήσω το ίδιο πρόγραμμα (με payzy για να πάρω platinum token) και θα λάβω το δώρο των 70 και τις άλλες παροχές.

1. Εκτός από το δώρο, τα υπόλοιπα που μου έχουν περισσέψει (1,5Gb + υπόλοιπο λεπτών + υπόλοιπο sms) αθροίζονται με τα καινούρια και αυτό θα συνεχίζεται?

2. Το token αν ανανεώσω λέει ότι παρατείνεται για 31 ημέρες. Το αφήνω έτσι ή το ενεργοποιώ πριν την ανανέωση ώστε να προστεθεί στα υπόλοιπα 1,5 gb που περίσσεψαν και στη συνέχεια να αθροιστεί με τα καινούρια ?

1. Εάν είναι από το πακέτο που είχες βάλει και περισσέψει και ξανά βάλεις το ίδιο πακέτο πριν την λήξη των περίσιων τότε κάνουν Rollover. 

2. Το token αν ανανεώσεις το υπόλοιπο σου πριν την λήξη του τοκεν παρατείνεται για 31 ημέρες και παίρνεις μαζί και το τοκεν της ανανέωσης που θα κάνεις. 

1 hour ago, nick.76 said:

Έγινε μια νέα μικρή αναβάθμιση στην εφαρμογη what's up σε 4.41.1 πάντως στην περιγραφή λέει:

Όπως κάθε φορά, η νέα έκδοση έχει τεχνικές βελτιώσεις για την καλύτερη εμπειρία χρήσης

Μείνετε συντονισμένο@ γιατί σε λίγες μέρες έρχονται κι άλλα νέα!

Και εγώ μόλις την έλαβα! 

Ελπίζω σε λίγες μέρες να έχουμε και κάνα νέο με τα πακέτα μπας και βγει τίποτα νέο πακέτο 

Edited by elkons

Hlias.

3 minutes ago, elkons said:

1. Εάν είναι από το πακέτο που είχες βάλει και περισσέψει και ξανά βάλεις το ίδιο πακέτο πριν την λήξη των περίσιων τότε κάνουν Rollover. 

2. Το token αν ανανεώσεις το υπόλοιπο σου πριν την λήξη του τοκεν παρατείνεται για 31 ημέρες και παίρνεις μαζί και το τοκεν της ανανέωσης που θα κάνεις. 

Ευχαριστώ πολύ. Άρα στο 2 αν ανανεώσω θα έχω 2 token, μετά αν ξαναανανεώσω και δεν το χρειαστώ παρατείνονται και τα 2 άλλο ένα μήνα και πέρνω και το 3ο?

1 minute ago, vaggy said:

Ευχαριστώ πολύ. Άρα στο 2 αν ανανεώσω θα έχω 2 token, μετά αν ξαναανανεώσω και δεν το χρειαστώ παρατείνονται και τα 2 άλλο ένα μήνα και πέρνω και το 3ο?

Σωστά! Και εγώ που κάνω ανανέωση πριν την λήξη έχω μαζέψει 4 token από ανανεώσεις πριν λίγους μήνες! Ουσιαστικά είναι σαν Rollover στα token!

Hlias.

4 minutes ago, elkons said:

Σωστά! Και εγώ που κάνω ανανέωση πριν την λήξη έχω μαζέψει 4 token από ανανεώσεις πριν λίγους μήνες! Ουσιαστικά είναι σαν Rollover στα token!

Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ!

Τελικά δεν έμαθε κανείς ακόμα αν τα 3€ που ζητάνε για νέα κάρτα προστίθενται στο υπόλοιπο ή είναι καθαρά για την αγορά της νέας σιμ;

28 minutes ago, Teiresias_ said:

Τελικά δεν έμαθε κανείς ακόμα αν τα 3€ που ζητάνε για νέα κάρτα προστίθενται στο υπόλοιπο ή είναι καθαρά για την αγορά της νέας σιμ;

Έτσι όπως το βλέπω εικάζω πως τα 3€ είναι μόνο για την αγορά, πάνε καθαρά στην κοσμοτε. Το θέμα είναι όταν ενεργοποιηθεί ο αριθμός θα πρέπει να βάλεις επιπλέον κάρτα? Πχ 13€ για να ενεργοποιηθούν τα όποια δώρα. Σύνολο 16€ ?

Edited by Alexandros201285

28 minutes ago, Alexandros201285 said:

Έτσι όπως το βλέπω εικάζω πως τα 3€ είναι μόνο για την αγορά, πάνε καθαρά στην κοσμοτε. Το θέμα είναι όταν ενεργοποιηθεί ο αριθμός θα πρέπει να βάλεις επιπλέον κάρτα? Πχ 13€ για να ενεργοποιηθούν τα όποια δώρα. Σύνολο 16€ ?

Έτσι κι αλλιώς τα δώρα απαιτούν ανανέωση και ενεργοποίηση πακέτου και μπαίνουν extra.

Εχει τυχει σε καποιον να εχει υπολοιπο πχ στην καρτα γυρω στα 10€ 

και μετα την αναβαθμιση της τελευταιας εκδοσης εφαρμογής να αφαιρεθει ενα ποσο...περιπου 7.5€ 

και να προστεθουν (αυτοματα) λεπτα ομιλας και data με χρονικη διαρκεια 15 μερες....

ολα αυτα χωρις ενεργοποιηση καποιου πακετου ...

εχω το προνομιακο αλλα και να ηθελα να το βαλω δεν εφτανε το υπολοιπο...

Edited by anergos13

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

10 ώρες πριν, anergos13 said:

Εχει τυχει σε καποιον να εχει υπολοιπο πχ στην καρτα γυρω στα 10€ 

και μετα την αναβαθμιση της τελευταιας εκδοσης εφαρμογής να αφαιρεθει ενα ποσο...περιπου 7.5€ 

και να προστεθουν (αυτοματα) λεπτα ομιλας και data με χρονικη διαρκεια 15 μερες....

ολα αυτα χωρις ενεργοποιηση καποιου πακετου ...

εχω το προνομιακο αλλα και να ηθελα να το βαλω δεν εφτανε το υπολοιπο...

Επικοινώνησε με το Chat να τους το πεις 

για να σου επιστρέψουν τα χρήματα 

3 ώρες πριν, ANAGNPANA said:

Επικοινώνησε με το Chat να τους το πεις 

για να σου επιστρέψουν τα χρήματα 

Επικοινωνησα, τελικα το δεχτηκαν αλλα πολυ μπιρι μπιρι και να  στελνω screenshot στην κοπελιτσα και να μου λεει ως  bot .."κανατε ανανεωση πακετου"...και δωστου να προσπαθω να αποδείξω οτι δεν ειμαι ελέφαντας....

Με κουρασανε και ειναι 2η φορα που μου την "κανουν" ...

Ενας λογος ακομα που μου την εχει δωσει και με βλεπω για το neo...

Ενα - που θα χαθουν οι εκπτωσεις με τα Token απ το Box

Edited by anergos13

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

4 ώρες πριν, anergos13 said:

Επικοινωνησα, τελικα το δεχτηκαν αλλα πολυ μπιρι μπιρι και να  στελνω screenshot στην κοπελιτσα και να μου λεει ως  bot .."κανατε ανανεωση πακετου"...και δωστου να προσπαθω να αποδείξω οτι δεν ειμαι ελέφαντας....

Με κουρασανε και ειναι 2η φορα που μου την "κανουν" ...

Ενας λογος ακομα που μου την εχει δωσει και με βλεπω για το neo...

Ενα - που θα χαθουν οι εκπτωσεις με τα Token απ το Box

Εγώ έχω βάλει το neo εδώ και αρκετό καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος 

Ρε παιδια μια ερωτηση για το What's Up app, εχω custom ROM στο κινητο μου και το αστειο αυτο app μου λεει οτι εχω "Αγνωστο προγραμμα στη συσκευη" και δε με αφηνει να το χρησιμοποιησω καν, τετοια καφριλα δεν την εχω δει ποτε σε android app, υπαρχει τροπος να δω υπολοιπο ομιλιας/ΜΒ και να βαλω προγραμματα καρτοκινητης απο browser ή με τηλ?

1 minute ago, Kast said:

Ρε παιδια μια ερωτηση για το What's Up app, εχω custom ROM στο κινητο μου και το αστειο αυτο app μου λεει οτι εχω "Αγνωστο προγραμμα στη συσκευη" και δε με αφηνει να το χρησιμοποιησω καν, τετοια καφριλα δεν την εχω δει ποτε σε android app, υπαρχει τροπος να δω υπολοιπο ομιλιας/ΜΒ και να βαλω προγραμματα καρτοκινητης απο browser ή με τηλ?

Κρύψε το whatsup στο magisk. Εγώ αυτό έχω κάνει. 

Edited by dasnowy