Jump to content

vaggy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vaggy

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

vaggy's Achievements

  1. Καλησπέρα ψαχνομαι να φύγω από Vodafone (2 καρτοσυμβολαια) μου δίνει unlimited και 24gb με 15,96, ενώ η Cosmote unlimited και 10GB με 15,6. Κάνοντας φορητότητα δεν έχω χρέωση σωστά? Επίσης τα δώρα τα παίρνεις με οποιαδήποτε ανανέωση κι ενεργοποίηση πακέτου κάθε μήνα για 6 μήνες? (δεν διευκρινίζεται τι ανανέωση πρέπει να κάνεις) Και τελευταίο αν δεν προκύψει κάποια καλή προσφορά για συμβόλαιο Cosmote ή family gigamax στο εξάμηνο μπορώ να ξανακάνω φορητότητα χωρίς χρέωση σε άλλη εταιρία αν έχει ανάλογη προσφορά με δώρα? Ευχαριστώ πολύ
  2. Κι εγώ έχοντας μεταφέρει τον Δεκέμβριο σταθερό στην cosmote με δώρο τα 1000' και 10 ευρώ για 24 μήνες σε 2 καρτοκινητά, ζήτησα τώρα από το τμήμα προσφορών προσφορά για μεταφορά 2-3 ακόμα αριθμών από Vodafone και μου έδωσαν unlimited λεπτα και 10GB στα 15,6 (στα family προγράμματα μου έβγαινε ακριβότερα) Η vodafone μου δίνει με 15,96 unlimited +24GB. Μετά από 4 χρόνια θέλω να φύγω από vodafone, στην περιοχή μου η cosmote εχει καλύτερο σημα και δίκτυο, τα GB είναι οριακά οκ, ενώ βέβαια η Vodafone δίνει περισσότερα απο τα διπλά. Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 15-16 ανα γραμμή (μέχρι τώρα έδινα 13-14 για κάθε γραμμή με την αύξηση του 1,5 ευρώ μετά τον πρώτο χρόνο στη Vodafone). Σκέφτομαι αντί για να γυρίσω σε συμβόλαια να τα γυρίσω σε whatsup με την προσφορά που τρέχει τώρα (71,5GB και 500' για 6 μήνες με κάθε ανανέωση) και να περιμένω καλύτερη προσφορά (υπάρχει και η λύση να πας σε neo μετά με unlimited και 7GB που γίνονται 14 με payzy με 16 ευρώ, αν τρέχει ακόμα η προσφορά) Σκέφτεστε κάτι καλύτερο? Δίνουν κάτι καλύτερο γενικά? Αν το γυρίσω σε καρτοκινητό η φορητότητα είναι δωρεάν, σωστά?
  3. Οκ, σωστός, άρα από Whatsup σε Frog το χρεώνουν και στην πρώτη αλλαγή (δεν θέλουν να πας frog 😃)
  4. Πραγματικά μιλάμε ότι να ναι. Εδώ https://www.whatsup.gr/ypiresia-allagis-paketoy λέει πρώτη δωρεάν, υπόλοιπες 3€. Στέλνω ΑΛΠΑΚ (όπως προτείνατε) λέει για Frog 3, για Cosmokarta 0
  5. Καλημέρα, τώρα που το έψαξα καλύτερα βρήκα ότι η πρώτη είναι δωρεάν και οι επόμενες 3 ευρώ. Τελικά τί ισχύει?
  6. Άρα συμφέρει να το γυρίσω σε frog (το token που λέει της ανανέωσης τι δίνει extra στο whatsup?) H αλλαγές από whatsup σε frog κι αντίστροφα είναι δωρεάν και κάθε πότε μπορεί να γίνει?
  7. Άρα μόνο στο whatsup app, καλά στο cosmote app έχει ακομη τα παλιά DIY, τι να πω Για το μαθητικό ξέρει κανείς? Στο site έχει μόνο ένα χαζό πακέτο Επίσης επειδή δεν το ξέρω καλά ακόμα, με 10,5 ευρώ με το ένα παίρνεις μόνο 7 Gb , ενώ αν το μεταφέρω στο frog με 8,9 παίρνεις 10 Gb και 200' Σωστά?
  8. Καλησπέρα, πήρα ένα νέο whatsup για το γιο μου, τα νέα πακέτα που θα ίσχυαν από 13/11 αυτά δηλαδή, γιατί δεν τα βλέπω στο cosmote app? Δεν έχουν μπει ακόμα? Επίσης το μαθητικό whatsup γνωρίζει κανείς τί οφέλη έχει? (όχι το φοιτητικό)
  9. Σε ευχαριστώ πολύ, το είδα χθες κι έστειλα.
  10. Οκ σε ευχαριστώ, μήπως ξέρεις αν ξεχαστείς ποιά είναι η χρέωση? Επίσης κοίταξα τώρα και έχω χρεωθει 0,80 λεπτά. Πώς έγινε αυτό? Χρόνο ομιλίας έχω. Μήπως πρέπει να στείλω κάποιο μύνημα για να μην με χρεώνει όταν τελειώνουν τα data?
  11. Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω μια καινούρια σύνδεση στη frog και ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει τρόπος, αν τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας να μην σου τρώει χρήματα από το υπόλοιπο της κάρτας ή θα σε χρεώσει? (Π.χ όπως στο internet που όταν τελειώσουν τα δεδομένα δεν σε αφήνει να σερφάρεις αν δεν ενεργοποιήσεις πακέτο) Ευχαριστώ
  12. Ευχαριστώ πολύ, πήρα τηλ και δεν ήξεραν ούτε οι ίδιοι να μου πουν, ρώτησα εδώ μήπως το έχει πάρει κανείς
  13. Καλημέρα και από εμένα, στα παραπάνω γνωρίζει κανείς?
  14. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, άρα για καινούριο αριθμό πάμε εδώ https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card ή εδώ https://www.wifigreece.gr/product/frog-πακέτο-σύνδεσης-κάρτα-sim/ Στην wifigreece έχει τα 120' Χ 12 μήνες (τα λεει 1440' δωρεάν για 12 μήνες), αλλά δεν βλέπω το topup δώρο στην 1η ανανέωση του μήνα (ισχύει για πάντα?) Επίσης στη frog λέει με το welcome pack, αξίας 10€ παίρνεις τα δώρα που αναφέρει για τους τρεις πρώτους μήνες, άρα αν κανεις 1 την αρχική κι αλλη μια ανανέωση θα τα ξαναπάρεις. Τα unlimited data στη wifigreece τί ισχύ έχουν, 1 μήνα?
  15. Καλημέρα κι από εμένα, ψάχνοντας κι εγώ για 1 νέο νουμερο για μαθητή λυκείου, σίγουρα της cosmote για να έχει το cosmote deals, οδηγήθηκα εδώ. Αφού διάβασα αρκετές σελίδες, έχουμε και λέμε : - ανάγκες επικοινωνίας μικρές (θεωρώ τα 60+60 αγοράζοντας όποτε έχει διπλασιασμό και μάλιστα ανα δευτερόλεπτο είναι τέλεια). - Σε data η ανανέωση έχει 1,5 GB, σωστά? Άρα στον μηνα μετά την ανανέωση είμαστε ΟΚ, στον 2ο μήνα είναι το πρόβλημα (σκοπός είναι να βγαίνουν τουλάχιστον 2 μήνες με το 10ρικο). Απ'οτι έχω καταλάβει έχουμε τις επιλογές : 120ΜΒ με 3,02€ - δεν το βρίσκω στην ιστοσελίδα του frog (διπλασιάζεται κι αυτό?), 6GB για 25 ημέρες με 5,35€ (βλέπω αλλοι προτείνουν μέσω wifigreece το ίδιο πακέτο με 6€ γιατί?). Υπάρχει κάτι άλλο, αν δεν ανανεώσεις το 2ο μήνα? - Για τα πακέτα σύνδεσης της wifigreece ξέρει κανείς? Π.χ αυτό με 12€ (unlimited data) https://www.wifigreece.gr/product/frog-πακέτο-σύνδεσης-κάρτα-sim/ - Για πόσο καιρό unlimited data?
×
×
  • Create New...