Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 16/5/2023 at 9:00 ΠΜ, gpapas640 said:

Ερώτηση What's up: με ανανέωση 8 ευρώ επεκτείνεται η διάρκεια ισχύος των tokens που ήδη έχεις; Ή αναγκαστικά θέλει ανανέωση 12 ευρώ;

Expand  

Δεν δίνει token με 8, οπότε δεν επεκτείνεται.

• Απαντήσεις 45χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ερώτηση: σε αγορά με το BOX (έχω What's up), τα GB (1 ή 2) που δίνει για μέρα ή εβδομάδα (με εξαργύρωση πόντων) πρέπει να τα πάρω άμεσα με την αγορά ή έχει κάποιο περιθώριο ημερών και εάν ναι πόσο;

On 16/5/2023 at 10:02 ΠΜ, greatst said:

Ερώτηση: σε αγορά με το BOX (έχω What's up), τα GB (1 ή 2) που δίνει για μέρα ή εβδομάδα (με εξαργύρωση πόντων) πρέπει να τα πάρω άμεσα με την αγορά ή έχει κάποιο περιθώριο ημερών και εάν ναι πόσο;

Expand  

Νομίζω στα δίνει άμεσα 

On 16/5/2023 at 9:23 ΠΜ, leo06 said:

Δεν δίνει token με 8, οπότε δεν επεκτείνεται.

Expand  

Το έχεις δοκιμάσει; Διότι δεν έχω δει κάπου να αναφέρεται συγκεκριμένο ποσό για παράταση διάρκειας των tokens.

On 16/5/2023 at 10:38 ΠΜ, mol said:

Νομίζω στα δίνει άμεσα 

Expand  

Και εγώ έτσι κατάλαβα και έτσι έκανα, αλλά η χαζομάρα είναι ότι (πχ) σήμερα που πήρα πακέτο για 7ημέρες δεν το αξιοποιώ διότι το GIGA MONTH τυχαίνει να λήγει σε 3 μέρες και έχει την αυτόματη ανανέωση οπότε ... δώρο άδωρο! Κρίμα!

On 16/5/2023 at 10:41 ΠΜ, gpapas640 said:

Το έχεις δοκιμάσει; Διότι δεν έχω δει κάπου να αναφέρεται συγκεκριμένο ποσό για παράταση διάρκειας των tokens.

Expand  

Για να πάρουν παράταση τα tokens πρέπει να πάρεις νέο token και με τα 8 ευρώ δεν δίνει.

On 16/5/2023 at 10:59 ΠΜ, greatst said:

Και εγώ έτσι κατάλαβα και έτσι έκανα, αλλά η χαζομάρα είναι ότι (πχ) σήμερα που πήρα πακέτο για 7ημέρες δεν το αξιοποιώ διότι το GIGA MONTH τυχαίνει να λήγει σε 3 μέρες και έχει την αυτόματη ανανέωση οπότε ... δώρο άδωρο! Κρίμα!

Expand  

Δε πειράζει. 

Την επόμενη φορά θα το ξέρεις ώστε να τα εκμεταλλευτεις

Το Vodafone CU εδωσε αν δεν κανω λάθος για καλοκαιρινή προσφορά με 10,90€ απεριόριστα gb/μήνα απο εχθές μεχρι 30/8/23. Υπαρχει περιπτωσει να το κανει και το whats up; Αν δεν κανω λάθος κάτι αναλογο δεν ειχε βγαλει και για εμάς πέρυσι; Αλλα αν το κάνει αυτό δεν θα καψει τα πακέτα giga week unlimited; Παντως είναι καλη περίπτωση και σαν τιμή και σαν επιλογή οταν καποιος θέλει επιλεκτικά να το βάλει ένα μήνα, τον αλλον μπορει να μην το χρειαζεται και να το ξαναβάλει παλι τον Ιούλιο και τον Αυγουστο..

Redmi By Xiaomi

On 16/5/2023 at 4:42 ΜΜ, Nikos_96 said:

Το Vodafone CU εδωσε αν δεν κανω λάθος για καλοκαιρινή προσφορά με 10,90€ απεριόριστα gb/μήνα απο εχθές μεχρι 30/8/23. Υπαρχει περιπτωσει να το κανει και το whats up; Αν δεν κανω λάθος κάτι αναλογο δεν ειχε βγαλει και για εμάς πέρυσι; Αλλα αν το κάνει αυτό δεν θα καψει τα πακέτα giga week unlimited; Παντως είναι καλη περίπτωση και σαν τιμή και σαν επιλογή οταν καποιος θέλει επιλεκτικά να το βάλει ένα μήνα, τον αλλον μπορει να μην το χρειαζεται και να το ξαναβάλει παλι τον Ιούλιο και τον Αυγουστο..

Expand  

Θα δείξει...

On 16/5/2023 at 7:13 ΜΜ, Mobileras said:

Αποκλείεται η κοσμοτε να μην δώσει κάτι ανάλογο. 

Expand  

Ας δώσουν δεν πειράζει τι το έχουν το δίκτυο με τόσες αναβαθμίσεις ; 

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

On 16/5/2023 at 7:30 ΜΜ, cmvr said:

Ας δώσουν δεν πειράζει τι το έχουν το δίκτυο με τόσες αναβαθμίσεις ; 

Expand  

Εγραψα "αποκλείεται να ΜΗΝ δωσουν" φιλε μου, δηλαδη θα δώσουν σίγουρα. 

Banned for 14 days

On 16/5/2023 at 7:36 ΜΜ, Mobileras said:

Εγραψα "αποκλείεται να ΜΗΝ δωσουν" φιλε μου, δηλαδη θα δώσουν σίγουρα. 

Expand  

Ήταν ρητορικό ερώτημα 🙂

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited.

On 17/5/2023 at 3:50 ΜΜ, GREGORYMO said:

Τι πρέπει να κάνεις?

Δεν το πιασα 

Expand  

Όταν το εξαργυρώσεις:

Screenshot_2023-05-17-19-06-46-761_gr.cosmote.whatsup.jpg

On 16/5/2023 at 10:02 ΠΜ, greatst said:

Expand  

Τα 2GB ΑΜΕΣΩΣ μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας έως αύριο τα δίνει για 2 ή για 7 μέρες;

Screenshot_20230518_025537_gr.cosmote.box.jpg

Τα mb είναι διαθέσιμα για ενεργοποίηση από τη στιγμή που θα  γίνει αποδεκτή η παραγγελία ως την ώρα που το κατάστημα θα επιβεβαιώσει την παραλαβή της και θα πάψει να φαίνεται οτι είναι σε εξέλιξη. Η επιβεβαίωση γίνεται συνήθως λίγη ώρα μετα την παραλαβή,όταν επιστρέφει ο διανομέας στο κατάστημα  (αν δεν είναι διανομέας του box). Στην περίπτωση του διανομέα του box με live tracking μάλλον η ολοκλήρωση γίνεται αμεσα. Ακόμα και αν έχεις κλείσει το παράθυρο μετά, πηγαίνοντας στις παραγγελίες, μπαίνεις μέσα στην τρέχουσα και μπορείς να ενεργοποιήσεις ένα από τα δύο, είτε τα mb με 50 πόντους για 2 μερες είτε τα mb με 300 πόντους για 1 εβδομάδα. Το ίδιο ισχύει και για το συγκεκριμένο morning offer (2 γιγα/7 μερες/50 ποντους) που εμφανίζεται κατά καιρους.

Καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση που ισως εχει απαντηθει καιρο πριν κ δεν βρισκω την οποια απαντηση.Δεχθηκα νεα προσφορα απο κοτε για το συαθερο μου κ ειπε θα μου βαζει στο καρυοκινητο μου 1000 λεπτα κ 3GB data το μηνα.Εχω whatsup.Παιζει ρολο η οχι; επισης γοα 2 χρονια δεν θα βαζω καρτα εγω καθολου η θα πρεπει να βαζω που κ που;

Sent from my iPhone using Tapatalk

και τελειως δωρεάν να είναι η προσφορά που σου έκαναν χωρίς προϋποθεση ανανέωσης, κάθε 3 μήνες πρέπει να βάζεις καρτα γιατί θα σου μπει φραγή και μπορεί να την χάσεις τελειως. 

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ρωτησεις τί προσφορά είναι αυτή

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

On 21/5/2023 at 11:42 ΜΜ, ParafronGR said:
και τελειως δωρεάν να είναι η προσφορά που σου έκαναν χωρίς προϋποθεση ανανέωσης, κάθε 3 μήνες πρέπει να βάζεις καρτα γιατί θα σου μπει φραγή και μπορεί να την χάσεις τελειως. 
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να ρωτησεις τί προσφορά είναι αυτή

Καλημερα.Σιγουρα θα ρωτησω.Εινσι οκ να βαζω καρτα ανα 3 μηνες αφου τωρα βαζω καθε μηνα

1000 λεπτά Ή 3gb μήπως??? 

Και κάθε μήνα θα βάζει 10 ευρώ στην κάρτα σου?

On 8/5/2023 at 4:29 ΜΜ, mol said:

Ναι. 

27.90/μηνα

100mbps απεριόριστα σταθερά και κινητά

120 προς ευρωπαϊκές χώρες(δε με απασχολεί το συγκεκριμένο)

10 ευρώ ανανέωση κάθε μήνα σε 2 καρτοκινητα 

100 ευρω εφάπαξ σε ένα τρίτο καρτοκινητο 

Μείον 64 ευρώ στον πρώτο λογαριασμο 

50 ευρώ δώρο επιταγή Γερμανός (δε ξέρω ορους-αν υπάρχει ελάχιστο πόσο αγοράς πχ 200 ευρωκαι πάνω για να την χρησιμοποιήσεις)

Ρουτερ δωρεαν (δε με απασχολεί ούτε αυτό)

Expand  

On 22/5/2023 at 5:05 ΠΜ, josuts said:

Καλημερα.Σιγουρα θα ρωτησω.Εινσι οκ να βαζω καρτα ανα 3 μηνες αφου τωρα βαζω καθε μηνα

Expand  

Για δες τι προσφορά πήρα.

Λογικά το ίδιο θα είναι.

Εκτός αν αντί για ανανέωση δίνουν λεπτά και 3gb μαζι

On 22/5/2023 at 5:05 ΠΜ, mol said:
1000 λεπτά Ή 3gb μήπως??? 
Και κάθε μήνα θα βάζει 10 ευρώ στην κάρτα σου?
Για δες τι προσφορά πήρα.
Λογικά το ίδιο θα είναι.

Εκτός αν αντί για ανανέωση δίνουν λεπτά και 3gb μαζι

ειχα πριν απεριοριστα σταθερα κ 4 ωρες κονητα κ χρονο ομιλιας για σταθερα στο εξωτερικο.24 adsl.Κ εδινα 60 ευρω ανα δινηνο.Οποτε απο το τμημα ειδικων προσγορψν που με καλεσαν οι κοπελα μου ειοε.22.90 το μηνα.Απεριοριστα σταθερα κ 5 ωρες προς κονητα.Ταχυτητα ιδια μιας κ στην περιοχη μου δεν εχει παραπανω.Κ στο καρτοκινητο μου ειπε 1000 λεπτα κ 3GB δεδομενα.Πιθανον να βαζω καρτα ανα 3 μηνες.Αναμενω την ενεργοποιηση μου κ να τους καλεσω για την διευκρυνηση στο κονητο