minast Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 On 9/5/2023 at 3:59 ΜΜ, GREGORYMO said: Εμένα έχει πάει 3.57G και αυξάνεται συνεχώς Ακόμη και με dual apps, μου καταλαμβάνει συνολικά 1,3GB. Μήπως να το καθαρίσεις για να γλιτώσεις λίγο χώρο που μπορεί και να μη χρειάζεται πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Σε τι λειτουργικό γίνεται αυτή η ιστορία? Εμενα στο android 12 γιατί είναι μόνο τόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 6 minutes ago, minast said: Ακόμη και με dual apps, μου καταλαμβάνει συνολικά 1,3GB. Μήπως να το καθαρίσεις για να γλιτώσεις λίγο χώρο που μπορεί και να μη χρειάζεται πλέον; Κάθε εβδομάδα σβήνω την μνήμη cashe. Έχω πάει στο 3.61G 7 minutes ago, minast said: Ακόμη και με dual apps, μου καταλαμβάνει συνολικά 1,3GB. Μήπως να το καθαρίσεις για να γλιτώσεις λίγο χώρο που μπορεί και να μη χρειάζεται πλέον; Τι εννοείς dual apps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Έχει φτιάξει αντίγραφο της εφαρμογής (κλωνο) για να μπαίνει και σε δεύτερο λογαριασμό. Δυνατότητα που υπάρχει σε κάποια κινητά π.χ. xiaomi ή με άλλη εφαρμογή από google play 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 1 minute ago, kmpatra said: Έχει φτιάξει αντίγραφο της εφαρμογής (κλωνο) για να μπαίνει και σε δεύτερο λογαριασμό. Δυνατότητα που υπάρχει σε κάποια κινητά π.χ. xiaomi ή με άλλη εφαρμογή από google play Ακριβώς, μου τρώει ~650MB το κάθε αντίγραφο της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 14 minutes ago, kmpatra said: Σε τι λειτουργικό γίνεται αυτή η ιστορία? Εμενα στο android 12 γιατί είναι μόνο τόσο; 1) προσωρινα ειναι τοσο, αν ειδες που γραψαμε, ανεβαινει σταδιακα 2) ακομα και τα 176mb για δεδομενα χρηστη πολλα ειναι, δεν υπαρχει λογος να κρατιουνται τοσα, δεν ειναι οτι παιζουμε παιχνιδι και κραταει το σωσιμο, που ειχαμε μεινει κλπ, γι αλλη μια φορα κακογραμμενη εφαρμογη νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Το κινητό το έχω από τον Οκτώβρη και πέραν των προσωρινών αρχείων δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερο "φούσκωμα". Εν πάση περιπτώσει δεν ξέρω και από αυτά, μπορεί σε κάθε λειτουργικό ή σε κάθε κινητό ακόμα να συμπεριφέρεται διαφορετικά... Εφόσον το login γίνεται με username password θα πρότεινα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Καλησπέρα παιδιά! Εδώ εννοεί ότι τα sms ισχύουν έως 15/05 23:59?Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 7 minutes ago, minotavros said: Καλησπέρα παιδιά! Εδώ εννοεί ότι τα sms ισχύουν έως 15/05 23:59? Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1451 Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 (edited) Απορία για προσφορά σε what's up. Ήρθε μήνυμα που έγραφε ότι για ανανέωση από δώδεκα ευρώ μέχρι τις δεκαπέντε του μήνα θα έδινε δώρο χρόνο ομιλίας και δεδομένα. Η ανανέωση έγινε αλλά το δώρο δεν ήρθε, υπάρχει κανείς με παρόμοια εμπειρία; Edit μόλις ήρθε, απλά έπρεπε να περιμένω λίγο Edited May 14, 2023 by n1451 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Πόσα δίνει και με τι ανανέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 4 ώρες πριν, n1451 said: Απορία για προσφορά σε what's up. Ήρθε μήνυμα που έγραφε ότι για ανανέωση από δώδεκα ευρώ μέχρι τις δεκαπέντε του μήνα θα έδινε δώρο χρόνο ομιλίας και δεδομένα. Η ανανέωση έγινε αλλά το δώρο δεν ήρθε, υπάρχει κανείς με παρόμοια εμπειρία; Edit μόλις ήρθε, απλά έπρεπε να περιμένω λίγο Ίσα-ίσα πρόλαβες. Για σένα: 1) Το υπόλοιπο ευρώ σου έπρεπε να έληγε 18/5/2023 πριν βάλεις κάρτα. 2) Η προσφορά "Βάλε κάρτα και 2GB+100΄όλους" θα ίσχυε από 5/5 έως 15/5. Αλλά σε αυτές τις προσφορές της καρτοκινητής της Cosmote, εάν βάλεις κάρτα τελευταία μέρα (15/5/2023 για σένα), ΔΕΝ στην αποδίδει ποτέ. Παρότι σου άργησε να στην αποδώσει, προτελευταία μέρα που έβαλες κάρτα, την αποδίδει (Ό,τι λέει δλδ), απλά το "έως...." ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΈΩΣ ΚΑΙ", αλλά έως την προτελευταία μέρα (14/5/2023 για σένα) :Πρόλαβες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Καλησπέρα. Έχω ένα αριθμo whats up που το χρησιμοποιώ σε gps. Το πρόβλημα μου είναι ότι το app για να ανοίξει και ελέγχω τα υπόλοιπα του μου στέλνει επιβεβαιωτικό sms στο αριθμό ο οποίος είναι στο gps. Πώς λύνω το θέμα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 με χρήση username-password στην εφαρμογη mycosmote 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Λέω, δε ξέρω, ανάλογα με το GPS, μήπως υπάρχει η δυνατότητα (πριν το τοποθετούσες, βέβαια, να είναι προετοιμασμένοι όσοι στο μέλλον χρησιμοποιήσουν τη sim για παρόμοια χρήση), να προωθεί ό,τι sms (ή ΑΠΟ συγκεκριμένο αποστολέα) λαμβάνει σε ΑΛΛΗ συγκεκριμένη sim ώστε να βλέπεις άμεσα τον κωδικό προκειμένου να τον βάλεις στην επαλήθευση του WU app κάθε 30 μέρες που ξαναθέλει επαλήθευση; Θέμα λειτουργίας/δυνατοτήτων του συγκεκριμένου GPS που χρησιμοποιείς βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 Μου ηρθε αυτό: Θα εκτιμούσα μία μετάφραση... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2023 30 minutes ago, Mobileras said: Μου ηρθε αυτό: Θα εκτιμούσα μία μετάφραση... Λογικά αυτά είναι... https://www.cosmotemessageplus.gr/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 Δέν θα μας δώσει κανένα unlimited ΣΚ για τις εκλογές η εταιριούλα μας;😏 1 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 On 15/3/2023 at 7:26 ΜΜ, king2009 said: Βρε εστω 20αρικο. Τωρα μας βγαινει στα 26 με τα 4 πακετα εβδομαδας το μηνα. Τι ειναι να βγαλουν 20αρικο για ολο το μηνα? 15αρι ενταξει ισως ειναι too much αλλα ευσεβεις ποθοι ξερεις. Με αγορα μιας καρτας W.U μπορω να τη βαζω σε 4g ρουτερ και με 4 επι 6,5ε https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/gigaweek να βγαζω το μηνα ετσι; βλεπω το λινκ κ δεν ξερω αν εχουν κοφτες σε data ή ταχυτητα. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 7 ώρες πριν, Nikos_96 said: Δέν θα μας δώσει κανένα unlimited ΣΚ για τις εκλογές η εταιριούλα μας;😏 Κράτα την όρεξη σου για Αγίου πνεύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 2 ώρες πριν, satsok1979 said: Με αγορα μιας καρτας W.U μπορω να τη βαζω σε 4g ρουτερ και με 4 επι 6,5ε https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/gigaweek να βγαζω το μηνα ετσι; βλεπω το λινκ κ δεν ξερω αν εχουν κοφτες σε data ή ταχυτητα. Ετσι ακριβως. Δεν εχουν κοφτες οχι αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο και το μερος και σε μερη που ζοριζετε το δικτυο μπαινει κοφτης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 Μαζί με τα unlimited μηνιαία data, ΝΑ δούμε τιμή και προσφορά (πχ 2+1 ή 3+1 όπως πέρσι): ΝΑ "δούμε" προεκλογικά (1ες εκλογές) ή μετεκλογικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 (edited) 58 minutes ago, king2009 said: Ετσι ακριβως. Δεν εχουν κοφτες οχι αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο και το μερος και σε μερη που ζοριζετε το δικτυο μπαινει κοφτης. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/paketa_data.html https://www.cosmote.gr/announcements/fixed/Όροι-%26-προϋποθέσεις-πακέτων-UNLIMITED.pdf στα ανωτερο links για την κοσμοκαρτα παντως λεει μεχρι 2 φορες το μηνα το πακετο... • Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα. king εσυ το εχεις δοκιμασει; θενκς Edited May 15, 2023 by satsok1979 Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 (edited) 1 hour ago, satsok1979 said: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/paketa_data.html https://www.cosmote.gr/announcements/fixed/Όροι-%26-προϋποθέσεις-πακέτων-UNLIMITED.pdf στα ανωτερο links για την κοσμοκαρτα παντως λεει μεχρι 2 φορες το μηνα το πακετο... • Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα. king εσυ το εχεις δοκιμασει; θενκς Ηταν 2 πακετα το μηνα ναι 2 βδομαδες δηλαδη αλλα εχει πανω απο μηνα που το κατηργησαν. Εγω ειμαι με extra sim εδω και λιγο καιρο με 3 ευρω το μηνα τις 2 καρτες που πηρα για να κανω το παραπανω οταν ηταν ακομα ο περιορισμος στις 2 βδομαδες το μηνα οποτε ηθελα 2 καρτες sim τις πεταξα και βλεπω σε 22 μηνες παλι οταν ληξει το προγραμμα gimaxax unlimited τι θα κανω που παει παρεα με τις extra sim. Edited May 15, 2023 by king2009 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. May 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2023 Τελικά, έχει δοκιμάσει κανείς να δούμε αν εξακολουθεί το όριο δύο ενεργοποιήσεων του πακέτου UNLIMITED GIGA WEEK ανά μήνα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts