paanos Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 41 minutes ago, jimteo said: Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ αυτό συμπέρανα, αλλά ήθελα να ακούσω και μια δεύτερη άποψη. Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Δωσε και ένα ##002# για να ακυρωθεί ο τηλεφωνητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Δωσε και ένα ##002# για να ακυρωθεί ο τηλεφωνητής. Τι εννοείς Πάνο; Δεν κατάλαβα.Δεν έχω τηλεφωνητή.Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Πληκτρολόγησε ##002#, αλλά αν δεν είχες τηλεφωνητή νομίζω δεν θα κάνει διαφορά 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Έχω βάλει τα 1500 λεπτά προς όλους για μία εβδομάδα μπορώ να βάλω και τα 30 GB για μία εβδομάδα πριν λήξουν τα 1.500 από την προσφορά ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Έχω βάλει τα 1500 λεπτά προς όλους για μία εβδομάδα μπορώ να βάλω και τα 30 GB για μία εβδομάδα πριν λήξουν τα 1.500 από την προσφορά ;Μπορείς να δοκιμάσειςSent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 35 minutes ago, Inevar said: Έχω βάλει τα 1500 λεπτά προς όλους για μία εβδομάδα μπορώ να βάλω και τα 30 GB για μία εβδομάδα πριν λήξουν τα 1.500 από την προσφορά ; Ακόμη κι αν τα βάλεις, θα προλάβεις να καταναλώσεις και τα δύο; Γιατί δεν περιμένεις να το κάνεις διαδοχικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Εγω που έχω βάλει τα δεδομένα δεν με αφήνει να κάνω τίποτα,λέει έχετε ενεργοποιήσει το δωροSent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Έτσι είναι. Ή το ένα ή το άλλο.Όχι και τα δύο μαζί.Εστάλη από το Pixel 4a (5G) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 Έχω βάλει τα 1500 λεπτά προς όλους για μία εβδομάδα μπορώ να βάλω και τα 30 GB για μία εβδομάδα πριν λήξουν τα 1.500 από την προσφορά ;Το λέει ξεκάθαρα. Ή το ένα ή το άλλο! Διαλέγεις ποιο θέλεις για μια βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 (edited) 4 ώρες πριν, minast said: Ακόμη κι αν τα βάλεις, θα προλάβεις να καταναλώσεις και τα δύο; Γιατί δεν περιμένεις να το κάνεις διαδοχικά; Ναι διαδοχικά θα τα κανω. Εξάλλου δε γίνεται και αλλιώς όπως είπαν οι άλλοι εδώ. Edited September 17, 2021 by Inevar 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 3 ώρες πριν, Inevar said: Ναι διαδοχικά θα τα κανω. Εξάλλου δε γίνεται και αλλιώς όπως είπαν οι άλλοι εδώ. μηπως δεν γίνεται;Ενα απο τα δυο παιρνεις και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 6 ώρες πριν, bill33 said: μηπως δεν γίνεται;Ενα απο τα δυο παιρνεις και τέλος. Θα το τσεκαρω μόλις περάσουν οι μέρες, εμένα στη περιγραφή μου δόθηκε να καταλάβω πως μπορούμε και τα δύο να πάρουμε μέχρι 30/9. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Θα το τσεκαρω μόλις περάσουν οι μέρες, εμένα στη περιγραφή μου δόθηκε να καταλάβω πως μπορούμε και τα δύο να πάρουμε μέχρι 30/9.Εμένα πάλι ότι γίνεται μονο μια φορα . Θα το δούμε σύντομα.Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 8 minutes ago, bill33 said: Εμένα πάλι ότι γίνεται μονο μια φορα . Θα το δούμε σύντομα. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk αν πατήσεις κλείσιμο , θα σε βγάλει από πίσω . Στο λεω επείδη το δοκίμασα! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 25 minutes ago, Inevar said: αν πατήσεις κλείσιμο , θα σε βγάλει από πίσω . Στο λεω επείδη το δοκίμασα! Ειναι η πρωτη φωτό που έβαλα,το ξερω.Και λεει οτι η προφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μονο μια φορά και αναμεσα στα δωρα εχει το διαζευκτικό "ή" .Εμένα μου κάνει ότι μπορεις μονο το ένα απο τα δύο στην μια φορά που μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Οπως και να έχει την εβδομάδα που έρχεται θα το δοκιμάσω και εγώ αν μπορώ να βάλω τα λεπτά ομιλίας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2021 Διαζευκτικό "ή". Ή το ένα ή το άλλο! Δεν υπάρχει περίπτωση να σας δώσει και τα δύο! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. September 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2021 Γιατι το παιδευετε το θεμα??? Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 On 15/9/2021 at 10:44 ΜΜ, apVga said: Το ξέρω το 20/9, αλλά και τον Αύγουστο είχε "ενεργοποίηση έως" (30/8 αν θυμάμαι καλά) και μετά ανανεώθηκε το κείμενο με τις πληροφορίες και αλλαξε σε εως 20/9. Οπότε αναρωτιέμαι αν ξαναλλάξει / συνεχίσει κι άλλο μήνα-ες μετά... Τέλος. 😎 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Oνειρο ήταν και πάει. Καλά Χριστούγεννα ίσως τώρα και βλέπουμε.. Η σωστή τιμή είναι αυτή πάντως κατά την γνώμη μου. 10€ απεριόριστα και προσωπικά επειδή με καλοέμαθαν και οι 3 εταιρίες σε αυτό το ποσό και 20€ να πάνε το απεριόριστο συμβόλαιο πάλι πολλά θα μου φαίνονται 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 2 ώρες πριν, bbbb said: Oνειρο ήταν και πάει. Καλά Χριστούγεννα ίσως τώρα και βλέπουμε.. Η σωστή τιμή είναι αυτή πάντως κατά την γνώμη μου. 10€ απεριόριστα και προσωπικά επειδή με καλοέμαθαν και οι 3 εταιρίες σε αυτό το ποσό και 20€ να πάνε το απεριόριστο συμβόλαιο πάλι πολλά θα μου φαίνονται Εάν δώσουν και απεριόριστη ομιλία, εγώ θα τα δώσω... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 (edited) Υπάρχει πλέον κάποιος δωρεάν αριθμός για την εξυπηρέτηση πελατών? Πήρα το 13738 που είναι το δωρεάν νούμερο για τεχνικά θέματα, αλλά φυσικά ο τηλεφωνητής δεν με συνέδεσε, παρότι το πρόβλημα που είχα ήταν τεχνικής φύσεως. Edited September 21, 2021 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2021 Θα έπρεπε να σε συνδέσει.. Πλέον νομίζω ότι 13788 και 13738 βγάζουν στο ίδιο κέντρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 Θα έπρεπε. Όταν όμως αναφέρω "πρόβλημα στην υπηρεσία calling tunes σε what s up καρτοκινητό", μου λέει ότι δεν είμαι σαφής και σε δύο προσπάθειες κλίνει η γραμμή. Την ίδια στιγμή η αγαπημένη μου cosmote με παίρνει κάθε μήνα τηλέφωνο για να ξαναγυρίσω στο καρτοσυμβόλαιο, απο το οποίο είχα φύγει μετά απο 4 χρόνια λόγω λάθους τους και πολύ κακής τιμολόγησης. Τι να πεις...αντι να υπάρχει μια βελτίωση, πάνε προς το χειρότερο. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 5 minutes ago, orfeas92 said: Θα έπρεπε. Όταν όμως αναφέρω "πρόβλημα στην υπηρεσία calling tunes σε what s up καρτοκινητό", μου λέει ότι δεν είμαι σαφής και σε δύο προσπάθειες κλίνει η γραμμή. Την ίδια στιγμή η αγαπημένη μου cosmote με παίρνει κάθε μήνα τηλέφωνο για να ξαναγυρίσω στο καρτοσυμβόλαιο, απο το οποίο είχα φύγει μετά απο 4 χρόνια λόγω λάθους τους και πολύ κακής τιμολόγησης. Τι να πεις...αντι να υπάρχει μια βελτίωση, πάνε προς το χειρότερο. Πες κάτι που πηγαίνει σε άνθρωπο, πχ "λάθος χρέωση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 Λάθος χρέωση αν πει είναι που δεν θα τον συνδέσει. Πες πρόβλημα κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts