mplamplakas Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Λογικά συμμετείχες σε κάποια έρευνα που έκαναν για το my cosmote app και γιαυτό σου τα έστειλαν Α, αυτό λες να 'ναι; Γιατί όντως το έκανα πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Ναι από εκεί είναι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Ξέρει κανείς αν τα data από το πακέτο για streaming έχουν προτεραιότητα έναντι των γενικής χρήσης ακόμη και αν λήγουν μετά τα γενικής χρήσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Ναι. Η προτεραιότητα είναι πακέτα Απεριορίστων δεδομένων > Πακέτα Play Now και Social now > πακέτα γενικής χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Πάλι δεν δίνει το 1gb από cosmote one Ας το σταματήσουν έλεος δλδΕγώ έκανα σήμερα κανονικά cosmote one από την εφαρμογή what's up Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. July 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2021 Είχε κολλήσει και σε μένα και δεν το έβγαζε το cosmote one στην εφαρμογή κάνα δυο μήνες τώρα. Έκανα αυτό που είπε ο φίλος από το mycosmote app και έστρωσε. Η ανοησία είναι ότι είχα μπει από υπολογιστή και δε με άφηνε να κάνω από εκεί την εκ νεου ενεργοποιηση, από το κινητό κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenpower Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Τις τελευταιες φορες που προσπαθω να κανω ανανεωση μεσω του app της what's up και πληρωμη μεσω Paypal, η εφαρμογη κολλαει σε ενα ατελειωτο loading screen. Εχω δοκιμασει απεγκατασταση, διαγραφη δεδομενων κτλ αλλα συνεχεια το ιδιο. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Τις τελευταιες φορες που προσπαθω να κανω ανανεωση μεσω του app της what's up και πληρωμη μεσω Paypal, η εφαρμογη κολλαει σε ενα ατελειωτο loading screen. Εχω δοκιμασει απεγκατασταση, διαγραφη δεδομενων κτλ αλλα συνεχεια το ιδιο. Καμια ιδεα?Δοκίμασε μέσω browser, λογικά θα δουλέψει. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenpower Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Δοκίμασε μέσω browser, λογικά θα δουλέψει. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεσω browser το εχω κανει ηδη τις τελευταιες φορες. Η εφαρμογη τι κολλημα εχει φαει δεν μπορω να καταλαβω... Απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι μεμονωμενο σφαλμα, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Μεσω browser το εχω κανει ηδη τις τελευταιες φορες. Η εφαρμογη τι κολλημα εχει φαει δεν μπορω να καταλαβω... Απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να ειναι μεμονωμενο σφαλμα, σωστα?Τους τελευταίους μήνες μου συνέβαινε συχνά, οπότε το πήρα απόφαση και πλέον κάνω τις ανανεώσεις μου κατευθείαν από τον browser. Κάτι φταίει σίγουρα, έκανα τις ίδιες ενέργειες με σένα, απεγκατάσταση κτλ, χωρίς αποτέλεσμα οπότε εφόσον υπάρχει εναλλακτική, απλά περιμένω update με λύση του ζητήματος. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Καλημέρα, πόσο κοστίζει η αντικατάσταση κάρτας σιμ what's up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 7€ η απλή ή 9,90€ η eSIM. Αν έχεις παλιά κάρτα (που λέει ότι δεν υποστηρίζει 4G) τότε σου την αλλάζουν δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 7€ η απλή ή 9,90€ η eSIM. Αν έχεις παλιά κάρτα (που λέει ότι δεν υποστηρίζει 4G) τότε σου την αλλάζουν δωρεάν. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Τότε θα σε κόψουν στο 6μηνο με 4 :lol: Σοβαρά τώρα, δεν ασχολείται κανένας προς το παρόν, κάάάάάάποια στιγμή θα σου πουν ότι θα σε περάσουν σε κανονικό πακέτο και αν θες δέχεσαι, αν δεν θες αλλάζεις πάροχο. Θα με ειδοποιήσουν ότι έληξε το φοιτητικό ή θα το καταλάβω εγώ από κάπου; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Θα σου ερθει μήνυμα και θα εξαφανιστούν τα φοιτητικά πακέτα από την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Πως έρχεται κάποιος από cu στο whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Πως έρχεται κάποιος από cu στο whats up? Αιτηση φορητότητας στο σαιτ της κοσμοτε ή σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Δες εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/whats_up_portability_form.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Αμα ενεργοποιήσω τα απεριόριστα 31/8 θα ισχύσουν μεχρι τέλος Σεπτεμβρίου? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Ναι αφού λήγουν σε 30 ημέρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 (edited) Έβαλα κάρτα σ έναν αριθμό για να το διατηρήσω, μπορώ αυτό το ποσό (10€) να το στείλω σε κάποιον άλλο αριθμό; Αν ναι, πείτε που πως :) Edited July 10, 2021 by Vasileios αγγελίες μπαίνουν στον ανάλογο χώρο. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Ναι γίνεται https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/ipiresia-easy-transfer.html Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 Στους όρους και προϋποθέσεις υπάρχει αυτή η λεπτομέρεια Συνδρομητής καρτοκινητής δεν θα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε ποσό σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής, αν δεν έχει πραγματοποιήσει ανανεώσεις συνολικής αξίας 20€ και άνω τους τελευταίους 4 μήνες (120 ημέρες). Αν είσαι οκ δεν υπάρχει θέμα Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Έχει κάνει γραπτή αίτηση εδώ και ένα μήνα ο αδερφός μου για μεταφορά του συμβολαίου της vodafone σε καρτοκινητό cosmote και ακόμα να μας δώσουν sim και να γίνει η μεταφορά.Το chat το έχουν καταργήσει και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.Μπορεί κάποιος να μου πει τι άλλο μπορώ να κάνω; Επίτηδες το κάνουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Καλησπέρα, θέλω να μεταβιβάσω έναν αριθμό what's up στη γυναίκα μου, μπορεί να μου πει κάποιος τι χρειάζεται; Έχει κάποιο κόστος; Χρόνος ομιλίας, υπόλοιπο χάνονται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts