Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάξε στις γρήγορες ρυθμίσεις, αν έχει διακόπτη για το wifi calling. Αν το κλείσεις και σταματήσει, μάλλον αυτό είναι. Αν συνεχίζει, τότε κάτι άλλο και θέλει ψάξιμο.

Sent from my Galaxy S10e

Thanks. Μόλις τα ξαναπούμε με τον συγκεκριμένο, θα το κοιτάξω.

EDIT:

Μετά από πολλές δοκιμές, τόσο σε κλήσεις όσο και άνοιγμα/κλείσιμο apps, αφήνοντας σε stand by το κινητό, με το WiFi calling on/off, η συσκευή "παγωμένη", από άποψη θερμοκρασιών..

Συμπέρασμα, για μελλοντική αναφορά:

Όσοι έχετε twin sim(s), έχοντας τη μία σε μία συσκευή, χωρίς να είναι σε προφίλ πτήσης και τη δεύτερη (αντίστοιχή της) σε άλλη συσκευή, σε προφίλ πτήσης και συνδεδεμένη σε WiFi δίκτυο, με το WiFi calling ενεργό, θα έχετε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, ακόμα και σε stand by. Η λύση είναι να βάλετε off το WiFi calling στη δεύτερη συσκευή.

Μπορεί κάποιος mod να το κάνει pin στην πρώτη σελίδα, για να το δουν όσοι το δυνατόν περισσότεροι.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημερα! Εκανα φορητοτητα απο συμβολαιο Vodafone που ειχε ολοκληρωθει χρονικα σε Cosmote WhatsUp. Τελευταιος λογαριασμος εκδοθηκε στις 16/7 οπου προπληρωσα παγιο μεχρι τις 15/8. Η φορητοτητα ολοκληρωθηκε στις 26/7. Στις 16 Αυγουστου καμια ενημερωση και κανενας εκκαθαριστικος λογαριασμος. Τι πρεπει να κανω?

Thanks. Μόλις τα ξαναπούμε με τον συγκεκριμένο, θα το κοιτάξω.

EDIT:

Μετά από πολλές δοκιμές, τόσο σε κλήσεις όσο και άνοιγμα/κλείσιμο apps, αφήνοντας σε stand by το κινητό, με το WiFi calling on/off, η συσκευή "παγωμένη", από άποψη θερμοκρασιών..

Συμπέρασμα, για μελλοντική αναφορά:

Όσοι έχετε twin sim(s), έχοντας τη μία σε μία συσκευή, χωρίς να είναι σε προφίλ πτήσης και τη δεύτερη (αντίστοιχή της) σε άλλη συσκευή, σε προφίλ πτήσης και συνδεδεμένη σε WiFi δίκτυο, με το WiFi calling ενεργό, θα έχετε σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, ακόμα και σε stand by. Η λύση είναι να βάλετε off το WiFi calling στη δεύτερη συσκευή.

Μπορεί κάποιος mod να το κάνει pin στην πρώτη σελίδα, για να το δουν όσοι το δυνατόν περισσότεροι.

Βρε, αυτό είναι φυσιολογικό. Ξεκινάς από το γεγονός ότι οι twin sim δεν είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν παράλληλα, και πρέπει να κλείνει η μια όταν ανοίγει η άλλη. Το συνηθισμένο είναι να βάζεις σε λειτουργία πτήσης πχ την συσκευή που δεν χρησιμοποιείς, να την αφήνεις έτσι στην άκρη, και να ανοίγεις την άλλη. Αν τώρα σε αυτήν που έχεις σε λειτουργία πτήσης υποστηρίζεται το wifi calling και ανοίγεις το wifi, αυτό που κάνεις είναι να βάζεις και τις δύο κάρτες ταυτόχρονα στο δίκτυο, άσχετα από το γεγονός ότι η μια είναι μέσω δικτύου κινητής και η άλλη μέσω wifi, με τις οποίες συνέπειες μπορεί να έχει αυτό. Στην cosmote μπορεί να συνδέεται και να μπερδεύεται αυξάνοντας την κατανάλωση μπαταρίας. Στον άλλο πάροχο που λειτουργεί το wifi calling, απλά δεν συνδέεται (και για να πω την αμαρτία μου, έτσι καταλαβαίνω καμία φορά ότι έχω ξεχάσει την άλλη συσκευή ανοιχτή...)

Sent from my Galaxy S10e

Καλημερα! Εκανα φορητοτητα απο συμβολαιο Vodafone που ειχε ολοκληρωθει χρονικα σε Cosmote WhatsUp. Τελευταιος λογαριασμος εκδοθηκε στις 16/7 οπου προπληρωσα παγιο μεχρι τις 15/8. Η φορητοτητα ολοκληρωθηκε στις 26/7. Στις 16 Αυγουστου καμια ενημερωση και κανενας εκκαθαριστικος λογαριασμος. Τι πρεπει να κανω?

Ο τελευταίος σου λογαριασμός μάλλον βγήκε 0€, αλλά ίσως να πρέπει να σου επιστρέψουν χρήματα. Θα πρέπει να μιλήσεις με τη vodafone για αυτο.

Εχω μια ΚΟΣΜΟΚΑΡΤΑ η οποια ειχε

φραγη τηλεφωνικης συνδεσης το Δεκεμβρη του 2019 και

ληξη συνδεσης τον Οκτωβρη 2020

Εγω θελω να κρατησω τον αριθμο για αλλο ενα χρονο, και θα δω πως θα παει.

Τι με συμφερει (δηλαδη το μικροτερο κοστος εννοω) να κανω για να παρω αλλο ενα χρονο ζωης του αριθμου?

Να μεταφερω 5 ευρω απο ενα αλλο καρτοκινητο

ή

να κανω ανανεωση με 10 ευρω ?

Μια ερώτηση παιδιά.. Τα mb από την καλοκαιρινή προσφορά που δεν έχουν καταναλωθει μεταφέρονται αν την ξαναενεργοποιησω (την καλοκαιρινή προσφορά) πχ στις 14/9;;

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω το πακέτο cosmokarta combo με αυτόματη ενεργοποίηση. Μου έδωσαν όμως δώρο 500' για 15 ημέρες και σκέφτομαι να μην βάλω χρήματα μέχρι τοτε (και ας χάσω τα λεπτά που έχω μαζέψει).

Πρέπει να κάνω κάτι ?

Αν την μερα που έπρεπε να ενεργοποιηθεί το πακέτο δεν έχεις λεφτά, θα περιμένει πότε θα βάλεις κάρτα για να τα τραβήξει.

Κάπου διάβασα ότι η αυτόματη ενεργοποίηση από το app, σου δίνει δώρο 60'. Πώς γίνεται αυτό ?

Βάζεις από το app την αυτόματη ανανέωση (auto combo) στο whats up, και στην ενεργοποίηση σου βάζει 360 λεπτά προς όλους. Ισχύει για το combo πακέτο

Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις.

Πρόβλημα με το cosmote.gr έχω μόνο εγώ ή είναι γενικό; Όταν κάνω login είτε δεν μπαίνει είτε αν μπει στην συνέχεια κάνει refresh η σελίδα με αποτέλεσμα να μην μπορείς μα την δεις.

Όλοι μας. Κανε εκκαθάριση τα cookies και μην διαλέξεις αυτόματη σύνδεση στο my cosmote.

το WiFi call δεν είναι διαφορετικό από το volte?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Πάνε μαζί αυτές οι δυο υπηρεσίες.

Όλοι μας. Κανε εκκαθάριση τα cookies και μην διαλέξεις αυτόματη σύνδεση στο my cosmote.

Πάνε μαζί αυτές οι δυο υπηρεσίες.
α οκ πάντως εμένα το mi a3 το λέει μη συμβατό ακόμα έστειλα sms και έτσι έλεγε

Νέος στο whatsup.

Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο auto combo 10€

Λήγει 21/09

Αν βάλω αυτόματη ανανέωση με πιστωτική 12ευρω κάθε 20 του μήνα θα είμαι εντάξει;;

Να ανανεώνει αυτόματα το πακέτο μηπως και κάποια φορά το ξεχάσω

52cdd3e5375bcc2f87dd0148b413bc00.jpg

Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

α οκ πάντως εμένα το mi a3 το λέει μη συμβατό ακόμα έστειλα sms και έτσι έλεγε

Αν λέει μη συμβατό το sms οι πιθανότητες να δουλέψει σωστά ειναι 50-50. Για την ενεργοποίηση πάντως είτε πρέπει να βρεις μια συμβατή συσκευή, να βάλεις εκεί την sim σου και να στείλεις το sms, ειτε να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση και να ζητήσεις να στο ενεργοποιήσουν αυτοί

Νέος στο whatsup.

Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο auto combo 10€

Λήγει 21/09

Αν βάλω αυτόματη ανανέωση με πιστωτική 12ευρω κάθε 20 του μήνα θα είμαι εντάξει;;

Να ανανεώνει αυτόματα το πακέτο μηπως και κάποια φορά το ξεχάσω

52cdd3e5375bcc2f87dd0148b413bc00.jpg

Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι κομπλε θα εισαι. Καθε 20 του μηνος θα μπαινει η καρτα αυτοματα και αυτοματα παλι θα ενεργοποιειτε το πακετο εφοσον εχεις την αυτοματη ενεργοποιηση του πακετου ενεργη.