Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου είναι πιο αγχωτικό να ξεχάσω έναν μήνα να πληρώσω στην ώρα του έναν λογαριασμό και να μου κάνουν φραγή. Καρτοκινητό και όχι λογαριασμοί.

Βασικά στο καρτοκινητο ξεχνάς να ανανεώσεις έναν μήνα και χάνεις τα περισσότερα από τα πακέτα σου.

Στα συμβόλαια φραγή μπαίνει 15 μέρες μετά την έκδοση του 2ου λογαριασμού και δεν χάνεις και τυχόν μαζεμένα λεπτά, mb κλπ όπως στο καρτοκινητο (αφού δεν μαζεύονται :p)

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βασικά στο καρτοκινητο ξεχνάς να ανανεώσεις έναν μήνα και χάνεις τα περισσότερα από τα πακέτα σου.

Στα συμβόλαια φραγή μπαίνει 15 μέρες μετά την έκδοση του 2ου λογαριασμού και δεν χάνεις και τυχόν μαζεμένα λεπτά, mb κλπ όπως στο καρτοκινητο (αφού δεν μαζεύονται :p)

Κι αυτή η παράμετρος είναι σωστή.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Επίσης το θέμα με τα συμβόλαια είναι το εξής, περνεις μια καλή και συμφέρουσα τιμή, μετά το πέρας των 2 χρόνων, θα πάρεις την ίδια ή και καλύτερη εφόσον είσαι και συνεπής, ή θα τραβήξεις τα πάνδεινα να το μετατρέψεις σε καρτοκινητο.

Ναι πράγματι στα καρτοκινητά αν δεν ανανεώσεις τα χάνεις . Αν ανανεώσεις όμως τα επεκτείνεις.

Από την άλλη μεριά τώρα : Στα συμβόλαια τα χάνεις ΟΛΑ έτσι και αλλιώς....

Επίσης το θέμα με τα συμβόλαια είναι το εξής, περνεις μια καλή και συμφέρουσα τιμή, μετά το πέρας των 2 χρόνων, θα πάρεις την ίδια ή και καλύτερη εφόσον είσαι και συνεπής, ή θα τραβήξεις τα πάνδεινα να το μετατρέψεις σε καρτοκινητο.

Δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα πάρεις καλύτερη τιμή.

Μπορεί να πάρεις και χειρότερη, μιλάω πάντα για υφιστάμενο και όχι νέο πελάτη.

Παύλος Παυλίδης 

Παιδιά οι εταιρίες έχουν κατεβάσει φοβερά τις τιμές των συμβολαίων. Παίρνεις Red Plus ως νέος συνδρομητής με 35 ευρώ και w unlimited στα 39 ευρώ ουσιαστικά συνδιαστικα με 100mbps vdsl και από 35 με 40 σκέτο σε ανανεώσεις.

Μιλάμε για συμβόλαια που και προνομιακό καρτοκινητό να έχεις για να τις πιάσεις ιδιαίτερα σε δεδομένα θέλεις 10πλασια χρήματα.

Ωραία τα δώρα κλπ αλλά θα το δείτε ότι και αυτά θα σταματήσουν κάποια στιγμή.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και λιγάκι παζάρι λιγάκι τύχη και ίσως κερδίσεις και κάτι παραπάνω.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Σωστά όλα αυτά που λέτε. Καθιστε να μπει η νέα νοβα στην καρτοκινητη με πακέτα των 5 ευρώ και μετά πως θα ρίξει τις τιμές και θα αυξήσει τις προσφορές η κοσμοτε

Καθιστε να μπει η νέα νοβα στην καρτοκινητη με πακέτα των 5 ευρώ και μετά πως θα ρίξει τις τιμές και θα αυξήσει τις προσφορές η κοσμοτε

Ναι θα δίνει με 5 ευρώ 100', 10 SMS και 100 MB αν μεταπωλήσει από το μεγάλο δίκτυο :lol::lol::lol::lol:

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Ναι ειδαμε και με την cyta .

Τα φτηνώτερα πακέτα και έκλεισε.

Σωστά όλα αυτά που λέτε. Καθιστε να μπει η νέα νοβα στην καρτοκινητη με πακέτα των 5 ευρώ και μετά πως θα ρίξει τις τιμές και θα αυξήσει τις προσφορές η κοσμοτε

MVO στην Ελλάδα δεν επιβιώνει με αυτους τους κανόνες αγοράς ούτε σε 3000 χρόνια.Αν η cyta βαρεσε διάλυση σε ενα χρόνο η nova θα παει στο μισο.

Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro

Δεν θέλουμε mvno.

Θέλουμε καλύτερα πακέτα από τις εταιρείες.

Παύλος Παυλίδης 

Καλημέρα και καλό μήνα. Να φανταστώ ότι τα νέα combo και combo max δεν κάνουν rollover παλιά μαζεμένα λεπτά και GB;;;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Έστειλα και μήνυμα στο messenger του what's up, αλλά μάλλον το έχουν κλειστό το μαγαζί σήμερα.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Στα σχόλια του νέου πακέτου γράφει για πρόσθεση παλαιοτερων μόνο με αγορά του ίδιου πακέτου και αυτό είναι το λογικό.

Η αλήθεια είναι ότι για να σας περισσεύουν τόσα πολλά από το πακέτο, μάλλον αγοράζετε λάθος πακέτο.

Αυτό θα γίνει μόνο όταν θα καταργήσουν το πακέτο που βάζεις.. Τότε μόνο θα μπορείς να τα μετεφέρεις σε κάποιο πιο ακριβό.. Δν είμαι σίγουρος αλλά αυτό το λέω γιατί παίζει να είχε γίνει στο παρελθόν..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτό θα γίνει μόνο όταν θα καταργήσουν το πακέτο που βάζεις.. Τότε μόνο θα μπορείς να τα μετεφέρεις σε κάποιο πιο ακριβό.. Δν είμαι σίγουρος αλλά αυτό το λέω γιατί παίζει να είχε γίνει στο παρελθόν..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτό δεν πρόκειται να γίνει, όμως, έτσι κι αλλιώς; Να καταργήσουν το combo των 8.5€;

Έστειλα και μήνυμα στο messenger του what's up, αλλά μάλλον το έχουν κλειστό το μαγαζί σήμερα.

Εγώ τους ρώτησα και μου απάντησαν πως όντως δεν μεταφέρονται μαζεμένα λεπτά και data από τα παλιά combo προς τα καινούργια combo.

Τώρα περιμένω να μου απαντήσουν αν χάνω οριστικά ό,τι έχω μαζέψει σε περίπτωση που καταργηθούν τα combo των 8.5€.

Η αλήθεια είναι ότι για να σας περισσεύουν τόσα πολλά από το πακέτο, μάλλον αγοράζετε λάθος πακέτο.

Μην ξεχνάς πως δεν υπάρχουν και πολλά πακέτα για να διαλέξεις, όμως.

Edited by mplamplakas

Στα σχόλια του νέου πακέτου γράφει για πρόσθεση παλαιοτερων μόνο με αγορά του ίδιου πακέτου και αυτό είναι το λογικό.

Θα ήθελα τη συμβουλή σας, ποιο πακέτο να βάζω, ώστε να είμαι "σωστός". Διαφωτίστε με σας παρακαλώ. :blink:

Μην ξεχνάς πως δεν υπάρχουν και πολλά πακέτα για να διαλέξεις, όμως.

Ακριβώς!

Πρέπει ακόμα και σε αυτό να πούμε τα αυτονόητα. :blink:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Θα ήθελα τη συμβουλή σας, ποιο πακέτο να βάζω, ώστε να είμαι "σωστός". Διαφωτίστε με σας παρακαλώ. :blink:

Το "σωστό" πακέτο για τον καθένα είναι εκείνο που δεν σου αφήνει πολλά αχρησιμοποιητα λεπτά ομιλίας. Εαν δεν υπάρχει το πακέτο που σας βολεύει στην κοσμοτε, μπορείτε να ψάξετε άλλα καρτοκινητά που δίνουν λιγότερα λεπτά ομιλίας και με λιγότερα χρήματα.

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακριβώς!

Πρέπει ακόμα και σε αυτό να πούμε τα αυτονόητα. :blink:

Κατάλαβες;

Το "σωστό" πακέτο για τον καθένα είναι εκείνο που δεν σου αφήνει πολλά αχρησιμοποιητα λεπτά ομιλίας. Εαν δεν υπάρχει το πακέτο που σας βολεύει στην κοσμοτε, μπορείτε να ψάξετε άλλα καρτοκινητά που δίνουν λιγότερα λεπτά ομιλίας και με λιγότερα χρήματα.

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατάλαβες;

Σε μία σύνδεση τηλεφώνου παίζουν και άλλα ρόλο!

πχ κάλυψη σήματος, ταχύτητα ιντερνετ, πακέτο με σταθερή κτλ κτλ.

Κατάλαβες;

Ι need a six month vacation, twice a year.