king2009 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και Χαλκιδικη προβληματα με τα δεδομενα ουτε 4G ουτε τιποτα δεν εχει. Πηρα και τα 500mb της καβατζας αλλα χαμενα θα πανε εφοσον δεν δουλευει το δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) οκ εχει προβλημα το δικτυο μεχρι εκει. ποσοι πηραν τηλεφωνο και χρεωθηκαν 2 και 3 ευρω με την εξυπηρετηση;τωρα για τα 2 ευρω χεστ...κα να το πω απλα.αλλα αυτο δεν ειναι σωστο.παντου εξω ειναι δωρεαν οι κλησεις στην εξυπηρετηση,εδω χρεωση 20 λεπτα και αφου ειναι φορτωμενη η εξυπηρετηση χρεωνεσαι αβερτα γιατι πεφτει η γραμμη.μια χαρα τα κονομανε αν αφησε 50 ατομα παλι καλα στο κεντρο εξυπηρετησης Edited December 14, 2019 by MeteorX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) https://www.whatsup.gr/paketa/extras/cosmote-mobile-easy-transfer • Η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή Συμβολαίου COSMOTE λογίζεται σαν τυπική ανανέωση υπολοίπου ενώ η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή καρτοκινητής COSMOTE ή Καρτοσυμβολαίου θεωρείται μεταφορά χρηματικού υπολοίπου και όχι ανανέωση υπολοίπου και συνεπώς δεν αποδίδονται τα όποια προνόμια συνδέονται με την ανανέωση υπολοίπου. Κάθε ενάμιση μήνα περίπου παίρνω από easy transfer από καρτοκινητό what's up 5+5 ευρω στα δύο what's up μου και ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης υπολοίπου και στέλνω και 2χ 300μβ από το ένα στο άλλο +100μβ χ2 Το μοναδικό που δεν παίρνω είναι το reload it. Αυτή είναι η τρίτη φορά που στο γράφω, θέλω να πιστεύω ότι το κατάλαβες... Edited December 14, 2019 by Mikakilo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Πρόβλημα και στην Αττική, δυο νούμερα που έχω COSMOTE και στα δυο δεν δουλεύει το Ίντερνετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) Κάθε ενάμιση μήνα περίπου παίρνω από easy transfer από καρτοκινητό what's up 5+5 ευρω στα δύο what's up μου και ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης υπολοίπου και στέλνω και 2χ 300μβ από το ένα στο άλλο +100μβ χ2 Το μοναδικό που δεν παίρνω είναι το reload it. Αυτή είναι η τρίτη φορά που στο γράφω, θέλω να πιστεύω ότι το κατάλαβες... Και το ότι δεν παίρνεις reload it δεν σου λέει κάτι ε; Σε συνδυασμό με αυτό που λέει στο σαιτ. Τυχσιο θα είναι. Αν ο άλλος φίλος πάει και κάνει easy transfer και του στείλουν 10 ευρώ για να πάρει την προσφορά (αααααν τη δώσουν γιατί δεν το βλέπω όπως πάει) και του απαντήσει η εφαρμογή "Για να ενεργοποιήσεις την προσφορά πρέπει να έχεις κάνει ανανέωση μετά την 1/12" θα του πεις "μα πως γίνεται, το πάρεμοίρασε το δίνει"; Και στη Μεσσηνία χωρίς καθόλου ίντερνετ την τελευταία ώρα, από τις 8 χαροπαλεύει. Μπήκα με hotspot από κινητό άλλης εταιρείας, απογοήτευση ... Edited December 14, 2019 by cuibono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) Λοιπόν εδώ Κρήτη τεσταρα με το δικό μου what's up Δεδομένα δεν ανοίγει καθόλου ούτε με 4g, ούτε με 3g, ούτε καν με edge (2g). Όλα νεκρά. Volte το έχω κλήσει οπότε δεν ξέρω αν βγάζει κλήση με 4g. 3g καλεί κανονικά σε αριθμούς cosmote 2g το ίδιο, καλεί κανονικά και το 1314. Σε άλλες what's up συνδέσεις πριν 2 ώρες δεν χτυπούσαν οι κλήσεις και έρχονταν σε μήνυμα (είχατε 1 κλήση 69χχ...). Να καλέσω την εξυπηρέτηση να τους πω τι? Τα χάλια τους? Να μου πουν τι? Το ξέρουμε και το φτιάχνουμε? χαίρω πολύ. Κονσερβοποιημένες απαντήσεις θα σας δώσουν και τα παιδιά των 400ευρω που δουλεύουν εκεί. Τζάμπα θα χάσετε και το χρόνο σας και τα χρήματα σας. Προσωπικά έχω γυρίσει το ίντερνετ στην Vodafone έχω κάνει Hotspot στην παρέα που έχουν όλοι cosmote και θα το βγάλουμε το σαββατόβραδο μας. Επίσης το ήδη κακό δίκτυο της Vodafone έχει γίνει ακόμα χειρότερο με την κατάσταση της cosmote την τελευταία ώρα που πάει ποιο αργά και από την καθυστέρηση. Λες και μπαίνω με dial up.... Αποκατάσταση, ετσι όπως πάει το βλέπω για αύριο το απόγευμα... Ήδη μετράω 3ωρο... Τουλάχιστον βγαίνουν οι κλήσεις. Αφού είναι σκ θα ζήσουμε και για μια μέρα χωρίς ίντερνετ. Edited December 14, 2019 by P_papadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Μια απ' τα ίδια Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς έκανα μια κλήση που έπρεπε να γίνει. Δεδομένα 0 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Και στην Άρτα τα ίδια. Δεδομένα τίποτα, προβλήματα και στο σήμα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (αααααν τη δώσουν γιατί δεν το βλέπω όπως πάει) ... Αν το αναιρέσουν από την στιγμή που το ανακοίνωσαν θα είναι μεγάλη ξεφτίλα τους Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Δυτική Θεσσαλονίκη φαίνεται να λύθηκε το θεμα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Κορινθία 2 η ώρα ήρθε το ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Αφού είχε πρόβλημα το δίκτυο της cosmote, αναμένω να λάβω το γνωστό sms που θα ενημερώνει ότι λόγο της βλάβης θα χαρίσουν δωρεάν κάποια λεπτά και mb. Αυτό κάνουν κάθε φορά από ότι είδα μετά από κάθε βλάβη. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Τι παιζει? Έκανα μια φραγή μέσα από την εφαρμογή της κοσμοτε σε πενταψηφια. Επέλεξα το 2 εικονίδιο της εφαρμογής που έχει επιλογή να διαλέγεις πενταψηφια αλλά το 54303 δε το είχε. Είμαι καλυμμένος με το πρώτο εικονίδιο? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ναι είσαι εντάξει με αυτό, μπλοκάρει όλα τα χρεωσιμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Τα σχόλια στην δημοσίευση είναι όλα τα λεφτά :lol: Γράφουν ότι είχαν πρόβλημα μεμονωμένοι χρήστες και όλο το δίκτυο είχε πέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Το vowifi δουλεύει σε εσάς? Μετά το χθεσινό πρόβλημα δεν έχει επανέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Όχι ούτε εμένα παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Τα σχόλια στην δημοσίευση είναι όλα τα λεφτά :lol: Γράφουν ότι είχαν πρόβλημα μεμονωμένοι χρήστες και όλο το δίκτυο είχε πέσει. Αφού είναι μεμονωμένο το πρόβλημα θα δώσουν αποζημίωση. :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Και αν δε δώσουν θα τους "εκβιασουμε" ότι θα αφήσουμε απλήρωτο λογαριασμό για τον τρέχοντα μήνα ή ότι θα πάμε στα άλλα δίκτυα.. αυτά σύμφωνα με τα σχόλια στην εν λόγω ανάρτηση. Είμαι πραγματικά περίεργος να μάθω πόσοι από όλους αυτούς τους αγανακτισμένους και με το δίκιο τους θα πω θα πραγματοποιήσουν την οποία "απειλη" τους Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Καλημέρα. Έχω ένα whats up το οποίο έχω να το ανανεώσω αρκετούς μήνες, ίσως να κοντεύει χρόνος. Υπάρχει τρόπος να δω πότε λήγει ώστε να το ανανεώσω πριν τη λήξη του; Κατέβασα την εφαρμογή του whats up και όταν έδωσα τον αριθμό για να γίνει η εγγραφή έβγαλε μήνυμα ότι μου στέλνει έναν κωδικό για την ενεργοποίηση αλλά ποτέ δεν ήρθε. Έβαζα καποιους άσχετους αριθμούς μη τυχον και έστελνε ξανα έναν καινούργιο αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να μπλοκάρω τη σύνδεση μεσω wifi. Τι μπορώ να κάνω ώστε να ενεργοποιήσω την εφαρμογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 (edited) Η κάρτα σου βρίσκεται σε φραγή εισερχομενων και εξερχομένων. α) τηλέφωνο στο 13888 (δωρεάν από σταθερο ΟΤΕ ) για να σου πουν πότε λήγει ή εναλακτικά β)κάρτα ανανέωσης για να αναγεννηθεί Edited December 15, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Η κάρτα σου βρίσκεται σε φραγή εισερχομενων και εξερχομένων. α) τηλέφωνο στο 13888 (δωρεάν από σταθερο ΟΤΕ ) για να σου πουν πότε λήγει ή εναλακτικά β)κάρτα ανανέωσης για να αναγεννηθεί Ευχαριστώ, σχετικά με την εφαρμογή που έχει μπλοκάρει και μου λέει οτι έχω ξεπεράσει το όριο των προσπαθειών σύνδεσης μεσω wifi, γίνεται τίποτα ή πρέπει να απευθυνθώ στην cosmote για να ξεμπλοκάρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Τα σχόλια στην δημοσίευση είναι όλα τα λεφτά :lol: Γράφουν ότι είχαν πρόβλημα μεμονωμένοι χρήστες και όλο το δίκτυο είχε πέσει. Μεμονωμένους θα εννοεί αυτούς που δεν έχουν δικαρτο με άλλη εταιρία για ίντερνετ χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Μεμονωμένους θα εννοεί αυτούς που δεν έχουν δικαρτο με άλλη εταιρία για ίντερνετ χαχαχαχα Σωστός :lol::lol::lol: Έχω και από τις τρεις εταιρίες να έχω το κεφάλι μου σίγουρο :lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts