johnny_gtet Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Ωραία! Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 εμενα μου ηρθε μηνυμα απο το what's up 5GB για 15 ημερες μονο με 5ευρο.για ενεργοποιηση στειλε Α(κενο)78 στο 1256 μεχρι 10/10/2019. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Και εμένα μου ήρθε ένα παρόμοιο μήνυμα αλλά όταν πατάω το link δεν με βγάζει κάπου ώστε να ενεργοποιήσω την προσφορά Έστειλα και το γραπτό μήνυμα και λέει ότι δεν υπάρχει κάποια προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Και εμένα μου ήρθε ένα παρόμοιο μήνυμα αλλά όταν πατάω το link δεν με βγάζει κάπου ώστε να ενεργοποιήσω την προσφορά Έστειλα και το γραπτό μήνυμα και λέει ότι δεν υπάρχει κάποια προσφορά δεν ειναι link.ειναι ενα απλο μηνυμα. το ενεργοποιησα ηδη σε 4 καρτοκινητα. το ανεβασα για να παρει και καποιος αλλος την προσφορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Σε εμένα ήταν SMS με Link που οδηγεί στην εφαρμογή what's up Εκανα εκ νέου εγκατάσταση την εφαρμογή και διορθώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Είναι αλήθεια ότι όταν θέλεις να πας σε καρτοκινητο Cosmote από άλλο δυκτιο με διατήρηση του αριθμού σου, σου λένε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες sim, ενώ όταν ζητάς νέο αριθμό σου δίνουν αμέσως; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Είναι αλήθεια ότι όταν θέλεις να πας σε καρτοκινητο Cosmote από άλλο δυκτιο με διατήρηση του αριθμού σου, σου λένε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες sim, ενώ όταν ζητάς νέο αριθμό σου δίνουν αμέσως; Ίσχυε σίγουρα ίσως να το σταμάτησαν τώρα. Απαράδεκτη τακτική για να στείλουν τον κόσμο στα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Είναι αλήθεια ότι όταν θέλεις να πας σε καρτοκινητο Cosmote από άλλο δυκτιο με διατήρηση του αριθμού σου, σου λένε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες sim, ενώ όταν ζητάς νέο αριθμό σου δίνουν αμέσως; Ισχύει κανονικότατα.Ξεφτίλα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Ισχύει κανονικότατα.Ξεφτίλα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Γιατί όμως; Τι χάνουν όταν πας με τον δικό σου αριθμό; Ή τι παραπάνω κερδίζουν οτα παίρνεις νέο αριθμό; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Γιατί όμως; Τι χάνουν όταν πας με τον δικό σου αριθμό; Ή τι παραπάνω κερδίζουν οτα παίρνεις νέο αριθμό; Φαίνεται θα υπάρχει μεγαλύτερο "bonus". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Ποντάρουν στο ότι θέλεις να έχεις τον ίδιο αριθμό οπότε να αναγκαστείς να κάνεις συμβόλαιο όπου δίνουν λιγότερα με περισσότερο κέρδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Γιατί όμως; Τι χάνουν όταν πας με τον δικό σου αριθμό; Ή τι παραπάνω κερδίζουν οτα παίρνεις νέο αριθμό; Πρέπει να είναι απόφαση του trust για να μην χάνουν πελάτες και να μη χτυπιούνται μεταξύ τους το διάστημα των αυξήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 και απο SMS !!! τωρα μου ηρθε! θα πρεπει να βαλω αλλα χρηματα για να εχω SMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Καλησπέρα , ένα frog με διπλασιασμό που μετατρέπεται σε whatsup μπορεί να στείλει χρήματα σε άλλο what's up ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Ναι μπορεί.Το έχω κάνει. Αλλά δεν μπορεί να ξαναγίνει ποτέ ξανά FROG διπλασιασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Είναι αλήθεια ότι όταν θέλεις να πας σε καρτοκινητο Cosmote από άλλο δυκτιο με διατήρηση του αριθμού σου, σου λένε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες sim, ενώ όταν ζητάς νέο αριθμό σου δίνουν αμέσως; και ειμαι ακριβως αυτη η περιπτωση. θελω να φυγω απο την vodafone με συμβολαιο και να παω σε cosmote σε whatsup η frog, δεν εχω αποφασισει ακομα, αλλα νομιζα οτι το προβλημα ειναι να αποφασισω σε τι πακετο θα παω κα ιοχι οτι θα εχω και κολπακια απο την cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Για να ερθω σε Cosmote καρτοκινητο απο Q καρτοκινητο, μπορω να κανω αιτηση ηλεκτρονικα ; Αν ναι, δωστε το λινκ σας παρακαλω γιατι δεν το βρισκω Μπες στο σάιτ, στο κομμάτι που λέει: "Έλα στην Κοσμοτέ" βάλε τον αριθμό του κινητού σου και θα σας καλέσουν. Με κούριερ θα λάβεις τη Σιμ κάρτα και θα πληρώσεις και 10 ευρώ νομίζω... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 και ειμαι ακριβως αυτη η περιπτωση. θελω να φυγω απο την vodafone με συμβολαιο και να παω σε cosmote σε whatsup η frog, δεν εχω αποφασισει ακομα, αλλα νομιζα οτι το προβλημα ειναι να αποφασισω σε τι πακετο θα παω κα ιοχι οτι θα εχω και κολπακια απο την cosmote Και εγω περιμένω κανενα μήνα για sim για να κάνω εναν αριθμό που έχω whats up. Εστειλα μήνυμα στο site της COSMOTE, πήρα τηλ σε ενα πενταψήφιο αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Και ‘γώ περίμενα την κάρτα sim 10 μέρες φορητότητα από κατάστημα Πιστεύω ότι βοήθησε κ η εξυπηρέτηση καταστημάτων για να μου δώσουν την κάρτα γιατί αφού τους είχα πάρει 2-3 φορές μετά από λίγες μέρες με πήραν να μου πουν πως μπορώ να περάσω από το κατάστημα για να παραλάβω την sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Με 20 ευρώ για κάθε νούμερο σε whatsup μπορείς να έχεις 500 λεπτά προς όλους (ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά) , 800 προς whatsup, ένα κάρο sms και πάνω από 4 γιγα δεδομένα για κάθε νούμερο. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για τις ανάγκες σου για να βρούμε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει. αυτο απο που προκύπτει? ρωταω γιατι οσο εψαξα δεν βρηκα πουθενα καπου να το λεει. δεν το αμφισβητώ, απλα δεντο βρισκω για το τσεκαρω καλυτερα. δυστυχως το frog δεν μου κανει γιατι θα πρεπει να βαζω και SMS οποτε μπερδευει το πραγμα. ετσι το ψαχνω για κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) αυτο απο που προκύπτει? ρωταω γιατι οσο εψαξα δεν βρηκα πουθενα καπου να το λεει. δεν το αμφισβητώ, απλα δεντο βρισκω για το τσεκαρω καλυτερα. δυστυχως το frog δεν μου κανει γιατι θα πρεπει να βαζω και SMS οποτε μπερδευει το πραγμα. ετσι το ψαχνω για κατι αλλοΛοιπόν, βγάλε κουμπιουτερακι. Θα βάλεις online 2 δεκάρες. Από την κάθε 10αρα θα έχεις 1 κωδικό reloadit άρα 2. Στον 1 κωδικό θα πάρεις 1.2 γιγα για 1 μηνα και στον άλλο 2 γιγα για 1 εβδομαδα. Επειδή θεωρούνται ίδιο πακέτο συμψηφίζονται και θα έχεις 3.2 για 1 μηνα. Όταν βάλεις την πρώτη δεκάρα και πριν βάλεις την δεύτερη θα κάνεις πάρε μοίρασε και θα πάρεις 100mb και θα στείλεις στο δεύτερο 300mb. Ομοίως και οταν βάλεις την δεύτερη. Άρα θα πάρεις 200 και θα στείλεις 600 mb. Όμοια θα κάνεις και για το δεύτερο νούμερο. Άρα θα έχεις σύνολο άλλα 800mb στο κάθε νούμερο. Σύνολο πάνω από 4 γιγα αν υπολογίσουμε και κάτι mb που θα σου δώσει το πακέτο ομιλίας. Για ομιλια θα βάλεις το auto combo call the all. Από εκεί θα έχεις 300 λεπτά προς όλους, 400 προς whatsup, sms κτλ. Αυτό στοιχίζει 8.5 ευρώ άρα θα σου μείνει στην κάρτα 17.86-8.5=9.36. Με αυτά αν δε σε φτάσουν τα λεπτά μέσα στο μήνα είτε ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πάλι με τη μόνη διαφορα ότι θα πάρεις 200 λεπτά προς όλους αντί 300 είτε αν είσαι στο τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις mini combo call them all για 1 εβδομαδα με 3 ευρώ και 100 λεπτά προς όλους και 200 προς whatsup και κάνεις και οικονομία. Edited October 7, 2019 by pn1fon1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Λοιπόν, βγάλε κουμπιουτερακι. Θα βάλεις online 2 δεκάρες. Από την κάθε 10αρα θα έχεις 1 κωδικό reloadit άρα 2. Στον 1 κωδικό θα πάρεις 1.2 γιγα για 1 μηνα και στον άλλο 2 γιγα για 1 εβδομαδα. Επειδή θεωρούνται ίδιο πακέτο συμψηφίζονται και θα έχεις 3.2 για 1 μηνα. Όταν βάλεις την πρώτη δεκάρα και πριν βάλεις την δεύτερη θα κάνεις πάρε μοίρασε και θα πάρεις 100mb και θα στείλεις στο δεύτερο 300mb. Ομοίως και οταν βάλεις την δεύτερη. Άρα θα πάρεις 200 και θα στείλεις 600 mb. Όμοια θα κάνεις και για το δεύτερο νούμερο. Άρα θα έχεις σύνολο άλλα 800mb στο κάθε νούμερο. Σύνολο πάνω από 4 γιγα αν υπολογίσουμε και κάτι mb που θα σου δώσει το πακέτο ομιλίας. Για ομιλια θα βάλεις το auto combo call the all. Από εκεί θα έχεις 300 λεπτά προς όλους, 400 προς whatsup, sms κτλ. Αυτό στοιχίζει 8.5 ευρώ άρα θα σου μείνει στην κάρτα 17.86-8.5=9.36. Με αυτά αν δε σε φτάσουν τα λεπτά μέσα στο μήνα είτε ενεργοποιείς το ίδιο πακέτο πάλι με τη μόνη διαφορα ότι θα πάρεις 200 λεπτά προς όλους αντί 300 είτε αν είσαι στο τέλος του μήνα μπορείς να βάλεις mini combo call them all για 1 εβδομαδα με 3 ευρώ και 100 λεπτά προς όλους και 200 προς whatsup και κάνεις και οικονομία. ενταξει, δεν τα εχω ξανακανει και δεν μου φενεται εντελως κατανοητο αλλα οκ θα τα καταφερω. ερωτησεις. - το παρε μοιρασε το κανεις απο το κινητο σου η μπορει να γινει για καθε νουμερο και απο το internet με καποιο τροπο? το ρωταω γιατι το δευτερο νουμερο δεν ειναι στα δικα μου χερια αλλα στην επαρχια οπου ειναι αδυνατον να τα κανει ο κατοχος, πραγμα που σημαινει οτι ολο αυτο για το 2ο νουμερο δεν μπορει να γινει. - οπως καταλαβα λοιπον τα data ερχονται απο δωρα απο τις δυο δεκαρες καρτες που θα μπουν. οποτε με το 17.86-8.5 για το auto combo call the all εχουμε υπολοιπο στην καρτα 9.36. σωστα?? εστω οτι με φτασουν τα λεπτα ομιλιας. αυτο σημαινει οτι με τα 9,36 που ειναι ηδη στην καρτα με φτανουν για τον επομενο μηνα για το επομενο auto combo call the all (η εστω να θελει 1€ παραπανω για να βγουν τα ψιλα για το φπα). τι γινεται ομως με τα data ?? - θα παραμεινουν ως εχουν? - εαν στην επομενη ενεργοποιηση βαλω μονο ενα auto combo call the all θα εχω απο το ενα relload τα 3,2 gb για ενα μηνα+το υπολοιπο απο το προγουμενο ? αν και δεν ειναι του παροντος θεματος, ειδα οτι υπαρχει το vodafone you, το οποιο εχει διάφορα, αλλά με 12,50+φπα εχεις 500 προς ολους, 50SMS και 1GB. αυτο μετα απο 1-2 μηνες οπου θα γινει μια καβα με ισως +1 ακομα 12,50+φπα, τοτε μαζεύονται αρκετα και χωρις να κανω διαδικασιες. δεν ξερω, ακομα ειμαι μπερδεμενος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 ενταξει, δεν τα εχω ξανακανει και δεν μου φενεται εντελως κατανοητο αλλα οκ θα τα καταφερω. ερωτησεις. - το παρε μοιρασε το κανεις απο το κινητο σου η μπορει να γινει για καθε νουμερο και απο το internet με καποιο τροπο? το ρωταω γιατι το δευτερο νουμερο δεν ειναι στα δικα μου χερια αλλα στην επαρχια οπου ειναι αδυνατον να τα κανει ο κατοχος, πραγμα που σημαινει οτι ολο αυτο για το 2ο νουμερο δεν μπορει να γινει. - οπως καταλαβα λοιπον τα data ερχονται απο δωρα απο τις δυο δεκαρες καρτες που θα μπουν. οποτε με το 17.86-8.5 για το auto combo call the all εχουμε υπολοιπο στην καρτα 9.36. σωστα?? εστω οτι με φτασουν τα λεπτα ομιλιας. αυτο σημαινει οτι με τα 9,36 που ειναι ηδη στην καρτα με φτανουν για τον επομενο μηνα για το επομενο auto combo call the all (η εστω να θελει 1€ παραπανω για να βγουν τα ψιλα για το φπα). τι γινεται ομως με τα data ?? - θα παραμεινουν ως εχουν? - εαν στην επομενη ενεργοποιηση βαλω μονο ενα auto combo call the all θα εχω απο το ενα relload τα 3,2 gb για ενα μηνα+το υπολοιπο απο το προγουμενο ? αν και δεν ειναι του παροντος θεματος, ειδα οτι υπαρχει το vodafone you, το οποιο εχει διάφορα, αλλά με 12,50+φπα εχεις 500 προς ολους, 50SMS και 1GB. αυτο μετα απο 1-2 μηνες οπου θα γινει μια καβα με ισως +1 ακομα 12,50+φπα, τοτε μαζεύονται αρκετα και χωρις να κανω διαδικασιες. δεν ξερω, ακομα ειμαι μπερδεμενος... Εγω μπορώ να σε βοηθήσω για whatsup. Για Vodafone θα πρέπει να ρωτήσεις στο αντίστοιχο νημα. Κατ'αρχήν εννοείτε αν έχεις 9.36 στο λογαριασμό σου φτάνουν να ενεργοποιηθεί το πακέτο αφού στοιχίζει 8.5 ευρώ. Ότι υπόλοιπο από τον προηγούμενο μήνα μεταφέρετε στον επόμενο με την έγκαιρη ενεργοποιηση ίδιου πακέτου εκτός τα sms. Αν δεν βάλεις κάρτα προφανώς δε θα πάρεις mb και ότι mb έχεις μαζεμένα από το reloadit θα τα χάσεις. Εσύ και το δεύτερο νούμερο δεν έχετε smartphone? Γιατί όλα αυτά για να ενεργοποιηθούν θέλουν την εφαρμογή whatsup. Ακόμα και το πάρε μοίρασε να μην κάνεις, τα δώρα του reloadit δε δίνονται αυτόματα αλλά πρέπει μα τα πάρεις μέσα από την εφαρμογή. Που σημαίνει θα πρέπει να εξοικειωθείτε με την χρήση της έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 μολις μου ηρθε μηνυμα απο cosmote: "μπορεις να ενημερωθεις για την επεξεργασια των δεδομενων σου απο την cosmote καλωντας στο.." μαλλον εχει σχεση με το προστιμο που εφαγαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Τι πρόστιμο έφαγε στείλε κανένα link αν έχεις... ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts