DjTony Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ποιο είναι το νέο DIY; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Στο κινητό που έστειλα είχα 0 ευρώ μέσα. Είχαν λήξει τα ευρώ που είχα μέσα πριν κάτι μέρες. Έβαλα την πρώτη 5αρα και ειδα ότι λήγουν 2 μήνες μετα. Έπειτα έστειλα ακόμα 2 5αρες. Ωραία!!!Και το χρειαζόμουν...θα το δοκιμασω σύντομα. φρογκ δεν παιρνει μεταφορα απο αλλο καρτοκινητο. Α,ναι το είχα ξεχάσει οτι δεν γίνεται. Σωστοί αμφότεροι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ποιο είναι το νέο DIY; Φτιάχνεις το δικό σου πακέτο. Έχει τα καλά του γιατι δίνει 2 δώρα που αρκετοί τα χρειάζονται γιατί δεν μιλάνε πολύ και με το νεο DIY θα πάρουν αρκετά GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Δεν έχει δώρα το dyi. Είναι σκέτη κοροϊδία τα 100 λεπτά και 400mb με 8.5 ευρώ. Τα "δώρα" εννοείτε τα πληρώνεις και από τα "δώρα" των mb δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ελεύθερα οπότε θες αφού είναι για συγκεκριμένη χρήση (social, video, 8-10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Εμ εγώ τα λέω τόσες μέρες. Μια μαλ......και μισή είναι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Φτιάχνεις το δικό σου πακέτο. Έχει τα καλά του γιατι δίνει 2 δώρα που αρκετοί τα χρειάζονται γιατί δεν μιλάνε πολύ και με το νεο DIY θα πάρουν αρκετά GB. εγω που το ειδα στην εφαρμογη μιας γειτονισσας που της βαζω καρτα και της ενεργοποιιω πακετα επειδη εκεινη δεν το γνωριζει και μου φανηκε πολυ χαζο δεν ειχε τιποτα ενδιαφερον, ακομα και επιπλεον 2 δωρα τα θεωρω χαζα δειτε εδω https://www.whatsup.gr/paketa/DIY , αραγε τα δωρα ισχυονε για 30 ημερες ; ή και λιγοτερο; . παντως το πακετο combo ( COMBO CALL THEM ALL PLUSi που αναφερεται εδω https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-omilias/combo-call-them-all-plusi ) μετα 8,50 ευρω εαν ενεργοποιηθει ειτε χειροκινητα ειτε με αυτοματη ενεργοποιηση δινει αυτοματα το online μπονους κατι που πχ στην vodafone cu το χανεις δουλευει μονο στην χειροκινητη αγορα πακετων και μονο μεσω της εφαρμογης ή μεσω υπολογιστη. στην vodafone cu μεταφερονται ολα και mb και ομιλια και sms , στον επομενο μηνα στην whats up ισχυει το ιδιο ακριβως ; ή πχ δεν μεταφερονται sms οπως γινοτανε παλια ; και μεταφερεται μονο ο χρονος ομιλιας και τα mb ? . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Tα sms δεν μεταφερονται Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Η μόνη χρησιμότητα για εμένα είναι αν θες να έχεις 600 SMS προς όλους.... Αλλλά ποιος χρησιμοποιεί σήμερα τόσα πολλα SMS., Για λεπτά ομιλίας προς όλους είναι ότι το χειρότερο. Αν δεν δώσει λεπτά προς όλους δεν λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Tα sms δεν μεταφερονται Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι ακριβως μεταφερεται τελικα; . mb και ομιλια; ή οχι; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Στο wu μεταφέρονται τα παρακάτω 1.Mb από το Reload it 2. Μb από Πάρε-μοίρασε 3. Λεπτά ομιλίας και mb απο αγορασμένα πακέτα SMS δεν μεταφέρονται Η μόνη χρησιμότητα για εμένα είναι αν θες να έχεις 600 SMS προς όλους.... Αλλλά ποιος χρησιμοποιεί σήμερα τόσα πολλα SMS., Για λεπτά ομιλίας προς όλους είναι ότι το χειρότερο. Αν δεν δώσει λεπτά προς όλους δεν λέει. Για εμενα αξιζει για τα εξτρα mb σε playnow/socialnow που δίνει στα δώρα. Ανάλογα την χρήση του καθένα. Τα 100 προς όλους μου είναι αρκετά για την χρήση που κάνω. Τα 5gb στο youtube επίσης τα αξιοποιώ προσωπικά Edited April 13, 2019 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Καποιος που δεν μιλαει πολυ το diy συμφερει γιατι δινει 5gb για 1 μηνα σε youtube και streaming υπηρεσιες και ακομα 10gb για το βραδυ η sms η 400 λεπτα προς whats up. Πακετα δηλαδη που κανουν πανω απο 8.5 ευρω και τα 2. Οποτε μια χαρα επιλογη ειναι σε συγκριση με τα combo που αν δεν μιλας μαζευονται κατι χιλιαδες λεπτα ομιλιας και πανε χαμενα. Ενω τα 15GB των δωρων του diy χαμενα σιγουρα δεν προκειται να πανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 1 gb δίνει το βράδυ. Όχι 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Από την μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουν στην cosmote. Όπως είπα και ποιο πριν κόλπα είναι όλα αυτά για να τρενάρουν όσο μπορούν να μην εξομαλυνθούν οι τιμές και οι παροχές με την υπόλοιπη Ευρώπη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Τελικα απο το DIY μεταφερονται μονο τα λεπτα και τα GB που αποφασιζεις εσυ ποσα θες. Τα δωρα αμα σου μεινουν ξεχνατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 (edited) Έχει μπει κανείς σήμερα στο My Cosmote από τη σελίδα (όχι την εφαρμογή); Δεν ξέρω τί τους χάλαγε και την άλλαξαν πάλι... δεν βρίσκω το σύνδεσμο για είσοδο. Δοκίμασα να μπω απευθείας στο account.cosmote.gr και δε μου δείχνει κανέναν από τους αριθμούς μου. edit: Τελικά ήταν προσωρινό... δεν φόρτωνε καθόλου την κεφαλίδα της σελίδας, αλλά τώρα είναι εντάξει. Edited April 13, 2019 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλησπέρα. Το play now unlimited ενεργοποιείτε με αποστολή λεκτικού σε κάποιο αριθμό; Για κάποιο λόγο δε μου το εμφανίζει στην εφαρμογή whatsup, ούτε στην cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλησπέρα. Το play now unlimited ενεργοποιείτε με αποστολή λεκτικού σε κάποιο αριθμό; Για κάποιο λόγο δε μου το εμφανίζει στην εφαρμογή whatsup, ούτε στην cosmote. Μάλλον έχεις φοιτητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Μάλλον έχεις φοιτητικόΌντως. Σημαίνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Όντως. Σημαίνει κάτι; Ναι. Τα φοιτητικά προγράμματα δεν μπορούν να έχουν το συγκεκριμένο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Ναι. Τα φοιτητικά προγράμματα δεν μπορούν να έχουν το συγκεκριμένο πακέτο.Το έχεις ρωτήσει ή από εμπειρία μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Από εμπειρία. Αν ρωτήσεις στο support δεν νομίζω να ξέρουν να σου πουν. Αν έχεις άλλο αριθμό cosmote μη φοιτητικο μπορείς να δεις ότι υπάρχει το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Έχω φοιτητικό και το βλέπω κανονικά στην εφαρμογή την προσφορά. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Έχω φοιτητικό και το βλέπω κανονικά στην εφαρμογή την προσφορά. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα εμφανίζεται μόνο μεσω My Cosmote App,όχι από το What's Up. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Καλημέρα, τί ισχύει για τα δεδομένα του what's up στην ΕΕ? Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα διάφορα πακέτα δεδομένων που έχω; Τί προτείνετε ώστε να έχω πρόσβαση σε ίντερνετ για 10 μέρες περίπου έξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Έχω φοιτητικό και το βλέπω κανονικά στην εφαρμογή την προσφορά. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες ότι το πακέτο είναι το play now unlimited που κάνει 15ευρω? Έχεις φοιτητικό αριθμό? Ανέβασε ένα screenshot να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts