Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γύρισε το σε frog. Με 3 ευρώ έχεις 60 λεπτά προς όλους με χρέωση να δευτερόλεπτο. Το οποίο πρόγραμμα κάθε 2-3 εβδομάδες έχει διπλασιασμό για μια εβδομάδα και θα έχεις 60+60 με 3 ευρώ. Τώρα π.χ. το frog είναι σε εβδομάδα διπλασιασμού.

1)To frog τι είναι πάλι? Άλλο υποπρογραμμα καρτοκινητου που υπάγεται επίσης στην εταιρεία κοσμοτε?

2)Και για ποιο λόγο έχουν και frog και whats up?

3)αν έχει ποιο οικονομικά μηνιαία να πάω-χάνω κάτι αν πάω σε frog?

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ορμάτε στα δωράκια για What's Up αλλά απαιτεί να τα ανοίξετε από κινητό και όχι σε Chrome!

https://www.whatsup.gr/c/clickme

https://www.whatsup.gr/c/findme

https://www.whatsup.gr/c/scanme

https://www.whatsup.gr/c/gift

Αν δεν το ενεργοποιεί, επιμείνετε μέχρι αηδίας..!

Ορμάτε στα δωράκια για What's Up αλλά απαιτεί να τα ανοίξετε από κινητό και όχι σε Chrome!

https://www.whatsup.gr/c/clickme

https://www.whatsup.gr/c/findme

https://www.whatsup.gr/c/scanme

https://www.whatsup.gr/c/gift

Αν δεν το ενεργοποιεί, επιμείνετε μέχρι αηδίας..!

Γράφει πως τα δώρα εχουν εξαντληθεί

Είσαι σίγουρος ότι ακόμα λειτουργούν?

1)To frog τι είναι πάλι? Άλλο υποπρογραμμα καρτοκινητου που υπάγεται επίσης στην εταιρεία κοσμοτε?

2)Και για ποιο λόγο έχουν και frog και whats up?

3)αν έχει ποιο οικονομικά μηνιαία να πάω-χάνω κάτι αν πάω σε frog?

1 & 2) Υπάρχουν 3 καρτοκινητά στη cosmote: cosmokarta, whatsup και frog. Καθένα έχει τα υπέρ και τα κατά του αλλά νομίζω το χειρότερο είναι η cosmokarta. Δε προσφέρει τίποτα που δε καλύπτεται άνετα από τα άλλα.

Το frog έχει τα εξής μοναδικά χαρακτηριστικά: χρέωση κλήσης από το 1ο δευτερόλεπτο (ενώ τα άλλα χρεώνουν ελάχιστο 3' και μετά ανά δευτερόλεπτο) οπότε αν κάνεις αρκετές σύντομες κλήσεις συμφέρει. Επίσης έχει πακέτα αυτόνομα και όχι συνδυαστικά δηλαδή αν θέλεις μόνο λεπτά, βάζεις μόνο λεπτά ενώ το whatsup έχει πακέτα που τα έχουν όλα μέσα (λεπτά, MB, SMS) είτε τα χρησιμοποιείς είτε όχι.

3) Για λεπτά έχει μόνο ένα πακέτο που δίνει 60'/3.02 ευρώ και κάθε 2-3 βδομάδες δίνει επιπλέον δώρο 60' (120' σύνολο) αν κάνεις ανανέωση εκείνη την εβδομάδα. Το πότε έχει το δώρο μπορείς να το βλέπεις και στο θέμα του frog που το ανακοινώνουμε όποτε δίνεται. Οπότε αν μιλάει λίγο σχετικά, ένα πακέτο 60'+60' το μήνα και μια κάρτα 10 ευρώ (το ελάχιστο) κάθε 2μηνο είναι ότι πιο οικονομικό μπορεί να έχει σε καρτοκινητό αυτή τη στιγμή. Περισσότερα για το frog πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα του frog.

Χάνεις φυσικά δώρα όπως reloadit, μεταφορά υπολοίπου και διάφορα τέτοια, δεν έχει τέτοια στο frog. Επίσης αν τα χρησιμοποιείς όλα (λεπτά, ΜΒ, SMS) συμφέρει το whatsup που τα δίνει όλα σε ένα πακέτο ενω στο frog θα σου βγει πιο ακριβό να βάλεις τα αντίστοιχα πακέτα.

Edited by apagogeas

Γράφει πως τα δώρα εχουν εξαντληθεί

Είσαι σίγουρος ότι ακόμα λειτουργούν?

εγω πάντως μέχρι το πρωί έκανα...συνολικά 4 κινήτα !! viva la cosmote :)

Εδώ αλάνια νέο δωράκι που δεν μπήκε ακόμα

https://www.whatsup.gr/c/surprise/

100λεπτά προς όλους και 200 λεπτά προς what's up για 7 μέρες

Πολύ δυνατά δωράκια από την Cosmote

Τα δώρα με τα GB προφανώς δεν τα δίνει πια, έτσι δεν είναι; Εννοώ, ότι λογικά έχουν γίνει οι πρώτες 20000 ενεργοποιήσεις.

Αυτά πώς τα βρίσκετε; Σας τα είπε κάποιος ή κάπως αλλιώς;

Ο πρώτος που τα πόσταρε πχ από πού τα βρήκε;

1 & 2) Υπάρχουν 3 καρτοκινητά στη cosmote: cosmokarta, whatsup και frog. Καθένα έχει τα υπέρ και τα κατά του αλλά νομίζω το χειρότερο είναι η cosmokarta. Δε προσφέρει τίποτα που δε καλύπτεται άνετα από τα άλλα.

Το frog έχει τα εξής μοναδικά χαρακτηριστικά: χρέωση κλήσης από το 1ο δευτερόλεπτο (ενώ τα άλλα χρεώνουν ελάχιστο 3' και μετά ανά δευτερόλεπτο) οπότε αν κάνεις αρκετές σύντομες κλήσεις συμφέρει. Επίσης έχει πακέτα αυτόνομα και όχι συνδυαστικά δηλαδή αν θέλεις μόνο λεπτά, βάζεις μόνο λεπτά ενώ το whatsup έχει πακέτα που τα έχουν όλα μέσα (λεπτά, MB, SMS) είτε τα χρησιμοποιείς είτε όχι.

3) Για λεπτά έχει μόνο ένα πακέτο που δίνει 60'/3.02 ευρώ και κάθε 2-3 βδομάδες δίνει επιπλέον δώρο 60' (120' σύνολο) αν κάνεις ανανέωση εκείνη την εβδομάδα. Το πότε έχει το δώρο μπορείς να το βλέπεις και στο θέμα του frog που το ανακοινώνουμε όποτε δίνεται. Οπότε αν μιλάει λίγο σχετικά, ένα πακέτο 60'+60' το μήνα και μια κάρτα 10 ευρώ (το ελάχιστο) κάθε 2μηνο είναι ότι πιο οικονομικό μπορεί να έχει σε καρτοκινητό αυτή τη στιγμή. Περισσότερα για το frog πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα του frog.

Χάνεις φυσικά δώρα όπως reloadit, μεταφορά υπολοίπου και διάφορα τέτοια, δεν έχει τέτοια στο frog. Επίσης αν τα χρησιμοποιείς όλα (λεπτά, ΜΒ, SMS) συμφέρει το whatsup που τα δίνει όλα σε ένα πακέτο ενω στο frog θα σου βγει πιο ακριβό να βάλεις τα αντίστοιχα πακέτα.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την cosmokarta. Κάνω τηλέφωνα γενικά και προς τα 3 δίκτυα και μιας και έχω έρθει στην Cosmote από Wind (F2G) έχω την εντύπωση πως η cosmokarta είναι πιο κοντά στις ανάγκες μου. Έχω και σταθερό Cosmote και μαζί με μία 2η cosmokarta της γυναίκας μου, τα έχω όλα στο Cosmote one. Δεν το έχω ψάξει πιο πολύ, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σου εάν μου «ταιριάζει» οικονομικά η cosmokarta ή το what's up;

Πάντως, επειδή λέει ότι θα δώσει κι άλλα δωράκια, όποιος τα πετυχαίνει, ας τα ανεβάζει κι εδώ να μας φτιάχνει.

Ευχαριστούμε, παιδιά!

Τα δώρα με τα GB προφανώς δεν τα δίνει πια, έτσι δεν είναι; Εννοώ, ότι λογικά έχουν γίνει οι πρώτες 20000 ενεργοποιήσεις.

Αυτά πώς τα βρίσκετε; Σας τα είπε κάποιος ή κάπως αλλιώς;

Ο πρώτος που τα πόσταρε πχ από πού τα βρήκε;

Tα βάζουν για μερικά frames μέσα στα σποτάκια τους στο κανάλι τους στο youtube. Πρέπει να δεις το βιντεο σε αργή κινηση για να προλάβεις να δεις το ακριβές λινκ

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την cosmokarta. Κάνω τηλέφωνα γενικά και προς τα 3 δίκτυα και μιας και έχω έρθει στην Cosmote από Wind (F2G) έχω την εντύπωση πως η cosmokarta είναι πιο κοντά στις ανάγκες μου. Έχω και σταθερό Cosmote και μαζί με μία 2η cosmokarta της γυναίκας μου, τα έχω όλα στο Cosmote one. Δεν το έχω ψάξει πιο πολύ, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σου εάν μου «ταιριάζει» οικονομικά η cosmokarta ή το what's up;
Περιέγραψε μας την χρήση σου. Επιπλέον αν μπορείς κατέβασε το Whatsup App και χωρίς να κάνεις σύνδεση δες ποιες επαφές σου έχουν What's up. Αν είναι πολλές τότε κάνε την μετάβαση.

Ευχαριστούμε King!

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Δε μπορώ να σχολιάσω τι σε συμφέρει σε σχέση με το Cosmote one, αλλά για το σχόλιο που έκανα σχετικά με τη cosmokarta επειδή την είχα χρόνια πριν το γυρίσω σε frog, με βάση αυτά που δίνει αν τα αξιοποιείς πλήρως οκ, δηλαδή αν πληρώνεις τα 8.5 ευρώ και κάνεις καλή χρήση των 300/350' προς όλους και των SMS/ΜΒ είναι οκ. Αλλά αν κάνεις μικρότερη χρήση (ισχύει και για το WU αυτό) βρέξει χιονίσει θα τα δίνεις τα 8.5 ελάχιστο κάθε μήνα. Επίσης το "αγαπημένα πρόσωπα" από τότε που έγινε 0.02ε/λεπτό πρακτικά δεν είναι φθηνότερο από τη χρέωση προς όλους που δίνει το φρόγκ (όταν παίρνεις το πακέτο 60'+60', το σκέτο 60' είναι κοροϊδία). Το πλεονέκτημα που έχει η cosmokarta είναι ότι δε χρειάζεται να κοιτάς πότε θα βάζεις το πακέτο καθώς έχει το αυτόματο σύστημα ανανέωσης αλλά το ίδιο έχει και το WU. Το μειονέκτημα που έχουν και η cosmokarta και το WU σε σχέση με το frog είναι ότι υποχρεωτικά κάθε μήνα θα πρέπει να βάζεις λεφτά για να πάρεις πακέτα να βάζεις. Στο frog, αν κάνεις πιο μικρή χρήση ή αξιοποιείς μόνο ένα απο τα λεπτά/SMS/ΜΒ (ή λεπτά + μερικά SMS με χρέωση από το υπόλοιπο) άνετα μπορείς να βάζεις κάρτα μια φορά το δίμηνο (πλέον) και να σου έρχεται το κόστος στο μισό αλλά με το μειονέκτημα ότι πρέπει να παρακολουθείς πότε πρέπει να βάζεις το πακετάκι για να συμφέρει. Τι συμφέρει είναι καθαρά θέμα χρήσης και ευκολίας που ψάχνει ο καθένας.

Περιέγραψε μας την χρήση σου. Επιπλέον αν μπορείς κατέβασε το Whatsup App και χωρίς να κάνεις σύνδεση δες ποιες επαφές σου έχουν What's up. Αν είναι πολλές τότε κάνε την μετάβαση.

Ξέχασα να προσθέσω πως το νούμερο μου είναι αρκετά παλιό και παίρνω και την προσφορά 450 λεπτά και 200MB, μάλιστα χωρίς την χρέωση των 6€ (προσφορά μόνο για μένα, μου είχαν γράψει). Είχα και την υπηρεσία προς δύο αγαπημένα πρόσωπα την οποία και κατάργησα μιας και δεν πρόκειται να μου τελειώνουν τα λεπτά από τα πακέτα οπότε αποφεύγω έτσι έστω και τη μικρή χρέωση των 0,02€ πλέον το λεπτό. Την cosmokarta, όπως έχω γράψει, την είχα δεύτερο νούμερο για αρκετά χρόνια μιας και σαν κύριο είχα F2G. Όμως μετά και τις τελευταίες αυξήσεις απ' όλους, η συντήρηση δεύτερου νούμερου έγινε ασύμφορη και έτσι κράτησα μόνο την cosmokarta λόγω του ότι έχω σήμα σχεδόν παντού και κυρίως σε κάποια χωριά της Αχαΐας που πηγαίνω (είναι και ο λόγος που την είχα δεύτερο νούμερο). Προβληματίστηκα στην αρχή εάν βόλευε η cosmokarta ή το what's up, όμως επειδή μου φαίνεται λίγο βουνό όλο αυτό με το πάρε δώσε και γενικά του what's up (έχω και κάποια ηλικία!), είπα να συνεχίσω με την cosmokarta.

Γενικά δεν μιλάω πολύ, μάλιστα περισσότερο χρήσιμα μου είναι τα MBs και λιγότερο τα λεπτά, όσο για μηνύματα δεν στέλνω καθόλου (χρήση messenger και viber).

Edited by giachtas

Να σαι καλά φίλε μου!

Ευχαριστω!

No root->No problem

Tα βάζουν για μερικά frames μέσα στα σποτάκια τους στο κανάλι τους στο youtube. Πρέπει να δεις το βιντεο σε αργή κινηση για να προλάβεις να δεις το ακριβές λινκ

Αναμεσα στο 5"-7" εχει κάτι αλλά δεν μπορω να το παγωσω απο το κινητο.

Αυτο λεει

f813d703241583bd6948342a3f16f38e.jpg

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

whatsup.gr/c/gift , το έχουνε πει πιο πάνω :)

Ξέχασα να προσθέσω πως το νούμερο μου είναι αρκετά παλιό και παίρνω και την προσφορά 450 λεπτά και 200MB, μάλιστα χωρίς την χρέωση των 6€ (προσφορά μόνο για μένα, μου είχαν γράψει). Είχα και την υπηρεσία προς δύο αγαπημένα πρόσωπα την οποία και κατάργησα μιας και δεν πρόκειται να μου τελειώνουν τα λεπτά από τα πακέτα οπότε αποφεύγω έτσι έστω και τη μικρή χρέωση των 0,02€ πλέον το λεπτό. Την cosmokarta, όπως έχω γράψει, την είχα δεύτερο νούμερο για αρκετά χρόνια μιας και σαν κύριο είχα F2G. Όμως μετά και τις τελευταίες αυξήσεις απ' όλους, η συντήρηση δεύτερου νούμερου έγινε ασύμφορη και έτσι κράτησα μόνο την cosmokarta λόγω του ότι έχω σήμα σχεδόν παντού και κυρίως σε κάποια χωριά της Αχαΐας που πηγαίνω (είναι και ο λόγος που την είχα δεύτερο νούμερο). Προβληματίστηκα στην αρχή εάν βόλευε η cosmokarta ή το what's up, όμως επειδή μου φαίνεται λίγο βουνό όλο αυτό με το πάρε δώσε και γενικά του what's up (έχω και κάποια ηλικία!), είπα να συνεχίσω με την cosmokarta.

Γενικά δεν μιλάω πολύ, μάλιστα περισσότερο χρήσιμα μου είναι τα MBs και λιγότερο τα λεπτά, όσο για μηνύματα δεν στέλνω καθόλου (χρήση messenger και viber).

Με 2 What'sUp …κάποιο ενδεχομένως προκύπτον εκ μετατροπής τυχόν Cosmoκάρτας ολιγότερον "προνομιακής"… ανανεούμενα|αλληλοτροφοδοτούμε_να: Εύκολα&απλά -ιδίως όσο ακόμη ισχύει το ταληράκι μεταφοράς@καρτοκινητά, ενεργοποιώντας επιπλέον τον διαμοιρασμό δεδομένων Δωρεάν- αποκτάς 800MB/40λ€ κάθε φορά· @χαλαρή χρήση 1 χαρά, περιστασιακώς αυξημένες ανάγκες καλύπτονται μ' ενεργοποίηση «πακέτων» απ' τα +σωρευόμενα υπόλοιπά τους:food:

Μαλλον εννοει να εχει 2 whats up και μεταφεροντας 5€ θα παιρνουν τα pare_moirase μεταξύ τους με κόστος μεταφοράς 0,40€.

Google Translate μου μυρίζει η υπόθεση...