cmvr Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 ναι αλλά μου ήρθε μήνυμα ότι δεν μπορώ ούτε εισερχόμενες κλήσεις να δέχομαι! άρα μου είναι άχρηστο το νούμερο αυτό! Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Τότε το αποχαιρετάς και τελειώνει η υπόθεση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Έχω ένα προνομιακό και ένα φοιτητικό whats up (για καβάτζες, δεν τα χρησιμοποιώ) και τους έβαζα κάθε χρονο 5 ευρώ έκαστο για να μη χαθεί το νούμερο. Σκέφτηκα φέτος να τους κάνω μεταφορά υπολοίπου easy transfer πως το λένε από άλλο νούμερο, αλλά διαβάζω ότι σε αριθμούς με φραγή δεν μπορείς να στείλεις υπόλοιπο. Σωστά; Άρα αναγκαστικά από 10 ευρώ στο καθένα φέτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ναι αύξηση 50% στο κόστος συντήρησης.. Τώρα για ποιο λόγο να συντηρείς ένα νούμερο άλλη ιστορία.. και εγώ το ίδιο πάντως κάνω.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 (edited) ξέρει κανείς αν τα δωράκια μεταφέρονται αν βάλουμε δεύτερο πριν την λήξη του πρώτου; edit: οκ, προστίθενται Edited December 28, 2018 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Όντως προστίθενται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Ναι, έβαλα και προστέθηκαν στα προηγούμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Αν έχεις cosmokarta και φτιάξεις cosmote one, τα 1000' είναι ΜΟΝΟ από το κινητο προς το σταθερό η και αντίστροφα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Αν έχεις cosmokarta και φτιάξεις cosmote one, τα 1000' είναι ΜΟΝΟ από το κινητο προς το σταθερό η και αντίστροφα ?Νομίζω πως το κάθε κινητό έχει 1000' λεπτά προς το σταθερό και τα υπόλοιπα κινητά, το σταθερό δεν ξέρω αν παίρνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Τώρα θα έρχονται όλοι και σε κάθε μία σελίδα θα υπάρχει το εξής: κατάργησαν την 5ευρη ανανέωση? Πήγα να βάλω κάρτα και έχει την επιλογή μόνο 10 ευρώ :lol: Καλώς ήρθα :P Ευτυχώς έπεσα στην σωστή σελίδα με την μία και δεν έψαξα :) Θα ήθελα όμως να ρωτήσω (προς όποιον ξέρει, όχι απαραίτητα τον φίλο που έκανα quote), αν το κάνω what's up και μετά αγοράζω online ένα φτηνό πακέτο (πχ 300 sms προς όλους με 3 ευρώ) το τρίμηνο θα πιάνεται για να πάρει παράταση η φραγή εισερχομένων/εξερχομένων; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Νομίζω πως το κάθε κινητό έχει 1000' λεπτά προς το σταθερό και τα υπόλοιπα κινητά, το σταθερό δεν ξέρω αν παίρνει κάτι. Έχει και το σταθερό 1000 λεπτά προς όλα τα cosmote ome. Ήρθε λογαριασμός και τα έχει ξεχωριστά. Απλά δεν λέει κάπου πόσα μένουν κάθε μήνα όπως στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλώς ήρθα :P Ευτυχώς έπεσα στην σωστή σελίδα με την μία και δεν έψαξα :) Θα ήθελα όμως να ρωτήσω (προς όποιον ξέρει, όχι απαραίτητα τον φίλο που έκανα quote), αν το κάνω what's up και μετά αγοράζω online ένα φτηνό πακέτο (πχ 300 sms προς όλους με 3 ευρώ) το τρίμηνο θα πιάνεται για να πάρει παράταση η φραγή εισερχομένων/εξερχομένων; Ευχαριστώ Η διάρκεια του υπολοίπου ανανεώνεται για δύο μήνες με ανανέωση 10 ευρώ ενώ με ανανέωση 12 ευρώ ανανεώνεται για τρεις μήνες . Αντίστοιχα και η φραγή για 3 και 4 μήνες.Αρα χρειάζεται να βάλεις λεφτά για την επέκταση της διάρκειας του υπολοίπου και όχι να ενεργοποιήσεις πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ετσι οπως το εκαναν συμφερει η 12αρα ανα τριμηνο. Κυριως για αυτους που απλα θελουν να κρατησουν το νουμερο. Με 10αρα βγαινει 60 το χρονο με 12αρα βγαινει 48. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ετσι οπως το εκαναν συμφερει η 12αρα ανα τριμηνο. Κυριως για αυτους που απλα θελουν να κρατησουν το νουμερο. Με 10αρα βγαινει 60 το χρονο με 12αρα βγαινει 48. Η φραγή ξεκινά στο 3μηνο και 4μηνο αντιστοιχα, οπότε 40€ και 36€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Η φραγή ξεκινά στο 3μηνο και 4μηνο αντιστοιχα, οπότε 40€ και 36€ Ναι σωστος το πηγα αναλογικα με το ποτε σε τρωνε τα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Μπορείς να κάνεις μια ανανέωση ανά 13 μήνες για να μην χαθεί το νούμερο (μέχρι να καταργηθεί και αυτό). Δεδομένου ότι δεν έχει καταργηθεί το 13 μηνο ακόμα,, αμφιβάλω ότι μπορούν να το αλλάξουν. Είναι στους όρους όταν αγόρασες την κάρτα sim.. Είναι σαν κάτι παλιά προγράμματα. Ίσως το αλλάξουν στις νέες σιμ, στην αλλαγή της σιμ, ή, αν πάρεις την ηλίθια την esim της apple και αλλάξεις συσκευή, οπότε σου φορέσουν νέους ορους και τους δεχτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ασχετο, αλλα απο νομικης πλευρας, στεκει το γεγονος πως ενω φορτιζεις χρηματα σε μια καρτα, να μπορει μια εταιρια να σου μηδενιζει το υπολοιπο σου χωρις να εχεις αγορασει κατι; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Ασχετο, αλλα απο νομικης πλευρας, στεκει το γεγονος πως ενω φορτιζεις χρηματα σε μια καρτα, να μπορει μια εταιρια να σου μηδενιζει το υπολοιπο σου χωρις να εχεις αγορασει κατι; Sent from my iPhone using Tapatalk Θελει τεραστιο κυνηγητό. Απο τη στιγμη που η ΕΕΤΤ το επιτρέπει ... Βασικά αυτό που θα σου πουν ειναι οτι αυτοι ειναι οι οροι και κανενας δε σε αναγκάζει να συνεργαστεις με καμμια εταιρια κινητης. Εαν ομως θελεις να εχεις νουμερο, αυτοι ειναι οι οροι. Είναι ιδιωτικές εταιρείες και θελουν να έχουν κέρδος. Πληρώνεις, ακριβο κατα τη γνωμη μου, ενοικιο γραμμής. Εγώ έτσι το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Και φυσικά έχεις αγοράσει . Την λειτουργία του κινητού για 3 μήνες για εισερχόμενες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Παλιά βάζοντας 2 5αρες κάρτες συνεχόμενα θυμάμαι σου έδινε και τον κωδικό reloadit. Το θεωρούσε ότι έβαζες 10 ευρώ. Αν βάλουμε 3 10αρες συνεχόμενα θα έδινε και τα 3 ευρώ δώρο που δίνει με τα 30 ευρώ ανανέωση άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 δεν υπαρχει πια αυτό το δώρο σε online ανανέωση ούτε σε κάρτα περιπτέρου. Μόνο Από Γερμανός -Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Χμ, περίεργο. Στην εφαρμογή του what's up πράγματι δεν υπάρχει το δώρο των +3€ με ανανέωση των 30€, αλλά στην εφαρμογή my cosmote που μπορώ να διαχειριστώ τον ίδιο αριθμό εμφανίζει 30+3. Sent from my moto g(6) play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Εγώ έβαλα από την εφαρμογή whatsup και μου πίστωσε 29.79 Άρα δίνει το δωρο. Αν έβαζα 3 10αρες θα το έπαιρνα άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Υπάρχει κανονικά το δώρο των 3 ευρώ στην ανάνεωση των 30,το αναφέρει και στο cosmote app και στο σάιτ. Τώρα το να το βλέπει σαν 30αρα ανανέωση και να δίνει 3 ευρώ δώρο το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 Το θεμα είναι ότι με 3€ επιπλέον δεν παίρνεις τις παροχές των άλλων 2 reloadit συν παρε-μοιρασε που παίρνεις αν βάλεις 3 10αρες Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 ξέρει κανείς αν τα δωράκια μεταφέρονται αν βάλουμε δεύτερο πριν την λήξη του πρώτου; edit: οκ, προστίθενται Όντως προστίθενται? Τα ΜΒ ναι, τα λεπτά ομιλίας όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts