karib Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Για κλήση προς Αμερικη υπάρχει και το hangout της Google το οποίο δίνει ΔΩΡΕΑΝ την κλήση προς σταθερό κ κινητό. Αυτο δεν το ηξερα! Να εισαι καλα! https://support.google.com/hangouts/answer/3187125?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Μου ηρθε σμσ για το 8,5€-5gb να το ενεργοποιήσω μέχρι τις 31/12 και στο αππ του γουατσαπ δεν υπάρχει η προσφορά. Εχω κάνει και το τελευταίο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Τελικά τα Xmas δώρα έχει κανείς ιδέα τι απέγιναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Αρρωστησε ένας τάρανδος του Αη-Βασιλη και θα αργήσουν να έρθουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Αν είναι σαν το περσινό με τα 3ημερα και ΧΩΡΙΣ sms, άστα να πάνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Μου ηρθε σμσ για το 8,5€-5gb να το ενεργοποιήσω μέχρι τις 31/12 και στο αππ του γουατσαπ δεν υπάρχει η προσφορά. Εχω κάνει και το τελευταίο update. πριν μια βδομαδα πηρα 5gb με 5 ευρο.για 2 βδομαδες και τωρα ανεβασαν την τιμη??? δεν πανε καλα :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Καλησπέρα. Είδα σε περίπτερα διαφημίσεις για 2 πακέτα whatsup με 10€ -24gb -13gb &300 λεπτά προς όλους Ρώτησα στο περίπτερο και δεν ήξερε λεπτομέρειες, παρά μόνο 'παρτο και κάλεσε στο 13888'. Το έχει δει κανείς, μπορεί να γίνει σε υπάρχον whatsup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Μπορει να είναι προσφορα για νεες συνδεσεις. Ισως με ενεργοποιηση καποιου πακετου να δινει συνολικα τοσα σε βαθος χρονου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Τα 23-24gb είναι συνδιασμός πακέτων νυχτερινά,now κλπ για τους 3 πρώτους μήνες που ισχύει ο διπλασιασμός χρημάτων. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Τους έστειλα μήνυμα με το λινκ για τα Xmas δώρα που ειχε ανοίξει και πήρα την εξής απάντηση:"Η συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει.Μείνε συντονισμένος μαζί μας για οτιδήποτε νέο προκύψει." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Τον τελευταίο καιρό οι απαντήσεις της Κοσμοτε δειχνουν οτί οι μηχανές πήραν τον έλεγχο... Μας τα έλεγε ο Τζον Κόνορ και η μαμά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Τον τελευταίο καιρό οι απαντήσεις της Κοσμοτε δειχνουν οτί οι μηχανές πήραν τον έλεγχο... Μας τα έλεγε ο Τζον Κόνορ και η μαμά του... Ακριβώς :D:D Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Καλησπέρα, Αγόρασα ένα νέο νούμερο whatsup με διπλασιασμό της πρώτης ανανέωσης τους τρεις πρώτους μηνες. Έβαλα λοιπόν 12 ευρώ μέσα και μείον οι φόροι μου έμειναν 22.8 ευρώ μεσα. Το νούμερο αυτό θέλω να το κάνω frog. Κατά την μετατροπή ξέρει κάποιος τι θα γίνει με το bonus που πήρα των χρημάτων; Θα μείνουν στον λογαριασμό μου ή θα χαθούν και θα μου μείνουν τα 12 ευρώ μείον τα έξοδα για την μετατροπή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Το Whats Up διπλασιασμού διπλασιάζει όλες τις κάρτες τους τρείς πρώτους μήνες και όχι μία κάθε μήνα. Τα χρήματα δεν θα χαθούν κατά την μετάβαση σε FROG εκτός από το κόσοτος που είναι 10 ευρώ απευθείας ή 3 ευρώ αν το κάνεις πρώτα cosmokarta. Εγώ θα έβαζα ένα σημαντικό ποσό πριν κάνω την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna_gou Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Παιδιά, βοηθήσετε λίγο! Πως μπορώ να πάρω παράταση για τα GB που έχω από τη προσφορά 5γιγ με 5€ για 15 μέρες. Έχω ακομα 4200mb και λήγουν αύριο στις 12 . Τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω? Γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Παιδιά, βοηθήσετε λίγο! Πως μπορώ να πάρω παράταση για τα GB που έχω από τη προσφορά 5γιγ με 5€ για 15 μέρες. Έχω ακομα 4200mb και λήγουν αύριο στις 12 . Τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω? Γίνεται? δεν γινετε.κι εγω τα εχασα.ηλπιζα οτι θα το παρατεινουν.τωρα εχει 5 gb για ενα μηνα με 8.5 ευρο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω το αίτημα φορητοτητας από την Cosmote στη Wind έχει αρχειοθετηθεί όπως με ενημέρωσαν από τη wind.Θα προσπαθήσω να μάθω τι έφταιξε και βλέπουμε.Το χειρότερο από όλα είναι ότι περιμένοντας την αλλαγή χάλασα έτσι 10€ κάρτα για να μην πάει χαμένη και ότι μπόρεσα από λεπτά και mb.Τι να πω.. Edited December 18, 2018 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω το αίτημα φορητοτητας από την Cosmote στη Wind έχει αρχειοθετηθεί όπως με ενημέρωσαν από τη wind.Θα προσπαθήσω να μάθω τι έφταιξε και βλέπουμε.Το χειρότερο από όλα είναι ότι περιμένοντας την αλλαγή χάλασα έτσι 10€ κάρτα για να μην πάει χαμένη και ότι μπόρεσα από λεπτά και mb.Τι να πω..έκανε βλακειες η εταιρεία που έχει αναθέσει η wind να διεκπεραιωνει τις φορητοτητες! εμένα μετά από πολλά βρισίδια δεν έγινε τίποτα. όταν έκανα ξανά αίτημα με πήραν από ΆΛΛΗ εταιρία και σε 6-7 μέρες είχα αναλυτική ενημέρωση με sms για την πορεία της αίτησης και όλα έγιναν πολύ γρήγορα! έχω κρατήσει το τηλ της 2ης εταιρίας γράφε 2117777136 πάρε εκεί και ζητά προσφορά για φορητοτητα. Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Edited December 18, 2018 by Vasileios Προσωπικά στοιχεία διαγράφηκαν. Μπορειται να τα στείλετε με PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 έκανε βλακειες η εταιρεία που έχει αναθέσει η wind να διεκπεραιωνει τις φορητοτητες! εμένα μετά από πολλά βρισίδια δεν έγινε τίποτα. όταν έκανα ξανά αίτημα με πήραν από ΆΛΛΗ εταιρία και σε 6-7 μέρες είχα αναλυτική ενημέρωση με sms για την πορεία της αίτησης και όλα έγιναν πολύ γρήγορα! έχω κρατήσει το τηλ της 2ης εταιρίας γράφε 2117777136 πάρε εκεί και ζητά προσφορά για φορητοτητα. Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Κατάλαβα,σ ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Το πακέτο 200 λεπτά και 200 MB με 7€ της cosmoκαρτα δεν υφίσταται πια; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Το πακέτο 200 λεπτά και 200 MB με 7€ της cosmoκαρτα δεν υφίσταται πια; Το πακέτο καταργήθηκε από τις 9/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Ευχαριστώ. Λίαν συντόμως δε θα φθάνει η ανανέωση 10€ ούτε στην cosmoκαρτα για αγορά πακέτου... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Ενώ στην Ευρώπη η κινητή φτηναινει, στην Ελλάδα ακριβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Ενώ στην Ευρώπη η κινητή φτηναινει, στην Ελλάδα ακριβαινει. Και με τα συμβόλαια το ίδιο συμβαίνει, μη νομίζεις ότι είναι μονόπλευρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 (edited) Ανέβηκαν στην εφαρμογή τα Χριστουγεννιάτικα δώρα της Cosmote 500 λεπτά προς όλους ή 500MB για 5 μέρες προς δύο χρήστες. Αναφέρει πως "Αν θες, διαλέγεις το ένα δώρο για σένα". Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη ως και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 23:59:59. Ο κάθε συνδρομητής μπορεί να λάβει ως 6 δώρα κατά τη διάρκεια της προσφοράς. Edited December 19, 2018 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts