Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για κλήση προς Αμερικη υπάρχει και το hangout της Google το οποίο δίνει ΔΩΡΕΑΝ την κλήση προς σταθερό κ κινητό.

Αυτο δεν το ηξερα! Να εισαι καλα!

https://support.google.com/hangouts/answer/3187125?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μου ηρθε σμσ για το 8,5€-5gb να το ενεργοποιήσω μέχρι τις 31/12 και στο αππ του γουατσαπ δεν υπάρχει η προσφορά. Εχω κάνει και το τελευταίο update.

Μου ηρθε σμσ για το 8,5€-5gb να το ενεργοποιήσω μέχρι τις 31/12 και στο αππ του γουατσαπ δεν υπάρχει η προσφορά. Εχω κάνει και το τελευταίο update.

πριν μια βδομαδα πηρα 5gb με 5 ευρο.για 2 βδομαδες και τωρα ανεβασαν την τιμη??? δεν πανε καλα :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Είδα σε περίπτερα διαφημίσεις για 2 πακέτα whatsup με 10€

-24gb

-13gb &300 λεπτά προς όλους

Ρώτησα στο περίπτερο και δεν ήξερε λεπτομέρειες, παρά μόνο 'παρτο και κάλεσε στο 13888'.

Το έχει δει κανείς, μπορεί να γίνει σε υπάρχον whatsup?

Μπορει να είναι προσφορα για νεες συνδεσεις. Ισως με ενεργοποιηση καποιου πακετου να δινει συνολικα τοσα σε βαθος χρονου...

Τα 23-24gb είναι συνδιασμός πακέτων νυχτερινά,now κλπ για τους 3 πρώτους μήνες που ισχύει ο διπλασιασμός χρημάτων.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τους έστειλα μήνυμα με το λινκ για τα Xmas δώρα που ειχε ανοίξει και πήρα την εξής απάντηση:"Η συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει.Μείνε συντονισμένος μαζί μας για οτιδήποτε νέο προκύψει."

Τον τελευταίο καιρό οι απαντήσεις της Κοσμοτε δειχνουν οτί οι μηχανές πήραν τον έλεγχο... Μας τα έλεγε ο Τζον Κόνορ και η μαμά του...

Τον τελευταίο καιρό οι απαντήσεις της Κοσμοτε δειχνουν οτί οι μηχανές πήραν τον έλεγχο... Μας τα έλεγε ο Τζον Κόνορ και η μαμά του...

Ακριβώς :D:D

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα νέο νούμερο whatsup με διπλασιασμό της πρώτης ανανέωσης τους τρεις πρώτους μηνες. Έβαλα λοιπόν 12 ευρώ μέσα και μείον οι φόροι μου έμειναν 22.8 ευρώ μεσα. Το νούμερο αυτό θέλω να το κάνω frog. Κατά την μετατροπή ξέρει κάποιος τι θα γίνει με το bonus που πήρα των χρημάτων; Θα μείνουν στον λογαριασμό μου ή θα χαθούν και θα μου μείνουν τα 12 ευρώ μείον τα έξοδα για την μετατροπή; Ευχαριστώ

Το Whats Up διπλασιασμού διπλασιάζει όλες τις κάρτες τους τρείς πρώτους μήνες και όχι μία κάθε μήνα.

Τα χρήματα δεν θα χαθούν κατά την μετάβαση σε FROG εκτός από το κόσοτος που είναι 10 ευρώ απευθείας ή 3 ευρώ αν το κάνεις πρώτα cosmokarta.

Εγώ θα έβαζα ένα σημαντικό ποσό πριν κάνω την αλλαγή.

Παιδιά, βοηθήσετε λίγο! Πως μπορώ να πάρω παράταση για τα GB που έχω από τη προσφορά 5γιγ με 5€ για 15 μέρες. Έχω ακομα 4200mb και λήγουν αύριο στις 12 . Τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω? Γίνεται?

Παιδιά, βοηθήσετε λίγο! Πως μπορώ να πάρω παράταση για τα GB που έχω από τη προσφορά 5γιγ με 5€ για 15 μέρες. Έχω ακομα 4200mb και λήγουν αύριο στις 12 . Τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω? Γίνεται?

δεν γινετε.κι εγω τα εχασα.ηλπιζα οτι θα το παρατεινουν.τωρα εχει 5 gb για ενα μηνα με 8.5 ευρο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω το αίτημα φορητοτητας από την Cosmote στη Wind έχει αρχειοθετηθεί όπως με ενημέρωσαν από τη wind.Θα προσπαθήσω να μάθω τι έφταιξε και βλέπουμε.Το χειρότερο από όλα είναι ότι περιμένοντας την αλλαγή χάλασα έτσι 10€ κάρτα για να μην πάει χαμένη και ότι μπόρεσα από λεπτά και mb.Τι να πω.. Edited by George6633

Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω το αίτημα φορητοτητας από την Cosmote στη Wind έχει αρχειοθετηθεί όπως με ενημέρωσαν από τη wind.Θα προσπαθήσω να μάθω τι έφταιξε και βλέπουμε.Το χειρότερο από όλα είναι ότι περιμένοντας την αλλαγή χάλασα έτσι 10€ κάρτα για να μην πάει χαμένη και ότι μπόρεσα από λεπτά και mb.Τι να πω..
έκανε βλακειες η εταιρεία που έχει αναθέσει η wind να διεκπεραιωνει τις φορητοτητες! εμένα μετά από πολλά βρισίδια δεν έγινε τίποτα. όταν έκανα ξανά αίτημα με πήραν από ΆΛΛΗ εταιρία και σε 6-7 μέρες είχα αναλυτική ενημέρωση με sms για την πορεία της αίτησης και όλα έγιναν πολύ γρήγορα! έχω κρατήσει το τηλ της 2ης εταιρίας γράφε 2117777136 πάρε εκεί και ζητά προσφορά για φορητοτητα.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Edited by Vasileios
Προσωπικά στοιχεία διαγράφηκαν. Μπορειται να τα στείλετε με PM

έκανε βλακειες η εταιρεία που έχει αναθέσει η wind να διεκπεραιωνει τις φορητοτητες! εμένα μετά από πολλά βρισίδια δεν έγινε τίποτα. όταν έκανα ξανά αίτημα με πήραν από ΆΛΛΗ εταιρία και σε 6-7 μέρες είχα αναλυτική ενημέρωση με sms για την πορεία της αίτησης και όλα έγιναν πολύ γρήγορα! έχω κρατήσει το τηλ της 2ης εταιρίας γράφε 2117777136 πάρε εκεί και ζητά προσφορά για φορητοτητα.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Κατάλαβα,σ ευχαριστώ πολύ.

Το πακέτο 200 λεπτά και 200 MB με 7€ της cosmoκαρτα δεν υφίσταται πια;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ευχαριστώ. Λίαν συντόμως δε θα φθάνει η ανανέωση 10€ ούτε στην cosmoκαρτα για αγορά πακέτου...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ενώ στην Ευρώπη η κινητή φτηναινει, στην Ελλάδα ακριβαινει.

Και με τα συμβόλαια το ίδιο συμβαίνει, μη νομίζεις ότι είναι μονόπλευρο :p

Ανέβηκαν στην εφαρμογή τα Χριστουγεννιάτικα δώρα της Cosmote

500 λεπτά προς όλους ή 500MB για 5 μέρες προς δύο χρήστες. Αναφέρει πως "Αν θες, διαλέγεις το ένα δώρο για σένα".

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη ως και την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 23:59:59.

Ο κάθε συνδρομητής μπορεί να λάβει ως 6 δώρα κατά τη διάρκεια της προσφοράς.

Edited by mplamplakas