Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει πρόβλημα το app του Android δεν το περνούσε! Μόλις το έκανα από Pc όλα καλά! Και ενεργο το δείχνει πάνω από το νούμερο κινητού μου στο Android app και μου ήρθε και email και SMS! Thanks για τις απαντησεις:)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ το έκανα από το app του κινητού και μου βγήκε μια ειδοποίηση που μου λέει: ευχαριστούμε για το αίτημα ενεργοποίησης του Cosmote One και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις ενεργοποιηθεί.

Αυτό από χθες στη μία το μεσημέρι και ακόμα τίποτα.

Εσένα τι σου έγραφε όταν προσπαθούσες να το κάνεις από app; Και επίσης, όταν το έκανες από pc ενεργοποιήθηκε άμεσα;

Γιατί σε επικοινωνία μου με την Cosmote, μου είπαν ότι από τη στιγμή που έκανα την αίτηση, η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών.

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχει πρόβλημα το app του Android δεν το περνούσε! Μόλις το έκανα από Pc όλα καλά! Και ενεργο το δείχνει πάνω από το νούμερο κινητού μου στο Android app και μου ήρθε και email και SMS! Thanks για τις απαντησεις:)

Όλα καλά λοιπόν κάποιο σκάλωμα θα είχε φάει. Μέσω της εφαρμογής my cosmote έχω φτιάξει 2 cosmote one μέχρι στιγμής.

Εγώ το έκανα από το app του κινητού και μου βγήκε μια ειδοποίηση που μου λέει: ευχαριστούμε για το αίτημα ενεργοποίησης του Cosmote One και θα σας ειδοποιήσουμε μόλις ενεργοποιηθεί.

Αυτό από χθες στη μία το μεσημέρι και ακόμα τίποτα.

Εσένα τι σου έγραφε όταν προσπαθούσες να το κάνεις από app; Και επίσης, όταν το έκανες από pc ενεργοποιήθηκε άμεσα;

Γιατί σε επικοινωνία μου με την Cosmote, μου είπαν ότι από τη στιγμή που έκανα την αίτηση, η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών.

Καλημέρα, ερχόταν ένα email αλλά καμία επιβεβαίωση! Όταν το έκανα από Pc ήρθε διαφορετικό email και αμέσως και SMS και το δείχνει και στο app! Δοκίμασε από Pc έχει θέμα το app.

Εντέλει, δεν υπάρχει κανένας που να έχει κάποιον γνωστό στην COSMOTE να μας πει εκ των έσω τι συμβαίνει στη Βόρεια κυρίως Ελλάδα με το φαινόμενο των χαμένων κλήσεων και της άθλιας ποιότητας ήχου κατά τη συνομιλία;

Καλημέρα, ερχόταν ένα email αλλά καμία επιβεβαίωση! Όταν το έκανα από Pc ήρθε διαφορετικό email και αμέσως και SMS και το δείχνει και στο app! Δοκίμασε από Pc έχει θέμα το app.

Καλημέρα και σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Η αλήθεια είναι ότι μέσω pc και αφου μπαίνω στο mycosmote με τους κωδικούς μου, δεν μπορώ να βρω από πού να ενεργοποιήσω το Cosmote One, δεν μου το βγάζει πουθενά ως επιλογή.

Ενώ μου βγάζει κανονικά στον ίδιο ΑΦΜ το νούμερο του κινητού και του σταθερού μου, επιλογή για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία πουθενά.

Edited by enteka

καλησπέρα, πηγαινε εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html

και πατα στο τελος να μπεις από την εφαρμογή. Εγω ετσι το εκανα.

Μετα δεν θυμαμαι ηταν νωρις που ηρθα στην δουλεια, δεν ειχα πιει καφε και επαθα αμνησια...:lol:

τελικα μου εβγαλε ειδικο μενου και στο cosmote app αλλα και στο W.U app επισης!

οποτε με λιγα λογια στο εξοχικο που είναι η σταθερη αυτή κάθε μηνα μπορω να μιλαω με το κινητο μου 1000λεπτα, από εκει προς κινητο και το αναποδο με πληρη ελεγχο υπολοιπου. Πολύ καλο!

Να πω και εγώ στα παιδιά από πάνω ότι μόλις έκανα ανανέωση των 5 ευρώ,σε δύο νούμερα whats up,μέσω της εφαρμογής του whats up,που έχω συνδεδεμένη την prepaid μου,και τις έκανε κανονικά.Δεν ξέρω γιατί δεν σας αφήνει εσάς.Την έχετε αποθηκεύσει την κάρτα σας στην εφαρμογή ή βάζετε κάθε φορά τα στοιχεία της?
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Πάλι τα ίδια!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε παιδιά μηπως υπάρχει περιορισμός όσο αφορά την ανανεωση υπόλοιπου, μέσω της εφαρμογής, με την ίδια χρεωστική κάρτα;;

Νομιζω είχα ρωτήσει πάλι στο παρελθόν εδώ και είχα λάβει απάντηση πως δεν υπάρχει περιορισμός από όσο θυμάμαι.

ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι πιστωτική, αλλά χρεωστική.

Αναγκάζομαι κάθε μήνα να κανω 6 ανανεώσεις την ίδια ημέρα για 3 διαφορετικά προνομιακά νούμερα.

Την μια χρεωστική που δοκίμασα και έβαζα στο παρελθόν, δεν την δέχεται καθόλου, την άλλη μέχρι 3 ανανεώσεις και μετά τέλος. Εμφανίζει το παρακατω:

c91326e8f258bc7b6fc80b96366d101b.jpg

Εννοείτε πως υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο μέσα στις κάρτες.

Τι μπορεί να συμβαίνει;;;;; Το έχει αντιμετωπίσει και καποιος άλλος το συγκεκριμενο πρόβλημα;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Κάθε μήνα ανανεώνω σε δύο νούμερα 4πεντάρες για τα πάρε μοίρασε, εδώ και 5 μήνες χωρίς πρόβλημα.με προπληρωμένη κοτε και χρεωστική όταν δεν μπορούσαμε να στείλουμε λεφτά δωρεάν στη κάρτα

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πω και εγώ στα παιδιά από πάνω ότι μόλις έκανα ανανέωση των 5 ευρώ,σε δύο νούμερα whats up,μέσω της εφαρμογής του whats up,που έχω συνδεδεμένη την prepaid μου,και τις έκανε κανονικά.Δεν ξέρω γιατί δεν σας αφήνει εσάς.Την έχετε αποθηκεύσει την κάρτα σας στην εφαρμογή ή βάζετε κάθε φορά τα στοιχεία της?

Και εγώ τα ίδια τραβάω κάθε μήνα.

Τρεις 5αρες μόνο με αφήνει.

Για την 4η αλλάζω κάρτα. Ίσως έχει να κάνει με την τράπεζα?

Αυτή πού δεν με αφήνει νά κάνω 4η 5αρα είναι η κλασσική γαλάζια της alpha bank .

Cash card ειναι . Δεν ειναι πιστωτική.

Και ναι, την έχω αποθηκευμένη.

Τα έγραψα όλα μπας και βρούμε άκρη...

Sent from Lenovo Vibe P1

Παίρνει και το σταθερό.

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

Γνωρίζει κανείς πως βλέπουμε πόσα λεπτα απομένουν στο σταθερό από το cosmote one;

Ευχαριστώ.

καλησπέρα, πηγαινε εδώ https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html

και πατα στο τελος να μπεις από την εφαρμογή. Εγω ετσι το εκανα.

Μετα δεν θυμαμαι ηταν νωρις που ηρθα στην δουλεια, δεν ειχα πιει καφε και επαθα αμνησια...:lol:

τελικα μου εβγαλε ειδικο μενου και στο cosmote app αλλα και στο W.U app επισης!

οποτε με λιγα λογια στο εξοχικο που είναι η σταθερη αυτή κάθε μηνα μπορω να μιλαω με το κινητο μου 1000λεπτα, από εκει προς κινητο και το αναποδο με πληρη ελεγχο υπολοιπου. Πολύ καλο!

Καλησπέρα και σ' ευχαριστώ. Τελικά το έκανα μέσω τηλεφώνου στην εξυπηρέτηση πελατών και έγινε απευθείας.

Αλήθεια, πώς μπορεί κάποιος να ελέγξει πόσο υπόλοιπο χρόνου μένει στο σταθερό του για τον μήνα, είτε πρόκειται για τα 1000 λεπτά του Cosmote One είτε για το χρόνο του προγράμματός του; Εγώ πχ έχω 360 λεπτά προς κινητά από το σταθερό μου• υπάρχει τρόπος να βλέπω πόσα μου απομένουν κάθε φορά;

Καλησπέρα και σ' ευχαριστώ. Τελικά το έκανα μέσω τηλεφώνου στην εξυπηρέτηση πελατών και έγινε απευθείας.

Αλήθεια, πώς μπορεί κάποιος να ελέγξει πόσο υπόλοιπο χρόνου μένει στο σταθερό του για τον μήνα, είτε πρόκειται για τα 1000 λεπτά του Cosmote One είτε για το χρόνο του προγράμματός του; Εγώ πχ έχω 360 λεπτά προς κινητά από το σταθερό μου• υπάρχει τρόπος να βλέπω πόσα μου απομένουν κάθε φορά;

Κάτι που έπρεπε χρόνια να έχει κάνει η cosmote. Από σταθερό προς άλλους δεν έχουμε ιδέα πόσα λεπτα μένουν.

Και εγώ τα ίδια τραβάω κάθε μήνα.

Τρεις 5αρες μόνο με αφήνει.

Για την 4η αλλάζω κάρτα. Ίσως έχει να κάνει με την τράπεζα?

Αυτή πού δεν με αφήνει νά κάνω 4η 5αρα είναι η κλασσική γαλάζια της alpha bank .

Cash card ειναι . Δεν ειναι πιστωτική.

Και ναι, την έχω αποθηκευμένη.

Τα έγραψα όλα μπας και βρούμε άκρη...

Sent from Lenovo Vibe P1

Λοιπόν εγώ έχω Εθνική και ο vrwmiaris μου φαίνεται το ίδιο γιατί γράφει το παιδί και στο θέμα της cosmote prepaid που υπάγεται στην Εθνική.Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με vrwmiari.Δεν έχουμε θέμα εμείς οι δύο.Οπότε,εκ πρώτης όψεως,μήπως είναι θέμα τραπεζών όπως σωστά ανέφερες?

Edited by Brolas
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Ενώ μου βγάζει κανονικά στον ίδιο ΑΦΜ το νούμερο του κινητού και του σταθερού μου, επιλογή για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία πουθενά.

Άσχετος.

Εμένα γιατί στην εφαρμογή απο το pc εκεί που γράφει

"Οι συνδέσεις μου" έχει:

Προσωπικές (ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ)

Σταθερή & Internet

>2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Υπόλοιπες Συνδέσεις ?

Κινητή

>698ΧΧΧΧΧΧΧ

Δεν ειναι συνδεδεμένο το καρτο-κινητό στο ΑΦΜ.

Πως μπορώ να το συνδέσω, μπορώ μόνος ή πρέπει να πάω σε κατάστημα;

Θέλω να κάνω το COSMOTE One!

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

καλησπέρα, δες εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html στις ερωτησεις - απαντησεις, μηπως κατι δεν συμφωνει?

για να γινει πρεπει για αρχη να ειναι στο ιδιο ΑΦΜ 2 συνδεσεις, και η μια πρεπει να ειναι σταθερο.

το κινητο ειναι στο δικο σου ονομα?

επισης πρεπει να ειναι δηλωμενη διευθυνση αποστολης η ιδια.

1. Πως ενεργοποιώ το COSMOTE One;

Το COSMOTE One ενεργοποιείται με τουλάχιστον 1 σύνδεση κινητής + 1 σύνδεση σταθερής που ανήκουν στον ίδιο πελάτη (ίδιο ΑΦΜ ή Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας).

Στο COSMOTE One μπορούν να συμμετέχουν έως 5 συνδέσεις κινητής και έως 2 σταθερής που ανήκουν ακόμα και σε διαφορετικούς πελάτες (διαφορετικά ΑΦΜ) αρκεί όλες οι συνδέσεις να έχουν δηλωμένη την ίδια διεύθυνση αποστολής λογαριασμού.

Άσχετος.

Εμένα γιατί στην εφαρμογή απο το pc εκεί που γράφει

"Οι συνδέσεις μου" έχει:

Προσωπικές (ΑΦΜ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ)

Σταθερή & Internet

>2ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Υπόλοιπες Συνδέσεις ?

Κινητή

>698ΧΧΧΧΧΧΧ

Δεν ειναι συνδεδεμένο το καρτο-κινητό στο ΑΦΜ.

Πως μπορώ να το συνδέσω, μπορώ μόνος ή πρέπει να πάω σε κατάστημα;

Θέλω να κάνω το COSMOTE One!

Εγώ πήγα σε κατάστημα Cosmote με ταυτότητα και αποδεικτικό ΑΦΜ και μου το σύνδεσαν απευθείας.

Λοιπόν εγώ έχω Εθνική και ο vrwmiaris μου φαίνεται το ίδιο γιατί γράφει το παιδί και στο θέμα της cosmote prepaid που υπάγεται στην Εθνική.Αν κάνω λάθος διόρθωσέ με vrwmiari.Δεν έχουμε θέμα εμείς οι δύο.Οπότε,εκ πρώτης όψεως,μήπως είναι θέμα τραπεζών όπως σωστά ανέφερες?
Ναι,cosmote prepaid έχω και εγώ.και με χρεωστική Πειραιώς έκανα πάλι δουλειά

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

καλησπέρα, δες εδω https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/one.html στις ερωτησεις -

για να γινει πρεπει για αρχη να ειναι στο ιδιο ΑΦΜ 2 συνδεσεις, και η μια πρεπει να ειναι σταθερο.

το κινητο ειναι στο δικο σου ονομα?

το κινητό ειναι κάρτα, το απέκτησα πρόσφατα απο κατάστημα "Γερμανός" νέα κάρτα σύνδεσης.

Μου ζήτησαν ταυτότητά, δε θυμάμαι τι άλλο, έγινε ταυτοποίηση στο όνομά μου, δε θα έπρεπε να ειναι και στο αφμ μου;

Ίσος ρωτάω χαζομάρες.

Εγώ πήγα σε κατάστημα Cosmote με ταυτότητα και αποδεικτικό ΑΦΜ και μου το σύνδεσαν απευθείας.

Αυτό ειναι το θέμα, να μην τρέχουμε σε κατάστημα, στην εποχή του διαδικτύου είμαστε, μη πω οτι και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση θα έπρεπε να ειναι μόνο για όσους δεν έχουν πρόσβαση ή γνώση στον/του ιστού.

Ότι μπορεί να κανει κάποιος σε κατάστημα, θα έπρεπε να μπορεί και τηλεφωνικά και διαδικτυακά, Εξάλλου με εφαρμογή/σελίδα που έχουμε τακτοποιήσει τα στοιχεία μας προσπαθούμε να εξυπηρετηθούμε.

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Την επόμενη εβδομάδα από τις 21-11 εως 25-11 πρόκειται να βρίσκομαι στην Ελβετία. Με την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα μου ειπαν ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το χρόνο ομιλίας και τα δεδομένα που έχω. Ξέρει κάποιος φίλος ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος επικοινωνίας από και προς Ελβετία;

Υ.Γ. Μιλάω για κοσμοκάρτα.

Την επόμενη εβδομάδα από τις 21-11 εως 25-11 πρόκειται να βρίσκομαι στην Ελβετία. Με την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα μου ειπαν ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το χρόνο ομιλίας και τα δεδομένα που έχω. Ξέρει κάποιος φίλος ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος επικοινωνίας από και προς Ελβετία;

Υ.Γ. Μιλάω για κοσμοκάρτα.

Καρτοκινητο Ελβετιας με αγορασμενο πακετο data και αγοραζεις πακετο ομιλιας VOIP απο viber π.χ .

Εαν θα εισαι σε σημεια με wifi, κάνεις τα ιδια με το ελληνικο σου νουμερο.

Και όποιος τον καλεί από Ελλάδα θα πρέπει να χρεώνεται διεθνή κλήση?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει σε καρτοκινητο το πακέτο travel and talk, με 7,99 ευρώ δίνει 30' για εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις και 30 sms

Σε καταλάθος ενεργοποίηση πακέτου(2 φορες το ίδιο πακέτο) στο WU,μου δωσανε τα χρήματα πίσω και μου άφησαν και το πακέτο.Μπράβο τους,να λέμε τα άσχημα να λέμε και τα καλά.

Καλημέρα. Πάλι καλά που είμαστε στην ΕΕ και βάζει κανόνες. Διαβάστε την παρακάτω είδηση.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/kinete-telefonia-meionetai-to-kostos-kleseon-entos-ee_gr_5bec51fce4b0783e0a1f0e3c?utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

Και κάπως έτσι το εξωφρενικό 0,25€/sms θα εκλογικεύσει.

Και όποιος τον καλεί από Ελλάδα θα πρέπει να χρεώνεται διεθνή κλήση?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει σε καρτοκινητο το πακέτο travel and talk, με 7,99 ευρώ δίνει 30' για εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις και 30 sms

Εαν θα πάρει ελβετικο νούμερο και ο άλλος δεν τον καλέσει μέσω ίντερνετ (voip) τότε θα χρεωθει. Εαν ομως κρατήσει το ελληνικό νουμερο, οταν θα τον καλούν απο Ελλάδα, θα χρεωνεται αυτός "τελος εισερχομενης κλησης σε περιαγωγη". Αρα επιστρεφουμε στην αρχικη μου προταση οτι ο μόνος οικονονικος τροπος ειναι το voip.

Καλημέρα

Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή του whatsup να μην ενημερώνει από χθες βράδυ;

Καλημέρα.Και σε μένα το ίδιο γράφει.