Serafeim1981 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Θα έχεις δύο ξεχωριστούς κωδικούς. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Έκλεισα έναν χρόνο στο whatsup και μου έστειλαν με SMS έναν κωδικό reloaded. Sent from my Mi A1 using Tapatalk 1. Πώς μπορούμε να δούμε πότε κλείνουμε χρόνο στο What's Up; 2. Παίρνουν όλοι αυτό το δώρο ή γίνεται επιλεκτικά; Π.χ. αυτοί που έχουν προνομιακό, το παίρνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Έκλεισα έναν χρόνο στο whatsup και μου έστειλαν με SMS έναν κωδικό reloaded. Ξέρετε μέχρι πότε μπορώ να τον χρησιμοποιήσω; Μόλις είδα ότι μπορώ μέχρι 25/10. Επειδή θα κάνω και την μηνιαία ανανέωση, ο κωδικός που θα πάρω θα λειτουργήσει συμπληρωματικά; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Θα προστεθεί με τον άλλο κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σας ευχαριστώ. Και εγώ δεν ήξερα ότι έκλεισα χρόνο. Απλά μου ήρθε sms. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Σας ευχαριστώ. Και εγώ δεν ήξερα ότι έκλεισα χρόνο. Απλά μου ήρθε sms. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Του χρόνου τέτοια μέρα πάλι θα πάρεις κωδικό στέλνουν κάθε χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 1. Πώς μπορούμε να δούμε πότε κλείνουμε χρόνο στο What's Up; 2. Παίρνουν όλοι αυτό το δώρο ή γίνεται επιλεκτικά; Π.χ. αυτοί που έχουν προνομιακό, το παίρνουν; 1.) Καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών. 2.) Όλοι. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ειμαι περιπου 4 χρονια σε whats up κ εχω παρει μονο 1 φορά τετοιο κωδικο reload it. Στο πηγαδι κατουρησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ειμαι περιπου 4 χρονια σε whats up κ εχω παρει μονο 1 φορά τετοιο κωδικο reload it. Στο πηγαδι κατουρησα; Κανονικά θα έπρεπε να σου στέλνουν κάθε χρόνο, συγκεκριμένη ημερομηνία. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Εγώ πάντως είμαι πάνω από χρόνο (γύρω στους 14 μήνες, με προνομιακό) και δεν μου έχουν δώσει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Και εμένα κάποτε μου έστελναν κάθε χρόνο αλλά τα τελευταία χρόνια δεν... Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Ειμαι περιπου 4 χρονια σε whats up κ εχω παρει μονο 1 φορά τετοιο κωδικο reload it. Στο πηγαδι κατουρησα; Κθε χρονο ερχεται. Εχω WhatsUp, το βασικο μου νουμερο απο τον Αυγουστο του 2008, φοιτητικο ειναι απο το 2013, καθε μα καθε χρονο στελνουν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Κθε χρονο ερχεται. Εχω WhatsUp, το βασικο μου νουμερο απο τον Αυγουστο του 2008, φοιτητικο ειναι απο το 2013, καθε μα καθε χρονο στελνουν. Ομοίως και σ'εμένα, κάθε 29η Ιούλη μου στέλνουν κωδικό reload it μιας και το έχω από τον Ιούλη του 2008. Κλασσικά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και 7 ημέρες αφού έχει έρθει το μήνυμα αλλά εγώ ξέχασα φέτος και έτσι το έχασα για πρώτη φορά!!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να δούμε πότε λήγει το play now unlimited μετά την ενεργοποίηση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να δούμε πότε λήγει το play now unlimited μετά την ενεργοποίηση του. Υ στο 1314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 μπαινοντας στη σελιδα της κοσμοτε με κωδικους,βλεπω 3 συνδεσεις,που εχω αποθηκευσει.Υπαρχει τροπος να ενεργοποιησω πακετο απο εκει? Παταω στα κουμπια που σχετιζονται με ενεργοποιηση πακετων αλλα δεν βλεπω πουθενα να δινει τη δυνατοτητα ενεργοποιησης,παντου λεει "δεν υπαρχουν διαθεσιμα πακετα". Και δεν ειναι θεμα υπολοιπου προφανως,γιατι η μια συνδεση εχει πανω απο 9 ευρω μεσα. Επισης στη σελιδα της ανανεωσης (πατώντας το + διπλα στο υπολοιπο) βγαζει και την δυνατοτητα του easy transfer. Παλιοτερα δεν δουλευε σωστα αυτο απο τη σελιδα,το εχει δοκιμασει κανεις τελευταια?το εχουν διορθωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 μπαινοντας στη σελιδα της κοσμοτε με κωδικους,βλεπω 3 συνδεσεις,που εχω αποθηκευσει.Υπαρχει τροπος να ενεργοποιησω πακετο απο εκει? Παταω στα κουμπια που σχετιζονται με ενεργοποιηση πακετων αλλα δεν βλεπω πουθενα να δινει τη δυνατοτητα ενεργοποιησης,παντου λεει "δεν υπαρχουν διαθεσιμα πακετα". Και δεν ειναι θεμα υπολοιπου προφανως,γιατι η μια συνδεση εχει πανω απο 9 ευρω μεσα. Επισης στη σελιδα της ανανεωσης (πατώντας το + διπλα στο υπολοιπο) βγαζει και την δυνατοτητα του easy transfer. Παλιοτερα δεν δουλευε σωστα αυτο απο τη σελιδα,το εχει δοκιμασει κανεις τελευταια?το εχουν διορθωσει? Ναι μπορείς. Δοκίμασε από την εφαρμογή της cosmote τα βγάζει όλα εκτός τα πακέτα των φοιτητών και τα πάρε μοίρασε κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 για την εφαρμογη το ξερω,για τη σελιδα ρωτησα,αν μου διεφυγε κατι γιατι εκει δεν φαινονται πακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 για την εφαρμογη το ξερω,για τη σελιδα ρωτησα,αν μου διεφυγε κατι γιατι εκει δεν φαινονται πακετα. Το δοκιμάζω σε 10 λεπτά και σου γράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Δεν ενεργοποιούνται πακέτα από το my cosmote, μόνο από το app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Βρήκε κανείς πως διαγράφουμε μια σύνδεση απο το my cosmote που είναι άλλο αφμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Βρήκε κανείς πως διαγράφουμε μια σύνδεση απο το my cosmote που είναι άλλο αφμ?Είχες κάνει σύνδεση το ΑΦΜ στο Mycosmote? Λογικά ναι, η μόνη λύση είναι να διαγράψεις το MyCosmote (τηλεφωνικά στο 13888) και να κάνεις άλλο με τα ΑΦΜ που σε ενδιαφέρουν. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Είχες κάνει σύνδεση το ΑΦΜ στο Mycosmote? Λογικά ναι, η μόνη λύση είναι να διαγράψεις το MyCosmote (τηλεφωνικά στο 13888) και να κάνεις άλλο με τα ΑΦΜ που σε ενδιαφέρουν. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Έχω το βασικό που είναι σταθερό συν μια σύνδεση κινητής σε ένα αφμ και έχω άλλες 4 συνδέσεις διαφορετικων αφμ που τις διαχειριζομαι από το βασικό λογαριασμό. Δεν θέλω να διαγράψω τον βασικό λογαριασμό θέλω να αφαιρέσω μια σύνδεση αφμ από τις 4. Δεν γίνεται μάλλον μέσω του my cosmote μόνο για απόκρυψη σύνδεσης έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Ρωτα στο 13888 μήπως μπορούν να στην αφαιρέσουν αυτοί χωρίς να διαγράψεις τον λογαριασμό και να τον ξανακανεις. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Προσφορά για συνδρομητές What's Up. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Προσφορά για συνδρομητές What's Up. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ ωραίο, σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts