Guest27 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Νομίζω έχει αναφερθεί σε προηγούμενα μηνύματα πως ανανεώνονται με το πακέτο των 120mb/3,02€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Τα 7gb ήταν από το μηνιαίο πακέτο των 7€ (έστω και με προσφορά) και έπρεπε να ανανεώνονται με το επίσης μηνιαίο των 3€. Εγώ θα το έψαχνα με την εξυπηρέτηση μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα στα συστήματα. Μετά τα παραπάνω ποστ ανανέωσα με το πακέτο των 7€ και ανανεώθηκαν τα ΜΒ. Αν τον άλλο μήνα κάνω reload τα 1200 μβ θα προστεθούν ή θα είναι σε ξεχωριστό "κουβά"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Μετά τα παραπάνω ποστ ανανέωσα με το πακέτο των 7€ και ανανεώθηκαν τα ΜΒ. Αν τον άλλο μήνα κάνω reload τα 1200 μβ θα προστεθούν ή θα είναι σε ξεχωριστό "κουβά"; Τα δεδομένα του Reload It, είναι ξεχωριστά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Εγω με τα 7 ευρο700mb δεν πηρα παραπνω gb.οπως επισης και με τα 3 ευρο 120 mb.ουτε εκει πηρα παραπανω gb.δεν ξερω τι γινετε..και δεν μπορω να βρω ενα ωραιο πακετο μονο για δεδομενα με καρτα που αγοραζω των 10 ευρο.μακαρι να μπορουσα να αγοραζα online 2 των 5 και να παιρνα με reload δωρεαν mb.αλλα αυτο δεν μπορω να το κανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Εγω με τα 7 ευρο700mb δεν πηρα παραπνω gb.οπως επισης και με τα 3 ευρο 120 mb.ουτε εκει πηρα παραπανω gb.δεν ξερω τι γινετε..και δεν μπορω να βρω ενα ωραιο πακετο μονο για δεδομενα με καρτα που αγοραζω των 10 ευρο.μακαρι να μπορουσα να αγοραζα online 2 των 5 και να παιρνα με reload δωρεαν mb.αλλα αυτο δεν μπορω να το κανω.Γιατί δε λες σε κανένα γνωστό σου να στα βάζει online? Κρίμα είναι να τα χάνεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Γιατί δε λες σε κανένα γνωστό σου να στα βάζει online? Κρίμα είναι να τα χάνεις Δεν εχω καποιον.αλλωστε τους τελευταιους 2 μηνες εβαλα καρτοκινητη και μονο για χρηση ιντερνετ.εχω μονιμη συνδεση συμβολαιου με πολυ καλη χρεωση εκτος ιντερνετ.και μου λειπε ενα πακετο τετοιο.φυσικα αυτο που λες ειναι σωστο και ωραιο κολπο..αλλα δεν..:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Πως μπορώ να δω πότε λήγει ένα νούμερο whats up Που έχω; Είτε online είτε με κάποιο τηλ/sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Πως μπορώ να δω πότε λήγει ένα νούμερο whats up Που έχω; Είτε online είτε με κάποιο τηλ/sms?1314, πατάς το 2 για να ακούσεις την ημερομηνία λήξης της σύνδεσης, το 6 για να ακούσεις την ημερομηνία φραγής. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Πως μπορώ να δω πότε λήγει ένα νούμερο whats up Που έχω; Είτε online είτε με κάποιο τηλ/sms? Κλήση στο 1314 και πατάμε το 2. Είτε μέσω της εφαρμογής του What's Up, πατώντας πάνω στην αναγραφή του υπολοίπου. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Πως μπορώ να δω πότε λήγει ένα νούμερο whats up Που έχω; Είτε online είτε με κάποιο τηλ/sms? Με κληση στο 1314 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Δε λένε ότι όταν δουλεύουμε εφαρμογές της cosmote δεν καταναλώνουν data? Στα στατιστικά του τηλεφώνου για τη χρήση data άλλα βλέπω εγώ. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Δεν χρειάζεται να το ρωτάς σε δύο σημεία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 H συσκευή καταναλώνει data αλλά αυτό που εννοεί η cosmote είναι ότι δεν τα χρεώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Αυτη ειναι η (λογική) μέτρηση της συσκευής, όχι της Κοσμοτε. Λογικο να φαινονται τα δεδομένα, αφού τη χρησιμοποίησες. Το θέμα είναι οτι δεν αφαιρουνται δεδομενα απο το πακέτο σου δεδομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Δε λένε ότι όταν δουλεύουμε εφαρμογές της cosmote δεν καταναλώνουν data? Στα στατιστικά του τηλεφώνου για τη χρήση data άλλα βλέπω εγώ. Aλλο είναι η κατανάλωση και άλλο η χρέωση αυτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 (edited) 1314, πατάς το 2 για να ακούσεις την ημερομηνία λήξης της σύνδεσης, το 6 για να ακούσεις την ημερομηνία φραγής. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Κλήση στο 1314 και πατάμε το 2. Είτε μέσω της εφαρμογής του What's Up, πατώντας πάνω στην αναγραφή του υπολοίπου. Με κληση στο 1314 Δε γίνεται. Δεν έχω υπόλοιπο λέει (λογικά έχει μπει και φραγή). Όταν παίρνω στο 1314 λέει οτι ο χρονος ομιλιας εχει εξαντληθει, να καλεσω 1315 για επεκταση υπολοιπου και μετα ζηταει να πληκτρολογησω τον αριθμο στην κάρτα ανανέωσης χρόνου. Ότι να ναι. Άλλος τρόπος υπάρχει; Edited September 22, 2018 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Τελικά τα καλοκαιρινα gb ανανεώνονται για 1 μήνα ακόμα με τα 3 ευρώ ή τα 7 ευρώ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Δε γίνεται. Δεν έχω υπόλοιπο λέει (λογικά έχει μπει και φραγή). Όταν παίρνω στο 1314 λέει οτι ο χρονος ομιλιας εχει εξαντληθει, να καλεσω 1315 για επεκταση υπολοιπου και μετα ζηταει να πληκτρολογησω τον αριθμο στην κάρτα ανανέωσης χρόνου. Ότι να ναι. Κάνε αυτό που σου έγραψα μέσω της εφαρμογής και τελείωσε η υπόθεση. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά τα καλοκαιρινα gb ανανεώνονται για 1 μήνα ακόμα με τα 3 ευρώ ή τα 7 ευρώ; Και ναι και όχι. Με τα 7€ σίγουρα, ωστόσο με τα 3€ σε κάποιους ανανεώθηκαν, σε κάποιους άλλους όχι. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Κάνε αυτό που σου έγραψα μέσω της εφαρμογής και τελείωσε η υπόθεση. Δε γίνεται να το κάνω, γιατί η εφαρμογή θέλει data για να πιστοποιήσει το νούμερο ή να βάλεις τον κωδικό που σου στέλνουν με SMS. Ο οποιος κωδικός δεν έρχεται ποτέ γιατί υπάρχει φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Τελικά τα καλοκαιρινα gb ανανεώνονται για 1 μήνα ακόμα με τα 3 ευρώ ή τα 7 ευρώ;Ναι, Και με τα Combo Call Them All. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Και με τα combo? Τέλεια! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 @Bayern7: δες εαν μπορείς να στειλεις sms το γράμμα Υ στο 1330 ή 1314. Δοκίμασε και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 @Bayern7: δες εαν μπορείς να στειλεις sms το γράμμα Υ στο 1330 ή 1314. Δοκίμασε και τα δύο. Δε φεύγουν ούτε SMS. Μόνο με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών τελικά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλησπέρα,μήπως ξέρετε ρε παιδιά,γιατι στην εφαρμογή,τις επαφές what's up μου τις βγάζει 3 και 4 φορές την κάθε μια;έκανα απεγκατασταση και την ξαναεγκατεστησα,και ενώ στην αρχή ήταν εντάξει,τώρα πάλι τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts