cmvr Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 (edited) Έχω promo4 από τον Απρίλιο του 2016. Μου το έστειλαν όταν ανανέωνα το CU νούμερο μου. Ναι έτσι γράφει, αλλά το ενεργοποιείς όποτε θες, επ αόριστον! Αρκεί φυσικά να σου έχει έρθει μήνυμα έστω και μια φορά... Από ο,τι έχω καταλάβει, το στέλνουν σε όσους έχουν να ανανεώσουν καιρό. Τελικά μου είχε έρθει μήνυμα και δεν ενεργοποιείτε. Εσυ το είχες ενεργοποιήσει έστω μια φορά ; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited May 30, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Αυτο ειναι αλλο,δεν ειναι το promo4 που λέει ο φίλος που παραθέτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Έχω promo4 από τον Απρίλιο του 2016. Μου το έστειλαν όταν ανανέωνα το CU νούμερο μου. Ναι έτσι γράφει, αλλά το ενεργοποιείς όποτε θες, επ αόριστον! Αρκεί φυσικά να σου έχει έρθει μήνυμα έστω και μια φορά... Από ο,τι έχω καταλάβει, το στέλνουν σε όσους έχουν να ανανεώσουν καιρό. Το στέλνουν σε όσους δεν ενεργοποιούν καθόλου πακέτα γι' αυτό και το κείμενο του σχετικου μηνύματος σε προτρεπει να ενεργοποιήσεις όχι να βάλεις κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Τελικά μου είχε έρθει μήνυμα και δεν ενεργοποιείτε. Εσυ το είχες ενεργοποιήσει έστω μια φορά ; Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Αυτό φίλε δεν είναι το promo4. Παροχές promo4: 600' προς What's Up και 200' προς όλους για ένα μήνα, με κόστος 4€. ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το στέλνουν σε όσους δεν ενεργοποιούν καθόλου πακέτα γι' αυτό και το κείμενο του σχετικου μηνύματος σε προτρεπει να ενεργοποιήσεις όχι να βάλεις κάρτα. Εμένα μου το είχαν στείλει, όταν είχα να ανανεώσω πάνω από 4 μήνες περίπου με 6. Πριν δύο χρόνια. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Το πακέτο με τα 600΄ προς whatsup και 100ΜΒ στα 5,04€ πότε σταμάτησε να υπάρχει ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Καλησπερα. Απο σημερα το μεσημερι περασα κι εγω στον κοσμο της καρτοκινητης μετα απο 6 χρονια συμβολαιου. Ενεργοποιησα ηδη πακετο whats up. Το μονο θεμα που μεχρι στιγμης παρατηρησα ειναι οτι οταν εχω ανοιχτη τη συνδεση δεδομένων, τοσο στο χωρο της δουλειας οσο και στο σπιτι οπουυπαρχει δικτυο 4G Cosmote, ενω με το συμβολαιο ειχα συνεχεια 4G σημα, πλεον εχω 3G και μαλιστα με πολυ συχνες εναλλαγες μεταξυ 3G και hispeed data (H). Προκειται για φυσιολογικη υποβαθμιση της ταχυτητας δεδομένων λογω καρτοκινητου ή ειναι καποιο προβλημα που ανεκυψε με τον αριθμο μου ασχετως καρτοκινητου; Εννοειται οτι το δικτυο LTE ειναι ενεργοποιημενο στο κινητο σαν επιλογη. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Καλησπερα. Απο σημερα το μεσημερι περασα κι εγω στον κοσμο της καρτοκινητης μετα απο 6 χρονια συμβολαιου. Ενεργοποιησα ηδη πακετο whats up. Το μονο θεμα που μεχρι στιγμης παρατηρησα ειναι οτι οταν εχω ανοιχτη τη συνδεση δεδομένων, τοσο στο χωρο της δουλειας οσο και στο σπιτι οπουυπαρχει δικτυο 4G Cosmote, ενω με το συμβολαιο ειχα συνεχεια 4G σημα, πλεον εχω 3G και μαλιστα με πολυ συχνες εναλλαγες μεταξυ 3G και hispeed data (H). Προκειται για φυσιολογικη υποβαθμιση της ταχυτητας δεδομένων λογω καρτοκινητου ή ειναι καποιο προβλημα που ανεκυψε με τον αριθμο μου ασχετως καρτοκινητου; Εννοειται οτι το δικτυο LTE ειναι ενεργοποιημενο στο κινητο σαν επιλογη. 4G στο 1333 στειλε,επανεκκινηση και ολα οπως ηταν στο συμβολαιο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Το πακέτο με τα 600΄ προς whatsup και 100ΜΒ στα 5,04€ πότε σταμάτησε να υπάρχει ;; Καλησπέρα, Οι αλλαγές / καταργήσεις νομίζω έγιναν το Μάρτιο. Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο πακέτο δεν υφίσταται πλέον. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 4G στο 1333 στειλε,επανεκκινηση και ολα οπως ηταν στο συμβολαιο. Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έκανα αυτό που είπες, έστειλα μνμ στο 1333, μου ήρθε μνμ ότι έχω πρόσβαση στο δίκτυο 4G/4G+ Cosmote, αλλά αφού έκανα 2 επανεκκινήσεις στο κινητό και δοκίμασα να ενεργοποιήσω εν νέου τη σύνδεση δεδομένων, εξακολουθεί να εναλλάσσεται μεταξύ 3G και Η. Μήπως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει; Edit: άκυρο, τώρα είδα ότι πήγε σε 4G οπότε όλα καλά. Μάλλον ήθελε το χρόνο του. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έκανα αυτό που είπες, έστειλα μνμ στο 1333, μου ήρθε μνμ ότι έχω πρόσβαση στο δίκτυο 4G/4G+ Cosmote, αλλά αφού έκανα 2 επανεκκινήσεις στο κινητό και δοκίμασα να ενεργοποιήσω εν νέου τη σύνδεση δεδομένων, εξακολουθεί να εναλλάσσεται μεταξύ 3G και Η. Μήπως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει; Edit: άκυρο, τώρα είδα ότι πήγε σε 4G οπότε όλα καλά. Μάλλον ήθελε το χρόνο του. Και πάλι ευχαριστώ.Υπομονή. Λογικά μέχρι αύριο θα έχει επανέλθει. Είχα το ίδιο θέμα όταν γύρισα από συμβόλαιο σε κάρτα. Απλά αν θέλεις μην κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Κάνε τερματισμό άφησε το 1-2 λεπτά κλειστό και μετά άνοιξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Αυτό που λες έκανα και επανήλθε. Όλα καλά πλέον όπως έγραψα και πιο πάνω.:) Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Υπομονή. Λογικά μέχρι αύριο θα έχει επανέλθει. Είχα το ίδιο θέμα όταν γύρισα από συμβόλαιο σε κάρτα. Απλά αν θέλεις μην κάνεις επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Κάνε τερματισμό άφησε το 1-2 λεπτά κλειστό και μετά άνοιξε το. Αν το βάλεις σε λειτουργία πτησης για ένα μικρό διάστημα δεν θα είναι το ίδιο ; απλά έχω την απορία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Είτε επανεκκίνηση, είτε τερματισμός, είτε flight mode, όλα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Μετά την αλλαγή του αριθμού μου από συμβόλαιο σε whats up, προσπαθεί η σύζυγος να γυρίσει και το δικό της από cosmokarta σε whats up. Αρχικά έστειλε μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314 για την αλλαγή. Της ήρθε μήνυμα να επιλέξει μεταξύ frog & whats up. Έστειλε W στο 1314, και της ήρθε μήνυμα για λάθος εντολή (ή κάτι τέτοιο). Ξαναπροσπάθησε στέλνοντας εκ νέου W στο 1314 και πάλι της ήρθε το ίδιο μήνυμα (λάθος εντολή κλπ). Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Μετά την αλλαγή του αριθμού μου από συμβόλαιο σε whats up, προσπαθεί η σύζυγος να γυρίσει και το δικό της από cosmokarta σε whats up. Αρχικά έστειλε μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314 για την αλλαγή. Της ήρθε μήνυμα να επιλέξει μεταξύ frog & whats up. Έστειλε W στο 1314, και της ήρθε μήνυμα για λάθος εντολή (ή κάτι τέτοιο). Ξαναπροσπάθησε στέλνοντας εκ νέου W στο 1314 και πάλι της ήρθε το ίδιο μήνυμα (λάθος εντολή κλπ). Τι μπορεί να φταίει;Μήπως το είχε ξαναγυρίσει στο παρελθόν και τώρα ζητάει να έχει χρήματα μέσα για να το κάνει what's up? Λέω ένα σενάριο... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 Από όσο θυμάμαι, όχι. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 @bill33 @p_k Δεν ξέρω για το flight mode αλλά η επανεκκίνηση με τον τερματισμό θα έπρεπε να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Ο καθένας μοιράζεται την προσωπική του εμπειρία για να βοηθηθούν όσο πιο πολύ μπορούν τα μέλη. Εμένα δεν δούλεψε με επανεκκίνηση αλλά αφήνοντάς το για λίγο κλειστό. Μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο. Το ανέφερα ως μια λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Μετά την αλλαγή του αριθμού μου από συμβόλαιο σε whats up, προσπαθεί η σύζυγος να γυρίσει και το δικό της από cosmokarta σε whats up. Αρχικά έστειλε μήνυμα ΑΛΠΑΚ στο 1314 για την αλλαγή. Της ήρθε μήνυμα να επιλέξει μεταξύ frog & whats up. Έστειλε W στο 1314, και της ήρθε μήνυμα για λάθος εντολή (ή κάτι τέτοιο). Ξαναπροσπάθησε στέλνοντας εκ νέου W στο 1314 και πάλι της ήρθε το ίδιο μήνυμα (λάθος εντολή κλπ). Τι μπορεί να φταίει; Το δεύτερο μήνυμα πρέπει να σταλθεί μέχρι 2 λεπτά μετά το πρώτο. Σε αντίθετη περίπτωση η διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Χθες στο Release festival στην πλατεία Νερου δίνανε δώρο με κωδικο σε καρτα 1GB για Whats up Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snikaros Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ενεργοποίησα ενα πακετο call them all Plus i με των 8,5 και μετά ένα call them all i με των 7,5 αλλα και πάλι δείχνει τα 7gb που εχω απο παλαιοτερα οτι θα ληξουν σε 2 μερες.. Γιατι συμβαινει αυτο ενω παλια με καθε ανανεωση μεταφεροντουσαν; Θα διαγραφουν δηλαδη μεθαυριο; Ειναι πορτοκαλι στην εφαρμογη... (το ιδιο και sms wu και προς ολους) Τι να κανω; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ενεργοποίησα ενα πακετο call them all Plus i με των 8,5 και μετά ένα call them all i με των 7,5 αλλα και πάλι δείχνει τα 7gb που εχω απο παλαιοτερα οτι θα ληξουν σε 2 μερες.. Γιατι συμβαινει αυτο ενω παλια με καθε ανανεωση μεταφεροντουσαν; Θα διαγραφουν δηλαδη μεθαυριο; Ειναι πορτοκαλι στην εφαρμογη... (το ιδιο και sms wu και προς ολους) Τι να κανω; Ευχαριστω Tα MB που έχεις είναι από πακέτα που δεν υπάρχουν πια. Τα GB δεν ανανεώνονται με τίποτα δηλαδή. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Παιδιά τι στέλνουνε και που για το υπόλοιπο σε χρόνο ομιλίας και mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Παιδιά τι στέλνουνε και που για το υπόλοιπο σε χρόνο ομιλίας και mb? Y στο 1330 Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Y στο 1330 Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 (edited) Έχει κανείς θεμα με ονλινε ανανέωση απο paypal η με κσρτα Πειραιώς? Την Πειραιώς (Visa) την περνάω κάθε φορα χειροκίνητα αλλα με βγάζει ερρορ στο τελος και δεν γίνεται η συναλλαγή. Το ιδιο και απο paypal που εχω συνδεδεμένη καρτα εθνική (master card). Αν την περάσω χειροκίνητα της εθνικής περνάει κανονικά λεφτά! Για what's up αναφέρομαι! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 2, 2018 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts