Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να "δω":

ΑΝ θα επιστρέψει με κατάργηση του ήδη ΠΡΑΚΤΙΚΑ εφαρμοζόμενου 4μήνου φραγής εισερχομένων η C-Ote καρτοκινητή

Ή

ΘΑ το εφαρμόσουν και ΠΡΑΚΤΙΚΑ οι άλλες 2 εταιρίες στην καρτοκινητή τους (παρότι έχει παρέλθει ήδη 1 μήνας από όταν θα έπρεπε ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ να το είχαν εφαρμόσει).

Ονειρεύομαι;

Θα δείξει.

• Απαντήσεις 44,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κρατα την Γιαννη για ιντερνετ.Μπορεις να παρεις 1GB/1€ για 24 ωρες,3GB/2€ για ΣΚ και παρασκευη απο τις 18:00 εως τις 23:59,Giga Week 3Gb/4€ για ολη την εβδομαδα και Afterdark με 5€ 10GB απο τις 22:00 το βραδυ μεχρι τις 08:00 το πρωι της επομενς μερας.

Και 1+1 σε Everest,Village,Shell κλπ με 0,2€ το sms.

Ξερω γω,εχεις με το συμβολαιο ιντερνετ και εχει χαλια σημα.Τοτε το γυρνας κοσμοτε και βαζεις ενα απο τα πακετα που ανεφερα πανω και κανεις τη δουλεια σου.Και επειδη ειμαι στην Βορεια Ελλαδα,στο ιντερνετ μονο κοσμοτε προτεινω αν θες καλυψη παντου.Στο 98-99% των περιπτωσεων θα εχεις 3G οταν οι αλλες θα εχουν Edge.

Ευχαριστω αλλα δεν το χρειαζομαι ...Απο τα 2GB της Vodafone ζητημα αν ξοδευω 300-400 ΜΒ .

Ειμαι ολη μερα σε ενα υπολογιστη και wifi .

Αν η δουλεια μου ηταν σε εξωτερικους χωρους ισως....

Παλι 15 ευρω τον χρονο για ανανεωσεις δεν ειναι και τραγικο ποσο οποτε θα δουμε . Ισως μου δωσουν υπηρεσιακο κινητο που προσπαθω να αποφυγω και αυτο θα ειναι cosmote οποτε θα βαλω αυτη την καρτα .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Θέλω να "δω":

ΑΝ θα επιστρέψει με κατάργηση του ήδη ΠΡΑΚΤΙΚΑ εφαρμοζόμενου 4μήνου φραγής εισερχομένων η C-Ote καρτοκινητή

Ή

ΘΑ το εφαρμόσουν και ΠΡΑΚΤΙΚΑ οι άλλες 2 εταιρίες στην καρτοκινητή τους (παρότι έχει παρέλθει ήδη 1 μήνας από όταν θα έπρεπε ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ να το είχαν εφαρμόσει).

Ονειρεύομαι;

Θα δείξει.

Εγώ πάντως σε Vodafone έχω να βάλω ευρώ πάνω από 7 μήνες και προχθές που το δοκίμασα δέχομαι κανονικά κλήσεις.

Εγώ πάντως σε Vodafone έχω να βάλω ευρώ πάνω από 7 μήνες και προχθές που το δοκίμασα δέχομαι κανονικά κλήσεις.

ΔΕΝ έχει εφαρμοστεί ακόμα ΠΡΑΚΤΙΚΑ η φραγή εισερχομένων σε καμιά απ'τις άλλες 2 εταιρίες παρά το ότι οι ανακοινώσεις τους είχαν έναρξη ισχύος του 4μηνου φραγής εδώ και 1 μήνα +.

ΜΟΝΟ η C-Ote το έχει εφαρμόσει ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ στην καρτοκινητή της και σχεδόν άμεσα από όταν είχε έναρξη ισχύος της φραγής 4μήνου (1/9/2017).

Για να "δούμε".:)

στην νέα εφαρμογή που βλέπουμε πότε λήγει το χρηματικό ποσό που έχουμε μέσα; (το τετράμηνο?)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στην νέα εφαρμογή που βλέπουμε πότε λήγει το χρηματικό ποσό που έχουμε μέσα; (το τετράμηνο?)

Στην mycosmote

Για το 3μηνο €:

Πατάς στο κυκλάκι με τα Κεφαλαία αρχικά του ΟνοματΕπώνυμού σου [Πάνω-πάνω από τα € που έχεις και πάνω από το "Γειά σου....."

Και μετά διαλέγεις τον αριθμό που θες να δεις λήξη χρηματικού υπολοίπου [Από τους max 5 αριθμούς που αφήνει το app να βλέπεις].

Στην mycosmote

Για το 3μηνο €:

Πατάς στο κυκλάκι με τα Κεφαλαία αρχικά του ΟνοματΕπώνυμού σου [Πάνω-πάνω από τα € που έχεις και πάνω από το "Γειά σου....."

Και μετά διαλέγεις τον αριθμό που θες να δεις λήξη χρηματικού υπολοίπου [Από τους max 5 αριθμούς που αφήνει το app να βλέπεις].

μάλιστα ευχαριστώ πολύ

Όλες οι προσφορές κάποτε λήγουν ή αλλάζουν.

Όσα χρόνια έχουμε κινητά τηλέφωνα, τίποτα απολύτως δεν ίσχυσε για πάντα.

καλημερα σε cosmocarta ξερει κανεις αν παιζει καμια καλη προσφορα? εχω πακετο οπου με 10 ευρω ανανεωση να αφαιρουνται 3 ευρω και να μου δινει 450 προς ολους που καμια φορα ειναι οριακα αλλα το κυριοτερο δεν εχω καθολου mb.. ξερει κανεις αν παιζει κατι προνομιακο να το διεκδικησουμε? δεν θελω να αλλαξω νουμερο αλλα αν ειναι το γυρναω σε wup αν εκει υπεαρχει κατι προνομιακο..υπαρχει? ευχαριστω! :blink:

καλημερα σε cosmocarta ξερει κανεις αν παιζει καμια καλη προσφορα? εχω πακετο οπου με 10 ευρω ανανεωση να αφαιρουνται 3 ευρω και να μου δινει 450 προς ολους που καμια φορα ειναι οριακα αλλα το κυριοτερο δεν εχω καθολου mb.. ξερει κανεις αν παιζει κατι προνομιακο να το διεκδικησουμε? δεν θελω να αλλαξω νουμερο αλλα αν ειναι το γυρναω σε wup αν εκει υπεαρχει κατι προνομιακο..υπαρχει? ευχαριστω! :blink:

4 σε αφαιρούνται φίλε 3ήταν κάποτε.αυτό το είχα και εγώ και το γύρισα σε what's up Γιατί δεν έδινε ίντερνετ καθόλου

Ενημερωτικά στα 250 λεπτά προς όλους με 6 ευρώ και αυτόματη ανανέωση τα λεπτά που μένουν προστίθενται στα νέα όταν ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακέτο

Ενημερωτικά στα 250 λεπτά προς όλους με 6 ευρώ και αυτόματη ανανέωση τα λεπτά που μένουν προστίθενται στα νέα όταν ενεργοποιηθεί αυτόματα το πακέτο

Αυτό μπορούμε να το πάρουμε όλοι;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4 σε αφαιρούνται φίλε 3ήταν κάποτε.αυτό το είχα και εγώ και το γύρισα σε what's up Γιατί δεν έδινε ίντερνετ καθόλου

οκ ναι 4 ευρω εχεις δικιο μιας και δεν ειχα δωσει ιδιεταιρη σημασια..

τωρα τι εχεις κανει αν επιτρεπεται και αν μπορω να το κανω και εγω και πως?

ευχαριστω εκ των προτερων

Αυτό μπορούμε να το πάρουμε όλοι;

Δεν είναι κάποια προσφορά, κανονικό πακέτο είναι

https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486039884363&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate

https://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486039884363&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate

"Η κατανάλωση των διαθέσιμων λεπτών προς όλους είναι διαθέσιμη για χρήση και στην περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης"

Πολύ ενδιαφέρον!

"Η κατανάλωση των διαθέσιμων λεπτών προς όλους είναι διαθέσιμη για χρήση και στην περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης"

Πολύ ενδιαφέρον!

Όπως σε όλα τα πακέτα προς όλους

Θα με ενδιέφερε κι εμένα κανένα μικρό και φθηνό πακέτο MB, για περιστασιακή χρήση στην Κοσμοκάρτα.

Αυτό ισχύει και στα 450' προς όλους της Κοσμοκάρτας, που λέει ο Mixail πιο πάνω, αν ανανεώσεις λίγο πριν λήξουν. Το δοκίμασα πρόσφατα.

Ευχαριστώ φίλε, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα με αυτόματη ανανέωση; στο site λέει πως δεν τα μεταφέρει αλλά δεν διευκρινίζει τον τρόπο ανανέωσης, επίσης κάποιο οικονομικό για data τι προτείνετε;

Το προνομιακό πακέτο what's up που δίνανε 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 mb το έδινε η cosmote για πάντα . Αυτό είναι σίγουρο ; Υπάρχει κανένα link που να γράφει λεπτομέρειες ;
London for ever

Θα με ενδιέφερε κι εμένα κανένα μικρό και φθηνό πακέτο MB, για περιστασιακή χρήση στην Κοσμοκάρτα.

Αυτό ισχύει και στα 450' προς όλους της Κοσμοκάρτας, που λέει ο Mixail πιο πάνω, αν ανανεώσεις λίγο πριν λήξουν. Το δοκίμασα πρόσφατα.

Δεν μιλάω να ανανεώσεις εσύ αλλά για αυτόματη ανανέωση

Ισχύει αν ανανεώσεις το ίδιο πακέτο, δλδ να ξαναβάλεις 10 € και αφαιρώντας τα 4 € να σου ενεργοποιήσει τα 450' προσθέτοντας σε αυτά τα υπόλοιπα λεπτά και μεταθέτοντας την λήξη όλων για ένα ακόμη μήνα.

Αν ενεργοποιήσεις άλλο πακέτο, π.χ. των 250' με 6 €, δεν σου μεταφέρει τυχόν υπόλοιπο από τα 450'.

να κανω μια ερωτηση σαν αρχαριος στο whats up.τελος του μηνα θα κανω της γυναικας μου το συμβολαιο whats up.πες οτι βαζω το combo call them all με 7 ευρω και 100μνμτα με 4 ευρω.αν δε τα χαλασει αυτα και κανω Ανανεωση παλι πριν ληξουν θα μεταφερθουν στον επομενο μηνα?

αυτο με τα 5 ευρω ανανεωση δε το εχω καταλαβει.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να κανω μια ερωτηση σαν αρχαριος στο whats up.τελος του μηνα θα κανω της γυναικας μου το συμβολαιο whats up.πες οτι βαζω το combo call them all με 7 ευρω και 100μνμτα με 4 ευρω.αν δε τα χαλασει αυτα και κανω Ανανεωση παλι πριν ληξουν θα μεταφερθουν στον επομενο μηνα?

αυτο με τα 5 ευρω ανανεωση δε το εχω καταλαβει.

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα μεταφερθουν μονο τα λεπτα,οχι τα sms.Τα 5€ ειναι για να παρεις 2 φορες το παρε μοιρασε(300MB να δωσεις+100mb για σενα) αλλα επειδη τα πακετα που θελεις ειναι 7€+4€,

δηλαδη συνολο 11€ βαλε 10€ στην πρωτη ανανεωση,κανε παρε μοιρασε και βαλε αλλα 5€ και κανεις 2η φορα παρε μοιρασε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24