Jump to content

Popup

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Popup

  1. Συμφωνώ, απλά ήλπιζα λόγω μικρής ποσότητας λεπτών να το ειχε ανά 1 λεπτό. Για ωρα ανάγκης δεν είναι κακό. 6 κλήσεις κάτω των 3 λεπτών δλδ.
  2. MONO EΣY MΠOPEIΣ NA AΠOKTHΣEIΣ TO ΠAKETO SURF&EMAIL ME TA 600MB ME 4E ANTI ΓIA 6E! ΣTEIΛE 4 ΣTO 1355 MEXPI 11/11! Σοβαρά τώρα; Με 4,44 παίρνω 2GB και σήμα Cosmote...
  3. Όλα καλά παιδιά, είχα λάθος πληροφόρηση "σπασμένο τηλέφωνο"... Φιλική συμβουλή, πριν παντρευτείτε ελεγξτε οτι μπορείτε να συννενοηθειτε... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγγνώμη για την ενόχληση.
  4. Θα ξαναπροσπαθησω, μηπως ειχε κολλημα η Q.
  5. Με χρεωστικη προσπαθησα απο την εφαρμογη και δεν το δεχτηκε. Ως επιλογες εδινε πιστωτικη και paypal. Στο σαιτ μπηκα και ελεγε απο 10 ευρω και πανω. Ειπα να ρωτησω εδω, μήπως και πέσω σε αυτούς που ξέρουν κάτι περισσότερο, αλλά έπεσα σε αυτούς που γράφουν για να γκρινιάξουν... Και για τον φίλο που λέει οτι χρεωστικη κ πιστωτικη ειναι το ιδιο, με ελεγμενο υπολοιπο προσπάθησα να κάνω την ανανεωση 5 ευρω και δεν τη δεχοτανε.
  6. Τα συμβολαια ειναι παλαιολιθικα!
  7. Η κιου δεν αφηνει να κάνεις ανανέωση 5ε με χρεωστικη, ενω οι άλλες 3 εταιριες αφηνουν.
  8. Για να βάλουμε 5 σε κιου: Α) απο την εφαρμογή πιστωτική ή paypal (οχι χρεωστική) B) απο το σάιτ χρεωστική κάρτα, αλλά 10 το ελάχιστο Σωστά;
  9. Σιγά μη δώσουν ολοι 30ευρα στη κοσμοτε για φορητοτητα. Το ξερει αυτο η βονταφον και οπως φαίνεται το υπολογισε σωστά οτι παλι κερδισμενη θα βγει.
  10. Ας φτιάξουνε ένα συμβολαιο 9 ευρω, που θα δινει 2 γιγα και 120‘ προς ολους. Η Φρογκ τα δινει με 8 ευρω και εχει 4g παντού.
  11. Ισως μια καταγγελία στην προστασία καταναλωτη;
  12. Μονο η Cyta εχει δωρεάν "κοστος ενεργοποιησης αριθμου", αλλά δεν έχει συμφέροντα πακέτα και καθόλου 4G. Βασικά, τι "κόστος" έχει μια ενεργοποίηση αριθμού; Ιδιο "κόπο" με μια ενεργοποιηση οποιουδήποτε νέου αριθμού δεν έχει;
  13. Σε καταστημα 10 για Wind και 6 για κιου. Στο ιντερνετ 5 ελαχιστη και για τα 2. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μπονους ανανεωσης σταματησε, νομιζω εγινε επίσημη ανακοινωση.
  14. Αυτό ακριβώς. Ευτυχώς μέχρι να έρθουν οι 5 μήνες (που θα εφαρμοστεί) ίσως σταματησει η χρεωση φορητοτητας, όποτε θα φύγουμε για άλλες παραλίες.
  15. Τι να πληρωνα στη βονταφον; Αφου ειναι καρτοκινητο. Η ανακοινωση ειναι για καρτοκινητο. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί έκαναν την ανακοίνωση 5 μήνες πριν γίνουν οι αλλαγές; Νομίζω ειχαν υποχρεωση μονο 1 μηνα πριν.
  16. Δηλαδη μπορώ να κάνω το βονταφον μου φορητοτητα στην Cosmote χωρίς να πληρώσω το 30αρι;
  17. Νομίζω και η Wind το κάνει, άρα περισσεύει και η Vodafone να το κάνει. Η εεττ τι κάνει; Ρητορική η ερώτηση...
  18. Επίσημη ανακοίνωση δε βγήκε;
  19. Αρα μηδέν συμφέρον να ανανεώνει κάποιος από καταστήματα Wind.
  20. Σταμάτησε τις μονοευρες χρεώσεις και βρήκε άλλο τρόπο να εισπράξει
  21. Από προσωπική μου εμπειρία και στις τρείς εταιρίες, Wind+Vodafone χειροτερευσαν (ειδικά η Vodafone που παλιά ειχε το καλύτερο cc) και η Cosmote λίγο καλυτερεύει το αδιάφορο στυλ της.
×
×
  • Create New...