Jump to content

Popup

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Popup

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Popup's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Συμφωνώ, απλά ήλπιζα λόγω μικρής ποσότητας λεπτών να το ειχε ανά 1 λεπτό. Για ωρα ανάγκης δεν είναι κακό. 6 κλήσεις κάτω των 3 λεπτών δλδ.
  2. MONO EΣY MΠOPEIΣ NA AΠOKTHΣEIΣ TO ΠAKETO SURF&EMAIL ME TA 600MB ME 4E ANTI ΓIA 6E! ΣTEIΛE 4 ΣTO 1355 MEXPI 11/11! Σοβαρά τώρα; Με 4,44 παίρνω 2GB και σήμα Cosmote...
  3. Όλα καλά παιδιά, είχα λάθος πληροφόρηση "σπασμένο τηλέφωνο"... Φιλική συμβουλή, πριν παντρευτείτε ελεγξτε οτι μπορείτε να συννενοηθειτε... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγγνώμη για την ενόχληση.
  4. Θα ξαναπροσπαθησω, μηπως ειχε κολλημα η Q.
  5. Με χρεωστικη προσπαθησα απο την εφαρμογη και δεν το δεχτηκε. Ως επιλογες εδινε πιστωτικη και paypal. Στο σαιτ μπηκα και ελεγε απο 10 ευρω και πανω. Ειπα να ρωτησω εδω, μήπως και πέσω σε αυτούς που ξέρουν κάτι περισσότερο, αλλά έπεσα σε αυτούς που γράφουν για να γκρινιάξουν... Και για τον φίλο που λέει οτι χρεωστικη κ πιστωτικη ειναι το ιδιο, με ελεγμενο υπολοιπο προσπάθησα να κάνω την ανανεωση 5 ευρω και δεν τη δεχοτανε.
  6. Τα συμβολαια ειναι παλαιολιθικα!
  7. Η κιου δεν αφηνει να κάνεις ανανέωση 5ε με χρεωστικη, ενω οι άλλες 3 εταιριες αφηνουν.
  8. Για να βάλουμε 5 σε κιου: Α) απο την εφαρμογή πιστωτική ή paypal (οχι χρεωστική) B) απο το σάιτ χρεωστική κάρτα, αλλά 10 το ελάχιστο Σωστά;
  9. Σιγά μη δώσουν ολοι 30ευρα στη κοσμοτε για φορητοτητα. Το ξερει αυτο η βονταφον και οπως φαίνεται το υπολογισε σωστά οτι παλι κερδισμενη θα βγει.
  10. Ας φτιάξουνε ένα συμβολαιο 9 ευρω, που θα δινει 2 γιγα και 120‘ προς ολους. Η Φρογκ τα δινει με 8 ευρω και εχει 4g παντού.
  11. Ισως μια καταγγελία στην προστασία καταναλωτη;
  12. Μονο η Cyta εχει δωρεάν "κοστος ενεργοποιησης αριθμου", αλλά δεν έχει συμφέροντα πακέτα και καθόλου 4G. Βασικά, τι "κόστος" έχει μια ενεργοποίηση αριθμού; Ιδιο "κόπο" με μια ενεργοποιηση οποιουδήποτε νέου αριθμού δεν έχει;
×
×
  • Create New...