Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει κανεις γιατι δεν κανει ανανεωση ονλαιν απο την εφαρμογη του whats up μεσω πιστωτικης??

Συνήθως διότι η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό ταμιευτηρίου που δεν έχει υπόλοιπο. Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε παραπάνω από έναν λογαριασμό και πρέπει να επιλέξουμε από ποιον θα τραβάει χρήματα.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Συνήθως διότι η χρεωστική είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό ταμιευτηρίου που δεν έχει υπόλοιπο. Αυτό συμβαίνει όταν έχουμε παραπάνω από έναν λογαριασμό και πρέπει να επιλέξουμε από ποιον θα τραβάει χρήματα.

πιστωτικη εβαλα φιλε.μου λεει το ονομα δεν ειναι εγκυρο.......

Είναι το όνομα της κάρτας ίδιο με αυτό που βάζεις στην ηλεκτρονική φόρμα;

ναι φιλε μου ολο ιδιο πηρα τηλ τωρα στην τραπεζα και μου λεει οτι η καρτα ειναι λειτουργικη.

Μηπως η cosmote εχει καποιο προβλημα???

Μηπως παιζει ρολο που την ανανεωση την κανω απο την εφαρμογη του κινητου ??

Edited by Ntonis

ναι φιλε μου ολο ιδιο πηρα τηλ τωρα στην τραπεζα και μου λεει οτι η καρτα ειναι λειτουργικη.

Μηπως η cosmote εχει καποιο προβλημα???

Μηπως παιζει ρολο που την ανανεωση την κανω απο την εφαρμογη του κινητου ??

Όχι φίλε μου. Προσωπικά, πριν κάνα 2ωρο ανανέωσα μέσω PayPal χωρίς πρόβλημα.

Η κάρτα είναι της Εθνικής; Χθες και προχθές είχα κάποια προβλήματα με ηλεκτρονικές συναλλαγές, π. χ αποτυχία πληρωμής για άγνωστο λόγο και με την δεύτερη τα κατάφερνα.

Όχι φίλε μου. Προσωπικά, πριν κάνα 2ωρο ανανέωσα μέσω PayPal χωρίς πρόβλημα.

Η κάρτα είναι της Εθνικής; Χθες και προχθές είχα κάποια προβλήματα με ηλεκτρονικές συναλλαγές, π. χ αποτυχία πληρωμής για άγνωστο λόγο και με την δεύτερη τα κατάφερνα.

Tελικα φιλε το βρηκα δεν ηθελε να βαλω το ονομα που εχει η καρτα μονο το επιθετο ηθελε εγω εβαζα πχ.(Α.ΧRISTOFORIDHS) Το Α. δεν το ηθελε.μονο το XRISTOFORIDHS

Τα 3gb με 3ευρω τελικα συγχωνευοντσι με τα ηδη υπάρχοντα?

Επισης μόνο μια φορα μπορει να ενεργοποιηθεί?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κανεις???

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Μόλις ανακάλυψα σε whats up χωρίς κάρτα ότι το fb & messenger lite δουλεύουν! Απλά στο μεσσντζερ δε κατάφερα να κάνω κλήση όλα τα άλλα οκ.

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά,στου γιού μου το wats up έγινε φραγή κλήσεων γιατί μάλλον πέρασε το χρονικό διάστημα χωρίς ανανέωση,βλέπω όμως δεν δέχεται ο αριθμός του μεταφορά υπολοίπου για να μπορέσω να απενεργοποιησω την φραγή,πως μπορώ να το κάνω;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά,στου γιού μου το wats up έγινε φραγή κλήσεων γιατί μάλλον πέρασε το χρονικό διάστημα χωρίς ανανέωση,βλέπω όμως δεν δέχεται ο αριθμός του μεταφορά υπολοίπου για να μπορέσω να απενεργοποιησω την φραγή,πως μπορώ να το κάνω;

Κανε ανανεωση και προσεχε λιγο το οριο των 120 ημερων(4 μηνες) ωστε να κανεις μεταφορα

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ανανέωση με κάρτα από περίπτερο ή με χρεωστική,πόσα χρήματα θέλει;με 5 ευρώ από χρεωστική είναι οκ;

Κοσμοκάρτα: είχα βάλει 10 ευρω 1 Σεπτεμβρίου. Μου είχαν έρθει τότε 1000'+1gb και 500'+500mb (τα οποία δεν ξόδεψα καν κιόλας...)

Σήμερα χωρίς καμία ανανέωση, μου ήρθαν πάλι 1000'+1gb.

Δεν το 'χω με τα πακέτα και σπάνια παρακολουθώ τις προσφορές... παίζει κάποια που δεν έχω πάρει χαμπάρι; γιατί μου ήρθαν τα σημερινά;

Κάτι θυμάμαι πως έλεγε τότε για την ανανέωση των 10 ευρώ "για 3 μήνες", αυτό είναι; εννοούσαν πως για 3 μήνες θα στέλνουν 1000+1 άσχετα αν ανανεώσεις ξανά; (εγώ τότε είχα καταλάβει πως για τους επόμενους τρεις θα ισχύει η προσφορά 1000+1 αλλά για κάθε νέο δεκάευρο)... ή το θυμάμαι λάθος;

Edited by apVga

Ανανέωση με κάρτα από περίπτερο ή με χρεωστική,πόσα χρήματα θέλει;με 5 ευρώ από χρεωστική είναι οκ;

Ανάλογα πόσα θέλεις να ανανεώσεις. Στο περίπτερο έχει κάρτες ανανέωσης από 10€ και πάνω. Μέσω χρεωστικής, το ποσό ανανέωσης είναι από 5€ και πάνω.

Καλησπέρα,

Ψάχνω τις τελευταίες μέρες άμα θα το γυρίσω σε cosmoκαρτα ή whatsup ή κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή πληρώνω ~20-30eu το μήνα για 1500' προς cosmote (δεν τα use ποτέ), 60' προς όλους (τα ξεπερνάω και πληρώνω 5-20eu έξτρα το μήνα!), 350MB (προσπαθώ και δεν ξεπερνάω τα 300MB). Συνολικά μιλάω 2-4 ώρες το μήνα (100 με 150 κλήσεις δλδ).

Είδα Cosmoκαρτα το πακέτο που έχει για 8.50eu 300' προς όλους + 500ΜΒ για 30 ημέρες (ξέρω ότι η min χρέωση στις κλήσεις είναι 3' αντί για 1') απλώς δεν μεταφέρεται το υπόλοιπο.

Μετά το Whatsup έχει 200' προς όλους + 100ΜΒ στα 6eu (μεταφέρεται το υπόλοιπο) + 600 ή 1200MB για 6eu (αυτό δεν μεταφέρεται).

Τι μου προτείνετε εσείς να κάνω;

Ευχαριστώ!

Κοσμοκάρτα: είχα βάλει 10 ευρω 1 Σεπτεμβρίου. Μου είχαν έρθει τότε 1000'+1gb και 500'+500mb (τα οποία δεν ξόδεψα καν κιόλας...)

Σήμερα χωρίς καμία ανανέωση, μου ήρθαν πάλι 1000'+1gb.

Δεν το 'χω με τα πακέτα και σπάνια παρακολουθώ τις προσφορές... παίζει κάποια που δεν έχω πάρει χαμπάρι; γιατί μου ήρθαν τα σημερινά;

Κάτι θυμάμαι πως έλεγε τότε για την ανανέωση των 10 ευρώ "για 3 μήνες", αυτό είναι; εννοούσαν πως για 3 μήνες θα στέλνουν 1000+1 άσχετα αν ανανεώσεις ξανά; (εγώ τότε είχα καταλάβει πως για τους επόμενους τρεις θα ισχύει η προσφορά 1000+1 αλλά για κάθε νέο δεκάευρο)... ή το θυμάμαι λάθος;

Εγω ξέρω οτι ερχονταν μηνύματα με τετοιες προσφορες οι οποίες χρεώνονταν από το υπόλοιπο αν τις ενεργοποιούσες με το αντοιστοιχο sms. Μηπως αυτα που έρχονται ειναι οι ειδοποιησεις για προσφορες και οχι απόδοση λεπτών/gb? Στείλε Υ στο 1330 να δεις τι υπόλοιπο εχεις σε λεπτά και gb.

Καλησπέρα,

Ψάχνω τις τελευταίες μέρες άμα θα το γυρίσω σε cosmoκαρτα ή whatsup ή κάτι άλλο. Αυτή τη στιγμή πληρώνω ~20-30eu το μήνα για 1500' προς cosmote (δεν τα use ποτέ), 60' προς όλους (τα ξεπερνάω και πληρώνω 5-20eu έξτρα το μήνα!), 350MB (προσπαθώ και δεν ξεπερνάω τα 300MB). Συνολικά μιλάω 2-4 ώρες το μήνα (100 με 150 κλήσεις δλδ).

Είδα Cosmoκαρτα το πακέτο που έχει για 8.50eu 300' προς όλους + 500ΜΒ για 30 ημέρες (ξέρω ότι η min χρέωση στις κλήσεις είναι 3' αντί για 1') απλώς δεν μεταφέρεται το υπόλοιπο.

Μετά το Whatsup έχει 200' προς όλους + 100ΜΒ στα 6eu (μεταφέρεται το υπόλοιπο) + 600 ή 1200MB για 6eu (αυτό δεν μεταφέρεται).

Ευχαριστώ!

Αν πας στο whatsapp παλι θα εχεις προβλημα γιατι μετα δεν θα εχεις προς κοσμοτε αλλα μονο προς Whatsapp.τα τηλεφωνα προς κοσμοτε θα πιανονται προς ολους.δεδομενου οτι μαλλον χρειαζεσαι αρκετα για κοσμοτε και 200 λεπτα τουλαχιστον σε αλλα δικτυα πριν το κανεις καρτα ισως να κυνηγουσες καμια προσφορα ανανεωσης του συμβολαιου με περισσοτερα λεπτα προς ολους αλλα και ιντερνετ.

Edited by XP130TD

Ανάλογα πόσα θέλεις να ανανεώσεις. Στο περίπτερο έχει κάρτες ανανέωσης από 10€ και πάνω. Μέσω χρεωστικής, το ποσό ανανέωσης είναι από 5€ και πάνω.

Ευχαριστώ φίλε άρα με την κάρτα 5 ευρώ μπορώ να ανανεώσω και να αρθεί η φραγή;

@km

Τσεκαρα με το που το ειδα και με κληση στο 1314 και με ενημ. sms, έχουν μπει και προστεθεί κανονικά.

Τα προ μηνός 1000+500 λήγουν σήμερα και αυτά που ηρθαν σήμερα λήγουν σε ένα μήνα.

υγ. και το υπόλοιπο μου είναι ακέραιο, δεν έχει αφαιρεθεί κάποιο ποσό.

Edited by apVga

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ!

Με το What's Up μπορείς να κάνεις το εξής: Με 10€ ανανέωση μέσω χρεωστικής θα έχεις 1200MB για έναν μήνα. Αν ανανέωσης με κάρτα από περίπτερο, τότε πάμε στα 600MB.

Όλα αυτά από το reload it. Τα δεδομένα μεταφέρονται στον επόμενο μήνα, εφόσον ενεργοποιηθεί νέο reload it πριν τη λήξη του προηγούμενου.

Επίσης μπορείς να βάζεις το πακέτο Combo Call Them All (κόστος 7.06€): Δίνει 400' προς What's Up και 300' προς όλους. Τα λεπτά ομιλίας μεταφέρονται, εφόσον ξανά ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο.

Σίγουρα (λέω σίγουρα γιατί η πλειοψηφία έχει what's up) θα έχεις αριθμούς που είναι What's Up για να καταναλώσεις τα λεπτά προς αυτούς, οπότε συμφέρει.

Βέβαια να τονίσω και το εξής: Αν ξοδεύεις μόνο προς όλους, κάνεις πολλές άλλα μικρές σε διάρκεια κλήσεις, τότε λύση είναι και η Q, που έχεις χρέωση ανά δευτερόλεπτο και πακέτα προς όλους.

Συνολικά μιλάω 2-4 ώρες το μήνα (από αυτό το 70% Cosmote). Τα πακέτα που λέω είναι προς όλους μιας και αυτό ψάχνω πλέον. Συμβόλαιο δεν σκοπεύω πλέον να πληρώσω τίποτα πάνω απο 15eu και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Plus και με αυτό είχα ξεκινήσει στα 16ευ και μου το ανέβασαν στα 20 κ κάτι μέσα σε 16 μήνες.

Ευχαριστώ για την απάντηση Ilovemetal θα το δω! Δυστυχώς Wind δεν ξαναγυρίζω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα..

Edited by rwiols

Ευχαριστώ φίλε άρα με την κάρτα 5 ευρώ μπορώ να ανανεώσω και να αρθεί η φραγή;

Ναι με 5 Ευρώ από το http://www.whatsup.gr

Επάνω δεξιά που λέει ανανέωση υπολοίπου

Και μετά κάτω δεξιά που λέει χωρίς Online account .

Δες και εδώ https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp

Αν διαλέξεις 10 ευρώ θα πάρεις και δωρεάν Internet

Edited by Vasileios

Συνολικά μιλάω 2-4 ώρες το μήνα (από αυτό το 70% Cosmote). Τα πακέτα που λέω είναι προς όλους μιας και αυτό ψάχνω πλέον. Συμβόλαιο δεν σκοπεύω πλέον να πληρώσω τίποτα πάνω απο 15eu και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Plus και με αυτό είχα ξεκινήσει στα 16ευ και μου το ανέβασαν στα 20 κ κάτι μέσα σε 16 μήνες.

Ωραία. Αν δεν σου φτάνουν τα 300' λεπτά προς όλους από το What's Up, πηγαίνεις σε Q που έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο, από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ειδάλλως πας what's up και έχεις μπόνους ανανέωσης σε MB, μεταφορά λεπτών ομιλίας και δεδομένων.

Ωραία. Αν δεν σου φτάνουν τα 300' λεπτά προς όλους από το What's Up, πηγαίνεις σε Q που έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο, από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ειδάλλως πας what's up και έχεις μπόνους ανανέωσης σε MB, μεταφορά λεπτών ομιλίας και δεδομένων.

Ερώτηση (γιατί δεν είχα ποτέ κάρτα) τα 600/1200MB πως ακριβώς τα παίρνω; Βάζω 10eu κάρτα, παίρνω τα ΜΒ (δώρο;) και μετά μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 8.80κάτι (ή πόσα μένουν) για να πάρω το πακέτο Combo Call Them All;

Ερώτηση (γιατί δεν είχα ποτέ κάρτα) τα 600/1200MB πως ακριβώς τα παίρνω; Βάζω 10eu κάρτα, παίρνω τα ΜΒ (δώρο;) και μετά μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 8.80κάτι (ή πόσα μένουν) για να πάρω το πακέτο Combo Call Them All;

Ναι,το reload it μέσω της εφαρμογής του what's up η μέσω του site με τον κωδικό που σου έρχεται όταν κάνεις ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω