Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πακέτο των 60 θα το ανανεώσεις μία μέρα πριν λήξη και θα μεταφερθούν όλα για 30 ημέρες ακόμα .

τα 1500 θα λήξουν σε 30 ημέρες

Συγνώμη Vasileios αλλα δεν θα μπορώ με κάποιο τρόπο δηλαδη να ξαναβάλω τα 1500' έτσι; Είναι σίγουρο;

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επειδή φίλος από Κατερίνη ψάχνει για προνομιακό μπορεί να μου πει κάποιος που κάθονται ακριβώς για τον στείλω..

Έβαλα μόλις μία 5αρα ενεργοποίησα πακέτο τράβηξε τα χρήματα αλλά δεν μου έδωσε τα λεπτά από το πακέτο. Έχει θέμα η cosmote η να τους πάρω τηλέφωνο αύριο?

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Έβαλα μόλις μία 5αρα ενεργοποίησα πακέτο τράβηξε τα χρήματα αλλά δεν μου έδωσε τα λεπτά από το πακέτο. Έχει θέμα η cosmote η να τους πάρω τηλέφωνο αύριο?

Πάρε ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών.

Επειδή φίλος από Κατερίνη ψάχνει για προνομιακό μπορεί να μου πει κάποιος που κάθονται ακριβώς για τον στείλω..

Από όσο είπε ένας φίλος στις προηγούμενες σελίδες, έξω από το Tablet Land.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Από όσο είπε ένας φίλος στις προηγούμενες σελίδες, έξω από το Tablet Land.

Δεν είναι εκεί.τον έστειλα

Καλημέρα...

Υπάρχει κάποια περίπτωση η Cosmocarta να δίνει δωρεάν gigabytes κατά την ενεργοποίηση;

πχ ενεργοποίηση απο περίπτερο / Γερμανό / web / paypal ?

έχω καινούργιο νούμερο...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλημέρα...

Υπάρχει κάποια περίπτωση η Cosmocarta να δίνει δωρεάν gigabytes κατά την ενεργοποίηση;

Όχι πάνε σε what's up 2 βήματα είναι.

Καλημέρα...

Το What's Up δίνει,κάνε αλπακ στο 1314.Δωρεαν η αλλαγή γινεται.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το θέμα με τις πρόσφατες αυξήσεις ήρθε στη Βουλή...

http://www.parliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=bbe618ee-a542-428b-ba0f-a7e6012fe052

Το θέμα με τις πρόσφατες αυξήσεις ήρθε στη Βουλή...

http://www.parliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=bbe618ee-a542-428b-ba0f-a7e6012fe052

Λογικά θα προσθέσουν και άλλους φόρους.

Σε φοιτητικό που έχει αυτή τη στιγμή ~1700' προς όλους για τις επόμενες 30 ημέρες, μόλις έλαβα το παρακάτω sms :

MONO ME 1€ EXEIΣ 20' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA ΓIA 2 HMEPEΣ! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΠAKETOY ΣTEIΛE 20 ΣTO 1330

Να υποθέσω πως το ρίξανε στην πλάκα;

Sent from my BLN-L21

Σε φοιτητικό που έχει αυτή τη στιγμή ~1700' προς όλους για τις επόμενες 30 ημέρες, μόλις έλαβα το παρακάτω sms :

Να υποθέσω πως το ρίξανε στην πλάκα;

Sent from my BLN-L21

Σου λένε ας στείλουμε μηνύματα και από όποιον τσιμπησει και τα μαζέψουμε.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μου τηλεφώνησαν σήμερα από το 13888 σε κινητό wind να μου δώσουν δωρεάν sim ειδικής προσφοράς 1500λ πρός όλους +1,5gb internet με 8,5Ε το μήνα στέλνοντας ένα sms και θα μου έρθει από εβδομάδα με courier :blink:

Μου τηλεφώνησαν σήμερα από το 13888 σε κινητό wind να μου δώσουν δωρεάν sim ειδικής προσφοράς 1500λ πρός όλους +1,5gb internet με 8,5Ε το μήνα στέλνοντας ένα sms και θα μου έρθει από εβδομάδα με courier :blink:

Νέα αριθμοδότηση ή φορητότητα;

Γεια στην παρεα!! Εβαλα 5 ευρω χθες και δεν με ηρθε κωδικο reload για mb.Εκτος απο αυτο επειδη ειχα καιρο να βαλω χρηματα μολις εβαλα τα 5 ευρω πηγα να τα μεταφερω σε αλλο αριθμο μεσω της εφαρμογης και μου εστειλε μηνυμα που λεει για να κανεις χρηση της υπηρεσιας easy transfer πρεπει να εχεις κανει 20 ευρω ανανεωσεις.Ισχυει αυτο ξερει κανεις?Οσο για το reload να παρω τηλ?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Γεια στην παρεα!! Εβαλα 5 ευρω χθες και δεν με ηρθε κωδικο reload για mb.Εκτος απο αυτο επειδη ειχα καιρο να βαλω χρηματα μολις εβαλα τα 5 ευρω πηγα να τα μεταφερω σε αλλο αριθμο μεσω της εφαρμογης και μου εστειλε μηνυμα που λεει για να κανεις χρηση της υπηρεσιας easy transfer πρεπει να εχεις κανει 20 ευρω ανανεωσεις.Ισχυει αυτο ξερει κανεις?Οσο για το reload να παρω τηλ?

Για το ριλοαντ ιτ , δεν αρκουν τα 5Ε πλέον. Πρέπει να βάλεις είτε 2 5αρες, (δηλαδη στα καπακια αλλη μια για να μην τον χασεις τον κωδικο) είτε να έβαζες απο την αρχη 10Ε.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Για το 2ο ισχύει,θέλει 20€ τους τελευταίους 4 (νομίζω) μήνες για να κάνεις easytransfer.

Για το ριλοαντ ιτ , δεν αρκουν τα 5Ε πλέον. Πρέπει να βάλεις είτε 2 5αρες, (δηλαδη στα καπακια αλλη μια για να μην τον χασεις τον κωδικο) είτε να έβαζες απο την αρχη 10Ε.

Ευχαριστω φιλε

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Ευχαριστω φιλε

Κάνε το πάρε μοίρασε,εφόσον έβαλες μια 5αρα.Με 2 5αρες μετράει σαν 10αρα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Η κοπέλα ήταν έξω από την tabletland. Πήρα ένα frog και 2 whatsup μετά από 1 βδομάδα διαφορα. Μέσα στον Αύγουστο. Όταν τη ρώτησα πόσο καιρό θα βρίσκεται εδώ , μου είπε μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Τώρα πιθανόν να είναι κάποιες συγκεκριμένες ώρες, και όχι όλη τη μέρα!

Πήγε πρωί ή απόγευμα? Καλύτερα να ρωτήσει τα παιδιά μέσα στο μαγαζί. Μια κοπελίτσα είναι , δεν πιστεύω να κάθεται όλη μέρα όρθια!

Εκτός και αν τελικά πούλησε αρκετές και τελείωσε . Σε κάθε περίπτωση αν μάθει κάτι ο φίλος σου, ενημέρωσε μας .

Καλησπέρα στην παρέα.

Σε παλαιό καρτοκινητό (Κοσμοκάρτα) με την προσφορά σε κάθε ανανέωση 450 λεπτά χρόνο ομιλίας,

γνωρίζει κάποιος να απαντήσει ποιο πακέτο ομιλίας (ή ομιλίας και internet) είναι συμβατό χωρίς να χαθεί το

προνόμιο των 450 λεπτών με κάθε ανανέωση;

Ευχαριστώ.

Εγω έβαλα 2 Σεπτέμβρη και μου έδωσε κανονικά κωδικό

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή για να καταλάβω. Αν βάλω 5€ από pay pal και μετά μετά πάλι 5€ από pay pal θα έχει δύο κωδικούς reload it? Δηλαδή 1.200mb x2?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk