Nikolas14 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 ευχαριστώ φίλε. αυτό το δώρο 600Μβ σε φίλο είναι σε cosmoκάρτα ή σε μόνο σε wu..??? η προσφορά υπάρχει πιθανότητα να κοπεί κάποια στιγμή υποθέτω. Whats Up,το συγκεκριμενο ειναι θεσμος οπως το reload it.Ειναι μονιμη πρσφορα και προσφατα αλλαξε η διαρκεια της απο 3 μερες σε ενα μηνα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλυτερα πρωτα να ρωτησετε την ιστοσελιδα, οσοι συμφωνειτε. Προσωπικα και να εψαχνα καποιον για ανταλλαγη δεν θα εκανα τον αριθμο μου πασπαρτου ουτε με pm. Εγω προσωπικα θα τον εδινα. Μου εχει στειλει λεπτα μελος και τον ευχαριστω.Οποιος θελει ας συμμετεχει αλλα αριθμοι μονο με pm.Μονο συζητηση αν ανοιξει θεμα ανταλλαγων. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί τέτοιο θέμα να ανοιχτεί. Εκτός αν ενδιαφέρει πολλά άτομα και συμφωνούν με αυτο!! Πόσοι είναι αυτοί που θα δίνουν/μοιράζουν στο φόρουμ τον αριθμό του κινητού τους (είπε με προσωπικό μήνυμα είτε στο θεμα που θα ανοιχτει) για να κάνουν ανταλλαγή με άλλους χρήστες mb κτλ; Θα είναι 2-3-4 άτομα; Παραπάνω δεν νομίζω. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. Θεωρω οτι ειναι χρησιμο ενα τετοιο θεμα.Να γινει ενα πρωτο post πως μπορεις να μοιρασεις λεπτα/sms/mb και πως γινονται ολα αυτα.Απο εκει και περα να λεει ο καθενας αν θελει να δωσει και τι μπορει.Οποιος θελει στελνει pm στο μελος που ποσταρε οτι δινω λεπτα/sms/mb.Φυσικα οποιος θελει συμμετεχει. Κατι τετοιο να γινει,πιστευω πως θα μαζεψει κοσμο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Πάντως χαμός γίνεται μετά το προνομιακό whatsup έβγαλε το f2g gigafull 10€ 15GB για 30 ημέρες. Ο ανταγωνισμός θα μας φέρει τα απεριόριστα των ευρωπαιων συντομότερα από ότι πίστευα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλησπερα,εχω ενα whats up για πεταμα,εχω να βαλω καρτα απ΄τα χριστουγεννα,αλλα δε μου εκαναν φραγη οπως ελεγαν απο σημερα,πριν ηταν συμβολαιο και το ειχα αλλαξει,λετε ακομα να ελπιζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Πάντως χαμός γίνεται μετά το προνομιακό whatsup έβγαλε το f2g gigafull 10€ 15GB για 30 ημέρες. Ο ανταγωνισμός θα μας φέρει τα απεριόριστα των ευρωπαιων συντομότερα από ότι πίστευα. Οτι να ναι. Καλησπερα,εχω ενα whats up για πεταμα,εχω να βαλω καρτα απ΄τα χριστουγεννα,αλλα δε μου εκαναν φραγη οπως ελεγαν απο σημερα,πριν ηταν συμβολαιο και το ειχα αλλαξει,λετε ακομα να ελπιζουν? Τι να ελπιζουν; τους νοιαζει πως εσυ δε βαζεις μοναδες; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλησπερα,εχω ενα whats up για πεταμα,εχω να βαλω καρτα απ΄τα χριστουγεννα,αλλα δε μου εκαναν φραγη οπως ελεγαν απο σημερα,πριν ηταν συμβολαιο και το ειχα αλλαξει,λετε ακομα να ελπιζουν?Αν είναι να γίνει σήμερα η φραγή λογικά θα γίνεται τώρα στις 12:00 το βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Οτι να ναι. Τι να ελπιζουν; τους νοιαζει πως εσυ δε βαζεις μοναδες; Αστειευομαι φιλε,φυσικα και τους νοιαζει,γιαυτο και στελνουν προσφορες και περνουν τηλεφωνα,αλλιως θα πουλαγανε ζαντολαστιχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Αστειευομαι φιλε,φυσικα και τους νοιαζει,γιαυτο και στελνουν προσφορες και περνουν τηλεφωνα,αλλιως θα πουλαγανε ζαντολαστιχα Ολα αυτα που στελνουν, δεν ειναι τιποτα αλλο περα απο ενα αυτοματοποιημενο συστημα, το συστημα αυτο ειναι προγραμματισμενο, σου λεει στους ταδε μηνες στελνουμε αυτο, στον αλλο αυτο. Δε κοιτανε απολυτος τπτ και ουτε τηλεφωνα περνουν. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Οτι να ναι. Καθόλου οτι να είναι. Ηδη μεταφέρεται από το ειδικό f2g στο προνομιακό whatsup οπότε η κόντρα μεγαλώνει. ΕΤΣΙ έδωσε η f2g αυτό το πακέτο που είναι πολύ ανταγωνιστικό και αν το διατηρήσει έπεται και συνέχεια από το whatsup. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα να ωριμάσει το πράγμα και να δώσουν πακέτα ευρωπαϊκά με ανθρώπινες τιμές και παροχές. Μονο καλό για εμάς είναι. + Ο ανταγωνισμός πάντα είναι καλός για τον τελικό χρήστη που τόσα χρόνια τα πληρώνουμε όλα πανάκριβα. Τους βοηθήσαμε να χτίσουν τα δίκτυα τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσουμε και να βγάζουν και κέρδος ικανοποιητικό οι εταιρείες. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα αυτα που στελνουν, δεν ειναι τιποτα αλλο περα απο ενα αυτοματοποιημενο συστημα, το συστημα αυτο ειναι προγραμματισμενο, σου λεει στους ταδε μηνες στελνουμε αυτο, στον αλλο αυτο. Δε κοιτανε απολυτος τπτ και ουτε τηλεφωνα περνουν. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Οι καμπάνιες βαράνε ποιο δυνατά πλέον. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καθόλου οτι να είναι. Ηδη μεταφέρεται από το ειδικό f2g στο προνομιακό whatsup οπότε η κόντρα μεγαλώνει. ΕΤΣΙ έδωσε η f2g αυτό το πακέτο που είναι πολύ ανταγωνιστικό και αν το διατηρήσει έπεται και συνέχεια από το whatsup. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα να ωριμάσει το πράγμα και να δώσουν πακέτα ευρωπαϊκά με ανθρώπινες τιμές και παροχές. Μονο καλό για εμάς είναι. + Ο ανταγωνισμός πάντα είναι καλός για τον τελικό χρήστη που τόσα χρόνια τα πληρώνουμε όλα πανάκριβα. Τους βοηθήσαμε να χτίσουν τα δίκτυα τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσουμε και να βγάζουν και κέρδος ικανοποιητικό οι εταιρείες. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι έτσι ακριβώς. Οι καμπάνιες βαράνε ποιο δυνατά πλέον. Ποιος σοβαρος ασχοληθεικε με το ανυπαρκτο προνομιακο της Wind; 25 ημερες διαρκεια, 8,5 ευρω καια αισχος σημα. Σιγα το πακετο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ποιος σοβαρος ασχοληθεικε με το ανυπαρκτο προνομιακο της Wind; 25 ημερες διαρκεια, 8,5 ευρω καια αισχος σημα. Σιγα το πακετο. αυτό είχα μέχρι τώρα το ειδικό f2g που μου αντικατέστησε το συμβόλαιο cosmote που πλήρωνα 10 φορές ποιο ακριβά τον μήνα για τα ίδια πράγματα. Τώρα πήρα φυσικά και ένα προνομιακό whatsup το οποίο γίνεται το βασικό μου. Φυσικά θα κρατήσω ενεργό και το f2g (με μια ενεργοποίησή του ειδικού ανά 3μηνο) μην γίνει καμία στραβή και η cosmote μετά από κανένα 4μηνο το δήθεν για πάντα μας το κόψει και μας κάνει κιμά τα μούτρα. Όποιο και αν δώσει τώρα φθηνότερα δεδομένα είμαι καλυμμένος. Τρώω πολλά GB και ένα 30gb πακέτο με 20ευρω παίζει πάντα μαζί από wind μου οπότε αν αρχίσουν να δίνουν με 20€ 30gb μέσω καρτοκινητου με μια sim θα κάνω την δουλειά μου έχοντας περισσότερες επιλογές σε συσκευές σε σχέση με τις dual sim που απαιτούνται τώρα για να κάνω την δουλειά μου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ποιος σοβαρος ασχοληθεικε με το ανυπαρκτο προνομιακο της Wind; 25 ημερες διαρκεια, 8,5 ευρω καια αισχος σημα. Σιγα το πακετο. Για το σημα ασχολιαστο...παντως εχει δικαιο ο cmvr.Τωρα το Whats Up θα παρει κοσμο,ειδικα οσους εχουν το f2g με τα 1500'.Μαζεψε πολυ κοσμο λογω τιμης και χωρια απ αυτο για κλησεις μια χαρα ειναι.Για ιντερνετ ειναι το θεμα,ειδικα σε μερη που εχουν μεινει με παλιο 3G. Το Whats Up θα μαζεψει οσους εφυγαν αλλου και θα σαρωσει.Πλεον ολοι θα εχουν whats up ειτε ως κυριο νουμερο ειτε ως 2ο.Οπως το 2009. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Για το σημα ασχολιαστο...παντως εχει δικαιο ο cmvr.Τωρα το Whats Up θα παρει κοσμο,ειδικα οσους εχουν το f2g με τα 1500'.Μαζεψε πολυ κοσμο λογω τιμης και χωρια απ αυτο για κλησεις μια χαρα ειναι.Για ιντερνετ ειναι το θεμα,ειδικα σε μερη που εχουν μεινει με παλιο 3G. Το Whats Up θα μαζεψει οσους εφυγαν αλλου και θα σαρωσει.Πλεον ολοι θα εχουν whats up ειτε ως κυριο νουμερο ειτε ως 2ο.Οπως το 2009. Και εμεις με φοιτητικο θα σαρωνουμε ακομα πιο πολυ χαχα Για μενα υπερεχει στο αθροισμα δωρεαν λεπτων παλι το CU φοιτητικο. Εχω μαζεψει κοντα 12.000 λεπτα προς CU . Αλλα οι περισσοτεροι ειχαν, εχουν και θα εχουν κοσμοτε. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Και εμεις με φοιτητικο θα σαρωνουμε ακομα πιο πολυ χαχα Για μενα υπερεχει στο αθροισμα δωρεαν λεπτων παλι το CU φοιτητικο. Εχω μαζεψει κοντα 12.000 λεπτα προς CU . Αλλα οι περισσοτεροι ειχαν, εχουν και θα εχουν κοσμοτε. Αυτό με το μάζεμα εμένα δεν μου πολύ αρέσει γιατί μια φορά στο frog είχα μαζέψει 10gb ξέχασα να το ανανεώσω για λίγες ώρες και τα έχασα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Αυτό με το μάζεμα εμένα δεν μου πολύ αρέσει γιατί μια φορά στο frog είχα μαζέψει 10gb ξέχασα να το ανανεώσω για λίγες ώρες και τα έχασα. Οχι δεν καταλαβες...αυτα αθροιζονται χωρις προϋποθεση ανανεωσης τον προηγουμενο μηνα και εννοειται οτι δεν χανονται. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Οχι δεν καταλαβες...αυτα αθροιζονται χωρις προϋποθεση ανανεωσης τον προηγουμενο μηνα και εννοειται οτι δεν χανονται. Α σωστά έχεις φοιτητικό για πραγματικούς φοιτητές όχι το προνομιακό. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Α σωστά έχεις φοιτητικό για πραγματικούς φοιτητές όχι το προνομιακό. Οπου , παρά τις αλλαγες προς το καλυτερο της κοσμοτε, εδω αθροιζονται μονο τα δωρεαν μεγκαμπαητ και οχι τα δωρεαν λεπτα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Και εμεις με φοιτητικο θα σαρωνουμε ακομα πιο πολυ χαχα Για μενα υπερεχει στο αθροισμα δωρεαν λεπτων παλι το CU φοιτητικο. Εχω μαζεψει κοντα 12.000 λεπτα προς CU . Αλλα οι περισσοτεροι ειχαν, εχουν και θα εχουν κοσμοτε. Ακριβως,οι δικοι μου εχουν 7.000 λεπτα προς cu.Δευτερον,επειδη βλεπω οτι εισαι Γιαννενα,στα βορεια και ειδικα σε Μακεδονια-Θρακη ειναι αιωνες μπροστα η κοσμοτε σε καλυψη.Οι αλλες 2,δεν την φτανουν καν σε 3G/4G.Εδω εξω απο την Ξανθη,πανω απο τη Παλια πολη εχει κατι μοναστηρια.Ειχα βαλει χαρτες για να βγουμε απο τους χωματοδρομους στο δρομο Ξανθης-Σταυρουπολης.Και ειχα μονο Gprs,το οποιο δεν υπηρχε σε καποια σημεια πανω στο δρομο.Οσο βγαινεις στα χωρια και ειδικα στα πιο ορεινα μονο κοσμοτε αν θελεις 3G/4G. Οσο πιο παραλιακα και σε χωρια γυρω απο κωμοπολεις και πολεις ολες καλες ειναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπου , παρά τις αλλαγες προς το καλυτερο της κοσμοτε, εδω αθροιζονται μονο τα δωρεαν μεγκαμπαητ και οχι τα δωρεαν λεπτα. Εδώ νομνίζω ότι κάνεις λάθος......πλέον στο φοιτητικό εάν αναναιώσης πριν την λήξη του πακέτου με νέο πακέτο(έστω και διαφορετικό) π.χ είχα με 4,06 ευρώ τα 1000 λεπτά και 200ΜΒ και αναναίωσα πριν λήξη με το πακετάκι των 7,06 ευρώ με 1200 λεπτά 1200 μηνύματα και 600ΜΒ και προστέθηκαν εκτός των ΜΒ και τα λεπτά για 30 μέρες κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Υπάρχει κάποιο λεκτικό να στείλω, για να δω αν έχω κάποια ειδική προσφορά στον wu αριθμό μου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Έχω φοιτητικό whats up. 1 Σεπτέμβρη μου δίνει 600 προς whats up και 600 mb με ημερομηνία λήξης στις 3/10 12:00 Κάνω ανανέωση 10€. Παίρνω το τώρα data, κάνω το reload it και στο τέλος ενεργοποοω το φοιτητικό πακέτο με τα 8 € που σου δίνει 1gb. Το 1gb μου το άθροισε μαζί με τα 600mb δώρο με κοινή ημερομηνία στις 3/10 12:00 (δεν κράτησε την ημερομηνία αγοράς του πακέτου αλλά των δωρεάν mb) και τα mb του relod it μου τα άφησε τελευταία.. Τους πήρε τηλέφωνο και μου είπαν ότι το θέμα μου μεταβιβάστηκε στο τεχνικό τμήμα και θα με ειδοποιήσουν Θα κάνουν τίποτα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Γνωρίζει κανείς να μου πει αν τα mb που είναι δώρο με την online ανανέωση στο what's up είναι για 4g ή μόνο 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Γνωρίζει κανείς να μου πει αν τα mb που είναι δώρο με την online ανανέωση στο what's up είναι για 4g ή μόνο 3g; Αν εννοείς το Reload it, είναι κανονικά για 4G. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Αν εννοείς το Reload it, είναι κανονικά για 4G.Ναι αυτό εννοώ. Περίεργο. Σε μέρη που είχα πάντα 4g τώρα έχω H+. Θα το παρακολουθήσω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Εδώ νομνίζω ότι κάνεις λάθος......πλέον στο φοιτητικό εάν αναναιώσης πριν την λήξη του πακέτου με νέο πακέτο(έστω και διαφορετικό) π.χ είχα με 4,06 ευρώ τα 1000 λεπτά και 200ΜΒ και αναναίωσα πριν λήξη με το πακετάκι των 7,06 ευρώ με 1200 λεπτά 1200 μηνύματα και 600ΜΒ και προστέθηκαν εκτός των ΜΒ και τα λεπτά για 30 μέρες κανονικά. Ευχαριστώ για το ότι αναφέρεις πως αθροιζονται τα πάντα από δύο διαφορετικά πακέτα των φοιτητικών.. Αλλά εγώ μίλησα για τα δωρεάν λεπτά και μεγκαμπαητ που μπαίνουν κάθε μήνα. Ε τα λεπτά πάλι δεν αθροιζονται. @Νικόλας, φίλε έχεις δίκιο. Σήμερα είμαι στην Κέρκυρα και το παράδοξο είναι πως μέσα στην Κέρκυρα σέρνεται το κιου μου, ενώ τώρα που βρίσκομαι βορειοδυτικά, τα πάει καλά. Μέσα στην πόλη έπιανε με το ζόρι 2G, και τώρα 3G πιάνει καλά. Το ίδιο ισχύει και για κοσμοτε πάνω κάτω. Edited September 2, 2017 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης του φοιτητικου πακετου με καποιο sms και οχι μεσω της εφαρμογης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts