Nikolas14 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Μπορείς στην εφαρμογή του what's up να φορτώσεις και άλλους αριθμούς, όπως γίνεται στο mycosmote? Οχι,θελει αποσυνδεση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Να σε καλά Πάνο. Δεν ήξερα πως γίνεται και σε κλασσικά κινητά το πάρε μοίρασε, μέσω του m.whatsup.gr + επιβεβαίωση αριθμού μέσω sms. Ίσχυε πάντα αυτό; Πάντως χρησιμοποίησα το πάρε μοίρασε συγγενικού προσώπου που έχει απλό κινητό και με μια επιβεβαίωση έγινε! Δε θυμάμαι αν γινόταν πάντα, πάντως σου δίνει ένα προσωρινό κωδικό για 5 λεπτά, με εισερχόμενο sms στο κινητό που προορίζονται τα λεπτά/MB, ώστε να το βάλεις στο σάιτ, πριν προχωρήσεις στη χρήση της εκάστοτε υπηρεσίας. Φαντάζομαι είδες πώς γίνεται. Πανεύκολο, σε 5-10 λεπτά τα έχεις περάσει όλα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Μια γρήγορη βοήθεια παρακαλώ: Θέλω να μετατρέψω ένα cosmokarta σε what's up. Τα χρήματα και τα MB που είχε ήδη μέσα χάνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Όχι μεταφέρονται Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Μια γρήγορη βοήθεια παρακαλώ: Θέλω να μετατρέψω ένα cosmokarta σε what's up. Τα χρήματα και τα MB που είχε ήδη μέσα χάνονται? Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις κοίταξε τις τελευταίες 4 5 σελίδες να την εκμεταλλευτεις πλήρως. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Δε θυμάμαι αν γινόταν πάντα, πάντως σου δίνει ένα προσωρινό κωδικό για 5 λεπτά, με εισερχόμενο sms στο κινητό που προορίζονται τα λεπτά/MB, ώστε να το βάλεις στο σάιτ, πριν προχωρήσεις στη χρήση της εκάστοτε υπηρεσίας. Φαντάζομαι είδες πώς γίνεται. Πανεύκολο, σε 5-10 λεπτά τα έχεις περάσει όλα. :) Ναι ήταν πανεύκολο και πλέον βρήκα άλλη μια πηγή MB! :D Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις κοίταξε τις τελευταίες 4 5 σελίδες να την εκμεταλλευτεις πλήρως. Τις διάβασα γι' αυτό αποφάσισα αλλαγή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Να σε καλά Πάνο. Δεν ήξερα πως γίνεται και σε κλασσικά κινητά το πάρε μοίρασε, μέσω του m.whatsup.gr + επιβεβαίωση αριθμού μέσω sms. Ίσχυε πάντα αυτό; Πάντως χρησιμοποίησα το πάρε μοίρασε συγγενικού προσώπου που έχει απλό κινητό και με μια επιβεβαίωση έγινε! που ακριβως γινεται,γιατι μπερδευτηκα. Αν μπω απο υπολογιστη ή κινητο πως μπορω να χρησιμοποιησω το παρε μοιρασε του αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 που ακριβως γινεται,γιατι μπερδευτηκα. Αν μπω απο υπολογιστη ή κινητο πως μπορω να χρησιμοποιησω το παρε μοιρασε του αλλου? Εγώ μπήκα από το κινητό μου στο m.whatsup.gr, πήγα στο πάρε μοίρασε, πάτησα να μοιράσω, μου ζήτησε κινητό και μετά έβαλα το sms επιβεβαίωσης και έστειλα σε 3 νούμερα, το πάρε μοίρασε από απλό κινητό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Πολύ καλό αυτό δεν το ήξερα. Εγώ πάντα έβαζα την κάρτα sim σε άλλο κινητό αφής και μέσω της εφαρμογής έστελνα τα mb. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Ακόμα και για απλό κινητό, που συνήθως έχουν οι μανάδες-πατεράδες, γίνονται όλα μέσω του mobile site μέσω άλλου κινητού, ή ακόμα κι απ' τον υπολογιστή. Από υπολογιστή το δοκίμασες και γίνεται;:rolleyes: Γιατί δεν έχεις πρόσβαση στο mobile site (χωρίς να αλλάξεις το id του browser) σε πάει κατευθείαν στο κανονικό site, όπου εκεί φυσικά δε μπορείς να τα κάνεις πάρε-μοίρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Στο m.whatsup.gr το είδα τελικά,στον υπολογιστή γίνεται αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από what's up που έλεγε ότι με ανανέωση των 200' + 100 ΜΒ, μεταφέρονται όλα τα υπόλοιπα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Από υπολογιστή το δοκίμασες και γίνεται;:rolleyes: Γιατί δεν έχεις πρόσβαση στο mobile site (χωρίς να αλλάξεις το id του browser) σε πάει κατευθείαν στο κανονικό site, όπου εκεί φυσικά δε μπορείς να τα κάνεις πάρε-μοίρασε. Βασικά έχεις δίκιο. Δε γίνεται φάτσα φόρα από την κεντρική σελίδα του What's Up, για το λόγο ότι από υπολογιστή σε βάζει στο desktop site, κι όχι στο mobile, όπως σωστά επισημαίνεις. Μπορείς να το κάνεις όμως αν πας εδώ: http://whatsup.cosmotemyview.gr/dataoffer/ Και γενικά, αν κάνεις copy+paste τα URL από τον browser του κινητού σου, όταν μπαίνεις από το mobile site, μπορείς να τα βάλεις σε μία λίστα και να τα χρησιμοποιήσεις και στον υπολογιστή. Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Αυτό το "πάρε μοίρασε" πόσα giga δίνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Αυτό το "πάρε μοίρασε" πόσα giga δίνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσες φορές το έκανες ρε θηρίο? Με 800 ευρώ κάρτες δηλαδή με 160 5αρες βγαίνει 48gb. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Πόσες φορές το έκανες ρε θηρίο? Με 800 ευρώ κάρτες δηλαδή με 160 5αρες βγαίνει 48gb. Send From Note 3 With S8 Port RomΠιο πόσες φορές το έκανα; Ούτε καν το έχω δουλέψει ποτέ μου το "πάρε μοίρασε." Όλα αυτά τα γκιγκα είναι από αγορασμένα πακέτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Ξέρει κανεις αν γίνεται το what's up η το frog να το κανεις sharing τα date ?ας πούμε δηλαδή ότι έχει 4 giga ιντερνετ .να έχω στον ίδιο αριθμό μια δεύτερη σιμ ώστε να την έχω στο ταμπλετ για να έχω ιντερνετ εκεί Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Ξέρει κανεις αν γίνεται το what's up η το frog να το κανεις sharing τα date ?ας πούμε δηλαδή ότι έχει 4 giga ιντερνετ .να έχω στον ίδιο αριθμό μια δεύτερη σιμ ώστε να την έχω στο ταμπλετ για να έχω ιντερνετ εκεί Sent from my iPhone using TapatalkΔύο κάρτες σιμ με τον ίδιο αριθμό γίνεται, απλά για να δουλεύει η μία σιμ πρέπει να είναι κλειστή η άλλη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Αυτό το "πάρε μοίρασε" πόσα giga δίνει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως έχεις τόσα πολλά mb;;;;;;; πόσα λεφτά έχεις δώσει γι αυτά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Πως έχεις τόσα πολλά mb;;;;;;; πόσα λεφτά έχεις δώσει γι αυτά;;;;Βάζω μια δεκάρα το μήνα. Και αν δεν είχε κόψει τις παροχές με κάποια επιπλέον mb θα ήταν περισσότερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Πιο πόσες φορές το έκανα; Ούτε καν το έχω δουλέψει ποτέ μου το "πάρε μοίρασε." Όλα αυτά τα γκιγκα είναι από αγορασμένα πακέτα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νόμιζα ήταν από αυτό. Απο το πάρε μοίρασε με 10 5αρες πχ θα πάρεις 3gb δωρεάν. Για τα 48gb που έχεις θα έχεις δώσει αρκετα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Γιατί μεταφέρονται στον άλλο μήνα λογικά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Δεν είναι και τόσο δύσκολο να μαζέψεις τόσα πολλά GB. Αν βάζεις ανελλιπώς κάθε μήνα ένα πακέτο των 6€ για πολύ καιρό, και ειδικά κατά καιρούς που είχε κάποιες προσφορές με παραπάνω από 600 MB (π.χ. Μάιο-Ιούνιο που έδινε 1200 MB με 6€), μαζεύονται. Εγώ είχα καμία 15ριά GB μέχρι το Μάρτιο αλλά κάποια στιγμή ξέχασα να ανανεώσω και έληξαν (ένα εγκεφαλικό το έπαθα ομολογώ :p ). Έκτοτε έβαλα μπόλικα πακέτα, ιδίως αυτά με 1200MB με 6€, και πλέον έγιναν κοντά στα 27 GB. Τώρα μάλιστα που υπάρχει το κόλπο με το πάρε μοίρασε και το reload it, μπορείς εύκολα να κρατήσεις αυτά που μάζευες και να καταναλώνεις μόνο από πάρε μοίρασε και reload it. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Βάζω μια δεκάρα το μήνα. Και αν δεν είχε κόψει τις παροχές με κάποια επιπλέον mb θα ήταν περισσότερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α οκ... Παίρνεις τα mb του reload it κάθε μήνα και λογικά αγοράζεις μετά και κάποιο πακέτο. Και τον άλλο μήνα κάνεις πάλι το ίδιο και μεταφέρονται και μαζεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts