oxxy Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ώπα! Μόλις το δοκίμασα και δεν γίνεται. Έχουν δίκιο τα παιδιά που το είπαν. Εδώ και περίπου 4 μήνες δεν γίνεται δεν ξέρω για ποιο λόγο έκανε αυτή την πατάτα η cosmote στο frog και μόνο εγώ για να λέω την αλήθεια χαλάστηκα γιατί με βόλευε Κανονικοτατα τα δειχνει,τα πακετα εμφανιζονται βαση χρηματικου υπολοιπου,οποτε αν εχεις π.χ. κατω απο 3 ευρω,λογικο να εμφανιζει μονο αυτο. Το μονο που λειπει και δεν μπορεις να ενεργοποιησεις στο φρογκ μεσα απο την εφαρμογη ειναι τα πακετα του 1 ευρω προς φρογκ Και το GIGA Day 1GB ME 1€ το GIGA weekend 3GB με 2€ Λείπουν Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Αυτή η καινούργια εφαρμογή του What s up λειτουργεί και στο εξωτερικό; Αφού δεν επιβεβαιώνει τον αριθμό μέσω μηνύματος λογικά δε χρεώνει; Εννοώ ότι μέσω WiFi μπορεί να λειτουργήσει ή αναγκαστικά πρέπει να χρησιμοποιούμε την εφαρμογή My Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 κι ομως στελνει μηνυματα στο 1256 απ'οτι ειδα. Αλλα δεν καταλαβα κατω απο ποιες συνθηκες,τι προσπαθει να ελεγξει δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) κι ομως στελνει μηνυματα στο 1256 απ'οτι ειδα. Αλλα δεν καταλαβα κατω απο ποιες συνθηκες,τι προσπαθει να ελεγξει δηλαδη. Και το my cosmote το ίδιο κάνει και σαν απάντηση στέλνει στο τηλέφωνο ένα κρυφό μήνυμα του τύπου π. χ zygf1a και αυτό από το 1256 Πάντως εμένα αυτόματο login δεν κάνει με τίποτα σήμερα στο my cosmote κάρτα sim θέση 1 δεδομένα cosmote επιλογή κυριας κάρτας cosmote Μόνο με τους κωδικούς κάνει κανονικά κάρτα FROG Edited April 8, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 δεν αποκλειεται το μηνυμα που ειδα να ηταν απο το mycosmote, αν και τοσο καιρο που το εχω δεν εβλεπα να το στελνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef123 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) παιδια καλησπερα ...η μητερα μου εχει ενα χρονο συμβολαιο τωρα με την κοσμοτε επαγγελματικο ...μηπως ξερει κανεις ποσο θα ειναι η επιδοτηση; Edited April 8, 2017 by stef123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Ρώτα στο θέμα για τα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Οσοι θελουν τα 3GB για το πασχα η Cosmote γινεται μεσω αποστολης sms στο 1330.Το ειδα στο facebook page της Whats up Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Και το my cosmote το ίδιο κάνει και σαν απάντηση στέλνει στο τηλέφωνο ένα κρυφό μήνυμα του τύπου π. χ zygf1a και αυτό από το 1256 Πάντως εμένα αυτόματο login δεν κάνει με τίποτα σήμερα στο my cosmote κάρτα sim θέση 1 δεδομένα cosmote επιλογή κυριας κάρτας cosmote Μόνο με τους κωδικούς κάνει κανονικά κάρτα FROG Στο my Cosmote αν συνδεθείς με κωδικούς δε στέλνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Στο my Cosmote αν συνδεθείς με κωδικούς δε στέλνει. Είδες να λέω πουθενά ότι τους κωδικούς τους στέλνει όταν κάνεις login με κωδικούς άλλο το θέμα που απαντάω επάνω και άλλο το θέμα που δεν μου έκανε login χτες για κάποιο λόγο με δεδομένα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Είδες να λέω πουθενά ότι τους κωδικούς τους στέλνει όταν κάνεις login με κωδικούς άλλο το θέμα που απαντάω επάνω και άλλο το θέμα που δεν μου έκανε login χτες για κάποιο λόγο με δεδομένα Είδες κάπου να μου λες με τι προσπαθείς να κάνεις Login; Τεσπα... Τελικά ξέρει κανένας αν η καινούρια εφαρμογή χρεώνει για ανανέωση στο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Γίνεται με κάποιον τρόπο να κατεβάσω την εφαρμογή του What's up στο κινητό μου (εγώ είμαι με συμβόλαιο Cosmote) και να τη χρησιμοποιώ για να βλέπω το υπόλοιπο χρόνου ή υπόλοιπο από προσφορές για το κινητό της μάνας μου και να την ενημερώνω πόσο έχει ακόμα; Όταν το προσπάθησα, μου έστειλε αυτόματα έναν κωδικό με sms και καπάκι μου έβγαλε πως δεν είμαι συνδρομητής What's up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Βάλε την κάρτα της μητέρας σου, ενεργοποίησε την εφαρμογή και άλλαξε ξανά μετά. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Γίνεται με κάποιον τρόπο να κατεβάσω την εφαρμογή του What's up στο κινητό μου (εγώ είμαι με συμβόλαιο Cosmote) και να τη χρησιμοποιώ για να βλέπω το υπόλοιπο χρόνου ή υπόλοιπο από προσφορές για το κινητό της μάνας μου και να την ενημερώνω πόσο έχει ακόμα; Όταν το προσπάθησα, μου έστειλε αυτόματα έναν κωδικό με sms και καπάκι μου έβγαλε πως δεν είμαι συνδρομητής What's up. Δεν νομίζω ότι γίνεται. Εδώ πρέπει να την έχεις στην SIM 1 μόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή η εταιρία γιατί έχει τις πιο μάπα εφαρμογές. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Γίνεται με κάποιον τρόπο να κατεβάσω την εφαρμογή του What's up στο κινητό μου (εγώ είμαι με συμβόλαιο Cosmote) και να τη χρησιμοποιώ για να βλέπω το υπόλοιπο χρόνου ή υπόλοιπο από προσφορές για το κινητό της μάνας μου και να την ενημερώνω πόσο έχει ακόμα; Όταν το προσπάθησα, μου έστειλε αυτόματα έναν κωδικό με sms και καπάκι μου έβγαλε πως δεν είμαι συνδρομητής What's up. Γινεται με την εφαρμογη mycosmote. Πρεπει να κανεις εγγραφη με τα στοιχεια της μητερας σου στο cosmote.gr και μετα να μπαινεις στην εφαρμογη με τους κωδικους που θα φτιαξεις. Ειναι λιγο μπελας γιατι κολλαει η διαδικασια εγγραφης πολλες φορες. Πρεπει να βαλεις τα στοιχεια της (αδτ,αφμ κλπ) οπως εχουν δηλωθει στην κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Γίνεται με κάποιον τρόπο να κατεβάσω την εφαρμογή του What's up στο κινητό μου (εγώ είμαι με συμβόλαιο Cosmote) και να τη χρησιμοποιώ για να βλέπω το υπόλοιπο χρόνου ή υπόλοιπο από προσφορές για το κινητό της μάνας μου και να την ενημερώνω πόσο έχει ακόμα; Όταν το προσπάθησα, μου έστειλε αυτόματα έναν κωδικό με sms και καπάκι μου έβγαλε πως δεν είμαι συνδρομητής What's up. Βάλε σε flight mode το κινητό σου και με Wi-Fi άνοιξε την εφαρμογή του what's up. Θα σου ζητήσει να βάλεις νούμερο, βάλε της μητέρας σου και πέρνα τον κωδικό που θα έρθει με sms. Λογικά θα είσαι κομπλέ αρκεί να μην γίνει σύνδεση αλλού με το ίδιο νούμερο αλλιώς θα σε αποσυνδεσει. Υ.Γ. Αν την έχεις εγκατεστημένη σβήστη και πέρνα την πάλι και μετά κάνε τη διαδικασία. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Πριν λίγο έβαλαν στο FROG την προσφορά με τα 3GB ΔΩΡΟ τι έβαλαν δηλαδή ένα νέο τρόπο αντί να στείλεις μήνυμα όπως ξέρουμε εδώ και 2 μέρες την λέξη Πάσχα.. Pasxa καλείς το 1330 και πατάς το 7 το λέει και στην αρχή όταν καλείς το 1330 λογικά είναι για όλα τα καρτοκινητα της και αυτός ο τρόπος edit 1330 στο FROG και το 7 1330 στο WHAT'S UP*και το 9 Edited April 9, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Γίνεται με κάποιον τρόπο να κατεβάσω την εφαρμογή του What's up στο κινητό μου (εγώ είμαι με συμβόλαιο Cosmote) και να τη χρησιμοποιώ για να βλέπω το υπόλοιπο χρόνου ή υπόλοιπο από προσφορές για το κινητό της μάνας μου και να την ενημερώνω πόσο έχει ακόμα; Όταν το προσπάθησα, μου έστειλε αυτόματα έναν κωδικό με sms και καπάκι μου έβγαλε πως δεν είμαι συνδρομητής What's up. Γίνεται. Κατεβάζεις την εφαρμογή WU στο κινητό σου στην συνέχεια συνδέεται στο internet με wifi βάζεις το κινητό της μάνας σου και μετά τον κωδικό επιβεβαιωσης και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εδω και 1 ωρα + βγαζεις κλησεις πολυ δυσκολα απο WhatsUp. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Πριν λίγο έβαλαν στο FROG την προσφορά με τα 3GB ΔΩΡΟ τι έβαλαν δηλαδή ένα νέο τρόπο αντί να στείλεις μήνυμα όπως ξέρουμε εδώ και 2 μέρες την λέξη Πάσχα.. Pasxa καλείς το 1330 και πατάς το 7 το λέει και στην αρχή όταν καλείς το 1330 λογικά είναι για όλα τα καρτοκινητα της και αυτός ο τρόπος edit 1330 στο FROG και το 7 1330 στο WHAT'S UP*και το 9 Εστειλα απο cosmokarta sms στο 1330 το 17317 αλλά μου λεει οτι δεν είναι διαθέσιμο στο δικό μου πακέτο,υπάρχει κατι αντίστοιχο για να πάρω 2Gb με 4 ευρώ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 υπαρχει τετοιο πακετο? το sms που εστειλες που το διαβασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εστειλα απο cosmokarta sms στο 1330 το 17317 αλλά μου λεει οτι δεν είναι διαθέσιμο στο δικό μου πακέτο,υπάρχει κατι αντίστοιχο για να πάρω 2Gb με 4 ευρώ? Τα 3 γιγα ειναι πασχαλινο δωρο της κοσμοτε, το 4 ή 2 γιγα που ζητάς εσυ με 4,44ε είναι μονο στη Φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Εστειλα απο cosmokarta sms στο 1330 το 17317 αλλά μου λεει οτι δεν είναι διαθέσιμο στο δικό μου πακέτο,υπάρχει κατι αντίστοιχο για να πάρω 2Gb με 4 ευρώ? Το πακέτο που λες υπάρχει στο frog και δίνει 4GB και στέλνεις 17317 στο 1330 με 4.44€ Το παραπάνω που λέω στέλνεις Πάσχα η Pasxa στο 1330 και σου δίνει 3GB ΔΩΡΟ μέχρι 17/4 Η το κάνεις με κλήση όπως λέω παραπάνω Αντίστοιχο πακέτο με 4GB με 4,44 € δεν υπάρχει στα Αλλά καρτοκινητα cosmote πάρα μόνο στο FROG Edited April 10, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 3+3 δώρο σε κάρτα Frog και cosmote καρτοσυμβόλαιο, με ήδη πακέτο των 4 gb από Frog και 3 από συμβόλαιο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 ΠΑΣΧΑ στο 1256 για συμβόλαια cosmote. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts