Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα τωρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων για να ρωτησω για κατι χρεωσεις.

Σε βαζει σε αναμονη και αφου το ειχα ανοιχτη ακροαση και περιμενα κανα τεταρτο σου λεει ειμαστε απασχολημενοι και στο κλεινει.

Δηλαδη ομιτζι και 3 λολ.

Τους πληρωνεις τη κληση για να σε βαλει σε αναμονη και να στο κλεισει?

Edited by impreza_sti

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μόνο μια φορα μπορεις να το βάλεις όμως. fail.:mad:

τι fail ρε αδερφε υπαρχει περιπτωση να τα φας σε ενα μηνα???αφου σου λεει μεταφερονται ειναι σουπερ δωρο εγω εδω και ποσους μηνες δεν μπορω να φαω καν τα 2,5 γιγα και σκεψου οτι αγοραζω χρονο που εχει μεσα και τα 100 mb μονο και μονο για πηγαινουν ολα αλλο ενα μηνα...το δωρο ειναι σουπερ θα εχουμε ινττερνετ μεχρι του χρονου....

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

τι fail ρε αδερφε υπαρχει περιπτωση να τα φας σε ενα μηνα???αφου σου λεει μεταφερονται ειναι σουπερ δωρο εγω εδω και ποσους μηνες δεν μπορω να φαω καν τα 2,5 γιγα και σκεψου οτι αγοραζω χρονο που εχει μεσα και τα 100 mb μονο και μονο για πηγαινουν ολα αλλο ενα μηνα...το δωρο ειναι σουπερ θα εχουμε ινττερνετ μεχρι του χρονου....

sorry αλλά εγώ τρώω πολύ παραπάνω. δεν κάνουμε όλη την ίδια χρήση. Εγώ αυτά τα τρώω σε μερικές ώρες (ανεβάζοντας βίντεο στην καναλάρα μου στο youtube).

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/ab2c782538c435c05a94937110eb2829.jpg

Στο fb λένε άλλα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/417792cec7a09e4227980fc04f3dc1d2.jpg

Τελικά τί ισχύει;

Στάλθηκε από RN3P

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Σε μένα πάντως δεν προστέθηκαν στα παλιά μου mb...δεν ξέρω τι θα γίνει στην επόμενη ανανέωση..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως, δεν προστέθηκαν. Κρίμα..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/a6f8207a0f4ee8340302585ac57f6401.jpg

Sent from my XT1562

Είναι καλό πακετάκι αυτό που προσφέρει η wu, αλλά σαν το dataκαλοκαιρο που είχαν προσφέρει... Δεν υπάρχει άλλο!

Το είχα ενεργοποιησει τελευταία μέρα 31/8 και είχα μέχρι τις 31/10 1gb κάθε μέρα. Με είχε σώσει αφάνταστα!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Αν εμπαινε στο υπολοιπο τον 40GB που εχω θα το αγοραζα το πακετο.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

αμα δειτε εδω http://www.adslgr.com/forum/threads/968737-%CE%94%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-COSMOTE στο 24 γραφει

Για τους συνδρομητές Καρτοκινητής που έχουν ενεργοποιηθεί μετά την 4/7/2016 και έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet ή έχουν ενεργοποιηθεί πριν την 4/7/2016 και έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE My Internet, όταν ο όγκος δεδομένων (MB) του πακέτου καταναλωθεί νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία λήξης του ή όταν το πακέτο λήξει η πρόσβαση στο Internet θα διακόπτεται και ο συνδρομητής θα οδηγείσαι στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http://myinternet.cosmote.gr) για να διαλέξει ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet. , οποτε αποτελει ασφαλεια στην γραμμη σας καλο ειναι να το ενεργοποιησε καθε αριθμος κοσμοτε καρτοκινητου

Ξεκίνησε και για φέτος: https://xmas.cosmote.gr ;)

Βέβαια προσοχή... τα δώρα έχουν διάρκεια μόνο 1 εβδομάδα....

Κομματάκι τσιφούτικο ακούγεται αλλά προφανώς στο πνεύμα των Χριστουγέννων... Σκρούτζ... κλπ κλπ...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/cb6dfcff694592118aa59de3b8de2afe.jpg κ όμως υπάρχουν άτομα που το πίστεψαν και κάλεσαν όντως για mb..... Κάτι τέτοιες στιγμές εύχομαι να μας ψεκαζουν kai να μην ήμαστε τοσο χαζοί απο μόνοι μας......

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/1c72992894b8bde49ec57c81b1b604ed.jpg

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

Ευχαριστουμε για την ενημερωση, πραγματικα δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει...οφειλεις ομως να εισαι παντα ψιλιασμενος φιλτραροντας την κάθε "πληροφορία" που δέχεσαι..!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Στο fb λένε άλλα.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/417792cec7a09e4227980fc04f3dc1d2.jpg

Τελικά τί ισχύει;

Στάλθηκε από RN3P

Τελικα τι ισχυει;;

Σιγουρα απο οτι βλεπουμε δεν ενσωματωνονται τα mb.Σε περιπτωση αγορας πακετου πριν την ληξη θα τα μεταφερει??Οποιος το διαπιστωσει ας μας πει

Εάν μεταφερθώ από την Cosmokarta στο whatsup, λεπτά ομιλίας, mb ίντερνετ και τα λεφτά που έχω στην κάρτα μεταφέρονται ή τα χάνω. Επίσης, άλλη αλλαγή δεν έχω κάνει μεταξύ προγραμμάτων καρτοκινητής. Αν θυμάμαι καλά, η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Ισχύει αυτό;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Από Cosmokarta σε What's up και αντίστροφα δεν υπάρχει χρέωση στην 1η αλλαγή.

Τα υπόλοιπα €υρω και τα MB μεταφέρονται. Τα λεπτά ομιλίας όχι. Εμένα βέβαια σε πρόσφατη αλλαγή από Cosmokarta σε frog μετέφερε και τα 200' που είχα από bonus ανανέωσης οπότε δε ξέρω τί ισχύει σίγουρα.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που μεταφέρονται τα mb. Οπότε, καλού κακού θα περιμένω πότε τελειώνει ο χρόνος ομιλίας μου και μετά θα μεταφερθώ στο whatsup.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Πως μπορώ να βάλω 3€ στο whatsup;

Εχω 3€ μέσα και λήγουν σε λίγες μέρες θελω να γίνουν 5 για να μπορώ να βαλω πακέτο.

Δεν χρησιμοποιώ πλέον whatsup μόνο για να με καλούν το έχω...Αλλα είναι για το γμτ να μην μου τα φάνε.

Εχω 3€ μέσα και λήγουν σε λίγες μέρες θελω να γίνουν 5 για να μπορώ να βαλω πακέτο.

Δεν χρησιμοποιώ πλέον whatsup μόνο για να με καλούν το έχω...Αλλα είναι για το γμτ να μην μου τα φάνε.

Δε μπορεις απλα.

χαχα γιατι δεν μπορει;

μεταφορα υπολοιπου; δεν παιζει;

Γιατι απλα ουτε 3€ κανει μεταφορα.

Εγω γιατι νομιζω πως αν παει σε Γερμανο θα μπορει;

Δεν το λεω με σιγουρια βεβαια...

Απο 5 και πανω μπορεί. Με μεταφορά μπορεί 2 ευρώ.

Και γιατί να μη μεταφέρει 2€; Εκτός ΑΝ 3€+3€ =5€!!! :lol:

Για να μην μπλέκουμε τα πράγματα: εγραψα απο 5 και πανω μπορεί να βάλει στον Γερμανό (ανανέωση) αλλα εαν θελει μεταφορά ξεκιναμε απο 2 ευρω μετα παμε στα 5 κλπ.

Απο εκει και περα αναλογα με το τι πακέτο θέλει να ενεργοποιήσει πρέπει να δει και το υπόλοιπο. Π.χ. καποια πακέτα κοστίζουν 5,04 άσε που χρειάζεται και ενα ελάχιστο υπόλοιπο για χρήση των πακέτων.

Ούτε μεταφορά.

Tώρα μπορείς εύκολα να μεταφέρεις όποιο ποσό επιθυμείς από το υπόλοιπο σου, σε άλλο συνδρομητή ΚαρτοΣυμβολαίου, καρτοκινητού COSMOTE (COSMOKAPTA ή WHATS UP) ή COSMOTE Internet On The Go με κάρτα

- Κάθε σύνδεση μπορεί να πραγματοποιήσει έως 2 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα.

- Ο αρχικός χρόνος ομιλίας καθώς και ο χρόνος ομιλίας που προέρχεται από προσφορές δεν μεταφέρεται.

- Ελάχιστο ποσό μεταφοράς 5€ και μέγιστο 15€ ανά συναλλαγή.

- Κατάργηση της υπηρεσίας Μεταφοράς Υπολοίπου για συνδρομητές FROG.