_Dante_ Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Πηρα τωρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων για να ρωτησω για κατι χρεωσεις. Σε βαζει σε αναμονη και αφου το ειχα ανοιχτη ακροαση και περιμενα κανα τεταρτο σου λεει ειμαστε απασχολημενοι και στο κλεινει. Δηλαδη ομιτζι και 3 λολ. Τους πληρωνεις τη κληση για να σε βαλει σε αναμονη και να στο κλεισει? Edited December 17, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Μόνο μια φορα μπορεις να το βάλεις όμως. fail.:mad: τι fail ρε αδερφε υπαρχει περιπτωση να τα φας σε ενα μηνα???αφου σου λεει μεταφερονται ειναι σουπερ δωρο εγω εδω και ποσους μηνες δεν μπορω να φαω καν τα 2,5 γιγα και σκεψου οτι αγοραζω χρονο που εχει μεσα και τα 100 mb μονο και μονο για πηγαινουν ολα αλλο ενα μηνα...το δωρο ειναι σουπερ θα εχουμε ινττερνετ μεχρι του χρονου.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 τι fail ρε αδερφε υπαρχει περιπτωση να τα φας σε ενα μηνα???αφου σου λεει μεταφερονται ειναι σουπερ δωρο εγω εδω και ποσους μηνες δεν μπορω να φαω καν τα 2,5 γιγα και σκεψου οτι αγοραζω χρονο που εχει μεσα και τα 100 mb μονο και μονο για πηγαινουν ολα αλλο ενα μηνα...το δωρο ειναι σουπερ θα εχουμε ινττερνετ μεχρι του χρονου.... sorry αλλά εγώ τρώω πολύ παραπάνω. δεν κάνουμε όλη την ίδια χρήση. Εγώ αυτά τα τρώω σε μερικές ώρες (ανεβάζοντας βίντεο στην καναλάρα μου στο youtube). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/ab2c782538c435c05a94937110eb2829.jpg Στο fb λένε άλλα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/417792cec7a09e4227980fc04f3dc1d2.jpg Τελικά τί ισχύει; Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Σε μένα πάντως δεν προστέθηκαν στα παλιά μου mb...δεν ξέρω τι θα γίνει στην επόμενη ανανέωση.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Όντως, δεν προστέθηκαν. Κρίμα.. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/a6f8207a0f4ee8340302585ac57f6401.jpg Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Είναι καλό πακετάκι αυτό που προσφέρει η wu, αλλά σαν το dataκαλοκαιρο που είχαν προσφέρει... Δεν υπάρχει άλλο! Το είχα ενεργοποιησει τελευταία μέρα 31/8 και είχα μέχρι τις 31/10 1gb κάθε μέρα. Με είχε σώσει αφάνταστα! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Αν εμπαινε στο υπολοιπο τον 40GB που εχω θα το αγοραζα το πακετο. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 αμα δειτε εδω http://www.adslgr.com/forum/threads/968737-%CE%94%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-COSMOTE στο 24 γραφει Για τους συνδρομητές Καρτοκινητής που έχουν ενεργοποιηθεί μετά την 4/7/2016 και έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet ή έχουν ενεργοποιηθεί πριν την 4/7/2016 και έχουν ενεργοποιήσει την υπηρεσία COSMOTE My Internet, όταν ο όγκος δεδομένων (MB) του πακέτου καταναλωθεί νωρίτερα από την αρχική ημερομηνία λήξης του ή όταν το πακέτο λήξει η πρόσβαση στο Internet θα διακόπτεται και ο συνδρομητής θα οδηγείσαι στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http://myinternet.cosmote.gr) για να διαλέξει ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet. , οποτε αποτελει ασφαλεια στην γραμμη σας καλο ειναι να το ενεργοποιησε καθε αριθμος κοσμοτε καρτοκινητου Ξεκίνησε και για φέτος: https://xmas.cosmote.gr ;) Βέβαια προσοχή... τα δώρα έχουν διάρκεια μόνο 1 εβδομάδα.... Κομματάκι τσιφούτικο ακούγεται αλλά προφανώς στο πνεύμα των Χριστουγέννων... Σκρούτζ... κλπ κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/cb6dfcff694592118aa59de3b8de2afe.jpg κ όμως υπάρχουν άτομα που το πίστεψαν και κάλεσαν όντως για mb..... Κάτι τέτοιες στιγμές εύχομαι να μας ψεκαζουν kai να μην ήμαστε τοσο χαζοί απο μόνοι μας...... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/1c72992894b8bde49ec57c81b1b604ed.jpg Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited December 17, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Ευχαριστουμε για την ενημερωση, πραγματικα δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει...οφειλεις ομως να εισαι παντα ψιλιασμενος φιλτραροντας την κάθε "πληροφορία" που δέχεσαι..! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Στο fb λένε άλλα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/417792cec7a09e4227980fc04f3dc1d2.jpg Τελικά τί ισχύει; Στάλθηκε από RN3P Τελικα τι ισχυει;; Σιγουρα απο οτι βλεπουμε δεν ενσωματωνονται τα mb.Σε περιπτωση αγορας πακετου πριν την ληξη θα τα μεταφερει??Οποιος το διαπιστωσει ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Εάν μεταφερθώ από την Cosmokarta στο whatsup, λεπτά ομιλίας, mb ίντερνετ και τα λεφτά που έχω στην κάρτα μεταφέρονται ή τα χάνω. Επίσης, άλλη αλλαγή δεν έχω κάνει μεταξύ προγραμμάτων καρτοκινητής. Αν θυμάμαι καλά, η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Ισχύει αυτό; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Από Cosmokarta σε What's up και αντίστροφα δεν υπάρχει χρέωση στην 1η αλλαγή. Τα υπόλοιπα €υρω και τα MB μεταφέρονται. Τα λεπτά ομιλίας όχι. Εμένα βέβαια σε πρόσφατη αλλαγή από Cosmokarta σε frog μετέφερε και τα 200' που είχα από bonus ανανέωσης οπότε δε ξέρω τί ισχύει σίγουρα. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που μεταφέρονται τα mb. Οπότε, καλού κακού θα περιμένω πότε τελειώνει ο χρόνος ομιλίας μου και μετά θα μεταφερθώ στο whatsup. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Πως μπορώ να βάλω 3€ στο whatsup; Εχω 3€ μέσα και λήγουν σε λίγες μέρες θελω να γίνουν 5 για να μπορώ να βαλω πακέτο. Δεν χρησιμοποιώ πλέον whatsup μόνο για να με καλούν το έχω...Αλλα είναι για το γμτ να μην μου τα φάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Πως μπορώ να βάλω 3€ στο whatsup; Εχω 3€ μέσα και λήγουν σε λίγες μέρες θελω να γίνουν 5 για να μπορώ να βαλω πακέτο. Δεν χρησιμοποιώ πλέον whatsup μόνο για να με καλούν το έχω...Αλλα είναι για το γμτ να μην μου τα φάνε. Δε μπορεις απλα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 χαχα γιατι δεν μπορει; μεταφορα υπολοιπου; δεν παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 χαχα γιατι δεν μπορει; μεταφορα υπολοιπου; δεν παιζει; Γιατι απλα ουτε 3€ κανει μεταφορα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Εγω γιατι νομιζω πως αν παει σε Γερμανο θα μπορει; Δεν το λεω με σιγουρια βεβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Απο 5 και πανω μπορεί. Με μεταφορά μπορεί 2 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Πως μπορώ να βάλω 3€ στο whatsup; Εχω 3€ μέσα και λήγουν σε λίγες μέρες θελω να γίνουν 5 για να μπορώ να βαλω πακέτο. Δεν χρησιμοποιώ πλέον whatsup μόνο για να με καλούν το έχω...Αλλα είναι για το γμτ να μην μου τα φάνε. Απο 5 και πανω μπορεί. Με μεταφορά μπορεί 2 ευρώ. Και γιατί να μη μεταφέρει 2€; Εκτός ΑΝ 3€+3€ =5€!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 με μεταφορά 2 ευρώ τα 3 γίνονται 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Για να μην μπλέκουμε τα πράγματα: εγραψα απο 5 και πανω μπορεί να βάλει στον Γερμανό (ανανέωση) αλλα εαν θελει μεταφορά ξεκιναμε απο 2 ευρω μετα παμε στα 5 κλπ. Απο εκει και περα αναλογα με το τι πακέτο θέλει να ενεργοποιήσει πρέπει να δει και το υπόλοιπο. Π.χ. καποια πακέτα κοστίζουν 5,04 άσε που χρειάζεται και ενα ελάχιστο υπόλοιπο για χρήση των πακέτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ούτε μεταφορά. Tώρα μπορείς εύκολα να μεταφέρεις όποιο ποσό επιθυμείς από το υπόλοιπο σου, σε άλλο συνδρομητή ΚαρτοΣυμβολαίου, καρτοκινητού COSMOTE (COSMOKAPTA ή WHATS UP) ή COSMOTE Internet On The Go με κάρτα - Κάθε σύνδεση μπορεί να πραγματοποιήσει έως 2 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα. - Ο αρχικός χρόνος ομιλίας καθώς και ο χρόνος ομιλίας που προέρχεται από προσφορές δεν μεταφέρεται. - Ελάχιστο ποσό μεταφοράς 5€ και μέγιστο 15€ ανά συναλλαγή. - Κατάργηση της υπηρεσίας Μεταφοράς Υπολοίπου για συνδρομητές FROG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts