Ntonis Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 400 λεπτά προς όλους παίρνουν παλαιοί συνδρομητές που είχαν εγγραφεί στην προσφορά: με ανανέωση από 10€, δώρο 400' λεπτά προς όλους με αφαίρεση 3€ από το υπόλοιπο. Ωστόσο μερίδα των συνδρομητών cosmoκάρτα που λαμβάνουν την προσφορά αυτή έχουν και έξτρα προνόμιο να μην τους αφαιρούνται ούτε τα 3€. Σε αυτή τη μερίδα ανήκει ο φίλος σου. Φιλε μου και εγω αυτην την προσφορα εχω εδω και κατι χρονια.απλως στο ξεκινημα της προσφορας ηταν 10ευρω εβαζες σου εδινε 300λεπτα προς ολους αλλα το κολπο ηταν οτι με αφηνε το 10ευρω μεσα.Μετα εγινε απο 300λεπτα προς ολους 400 λεπτα προς ολους αλλα κραταει 3ευρω απο τα 10ευρω που βαζεις,και σου αφηνει τα υπολοιπα μεσα παλι.ΑΠΟ 21/12/2016 αλλαζουν οι τιμολογιακες της cosmokartas απο 400 λεπτα προς ολους σε 450 λεπτα με χρεωσει απο 3ευρω σε4ευρω και τα υπολοιπα λογικα θα τα αφηνει θα υδωμεν μετα το νεο ετος.:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από το whats up η εξής προσφορά: 400' προς όλους και 1 gb στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα για 6 μήνες. Αν του έτυχε και άλλου: 1. Αρκεί ανανέωση των 5 ευρώ; 2. Οι δωρεάν παροχές ισχύουν από 1 έως και 30/31 κάθε μήνα; 3. Το gb προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μόλις μου ήρθε αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161129/f3671a07ab41b9f89ed1ddc8af1d7e4b.jpg Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Κι εμένα ήρθε το ίδιο στο πρωί. Και στο καπάκι 2ο που έλεγε ότι αν βάλω 10€ σε κατάστημα θα μου δώσει 500mb. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μόλις μου ήρθε αυτό https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161129/f3671a07ab41b9f89ed1ddc8af1d7e4b.jpg Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6984120#post6984120 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6984120#post6984120 Ναι τα έχω διαβάσει αυτά τα ποστ των παιδιών. Απλά λέω ότι μου ήρθε και ενημέρωση σήμερα μέσω sms Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandago Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από το whats up η εξής προσφορά: 400' προς όλους και 1 gb στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα για 6 μήνες. Αν του έτυχε και άλλου: 1. Αρκεί ανανέωση των 5 ευρώ; 2. Οι δωρεάν παροχές ισχύουν από 1 έως και 30/31 κάθε μήνα; 3. Το gb προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα; Αρκεί και ανανέωση των 5 ευρώ ναι!!!! Και τα πακέτα όντως ισχύουν για 30 μέρες! Για το 3ο δε ξέρω γιατί μου ρθε σε νούμερο που δεν είχα άλλο πακέτο. σε φοιτητικό σου ρθε και σενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ειναι σε ενα μηνα να παω για 3 μερες εξωτερικο(μιλανο και απο κει γαλλια)εχω whats up μπορει καποιος να μου τι παιζει αν ξερει με τα mb που εχω αν θα λειτουργουν κανονικα και γενικα τι παιζει??εχει κανενα πακετο να αγορασω η να στειλω μηνυμα καπου ωστε να τα εχω ιντερεντ??οι κλησεις δεν με καινε καθολου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Kαλησπερα σας μια ερώτηση παρακαλώ. Εχω ενα συμβολαιο το οποιο μαλλον θα το κανω καρτοσυμβολαιο ή καρτοκινητό. Δεν ειναι το κυριο συμβόλαιο μου και με ενδιαφέρει μόνο για δεδομένα, browsing δλδ με αλλη συσκευή. Κάνω λάθος ή όντως δεν υπάρχει τρόπος ή φθηνός τρόπος να έχω πχ γυρω στα 2 GB το μηνα? Θεωρούσα δεδομένο οτι με κάποιο τροπο και ενα κόστος γυρω στα 15 ευρώ το μηνα θα μπορούσα να το εχω. Λάθος ε? Δεν είμαι φοιτητής... Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Kαλησπερα σας μια ερώτηση παρακαλώ. Εχω ενα συμβολαιο το οποιο μαλλον θα το κανω καρτοσυμβολαιο ή καρτοκινητό. Δεν ειναι το κυριο συμβόλαιο μου και με ενδιαφέρει μόνο για δεδομένα, browsing δλδ με αλλη συσκευή. Κάνω λάθος ή όντως δεν υπάρχει τρόπος ή φθηνός τρόπος να έχω πχ γυρω στα 2 GB το μηνα? Θεωρούσα δεδομένο οτι με κάποιο τροπο και ενα κόστος γυρω στα 15 ευρώ το μηνα θα μπορούσα να το εχω. Λάθος ε? Δεν είμαι φοιτητής... Στο Φρογκ έχει πακέτο 2γιγα με €4,44. Οκτώβρη και Νοέμβρη εδινε 4γιγα με τα ίδια λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Όπως λέει και ο συμφορουμητης πάνω με τα τωρινά δεδομένα frog με το το πακέτο που ανέφερε. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Αρκεί και ανανέωση των 5 ευρώ ναι!!!! Και τα πακέτα όντως ισχύουν για 30 μέρες! Για το 3ο δε ξέρω γιατί μου ρθε σε νούμερο που δεν είχα άλλο πακέτο. σε φοιτητικό σου ρθε και σενα; Τελικά έκανα σήμερα την ανανέωση με 5 ευρώ, μου έδωσε κανονικά το πακέτο και mb προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα! :D Όχι, δεν έχω φοιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Τελικά έκανα σήμερα την ανανέωση με 5 ευρώ, μου έδωσε κανονικά το πακέτο και mb προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα! :D Όχι, δεν έχω φοιτητικό. Τι ακριβώς έδωσε με την ανανέωση των 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 10 μηνύματα πιο πίσω.....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6993456#post6993456 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εχει ειδική ρύθμιση πλέον για να δηλώσεις σε ποιά θεση είναι η κοσμοτε. Εμένα με την κοσμοτέ στη 2η θέση και με wifi δουλεύει οκ.Κοίτα μήπως δεν έχεις ενημερώσει την εφαρμογή. Πού είναι ακριβώς αυτή η ρύθμιση; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Για να αλλάξω απο κόσμο κάρτα σε whatsup θα έχω χρέωση; Έχω την πρώτη και είδα τώρα για την προσφορά με τα 5ε 400 λεπτά και 1 gb για 1 μήνα στο whatsup και είναι ενδιαφέρον πρόταση. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Που την είδες; Σου ήρθε sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Για να αλλάξω απο κόσμο κάρτα σε whatsup θα έχω χρέωση; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6589578#post6589578 Την παρακάτω επιστολή έστειλε σήμερα η COSMOTE στους συνεργάτες της. Από σήμερα 29/02 αλλάζει η χρέωση της υπηρεσίας Αλλαγή Πακέτου για συνδρομητές καρτοκινητής COSMOTE. Συγκεκριμένα: a. Πλέον η 1η αλλαγή πακέτου από COSMOKAPTA ή WHAT’S UP σε FROG δεν θα είναι δωρεάν, αλλά θα χρεώνεται με κόστος 3€. b. Η χρέωση αλλαγής πακέτου από FROG σε COSMOKAPTA ή WHAT’S UP μειώνεται από 7€ σε 3€, από τη 1η αλλαγή πακέτου. c. Η 1η αλλαγή πακέτου από COSMOKAPTA σε WHAT’S UP και το αντίστροφο, εξακολουθεί να παρέχεται δωρεάν. 3€ η 2η αλλαγή Cosmokarta <---> WU και οι μετέπειτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Πού είναι ακριβώς αυτή η ρύθμιση; Μενου-ρυθμίσεις-sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ως μεμονωμένη προσφορά ή γενικά ως πακέτο? Γιατί δεν το βρίσκω στο site της.. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η μόνη εταιρία που ΔΕΝ υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης σε καρτοκινητά στο εξωτερικό. Απλά απαράδεκτο. Δίπλα στη Βουλγαρία πας και δεν ξέρεις ποιος σε παίρνει τηλέφωνο. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έχω κάνει φορητότητα σε άλλη εταιρία εδώ και καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Η μόνη εταιρία που ΔΕΝ υποστηρίζει αναγνώριση κλήσης σε καρτοκινητά στο εξωτερικό. Απλά απαράδεκτο. Δίπλα στη Βουλγαρία πας και δεν ξέρεις ποιος σε παίρνει τηλέφωνο. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που έχω κάνει φορητότητα σε άλλη εταιρία εδώ και καιρό. ξέρει κανείς εάν στα καρτοσυμβολαια δίνει αναγν.κλήσης οταν εισαι Εξωτερικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 ξέρει κανείς εάν στα καρτοσυμβολαια δίνει αναγν.κλήσης οταν εισαι Εξωτερικο; Ούτε στα καρτοσυμβόλαια δίνει παρά μόνο στα συμβόλαια. Έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Για να αλλάξω απο κόσμο κάρτα σε whatsup θα έχω χρέωση; Έχω την πρώτη και είδα τώρα για την προσφορά με τα 5ε 400 λεπτά και 1 gb για 1 μήνα στο whatsup και είναι ενδιαφέρον πρόταση. Εγώ πάντως έκανα ανανέωση σήμερα και δεν πήρα τέτοιο δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ούτε στα καρτοσυμβόλαια δίνει παρά μόνο στα συμβόλαια. Έλεος! λες και δε μπορούμε να κάνουμε φορητότητα ή να έχουμε δεύτερο νουμερακι καρτοκινητου του ανταγωνισμού... Κανονικά δε θα έπρεπε να μας χρεωνει λιγοτερο ρομινγκ, αφου δινει λιγοτερες υπηρεσιες απο τους άλλους 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts