Jump to content

kagio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    263
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kagio

  1. 256 περιμένω να έρθει, μιλάω γενικά γιατί δεν μαρεσει πλέον η ιδέα να τα έχω στην συσκευή.
  2. Για δώσε λεπτομέρειες για το ...στήσιμο. Έχω καμιά 50αριά GB media και σκεφτομαι να παίξω με Cloud. Όμως έλεγα να το κάνω με OneDrive λόγω και των υπολοίπων λογαριασμών προσωπικών και επαγγελματικών. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το iCloud των φωτό. Αν έχεις χρόνο, γράψε πιθανά πλεονεκτήματα που έχει που δεν έχω σκεφτεί, δεν έχω πρόβλημα να το κάνω με iCloud.
  3. Έχει η σύμβια εδώ και 1,5 χρόνο ένα Α 10.1 2019 (515). Any tips, για να παρει λίγο τα πόδια του? Εκτός από Hard reset...
  4. Μάλλον κάτι είχε κάνει στραβά ο συγκεκριμένος, και εγώ θεωρώ ότι σε Dome είναι απίθανα δύσκολο να συμβεί αυτό. Πιο πιθανό είναι να έβαλε και τα δυο μπουκαλάκια ταυτόχρονα. Τέλος πάντων, θα δω τι θα κάνω.
  5. Το καταλαβαίνω, ρωτάω μονο για τυπου "Dome" που θεωρητιλα έχουν καλύτερη επαφη..
  6. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Έχεις δίκιο! Τα Beats Flex έχω.
  7. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Τα είχα πάρει ως δώρο με την αγορά του Apple watch 6. Και αυτά δουλεύουν τέλεια, αλλα δεν ειναι pods, για οποιον θέλει αντιστοιχα. Και τα Blitzwolf και τα noname που είχα ήδη, δουλευεουν και αυτά χωρίς θέμα πάντως.
  8. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ντε και καλά Airpods. Την ίδια διαδρομή έκανα και εγω και έχω 3 BT ακουστικά που χρησιμοποιώ από τις Android συσκευές που είχα, ένα Sony, ενα Blitzwolf και ένα noname. Όλα δουλευουν μια χαρα
  9. Γιατί το λες αυτό? Δεν το έχω βάλει σε κινητό, αλλά το εχω βάλει σε ρολόι επίσης με κυρτότητα. Μία φορά που το έβγαλα, γιατί είχε ραγίσει, βγήκε πανευκολα και χωρίς να αφησει τιποτα. ΥΓ. Κοιτάω εδώ γιατί η σύμβια πήρε ένα Note 10
  10. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Πουλα το και πάρε Android για εξιλέωση. Τι μπλεκεις με συ με αυτά του διαβολου?
  11. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Για ποιες μιλάς? Μόνο δύο χρειάστηκε να πληρώσω (one-off) και αυτές χωρίς να είναι απαραίτητες ντε και καλά.
  12. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Για να έχεις 5G σε Vodafone, πρέπει: α) Να έχεις εγκαταστήσει την 14.5 και β) Να έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις την επιλογή (αν και έρχεται τικαρισμένη με την 14.5 αν θυμάμαι καλα)
  13. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Υπάρχει "κουμπί" share που σε πηγαίνει σε νέο SMS, με το προηγούμενο μήνυμα, σαν "σώμα" του νέου, και απλά συμπληρώνεις επαφή ή αριθμό για να σταλεί, αν εννοείς αυτό. Δεν το 'χω δοκιμάσει ποτέ βέβαια.
  14. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Χωρίς να "κόψω" τίποτα, χωρίς να φορτίζω μέσα στην ημέρα, έχοντας wifi-data-ΒΤ μονίμως ανοιχτά (+ρολόι) και average SoT 7 ώρες πάω για ύπνο κάθε βράδυ με περίπου 25-30% Οθόνη μια χαρά, στα μάτια μου πολύ καλύτερη από το S10e που είχα πριν Φωτογραφία S10 όταν πετύχαινε ήταν πιο εντυπωσιακή και τα modes πολλά περισσότερα. Στο 12 δεν τραβάς 2η φορά για να πετύχει. Συνδεσιμότητά τι εννοείς? Αν εννοείς με συσκευές, αυτοκίνητα κλπ, σουπερ Το μενού είναι αυτό που είναι, δεν παραμετροποιείται, οπότε παίξε μαζί του για να δεις οτι σου αρέσει, είναι υποκειμενικό αυτό Είναι μεγάλο, αλλά όχι τραγικά μεγαλύτερο από το S10 plus. Το βάρος όμως ίσως σε ενοχλήσει. Πιάστο στα χέρια σου. Υποκειμενικό και αυτό, εγώ το συνήθισα σε μισή μέρα.
  15. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Κάνε μία προς τα πίσω, τα έχουμε ψιλο-αναλύσει σε επίπεδο 2-3 χρηστών με αντίλογο. Θα σε βοηθήσει πιστεύω.
  16. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Οι οποίες είναι...? Δεν ρωτάω για μένα για ένα φίλο. :lol:
  17. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Με BT παίζει μέσω του infotainment. Όχι μεσω του Car Play. Δηλαδή συνδέεται όντως ασύρματα με το αυτοκίνητό, κανείς κλήσεις, παίζουν Spotify κλπ, αλλά μέσω του sync 3. Για να συνδεθεί στο Car play θέλει καλώδιο. Μάλιστα η ίδια η Ford έχει ανακοινώσει ότι αυτό θα γίνει με το Sync 4 και σε όσα αυτοκίνητα το παρουν. Έχει αφήσει να εννοηθεί ότι sync 4 θα πάρουν όσα αυτοκίνητα έχουν connected services και Modem, εξου και το hardware που λέει ο Τάσος.
  18. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    SYNC3 σε έκδοση με connected services, modem κλπ
  19. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Στο δικό μου Ford πάντως και τα δύο (Android Auto / Car Play) με καλώδιο δούλευαν/δουλεύουν τέλεια. Ασύρματα δεν δουλεύει κανένα από τα δύο.
  20. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Σωστά. Εμένα λοιπόν είχε Android 11 (το προηγούμενο κινητό), το υποστήριζε το αυτοκίνητο, αλλά wireless Auto, δεν έπαιζε. Αυτό λέω και πιο πάνω. Συγκεκριμένα η Ford στην δική μου περίπτωση έχει ανακοινώσει ότι θα το δώσει με την επόμενη έκδοση infotaiment, το SYNC4.
  21. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Από την στιγμή που το Infotainment του αυτοκινήτου υποστηρίζει Android Auto/Car Play, το αν θα παίξουν wireless ή όχι, έχει να κάνει με το λογισμικό του Infotainment. Σε κάποιες εταιρείες/μοντέλα υποστηρίζεται, κάποιες άλλες έχουν πει οτι θα το προσθέσουν σε updates.
  22. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Εννοώ στο BT του εργοστασιακού Infotainment, όχι Car Play! Το CarPlay σωστά, λέει ο φίλος πιο πάνω απαιτεί καλώδιο στα περισσότερα αυτοκίνητα, έτσι και στο δικό μου. Όμως αντιστοίχα και με το S10, ήταν φασούλα, να ανοίξω το BT, να φάω άκυρα σύνδεσης 1 ή 2 στις 5 φορές, να το ξανακλείσω όταν βγω κλπ. Εδώ απλά δεν ασχολείσαι με τίποτα. :) Βέβαια το μειονέκτημα αντίστοιχα είναι ότι για κάποιο λόγο, μερικές φορές δεν λειτουργεί η ασύρματη φόρτιση του αυτοκινήτου. Το καλό είναι ότι δεν την χρειάζομαι, οπότε οκ. Γι αυτό είπα εξαρχής, ότι είναι δικά μου, προσωπικά συμπεράσματα.
  23. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Μπαίνω στο αυτοκίνητο, βάζω μπροστά και μέχρι να βάλω ζώνη, ταχύτητα, έχει ξεκινήσει ήδη να παίζει την λίστα Spotify που έπαιζε όταν έσβησα την προηγούμενη φορά. :) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ ναι σε όλα έχω απαντήσεις και Παραδείγματα σε όλα, αλλά πρώτον δεν μου απευθύνες τον λόγο, δεύτερον το λες και λέω ψέμματα πχ, ενώ στην ουσία είμαι απλά ένας χρήστης.Όποιος θέλει ας ρώτησει. :)
  24. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Είναι πολλά-πολλά μικρά που σου κάνουν την καθημερινότητα ευκολότερη. Δεν ασχολείσαι. Η μπαταρία είναι το πιο βασικό. Για εμένα είναι φανταστικό ότι δεν έχω απασχοληθεί πότε να ανοιγοκλείνω WiFi-ΒΤ-GPS-NFC. Τα χω όλα ανοιχτά μόνιμα και έχω 8-9 ώρες SoT, και αυτό είναι με 25%-30% όταν πάω να κοιμηθώ (δεν ασχολείσαι). Όλα τα Business apps δουλεουν τέλεια, πρώτα έχω ειδοποιήσεις στο ρολόι/κινητό και μετά στο PC (δεν ασχολείσαι). Viber εκεί που ήταν το πιο σπαστικό app ever, στο iOS δουλευει τέλεια (δεν ασχολείσαι). Δεν ξανασχολήθηκα ποτε με το να κλείνω apps, η εμπειρία χρήσης-πλοήγησης είναι άψογη, σα να έχεις 5 apps εγκατεστημένα (δεν ασχολείσαι). Όλα σχεδον γίνονται πιο εύκολα, πχ πληρωμή σε POS. Στο S10 που είχα πριν, έπρεπε να ανοίξω NFC, να ανοίξω app Πειραιώς, να επιλέξω πληρωμή, να βάλω δακτυλικό (έπιανε 3 στις 5), να σκανάρω, να κλείσω app, να κλείσω NFC, για να τελειώσω. Στο iOS, κάνω διπλο κλικ στο ρολόι. Αυτό. Πλήρωσα. Δεν έχεις ρολόι, διπλο κλικ στο power, Face id, σκαναρεις τελείωσες. Μπορούσε να γίνει αλλιώς και στο Android? Δεν ξέρω ίσως, αλλά με το iOS δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ (δεν ασχολείσαι). Το unlock εφαρμογων με το face id είναι σα να είναι ξεκλέίδωτο το κιν. Πατάς, κοιτάς, μπήκες (δεν ασχολείσαι). Φωτό σε γενικές γραμμές τα Samsung έχουν καλύτερες. Πιο εφετζίδικες και με περισσότερες λειτουργίες. Αλλά θές 3-4 συνήθως για να την βγάλεις οπως θες. iPhone βγάζει 8-9 στα 10 αλλά ΚΑΘΕ φορα (δεν ασχολείσαι). Τα "Multimedia" apps, Instagram, Facebook, κλπ είναι σα να τα έχει σχεδιάσει άλλος developer σε ποιότητα εικόνας που βλέπεις. Έχει μειονεκτήματα? Έχει. Οι τράπεζες δεν έχουν όλες Apple Pay. Έχω Swift Key, αλλά δεν βγαίνει το native και κάποιες φορές πρέπει να το επιλέξω από το πληκτρολόγιο. Τα notifications θελουν συνήθεια, δεν είναι κακό, απλά πήρε μερικές μέρες. Τώρα ούτε με απασχολεί. Δεν έχει αυξανόμενη ένταση το ξυπνητήρι ξερωγω. Ε αυτά δεν ξέρω ίσως είναι και άλλα που είναι τόσο ανεπαίσθητα που δεν τα θυμάμαι τώρα. Αλλά η ζυγαριά... Καταλαβαίνει κανείς εύκολα. Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Σίγουρα κάποιος άλλος μπορεί να έβλεπε και άλλα μειονεκτήματα.
  25. kagio

    iPhone 12 Pro Max

    Mε ένα σύντομο περασμα πάει σε iOS δεν θυμάμαι τι (iPhone 4 και 4s), μόνο Android ήμουν. Γύρισα σε iOS με το 12 Pro Max. Δεν με βλέπω να γυρνάω, σύντομα τουλάχιστον.
×
×
  • Create New...